קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דעתי]Visual Contact-La La Land
    על ידי Sound Forces בפורום אלקטרונית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 00:39
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 16:39
  3. Serious Sam 2 ... שיחקתי בו עכשיו - דעתי אחלה משחק
    על ידי Maniac בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 19:23
  4. [דעתי] על FIFA 06 ..
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 23:16
  5. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:01
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 47

דעתי על Senia Waldberg - עמוד 3

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

אני? מיסטרי מטוד?

אחי אתה לא מבין משהו. אני לא צריך לא אותך, לא את רודני ולא אף אחד אחר בסדנה שלי. אני גם לא צריך להוכיח לא לך ולא לאף אחד אחר שום דבר. מה שטיילור עושה בסרטונים בעיניי זה משחק ילדים. תשאל אנשים שמכירים אותי לא מסרטונים מה אני עושה, ותקבל את כל המידע שאתה צריך.

אתמול הסברתי לסאשה דייגיים למה בישראל לא הולך לו טוב עם בחורות ומה הוא צריך לעשות כדי שזה כן ילך (יש לזה מספיק עדים מהסדנה, אם תרצה לברר).

אני עובד בחברת הפקות, מקים סטרטאפ ועושה המון דברים שהם מעבר לפיקאפ. פיקאם מבחינתי הוא אך ורק תחביב. אני ללא ספק טוב בזה וללא ספק יכול לעמוד מול כל אמן פיתוי מהגדולים בעולם. אם אני וספיר (מספר 1 בעולם) נתנו את אותן העצות בדיוק לאנשים שבאו ושאלו אותנו שאלות כשהוא היה בארץ, כנראה שיש בנו משהו.
    לכן אתה מוכרח להבין. לא, אני לא צריך אותך בסדנה. מבחינתי אני עושה לך טובה שאני בכלל מאיר את עיניך. אתה יכול לראות את זה איך שבא לך, אבל ככה אני רואה את זה וככה רואים את זה גם רוב האנשים שמכירים אותי ויודעים מאחורי מה אני עומד.

לא רוצה ללכת לסדנה? אל תלך. אני מגיע רק כי ממש מבקשים ממני. אתה יכול בעצמך לשאול את ניקולס, אני כל הזמן אומר לו "תן לי כמה שפחות, רק כשממש ממש רוצים אותי". אין לי פשוט זמן. אז אם בא לך לעשות למישהו טובה, תעשה אותה למאפי. הם ישמחו לכסף שלך

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ועכשיו נחזור להארת עיניך בפעם האחרונה.

זה לא משנה מה אני עושה ואיך אני עושה. הנקודה היא, שאני זיינתי דוגמניות (לא מלצריות עם קמפיין פעם בשנה, אלא דוגמניות דוגמניות), בחורות ממשפחות מהעשירות במדינה, זמרות וסתם כוסיות שכולם מכירים. תוצאות יש.

אבל, גם זה לא צריך לעניין אותך. יודע למה? כי אני בכלל דוגל בקשר רציני. אם תביא לי שעון שיחזיר את הזמן אחורה, כנראה שהייתי מתקן את כל הטעויות שעשיתי בכל שהייתי קודם כל בוחר בחורה אחת ונשאר איתה עד היום.

מה שצריך לעניין אותך, זה האם אני יכול ללמד אותך טוב יותר מאחרים? אני אחד המדריכים היחידים במדינה שעשה קורס קואוצ'ינג מקצועי (אצל יאיר ברלב), יודע NLP ויש לו רקורד של מעל 200 תלמידים אישיים שעברו אצלי תהליך. שלא נדבר על העובדה שאני עושה המון דברים בחיים שלי ויש לי נסיון כלשהו כמעט בכל תחום שתחשוב עליו. כשאני ישן 6 שעות בלילה זה הרבה, וחברה שלי כל הזמן כועסת עליי שאני אשן יותר.
    אני לא היחיד כמובן. גם גל עשה קורס מאמנים (מדריך אצלנו), גם פז (עשה בערך 5 כאלו) ועוד כמה שאני בטוח שיש.
    אתה צריך לשאול את עצמך לא מי הכי טוב, אלא מי מלמד הכי טוב. כי טובים בתכלס יש לא מעט. כמובן שללמוד אצל מישהו שלא מצליח זה טיפשי לדעתי, אבל אפילו הבן אדם שהכי שונא אותי במדינה היום, לא יכול להגיד שאני לא מצליח ולהסתכל לך בעיניים תוך כדי.

היום אני בכלל לוקח את הפיקאפ למקומות עיסקיים. אני סוגר המון לקוחות רק כי יש בחורות מעורבות בתהליך. העורכת דין שלנו כבר צוחקת על זה.
    לא יודע אם שמעת על הסיפור הזה, אבל לפני כמה חודשים בעזרת כישוריי עם נשים השגתי מידע ממנהלת המכרזים של רכבת ישראל, על פרוייקט של 30,000,000 דולר, בשביל חברה של אבא של חבר שלי. לקח לי בדיוק 2 דקות. כל פעם שאני נכנס אליהם הביתה עד היום, הם מספרים את זה. (היו לי עוד כמה כאלו - דוגמת זה שהשגתי בחינם צילומים על הגג של עזריאלי כשהיה אסור לצלם שם, רק כי האחראית על זה היתה אישה. ועוד לא שילמנו שקל!)
    ואם יש לך ספקות כלשהן לגבי משהו אצלי, תמיד תוכל לשאול אנשים שמכירים אותי אישית. בסרטונים אני עושה שואו כי זה מכירתי. במציאות אני מתחיל כמעט תמיד ישיר.
    תשאל את אלכס מ-RSD בפעם הבאה כשיבקר בארץ (זה שנתן פה הרצאה לפני שנתיים), איך ב-40 שניות סגרתי מישהי שלפני זה הוא לא הצליח לעשות איתה שום דבר.

ותוספת קטנה כדי שלא תאבד את הפוקוס:
    תתחיל מזה שתציב לעצמך מטרה ברורה: מה אני רוצה להשיג?
    תמשיך בזה שתשאל את עצמך מה חסר לך בשביל זה ומה לאמן. מבטיח לך שאם תעשה רק את התרגיל הזה כמו שצריך, תוך חודשיים לא תצטרך להיות בפורום הזה. אולי רק כדי לעזור לאחרים להגיע למה שאתה הגעת.
    אם יש לך קושי כלשהו בדרך שאתה תצטרך ללכת בה, אתה יכול לקחת מדריך שיעזור לך.

יש קטע ממש יפה מהספר "אליסה בארץ הפלאות":

אליסה: "חתול, באיזו דרך עליי ללכת?"
    חתול: "זה תלוי, לאיזה מקום תרצי להגיע?"
    אליסה: "לא משנה לי לאיזה מקום להגיע, ומלבד שאגיע לאנשהו"
    חתול: "אם כך, אין זה משנה באיזו דרך תלכי, ומלבד שתלכי מספיק רחוק"

אם תדע לאן אתה הולך, אתה לא תשאל את עצמך אצל מי ללמוד. אתה תשאל מה ללמוד. כשאתה אומר דברים כמו "תמציא משלך", אתה אומר משהו שגוי. כי זה לא משנה אם מה שאני מלמד זה שלי או לא. משנה אם זה יכול להביא אותך למקום שאתה רוצה להגיע.
    מה גם שמדריך טוב לא ילמד אותך מה שהוא רוצה, אלא מה שאתה צריך.
    נערך לאחרונה על ידי Senia Waldberg; 31-08-2012 בשעה 11:54.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

סניה, סלח לי, אבל אתה נשמע כזה פלוץ מתלהב מעצמך, שאני מתבייש להיות איתך באותו הפורום.
    מספיק לצעוק "אני! אני! אני!".... קצת צניעות לא תזיק.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שאלה אחרונה לי אלייך- עשית צבא? ואם כן, איפה שרתת?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה
    סניה, סלח לי, אבל אתה נשמע כזה פלוץ מתלהב מעצמך, שאני מתבייש להיות איתך באותו הפורום.
    מספיק לצעוק "אני! אני! אני!".... קצת צניעות לא תזיק.
    אין לך ממש במה להתבייש, לפי מה שזכור לי הוא היה נכנס לפה פעם ב-, ופתאום בצורה חשודה הוא נהיה פעיל אחרי שהאשכול הזה פורסם.
    אבל אני מסכים איתך, אין ספק שכל ה"אני" הזה מראה נרקיסיטיות.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

התגובות האחרונות מראות שוב פעם, את ההבדל ביני לביניכם. לי לקח חודש וחצי מהרגע שנכנסתי לפיקאפ להגיע לתוצאה שרציתי. לכם בגישה הזאת ייקח שנים. מפני שאתם מערבים אגו איפה שלא צריך. זה בעיניי מצחיק. כי עושה רושם שאתם רוצים להוכיח משהו ולא ללמוד משהו.
    אגיד יותר מזה: הבן אדם הראשון שלמדתי ממנו פיקאפ היה גרוע ממני בכמה רמות. הוא היה בתול, לא ידע לתקשר עם בנות, לא היו לו נושאי שיחה מלבד הרוטינות שלו והוא לא ידע להיות כנה ואמיתי. אפילו ביטחון עצמי לעמוד מול מטרדים כמו ערסים לא היה לו. עם זאת, הקשבתי לו במשך 4 שעות ושתקתי, כי רציתי באמת ללמוד ולהבין מה זה, ולא היה לי איכפת מי הוא. בפעם היחידה שהערתי לו על משהו שהוא עשה לא נכון, הוא יצא עליי שאני לא מבין כלום. לכן אחרי שנתיים הוא ביקש ללמוד ממני. ולפני כמה חודשים שוב (עברו כבר 4 שנים).

מכל מה שכתבתי התגובה היחידה שלכם היתה: "נרקסיזם!" חס וחלילה לא "רגע, אולי יש משהו שהוא יודע ואני לא?" "יש מצב לשאול אותו משהו רלוונטי לי באמת?"
    לא, על זה לא חשבתם.

חמודים. בקצב הזה, בעוד שנתיים, אתם עדיין תהיו תקועים פה. אם הייתם מעיפים את האגו, היה לוקח לכם 3 חודשים מקסימום. אבל אתם לא מסוגלים לעשות את זה.
    אם נרקסיסטיות זה התכונה היחידה שמצאתם אצלי מכל השרשור פותח העיניים הזה בשבילכם, כנראה שכדאי שתתחילו להיות נרקסיסטים. כי המסקנה הבאה שלכם היא שנרקסיזם מביא מלא בחורות.
    אלא אם כמובן מצאתם עוד כמה תכונות שאתם פשוט לא רוצים לדבר עליהם בתגובות.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    התגובות האחרונות מראות שוב פעם, את ההבדל ביני לביניכם. לי לקח חודש וחצי מהרגע שנכנסתי לפיקאפ להגיע לתוצאה שרציתי. לכם בגישה הזאת ייקח שנים. מפני שאתם מערבים אגו איפה שלא צריך. זה בעיניי מצחיק. כי עושה רושם שאתם רוצים להוכיח משהו ולא ללמוד משהו.
    אגיד יותר מזה: הבן אדם הראשון שלמדתי ממנו פיקאפ היה גרוע ממני בכמה רמות. הוא היה בתול, לא ידע לתקשר עם בנות, לא היו לו נושאי שיחה מלבד הרוטינות שלו והוא לא ידע להיות כנה ואמיתי. אפילו ביטחון עצמי לעמוד מול מטרדים כמו ערסים לא היה לו. עם זאת, הקשבתי לו במשך 4 שעות ושתקתי, כי רציתי באמת ללמוד ולהבין מה זה, ולא היה לי איכפת מי הוא. בפעם היחידה שהערתי לו על משהו שהוא עשה לא נכון, הוא יצא עליי שאני לא מבין כלום. לכן אחרי שנתיים הוא ביקש ללמוד ממני. ולפני כמה חודשים שוב (עברו כבר 4 שנים).

מכל מה שכתבתי התגובה היחידה שלכם היתה: "נרקסיזם!" חס וחלילה לא "רגע, אולי יש משהו שהוא יודע ואני לא?" "יש מצב לשאול אותו משהו רלוונטי לי באמת?"
    לא, על זה לא חשבתם.

חמודים. בקצב הזה, בעוד שנתיים, אתם עדיין תהיו תקועים פה. אם הייתם מעיפים את האגו, היה לוקח לכם 3 חודשים מקסימום. אבל אתם לא מסוגלים לעשות את זה.
    אם נרקסיסטיות זה התכונה היחידה שמצאתם אצלי מכל השרשור פותח העיניים הזה בשבילכם, כנראה שכדאי שתתחילו להיות נרקסיסטים. כי המסקנה הבאה שלכם היא שנרקסיזם מביא מלא בחורות.
    יש אגו גם בהודעות שלך,הפכתם את זה מאשכול של דעה לאשכול של למי יש יותר,אם הייתי מנהל מזמן הייתי כבר נוהל את זה.

סניה,להגיב לאגו באגו לא יביא לשום מקום,זה מעגל שלא נפסק עד שאתה מפסיק להגיב לאגו של אחרים,סמוך עליי שאתה תרגיש טוב עם עצמך אחריי זה.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

