מה דעתכם?
דעתי היא שאם יגיעו למצב שהאיראנים קרובים לבנות פצצה אז יתקיפו, אולם עד אז יש עוד זמן.
אם תשובתכם היא כן, האם לדעתכם ארה"ב תעזור לנו?
דיונעים!
מה דעתכם?
דעתי היא שאם יגיעו למצב שהאיראנים קרובים לבנות פצצה אז יתקיפו, אולם עד אז יש עוד זמן.
אם תשובתכם היא כן, האם לדעתכם ארה"ב תעזור לנו?
דיונעים!
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
|
|
ארה"ב תנטוש אותנו כמו שעשתה עם מובארק .
תתקוף ביום האחרון .
למי אכפת ?!?
מצד אחד ניתן לחשוב שתתקוף, וכי מה יותר גרוע מאיראן מחומשת בנשק גרעיני?
מאידך גיסא, בינינו, נראה לך שאיראן תשתמש בנשק גרעיני מתי שהוא, הרי כולנו יודעים שבמידה וכן העולם לא ישתוק על זה, והדביל ההוא לא יודע?
אין לדעת דבר על ארה"ב, בכל מקרה ברור שתהיה קטסטרופה עולמית, השאלה היא איך זה יגמר...
מה קשור מובאראק, מה ארה"ב חייבת משהו למובאראק אישית?
ארה"ב מחויבת לאומה המצרית, והם בחרו להעיף אותו.
אז עדיף יחסי ציבור טובים מאשר לחיות?
אם תהיה להם פצצת אטום הם יוכלו לשגר אותה עלינו, אין שם דמוקרטיה או אנשים שפויים, אי אפשר לתת להם את האפשרות הזאת בכלל.
מממ, בוא נראה, אתה רוצה לחיות? אם לא אכפת לך, אז אני יכול להבין ת'תשובה.
לפי דעתי ישראל לא תתקוף כי אין למנהיגים שלנו ביצים מספיק בשביל זה.
אולי אולי אולי אם הם יהיו קרובים ממש לאטום, אבל רק אולי.
אני אישית הייתי תוקף, לא הייתי נותן להם זמן לפתח את האטום.
זה פשוט זריקת זין עלינו ועל המערב ואם הם יצליחו לפתח אותו מערכי הכוחות ישתנו פה ויהיה פה הרבה יותר מסוכן כי הם יוכלו לשגר עלינו פצצות אטום.
אין שם מישהו שפוי בשלטון שיגיד לא.
לדעתי אם נתקוף, אז ארה''ב תסייע אבל לא במידה מלאה.
תבין, אם הם יבנו פצצת אטום ברור שאנחנו נגיב .
אבל אם אין להם פצצה, בשביל מה להוציא את עצמנו רעים -שוב- פעם בעולם ?
וכן "יחסי ציבור" אצלי זה דבר מאד חשוב, אתה מודע לכך שיש מלא אנטישמים בעולם נכון ?
על כל דבר קטן יחפשו להפיל אותנו
ארה''ב לא תסייע בכלל, היא רק תנסה למנוע את זה .
ארצות הברית לטובתם ביגלל אובמבה הכושי המוסלמי הבן זונה הזה
אבל זה לא שאין להם פצצה וזהו, הם מתכוונים לבנות אחת אם לא יותר ובינתיים הם מכינים את כל החומרים.
אתה רוצה שתהיה להם פצצה ורק אז נגיב? זה יהיה פי כמה יותר מסוכן כי הם יוכלו לשגר עלינו אותה.
והדעה בעולם מבחינתי ממש לא מעניינת אותי אם זה אומר שאנחנו נמשיך להתקיים!
אז לפי מה שאתה אומר צריך לשבת בשקט ולסבול את כל השטויות שלהם ולא להגיב ולחכות שהם ישתלטו עלינו יום אחד רק כי העולם חושב שאנחנו לא בסדר...אז שיחשבו, זה לא אומר שאנחנו באמת לא בסדר.
אני לא אומר שהם לא חשובים, אבל אם הבחירה היא בין הגנה על עצמנו או יחסי ציבור, אז כמובן שהגנה על עצמנו זה דבר יותר חשוב.
אבל זה לא נוגד אחד את השני, אפשר לעשות לעצמנו יחסי ציבור טובים ולתקוף בו זמנית...הרי אף אחד לא באמת אוהב את אחמדינג'אד ואת הזריקת זין שלו על העולם, רק צריך שהתקשורת בעולם תחשוב כמונו.
וכן יש מלא אנטישמים בעולם, אבל למה? כי התקשורת מוסטת נגד ישראל, יש הרבה מוסלמים שאומרים הרבה שקרים עלינו וכולם בולעים את השקרים האלו...ולמה?
כי מדינת ישראל מטומטמת, אין לה שום יחסי ציבור ראויים.
במשט לעזה זה היה ברור שאנחנו צודקים, אבל אתה רואה כמה יחסי ציבור ושקרים יכולים לתפוס בעולם רק בגלל שאנחנו לא מגיבים ואנחנו לא אומרים באמת מה היה.
אז אם כולם ישמעו רק שקרים בלי לדעת יותר מזה כמובן שהם יאמינו להם.
מה הכוונה לתקוף ? כמו שעשינו עם עופרת יצוקה ?
ספוילר: