מלחמות זה באמת מטומטם ומיותר ורק מזיק לכלכלה אבל עדיין..עם כל האמת צריכים להיות מציאותיים. לא אכפת לי מהאנשים שמתים מרעב. לא אכפת לי שנכה צה''ל נמצא בחובות לשוק האפור ומבזבז את כל הכסף על התרופות. לא אכפת שלמשפחה יש ילדים שאין להם מה לאכול. לא אכפת לי מאף אחד ואפילו לא מעצמי. כל מה שאכפת לי ממנו זה שיהיה לי חופש פיננסי כדי להגשים את החלומות הפרועים שלי. בשביל זה לא צריך להיות חלק מהטופ 100 בפורבס אבל צריך לחשוב על החופש שלך ולא על אחרים. מי שלא חושב בשביל עצמו לא מגיע לחיות.
כל מי שמת מערב, מגיע לו למות. כל מי שסובל, מגיע לו לסבול. כל מי שנמצא בחובות, מגיע לו להכנס לחובות גדולים יותר. כל מי שיש לו מינוס בבנק, הביא את זה על עצמו ועל המשפחה הנחותה שלו. מי שלא דואג לעצמו, לא מגיע שידאגו לו. לי אף אחד בחיים לא דאג ולאף אחד לא היה אכפת ממני (ככה אני מרגיש כי הכל זה אינטרסים שלהם לקדם את עצמם דרכי), למה שיהיה לי אכפת מאחרים?
לא שאני נעלב על זה. אני לא קיים. אני אף אחד. אני גם לא רוצה להיות מישהו ש"יאהבו" אותו. כל מה שאכפת לי ממנו זה החלומות הפרועים שלי, החופש פיננסי וכל מה שקשור לLMS. שאר הדברים בחיים לא שווים יריקה.
אנחנו כלום ללא השווי שלנו בשוק. חיי אדם לא שווים אפילו דולר, ברחוב יהרגו אותך על פחות בלי להסס. מה שקובע האם אתה עבד או מלך, הוא הLMS בלבד.

ציטוט ההודעה