|
|
א. בגלל זה בודקים בעצמנו ממקורות איכותיים (קרי: מחקרים), ולא הולכים לחדר כושר, שומעים 20 אנשים ומחשיבים אותם "מומחים".
ב. זה לא תלוי בשום משתנה. אין הכרח לשתות שום אבקה בכלל אז קל וחומר שהתזמון לא משנה. מה שחשוב הם הערכים.
ג. ההמלצה שלך תקפה רק לאנשים שצמו לפחות 8 שעות לפני האימון. בכל מקרה אחר אין שום חלון הזדמנויות של חצי שעה.
ביצים חצי שעה אחרי אימון? (כתבת את זה בהודעה אחרת)
חלבון ביצה נספג הרבה יותר לאט מאשר טונה למשל, אז אם כבר צמנו כ 8 שעות לפני האימון - עדיף לאכול טונה.
את הביצה, שהחלבון שלה נספג בצורה איטית הרבה יותר, עדיף לאכול לפני השינה אם אתה ממש פאנט של דיוקים.
אתה זורק המון הנפצות באוויר ובטוח שאתה צודק.
תתחיל לבדוק את עצמך לפני שאתה קורא לאחרים טמבלים וטיפשים.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תגובות מאילו סוג?
הבן אדם מקלל אותי במהלך כל האשכול הזה,
איך ת'מצפה שאני אענה לו?
באמת, בוא תעמוד מאחורי מה שאתה אומר,
אם מישהו היה מקלל אותך במהלך כל האשכול,
היית מגיב לו בעדינות וברוגע?
דיי נמאס.
והנה אני אזכיר לך:
"המטומטם לא יודע יותר ממני המטומטם פשוט מטומטם ואני אסביר למה,"
"עדיין מטומטם ומתנשא ושום דבר לא יעזור לך"
"אבל טיפש שלי"
"אתה פשוט טיפש ומתנשא חח"
"אתה טמבל ובטח גם חסרים לך חברים אם כל מה שאתה רוצה כל החיים העלובים שלך זה להגיד לאנשים שהם טועים"
"קיצר, אתה עדיין טיפש"
"עדיין היית טיפש"
אתה סתם טמבל"
מה? מה? איך אני אמור להגיב לזה?
צודק, לא הייתי צריך לרדת לרמה שלו - צודק,
אבל להגיב שצריך לזרוק אותי מפה?
אני מגיב בפורום הזה כבר מה, שנה וחצי?
וכל מה שעשיתי פה זה נטו לעזור לאנשים.
אני רוצה שתביא לפה בן אדם שעזרתי לו שיש לו טענות נגדי,
וזה האשכול הראשון שבו התנשאתי - ולהזכירך ביקשתי סליחה 3 פעמים למרות שלא התייחסת.
אז מה? תצלוב אותי?
באמת שאני לא מבין,
או שאני ממש טיפש, או שאתה פשוט במסע צלב נגדי.
אז אתה נתת לי באן אה?
בוא ננתח את הסיטואציה שהלכה פה:
1.אני נותן עצה בזמן שאני מתנשא
2.בחור מגיב הודעה שלא קשורה לנושא ומעליב אותי בה
3.אני מבקש סליחה 3 פעמים על כך שהתנשאתי
4.הבחור שוב פעם מגיב תגובה מעליב וקורא לי טיפש אינ-ספור פעמים
5.אני מגיב לו תגובה ומקבל עליה באן
אבל! הבחור הזה לא מקבל באן!
הפלא ופלא, מסע צלב ללא סיבה נגדי.
ממש יופי, מחלק באנים לאנשים הלא נכונים,
אבל חח למי אכפת? נראה לך שאכפת לי? בסופו של דבר זה מעיד משהו עליך ולא עלי,
אתה תצטרך לחיות עם ההיגיון הזה, לא אני.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 29-09-2012 בשעה 11:35.
One Shot - One Kill
זה ממש תלוי איזה גיבוש לצורך העניין בגיבוש חובלים יש מבחן בר אור שזה ריצת אלפיים אחרי מסע של 4 ק"מ ויום למחרת יש מסע בוקר של 8 ק"מ ובגיבוש מטכ"ל המסע הכי קצר זה 8 ק"מ כנ"ל בגיבוש שייטת ויש המון תיזוזים של זמנים כדי לשבור אותך מנטלית
הנושא הזה יצא מכל הפרופורציות האפשריות ולכן אני נועל אותו.
SPQR - תנהג באיפוק ותנסה להיות סובלני יותר, סה"כ הקטע שלך להציע ולתרום מהידע שלך, מי שירצה ישתמש בזה מי שלא אז אין משהו שתוכל לעשות.
GoldStar - פעם הבאה שתכנה כאן משתמשים דבילים ומטומטמים אתה תורחק מהאתר. זה לא לעניין ובטח ובטח כשלא היתה לבחור השני שום כוונה להעליב אותך והוא גם לא עשה את זה. אין פה שום סיבה מוצדקת, גם אם הוא טועה אז תתקן אותו.
מי שהיה מעורב בנושא קיבל תשובה אישית יותר וברורה יותר לגבי התוצאות של הנושא.
לפתוח הנושא - מצטער שזה נגרר למקומות האלה, תרגיש חופשי לפתוח נושא חדש ונקווה שיהיה מסודר יותר ותקבל תשובות רציניות ולא תצטרך לראות ויכוחים.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music