התגובות האחרונות מראות שוב פעם, את ההבדל ביני לביניכם.
    איזה הבדל?
    לי לקח חודש וחצי מהרגע שנכנסתי לפיקאפ להגיע לתוצאה שרציתי. לכם בגישה הזאת ייקח שנים. מפני שאתם מערבים אגו איפה שלא צריך. זה בעיניי מצחיק. כי עושה רושם שאתם רוצים להוכיח משהו ולא ללמוד משהו.
    האירוניה נוטפת ממך. וגם האגו, שאתה כל כך ממהר להאשים אותנו בו.
    ואת האמת, אני דיי בטוח שגם אתה ניסית להוכיח משהו, בתגובה הזאת וקודמות לה.
    אחלה סיפור.
    עכשיו, מה מוסר ההשכל? אין מוסר, ואין השכל.
    לא מבין מה רצית להעביר בסיפור הזה.
    לא, על זה לא חשבתם.
    ובוא נחשוב איך כל זה התחיל.
    "פותח עיניים"?
    אולי פותח פה. כשקראתי את זה צחקתי לרגע, ואז הבנתי שאתה רציני.
    ואם ניקח את המשפט שלך, ונעביר עליו ניתוח קליל..
    "אם נרקסיסטיות זה התכונה היחידה שמצאתם אצלי... המסקנה הבאה שלכם היא שנרקסיזם מביא מלא בחורות."
    אני לא בטוח שמישהו פה אמר שאתה מביא בחורות. בעצם, כולם סופקים שאתה מביא בחורות, אם בכלל.
    לא, לא מצאנו כלום. התואיל בטובך ותגרום לנו להשכיל קצת, O הולי סניה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

לא, על זה לא חשבתם.

אני מניח שבמידה רבה התגובה שלך מופנית למה שכתבתי.
    אתה שוב מדבר על עצמך ועל כמה אתה טוב... אני לא יודע למה אתה שוב מנסה להבליט את ההישגים שלך. אותי הם לא מעניינים, הם אפילו לא נראים לי כמשהו מיוחד. אני אישית כבר מזמן הגעתי למקום שאני שלם איתו ואין לי שום בעיות עם בחורות. אני מציע לך להסתכל ממקום בוגר יותר על הביקורת שאתה מקבל ולהפסיק לרדת על אנשים, כי אתה חושב שאתה יותר טוב מהם. תאמין לי, אתה לא...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

"ההישגים שלי לא צריכים לעניין אותך" - אם איני טועה, אמרתי את זה כמה פעמים.

אבל לא, אנחנו ממשיכים לדבר על האגו שלי ולא על ההצלחה שלכם. הייתי מאחל לכם בהצלחה אבל בגישה הזאת, אני בספק שתגיעו לאנשהו. בהצלחה בכל זאת

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אבל לא, אנחנו ממשיכים לדבר על האגו שלי ולא על ההצלחה שלכם. הייתי מאחל לכם בהצלחה אבל בגישה הזאת, אני בספק שתגיעו לאנשהו. בהצלחה בכל זאת
    לא בטוח אם מטומטם, או עושה דווקא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

אז למה לעזאזל אתה דוחף אותם בכל פינה? אתה באמת לא מבין את מה שכותבים לך כאן או שאתה בכוונה משחק את עצמך יענו לא מבין ומנסה לסובב את הנושא של הביקורת שקיבלת...?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

איתן, השאלה הזאת מקדמת אותך איכשהו?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

חבר'ה מצטער להגיד אבל אתם יוצאים פה ממש ילדי פורום, במקום להתעסק באמת בחיים שלכם ובפיקאפ ובכו' וכו' אתם פאקינג מדברים פה כבר שבועיים באשכול שנכתב כדי להביע דעה על פאקינג בנאדם רגיל.
    ואתם מדברים ומדברים עליו לא פלא שהוא תופס מעצמו, ואין לי משהו נגד סניה אבל אתם כל כך הרבה מתעסקים בחיים שלו במקום בשלכם שתראו מה קרה, אשכול שהגבתי בו לפני שבועיים עדיין פעיל פה, מדברים על אותו בנאדם, וזה רק מראה קנאה.

ואני אומר לכם בתכלס זה מראה קנאה.
    חלאס לזיין בשכל ותתחילו לזיין על אמת , זה לא צריך להיות משנה לכם אם מישהו מביים סרטונים או לוקח 120300 שקל לקורס, אפשר לתת ת'דעה שך אבל לא להתחיל לחפור על בנאדם אחד אשכול של 3 עמודים.

זה מראה או קנאה או OVER שעמום רציני בחיים שלכם. כי לי נגיד אין זין לשבת ימים ולדבר על בנאדם אחד ולנסות להלל/להוריד לו ת'אגו. שכל אחד יעשה מה שבזין שלו. לא מבין איך בפורום שאמורים להיות פה התותחים דווקא עכשיו אתם נראים כמו חבורה של ילדים קטנים..

אני כשהאשכול הזה נפתח, אמרתי ת'דעה שלי ב2 שורות. וזהו סלאמת'.
    לא צריך לחפור כן?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

חחחחחח פאק אשכרה יש לאשכול הזה 1100 צפיות, איי זה עכשיו אישר לכולם כמה הפורום הזה מלא בזייני שכל מזוייפים..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect