קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 20-11-2013, 16:42
  2. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 08:58
  3. טוב זה פורום משעמם
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:26
  4. ניסו סימן טוב - חזק אשא אותך
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:24
  5. משהו טוב
    על ידי Ori בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 65

ידידות - זה טוב או רע...? - עמוד 3

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

נכון, הבן אדם שהבאנו לארץ כדי שידגים איך להעליב בחורה נכון
    זה לא משנה באמת אם למדת ממישהו אחד או מ-10 אנשים מפני שבסופו של דבר הכל דומה.

דבר שני, אתה טוען שאני משתמש ברוטינות? אתה בכלל קראת איי פעם משהו שכתבתי בשנתיים האחרונות?! אלוהים ישמור! באמת? רוטינות? אין לי כוח להתחיל את הנאום הזה כאן ולהסביר לך שאני משתמש בגישה ישירה כבר מזמן (אם לא היית קקה וטורח לראות את ההרצאה ששמתי היית מבין).

דבר שלישי, אני יודע שזה דיי יעצבן אותך אבל אני בספק שהוא לוקח אותי . ראיתי את רמת הביטחון העצמי של הבחורות שהוא דיבר איתן. סורי אבל הוא לא ספיר והוא לא רוס ג'פריז.
    אני לא אכנס איתך לדיון הזה כי הוא לא מעניין אותי כל כך. אתה מוזמן להמשיך בו עם אחרים.

אני עדיין עומד מאחורי ההבטחה שלי שאם אתה תעשה מה שאני אומר, אתה תשיג כל בחורה שאתה רוצה. אתה פשוט לא הבנת את המשמעות של "בחורה שאתה רוצה", מהסיבה שכמו שחשבתי, לא ראית את ההרצאה.
    זה לא אומר שאתה תשיג את בר רפאלי. אני לא אעשה לך חיים קלים ואסביר לך כאן. לא באתי לדון עליי.

אז נחזור לנושא העיקרי. על ההתקפות הריקניות שלך עליי אין לי כוח לענות כי אפילו שאין לי בעיה להוכיח לך שאתה טועה בהכל לגביי, אתה לא יריב מעניין.

מה שמעניין הוא ההסבר שלך:

איך לעזאזל אתה טוען שאתה לא אומן פיתוי? הרי הבעיה שלך איתי, כפי שאמרת, היא שאני אומן פיתוי. גם ג'וליאן כזה. מצהיר זאת בגאווה. אז ההבדל הוא לפי מה שאמרת זה הגישה?
    עזוב שמה שאתה חושב שאני עושה ומה שאני עושה הם דברים שונים לחלוטין. מצחיק אותי לראות שאתה מנסה להעריץ את ג'וליאן, להתחקות אליו ובאותה הנשימה לשלול כל קשר שלך אליו ואל עולם הפיתוי. כמובן, כל זה נעשה בפורום שנקרא - "פורום פיקאפ".

אתה יכול להגיד עד מחר שאתה לא מתנשא, אבל אתה יוצא כזה כאן.

אגב, מה שמצחיק הוא שאני גם לא באמת מתנשא במציאות. רחוק מזה. יש לי מיליארד חברים מכל שכבות האוכלוסייה. עם זאת, כאן אני יוצא מתנשא בכוונה. מפני שגם אתה, גם יטינגר, גם שינטן וגם דש-ברלין הרווחתם את זה ביושר. מגיע לכם לקבל את זה, על האטימות וסגירות הראש שלכם ועל האגו המופרז שלכם.

והסתירה העצמית שלך כאן: "אני לא פיקאפר, אני רק מתעסק בתחום", זאת דוגמה טובה לכך.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אגב, זה שציינת את נושא ה"איך הוא מדבר" או "יש לו שיער על הראש". דיי הרג אותי מצחוק
    אתה באמת באמת לא מבין מה בחורה מחפשת, אה?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

רודני פרוש. לא יצא מזה כלום. אני קורא את ההודעות שלו והוא נראה לי פשוט יותר ויותר הזוי.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה

דבר שני, אתה טוען שאני משתמש ברוטינות? אתה בכלל קראת איי פעם משהו שכתבתי בשנתיים האחרונות?! אלוהים ישמור! באמת? רוטינות? אין לי כוח להתחיל את הנאום הזה כאן ולהסביר לך שאני משתמש בגישה ישירה כבר מזמן (אם לא היית קקה וטורח לראות את ההרצאה ששמתי היית מבין).

דבר שלישי, אני יודע שזה דיי יעצבן אותך אבל אני בספק שהוא לוקח אותי . ראיתי את רמת הביטחון העצמי של הבחורות שהוא דיבר איתן. סורי אבל הוא לא ספיר והוא לא רוס ג'פריז.
    אני לא אכנס איתך לדיון הזה כי הוא לא מעניין אותי כל כך. אתה מוזמן להמשיך בו עם אחרים.

אני עדיין עומד מאחורי ההבטחה שלי שאם אתה תעשה מה שאני אומר, אתה תשיג כל בחורה שאתה רוצה. אתה פשוט לא הבנת את המשמעות של "בחורה שאתה רוצה", מהסיבה שכמו שחשבתי, לא ראית את ההרצאה.
    זה לא אומר שאתה תשיג את בר רפאלי. אני לא אעשה לך חיים קלים ואסביר לך כאן. לא באתי לדון עליי.

אז נחזור לנושא העיקרי. על ההתקפות הריקניות שלך עליי אין לי כוח לענות כי אפילו שאין לי בעיה להוכיח לך שאתה טועה בהכל לגביי, אתה לא יריב מעניין.

איך לעזאזל אתה טוען שאתה לא אומן פיתוי? הרי הבעיה שלך איתי, כפי שאמרת, היא שאני אומן פיתוי. גם ג'וליאן כזה. מצהיר זאת בגאווה. אז ההבדל הוא לפי מה שאמרת זה הגישה?
    עזוב שמה שאתה חושב שאני עושה ומה שאני עושה הם דברים שונים לחלוטין. מצחיק אותי לראות שאתה מנסה להעריץ את ג'וליאן, להתחקות אליו ובאותה הנשימה לשלול כל קשר שלך אליו ואל עולם הפיתוי. כמובן, כל זה נעשה בפורום שנקרא - "פורום פיקאפ".

אגב, מה שמצחיק הוא שאני גם לא באמת מתנשא במציאות. רחוק מזה. יש לי מיליארד חברים מכל שכבות האוכלוסייה. עם זאת, כאן אני יוצא מתנשא בכוונה. מפני שגם אתה, גם יטינגר, גם שינטן וגם דש-ברלין הרווחתם את זה ביושר. מגיע לכם לקבל את זה, על האטימות וסגירות הראש שלכם ועל האגו המופרז שלכם.

והסתירה העצמית שלך כאן: "אני לא פיקאפר, אני רק מתעסק בתחום", זאת דוגמה טובה לכך.
    זה באמת מעניין שבמציאות 100% מהאנשים אוהבים אותך ומעריצים אותך (משהו שאתה לא שם הוכחה אחת שהוא נכון), וכאן בפורום 100% מהמשתמשים חושבים שאתה אידיוט עם תסמונת דאון ושיגעון גדלות (שהפורום זמין לכל אחד ואחד וכולם יכולים לראות הוכחות לכך).

צירוף מקרים? I dont think so.

פשוט פירמידה של חארטות, כמו הונאות הפירמידה שלך ברשת.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ממש לא דומה. JULIEN פשוט קינג. אתה לא מגיע לקרסוליים שלו. הן בפאן של החיצוניות, הן בפאן של האישיות, הן בפאן של הדיבור והן בפאן של הביטחון שלו כשהוא מדבר מול קהל. אתה פשוט מגוחך.

לא קראתי כי שוב פעם, אתה מעניין לי את הקצה של הזין. ראיתי פה ושם כמה סרטונים מצחיקים שלך (כמו הרוסי העצבני), אבל רק בזה אתה מצליח.
    אגב, אני לא מאמין לך. אני יודע שאתה כן משתמש ברוטינות, והכי מצחיק? שאתה משקר בלייב.
    יש לך סרטון שאתה סוגר נשיקה בחוף, נכון? ואיך סגרת את הנשיקה? "איך את מנשקת מ1-10..?" מוכר לך? אל תזיין לי תשכל.

לא מעניין שאתה חושב שאתה לוקח אותו...אתה חיי באשליות, תהנה. רק אל תסחוף אנשים אחריך.

אני לא רוצה לעשות את מה שאתה אומר, כי אתה עושה הכל בצורה שגויה וחוץ מזה שאני כבר היום יכול להשיג כמעט כל בחורה שאני רוצה.
    "לא ראית את ההרצאה" נראלך שאני יבזבז מהזמן שלי לראות הרצאה של אחד כמוך שיש לי אפשרות לראות הרצאה של אחד כמו JULIEN איפה אתה חיי?

טעות, הבעיה שלי איתך היא שאתה מתיימר להיות אומן פיתוי כשאתה לא.
    JULIEN אומן פיתוי בכל צורה שהיא. הוא מדבר ככה, הוא מתנהג ככה ועובד ככה. ואתה? אתה פשוט סתם ייצור עם מכופתרת ב30 שקל מאיזה כפר דרוזי, קעקוע מכוער על העורף וכובע סנייה "אגדי".
    אני מעריץ את JULIEN בגלל שהוא נשמע לי טיפוס כמוני, הוא חיית מסיבות והוא פשוט גבר! אני לא מנסה להתחקות אליו, אני נהנה לשמוע את מה שיש לו לדבר, מה מסובך?

וואלה? אז איך זה שאתה היחידי בכל פורום אטרף שחושב ככה?

תגידדדדדדד ליייי מה אתה דפוק???
    "אני מתנשא במציאות, רחוק מזה. יש לי מיליארד חברים" יש לך את זה ביותר סתום?
    על איזה אטימות אתה מדבר? אני הבן אדם הכי פתוח שתכיר בחיים שלך.
    עד לפני שבועיים +- שקרתי לעצמי ושקרתי לפורום שלא באמת עוזר להראות טוב כדי להשיג בחורות...אבל הינה! פתחתי את העיניים וקיבלתי דעות שונות ואחרות, וכן שיניתי את הדעתי והחלטתי שאני לא מתכוון יותר לשקר לפורום! חיצונית כן משנה! חיצוניות בגברים כן עוזרת! כן צריך להראות טוב כדי להצליח עם נשים ובכלל בחיים!
    אז על איזה אטימות אתה מדבר???

אני יסכם לך את זה בצורה הכי פשוטה-
    מבחינתי פיקאפר זה כל אחד שמתמייר להיות בן אדם שמזיין בלי סוף ויכול באמת להשיג כל בחורה שהוא רוצה.
    אני לא כזה.
    כל הפורום יודע, ואם לא, אז עכשיו הם ידעו...שאני לא זיין על!
    אני לא מזיין בלי סוף ויש בחורות שאני לא מצליח להשיג בגלל שיש בנות שאני לא עושה להן את זה! אין מה לעשות! יש להן חופש בחירה ואני מכבד את זה! (הגיע הזמן שגם אתה)
    אז איך אתה אומר שאני כן פיקאפר? מה נסגר איתך?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני מחקתי את התגובה שלי ליטינגר כאן, כי אני אספיק לרדת עליו אחר כך. הוא תמיד מספק את הסחורה אז אני לא דואג ויהיו עוד הזדמנויות.

בקשר אליך רודני.
    יש לך הזדמנות להוריד את הטונים. כי עושה רושם שאתה כן בן אדם נחמד במציאות ואולי איתך אין סיבה שאני אתנגח, אלא אם תעז עוד פעם להעיר איזושהי הערה עוקצנית לכיוון שלי. כי כתבת מספיק דברים שנאלצתי להתעלם מהם כדי שנסתדר, תאמין לי.

אתה לא יכול להגיד שאתה טוב יותר מפיקאפרים בפורום על פיקאפ. אתה לא שמת לב שאמרת את זה, לכן זה נסלח, אבל זה מה שאמרת. בטעות.
    ההגדרה שלך לפיקאפר היא לא נכונה בעיניי. אף פיקאפר שפוי בנפשו לא אומר שהוא מזיין כל אחת שהוא רוצה. זה בלתי אפשרי. אבל זאת ההגדרה שלי ולא שלך, לכן אתה צודק וגם אני צודק. אנחנו פשוט רואים את זה אחרת.
    בעיניי אני לא פיקאפר גם. זה מושג חסר תוכן בתכלס. בעיניי ההגדרה של פיקאפר היא אבסטרקטית לחלוטין. יותר בכיוון של מישהו שמתאמן בפיקאפ. תלמיד או מורה לפיקאפ. בוגר פיקאפ שפשוט מתחיל עם בנות הוא לא פיקאפר בעיניי.

גם אני לא אמרתי שאפשר להשיג "כל בחורה". ה-100% הצלחה שדיברתי עליו היה שונה.
    למרות שאתה עצלן ואני לא אמור לתת לך על זה פרס, אני אסביר לך כאן למה כן התכוונתי (למרות שאמרתי את זה בהרצאה וזה מעצבן שאתה מפרש אותי לא נכון מבלי לבדוק):
    אני דיברתי על מצב שבו אתה כבר מכיר בחורה ואתה באמת יודע שאתה רוצה אותה, לא אף אחת אחרת! כלומר, אתם שניכם מסתדרים. אתה יודע שאתם תהיו זוג טוב בהתבסס על עובדה בשטח. אתם ידידי נפש. אמיתיים. כאלה שבאמת טוב להם ביחד.
    בסיטואציה כזאת, אם אתה לא עושה טעויות, מדובר ב-100% הצלחה לפחות אצלי. יש לי אמנם רק 5 דוגמאות שמתקרבות לזה, ו-5/5 זה לא בדיוק משהו שאפשר להכריז ב-100% ודאות שזה 100%. אבל אין סיבה שזה לא יעבוד לך אם אתה באמת תהיה אותו הגבר שתארתי בסרטון (שוב, תראה את הסרטון).

אם אתה באמת אחלה גבר כמו שאתה טוען. אם אתה באמת מדבר אל בחורות בגובה העיניים. אם אתה באמת רוצה להכיר את הבחורה ולא רק את המראה החיצוני שלה (מה שיטינגר עכשיו ינסה להוכיח שזה לא נכון לגביו, למרות הדיון שהוא מנהל איתי באשכול השני שבו הוא שופט בחורות לפי הקריטריון הזה בלבד), אז אין שום סיבה שבעולם שאחרי שאתה יושב עם בחורה שבאמת עוברת את הסטנדרטים שלך (שמבוססים על אופי, התנהגות, שאיפות, כימיה וכו'...), אתה לא תשיג אותה אם תבוא בגישה ישירה ופשוטה.

זה ממש, אבל ממש פשוט! זה כמו לעשות צעד וחצי בכדורסל. באמת. זה פשוט עניין של מחשבה. אם אתה יודע שאתה שווה, ולפי מה שאתה מספר על עצמך כאן אתה יודע, אז אין סיבה להפוך את זה למסובך.

אין שום סיכוי שבעולם שאם אתה אחלה גבר, אתה יודע את זה בוודאות ומבסס את זה גם על דעות עליך מהסביבה וגם על הדעות עליך מעצמך, אם אתה באמת בא בכוונות טובו ואם אתה יודע מה אתה רוצה, שאתה לא תצליח. זה לא עובד ככה. גם אם אתה מכוער טילים!

לכן חוק מספר 1 אצלי תמיד היה (לפני הפיקאפ): "תהיה בן אדם טוב".
    אם אתה בן אדם טוב, אתה יכול בלב שלם להמליץ על עצמך לכל בחורה שתהיה חברה שלך. אם אתה לא יכול לעשות את זה לעומת זאת, אתה לא תשיג את אותן הבחורות הכי שוות שאתה רוצה. כי אתה לא תרגיש שאתה שווה אותן - וזה בעיה.

זה שאתה אומר שאתה לא משיג כל אחת... זה בסדר! אבל למה אתה בכלל מציין את זה? איכפת לך מבחורות שאתה לא משיג?
    תכלס, אני זוכר השנה רק מקרה אחד שלא השגתי מישהי. לא כי היא היתה היחידה שהתחלתי איתה ולא זיינתי בסוף. פשוט היא היתה היחידה שהיה לי איכפת. יש מלא בחורות שלא מתאימות לי, וזה שלא הולך לי לזיין אותן זה לגיטימי. אבל לא איכפת לי מזה כי זה כולה זיון (וביננו, בלי להתנשא, יש לי מלא את מי לזיין אם זה כל מה שאני צריך). אותה הבחורה שאני זוכר, היתה מיוחדת כי אותה רציתי לקשר. פספסתי אותה בגלל שהיא התחילה לצאת עם מישהו אחר, וזה הציק לי.
    חוץ ממנה, אני בטוח שעוד 100 בחורות לפחות אמרו לי "לא" בוריאציה זו או אחרת או לא זרמו איתי. אני בכנות לא זוכר אותן. כי כשהייתי רווק בכל רגע שרציתי היה לי למי להתקשר.

זה אגב, היופי בכמות אדירה של ידידות. אם אתה אחלה גבר, הן מתחילות איתך בעצמן.

לכן גם ממש חשוב להיות בן אדם טוב. באמת טוב.

בעיניי, אתה בן אדם טוב. לפי מה שכתבת כאן. עם קצת השפעה של חרא מסביב, אבל אתה בן אדם טוב.

מה שאני לא יכול להגיד על שינטן למשל, שהוא בעיניי מלך האידיוטים כאן. אני לא יכול להגיד את זה על יטינגר שימשיך לצעוק עליי עכשיו רק בגלל שאני לא אוהב אותו, במקום לנסות להבין למה, ועל עוד כמה אנשים.
    אבל אני כנה עם עצמי. אם אני פוגש אידיוט, אז אני אחזיר לו באותו המטבע. אם אני פוגש בן אדם טוב, אז אני אדבר איתו בטון אחר לגמרי.

בכולנו יש צד קצת מציק וקצת מתנשא. בכל זאת, מדובר בפיקאפ. מדובר על להשיג בחורות. השאלה היא, למי זה מציק לראות את האחר מצליח?
    אני לא יודע אם אתה מכיר אותו. יש איזה אחד שקוראים לו משה עסיס (לא איכפת לי לכתוב את השם שלו כי בעיניי הוא פוץ), שפעם לא אהב את העובדה שהתווכחתי איתו ואמרתי לו שיש בישראל אמני פיתוי שבאמת מזיינים כל יום. הוא אמר שהוא לא פגש כאלו, ואז פשוט אמרתי לו שמות. עומרי בלסיאנו (היום נשוי), מיקי פרלשטיין ועוד כמה שיש להם בעיה קצת שאני אדבר על זה אז אני אשתוק. הוא אמר שהוא חושב שהם שיקרו לי, אז אמרתי לו שגם אני כזה, ואני לא משקר לעצמי.
    הוא ניסה להתווכח עם זה אבל הבעיה היא שאז היו לזה עדים. כלומר, הפנתי אותו למישהו שגר איתי ואמרתי שישאל אותו. אז הוא אמר: "סבבה, אז הן בנות 16 וזה לא נחשב".
    עכשיו, לי ולך ברור שהן לא היו בנות 16. אבל זאת היתה תגובה של בן אדם חלש שלא היה מסוגל לקבל את העובדה שיש מישהו מצליח איפה שהוא פחות. ולכן הוא הגיב בעקיצה. זאת בעיניי חולשה ופחדנות ראויה לשמה!
    לא הופתעתי מהתגובה הזאת שלו, מפני ששנה לפני כן הוא הראה לי תמונות שלב בחורות שהוא זיין (משהו שאני בחיים לא אעיז לעשות).

אז הנה לך ההבדל בין בן אדם טוב, חזק ומפרגן, לבן אדם חלש, פחדן ורע. אני מאמין שאתה משתייך לצד הראשון. תקן אותי אם אני טועה.

אגב, רוצה וידוי.
    תחזיר אותי עכשיו לגיל 18, ואני יוצא עם בחורה אחת עד סוף החיים.
    מעולם לא הרגשתי צורך להשתולל. זה קרה בגלל שהחיים קצת דפקו לי את מערכת היחיסם הראשונה שאהבתי בה מישהי. מבחינתי, הייתי יכול להסתדר עם זה שהיא תהיה היחידה שלי כל החיים. אפילו שאני לא הייתי הראשון שלה.

אבל... הכל קרה בדרך מצחיקה.
    נערך לאחרונה על ידי Senia Waldberg; 03-02-2013 בשעה 03:07.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    זה באמת מעניין שבמציאות 100% מהאנשים אוהבים אותך ומעריצים אותך (משהו שאתה לא שם הוכחה אחת שהוא נכון), וכאן בפורום 100% מהמשתמשים חושבים שאתה אידיוט עם תסמונת דאון ושיגעון גדלות (שהפורום זמין לכל אחד ואחד וכולם יכולים לראות הוכחות לכך).

צירוף מקרים? I dont think so.

פשוט פירמידה של חארטות, כמו הונאות הפירמידה שלך ברשת.
    ועכשיו אליך.
    נתחיל בעובדה שאני גם צילמתי סרטונים וגם כתבתי הסברים (תבדוק, פוסט לפני אחרון בבלוג גם מכיל קישורים) המסבירים על זה שזאת פירמידה, ובכל זאת כדאי להיכנס לזה כי יש בזה כסף. נכון, מתישהו זה ייפול וזה כמעט בטוח, אבל בנתיים עושים בזה כסף.
    האופי הפחדני שלך לא מאפשר לקחת את הסיכון הזה, אבל נעזוב את הנושא הזה לאחרים.

אתה עשית סקר וגילית ש-100% מהאנשים כאן חושבים שיש לי תסמונת דאון?
    שמע, שיגעון גדלות? מילא. אבל לרדת על האינטלגנציה שלי כאשר אתה בפרוש לא מגרד את קרסוליה זה נמוך. אה, הנה! שיגעון הגדלות שלי מדבר! או שזה פשוט החינוך הרוסי שלי.
    תבין, בעיניי אני לא גאון בכלל. אני אולי 7 מתוך 10. אבל רוב האוכלוסייה נמצאת באזור ה-4-5. גם אתה שם. באזור ה-4. כלומר יש לא מעט אנשים שהם 8-9-10 באוכלוסייה, אבל הם מיעוט מבחינת אחוזים. אתה בטח שלא נכלל בהם. אז אחרי הניסוחים שלך שבהם אתה טוען שאני צריך להוכיח שבמציאות 100% מהאנשים אוהבים אותי (תגיד לי, זה אפשרי?!), אתה אומר שיש לי תסמונת דאון?
    יאפ... יש לך קייס חזק!

זה לא צירוף מקרים שבפורום הזה אנשים לא אוהבים אותי. אני יכול לספר לך בדיוק איך זה קרה ולמה. בגלל הודעות כאלו למשל. העניין הוא אחר. העניין הוא שלא איכפת לי מי אוהב אותי כאן או לא. באותה המידה אני יכול להגיד שכולם ב-*** אוהבים אותי. צירוף מקרים? אני חושב שלא.
    5,000 חברים בפייסבוק ו-2,700 מנויים אוהבים אותי. צירוף מקרים? אני חושב שלא.

בפורום הזה, הצטברה באופן מפתיע מאסה קריטית של אנשים עם אגו, תחרותיות וחוסר הבנה שיש אנשים שונים מהם ומוצלחים מהם. כן, כמו שיש יותר טובים ומוצלחים ממני. גם בפיקאפ. כן כן!
    הבעיה היא שבזמן שאני מקבל את זה, אתה וכמה מחבריך, שאין להם תסמונת דאון אבל יש להם סוג של כנות ריגשית מסויימת, לא מסוגלים לקבל את זה. התוצאה, אתם עוקצים, מנסים להוריד ערך של אחרים ולא מסוגלים להתחבר ולפרגן למשהו שקצת לא נראה לכם.

אתה לא מסוגל להבין כמה שזה חלש מצידך. אתה לא מסוגל להבין שלפרגן זה כוח אדיר. וזאת הבעיה שלך.

בגלל שאני יורד כאן לטונים נחמדים מדיי, אני אפסיק. כי איתך, בניגוד לרודני, אין לי כל רצון להשלים. תבין, בעיניי אתה בן אדם לא טוב. במלוא מובן המושג מה זה "לא טוב", לכן אין לי כל רצון שתהיה איתי בקשר כלשהו.
    כל הגועל שאתה חש מקריאת ההתחלה של ההודעה שלי מיועדת בכוונה שאתה לא תאהב אותי. כנראה שיש עוד נפגעים שקוראים את זה ולוקחים את זה אישי, אבל זאת בעיה שלהם בתכלס. זה אחלה סינון של אנשים. כי אנשים טובים מתעלמים מהדברים שאתה לא מסוגל להתעלם מהם.

כמו למשל שלימדתי מדריך של RSD ואת סאשה דיי-גיים משהו חדש בתחום הפיקאפ. כמו למשל שניקולס, הבן אדם שכיום מרצה עם ספיר (האמן פיתוי מספר 1 בעולם) ואני, בערך באותה הרמה. מה זה אומר לך? אתה טוב במתמטיקה? =, =, =?
    זה מציק לך, מאוד. אני יודע. העניין הוא שלי לא איכפת מזה באמת. תן לי לאהוב מישהי ואני בסדר
    אבל זה כיף להציק לך מפני שלך זה יותר חשוב את מי זיינתי והאם זה 100% נכון או רק 95%? ולכן אני שולט במחשבות שלך. ולא אפסיק לשלוט. כי אני אמשיך להצליח ואתה תמשיך לחפש איפה אני לא, וזה ויכוח שאתה לעולם לא תוכל לנצח בו.

לכן אתה כמו חיה פצועה שמנסה לברוח מאריה. רק שאתה לא יכול למות מויכוח.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

סניה בוא אני יגיד לך משו עלי אנלא אחד שירד על אחרים ויוריד אותם למטה, אני מתעסק בעצמי ושם זין על מה שקורה
    אבל דוגרי, ממך לא יכולתי להתעלם. כולם יודעים מי אתה. כולם יודעים איך האקסיות שלך נראות. כולנו יודעים שה"זיינתי דוגמניות בינלאומיות ונכדות של מיליארדרים" שווה ערך ל"זיינתי תימניה בעלת עודף משקל משכונת התקווה שכותבת בפייסבוק שהיא דוגמנית". או "זיינתי רוסיה מתחנה מרכזית" ולא מהרוסיות הכוסיות אלא מהאלה שהולכות עם כל נכה שני וגם נראות בהתאם...

גם אם מישו מחרטט פה ושם לגבי ההישגים שלו זה לא מעניין אותי כי הוא משקר לעצמו. אבל אתה, אתה חושב שאתה מינימום הבן של שלדון אדלסון שכל יום מקפיץ טקילה מפופיק של כוכבת פורנו. והדבר העצוב הוא שאתה דורש כסף על הזיוני שכל שלך.

אם אתה "אומן פיתוי הכי טוב בעולם" וזה כל מה שאתה מסוגל להביא זה הכונפות שרואים אותך איתן אז וואלה תיכוניסט ממוצע בבורגס מביא יותר כוסיות ממך שלא נדבר על מפיקים, דוגמנים, עשירים וכו'...אתה לא תחרות לאף אחד חוץ מהחברים שלך שהם חנונים כמוך שמאמינים לשטויות שאתה פולט מהפה. כולך מגלומן שעם השיער איבד את כל השפיות.

עוד סיבה למה אני יוצא עליך זה עובדה שאתה סקאמר ושרלטן מגעיל. אתה מנסה לעשות כסף מפאקינג פירמידה פיננסית..ואל תזיין לי בשכל כי זה כן פירמידה ולא צריך להיות גאון גדול בכלכלה כדי לדעת שמפירמידה רק תאכל בתחת.

שלא נדבר על זה שאתה בן איזה פאקינג 28 ועדיין נוסע באוטובוסים ולא רק זה, אתה גם גרת עם ההורים לא מזמן וכולך חופר על לעבור להוליווד עוד מגיל 19 אבל כמעט עברו 10 שנים ולא זזת מילימטר. NO HATE HERE BRAH אבל כל בנאדם שאני מכיר שאני אספר לו על מישו כזה (ללא ציון שמות) יגיד שאתה חתיכת לוזר. ואם אוסיף את שאר ה"עלילות" שלך אז אתה תהיה בדיחה מהלכת...

אתה חתיכת SADCUNT רציני...מאחל לך יום אחד להתעורר ולהשתנות איכשהו..

ומה שהכי דפוק, שאתה במצב שלך יורד על ייטינגר (שהוא יותר מצליח ממך תהיה בטוח) ועל רודני שגם נשמע אחלה גבר יחסית אליך. שיןטן הוא טרול אבל וואלה אני מעדיף את הטרולינג שלו מלקרוא תהודעות העוקצניות שלך...לפחות הוא מעורר חיוך על הפנים, אתה מעורר רחמים.

אגב ההודעה הזאת נכתבה מאיזור בוורלי הילס. נו, אתה יודע, האיזור שרצית לעבור אליו ונשארת בישראל כמו כל הזייני שכל בארץ שלכם...שמעתי שאתה "מאזן את עצמך כלכלית אז טס", כמה שנים לקח לך? אתה לא אמור להיות איזה גאון פיננסי אתה הרי מבטיח לאנשים 700 דולר ביום בפירמידה המסריחה שלך לא?? אז למה כבר 9 שנים אתה תקוע באותו מקום ולא זז?? משו מסריח פה..
    u mad brah??

אני בניגוד אליך...שהצבתי לעצמי מטרה הלכתי איתה עד הסוף ולא חרטטתי רוסיות פריקיות בישראבלוג לגבי החיים שלי והתעסקתי בעצמי ובמצב שלי.
    באתי, כבשתי והלכתי. אתה באת, זיינת בשכל ונשארת לזיין עוד בשכל.

u mirin brah?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 03-02-2013 בשעה 08:02.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    סניה בוא אני יגיד לך משו עלי אנלא אחד שירד על אחרים ויוריד אותם למטה, אני מתעסק בעצמי ושם זין על מה שקורה
    אבל דוגרי, ממך לא יכולתי להתעלם. כולם יודעים מי אתה. כולם יודעים איך האקסיות שלך נראות. כולנו יודעים שה"זיינתי דוגמניות בינלאומיות ונכדות של מיליארדרים" שווה ערך ל"זיינתי תימניה בעלת עודף משקל משכונת התקווה שכותבת בפייסבוק שהיא דוגמנית". או "זיינתי רוסיה מתחנה מרכזית" ולא מהרוסיות הכוסיות אלא מהאלה שהולכות עם כל נכה שני וגם נראות בהתאם...

גם אם מישו מחרטט פה ושם לגבי ההישגים שלו זה לא מעניין אותי כי הוא משקר לעצמו. אבל אתה, אתה חושב שאתה מינימום הבן של שלדון אדלסון שכל יום מקפיץ טקילה מפופיק של כוכבת פורנו. והדבר העצוב הוא שאתה דורש כסף על הזיוני שכל שלך.

אם אתה "אומן פיתוי הכי טוב בעולם" וזה כל מה שאתה מסוגל להביא זה הכונפות שרואים אותך איתן אז וואלה תיכוניסט ממוצע בבורגס מביא יותר כוסיות ממך שלא נדבר על מפיקים, דוגמנים, עשירים וכו'...אתה לא תחרות לאף אחד חוץ מהחברים שלך שהם חנונים כמוך שמאמינים לשטויות שאתה פולט מהפה. כולך מגלומן שעם השיער איבד את כל השפיות.

עוד סיבה למה אני יוצא עליך זה עובדה שאתה סקאמר ושרלטן מגעיל. אתה מנסה לעשות כסף מפאקינג פירמידה פיננסית..ואל תזיין לי בשכל כי זה כן פירמידה ולא צריך להיות גאון גדול בכלכלה כדי לדעת שמפירמידה רק תאכל בתחת.

שלא נדבר על זה שאתה בן איזה פאקינג 28 ועדיין נוסע באוטובוסים ולא רק זה, אתה גם גרת עם ההורים לא מזמן וכולך חופר על לעבור להוליווד עוד מגיל 19 אבל כמעט עברו 10 שנים ולא זזת מילימטר. NO HATE HERE BRAH אבל כל בנאדם שאני מכיר שאני אספר לו על מישו כזה (ללא ציון שמות) יגיד שאתה חתיכת לוזר. ואם אוסיף את שאר ה"עלילות" שלך אז אתה תהיה בדיחה מהלכת...

אתה חתיכת SADCUNT רציני...מאחל לך יום אחד להתעורר ולהשתנות איכשהו..

ומה שהכי דפוק, שאתה במצב שלך יורד על ייטינגר (שהוא יותר מצליח ממך תהיה בטוח) ועל רודני שגם נשמע אחלה גבר יחסית אליך. שיןטן הוא טרול אבל וואלה אני מעדיף את הטרולינג שלו מלקרוא תהודעות העוקצניות שלך...לפחות הוא מעורר חיוך על הפנים, אתה מעורר רחמים.

אגב ההודעה הזאת נכתבה מאיזור בוורלי הילס. נו, אתה יודע, האיזור שרצית לעבור אליו ונשארת בישראל כמו כל הזייני שכל בארץ שלכם...שמעתי שאתה "מאזן את עצמך כלכלית אז טס", כמה שנים לקח לך? אתה לא אמור להיות איזה גאון פיננסי אתה הרי מבטיח לאנשים 700 דולר ביום בפירמידה המסריחה שלך לא?? אז למה כבר 9 שנים אתה תקוע באותו מקום ולא זז?? משו מסריח פה..
    u mad brah??

אני בניגוד אליך...שהצבתי לעצמי מטרה הלכתי איתה עד הסוף ולא חרטטתי רוסיות פריקיות בישראבלוג לגבי החיים שלי והתעסקתי בעצמי ובמצב שלי.
    באתי, כבשתי והלכתי. אתה באת, זיינת בשכל ונשארת לזיין עוד בשכל.

u mirin brah?
    Bro, im mirin.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בקשר אליך רודני.
    יש לך הזדמנות להוריד את הטונים. כי עושה רושם שאתה כן בן אדם נחמד במציאות ואולי איתך אין סיבה שאני אתנגח, אלא אם תעז עוד פעם להעיר איזושהי הערה עוקצנית לכיוון שלי. כי כתבת מספיק דברים שנאלצתי להתעלם מהם כדי שנסתדר, תאמין לי.
    כל מה שכתבת למטה, דיי התחברתי ודיי הפנמתי, חוץ מהציטוט הקטן הזה שכתבתי פה.

אם כמה שאני לא מכיר אותך..זה לא מעניין אותי...אף אחד לא מאיים עליי, שזה יהיה לך ברור. אם יש לך בעיה רצינית איתי אתה מוזמן לעלות לצפון לקריות ונסגור את זה בנינו, שלא תעז לאיים עליי יותר ככה.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

רודני קח חוק לאינטרנט:
    כל מי שכותב 5000 פסקאות עם 500000 מילים הוא חרטטן.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

סניה בתמונה עם הבחורה הכי כוסית שהוא סגר:

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...93871859_n.jpg

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

אם כמה שאני לא מכיר אותך..זה לא מעניין אותי...אף אחד לא מאיים עליי, שזה יהיה לך ברור. אם יש לך בעיה רצינית איתי אתה מוזמן לעלות לצפון לקריות ונסגור את זה בנינו, שלא תעז לאיים עליי יותר ככה.
    תיזהר ממנו, הוא עבריין. מדבר בפלאפון תוך כדי נסיעה

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...12393467_n.jpg

שימו לב לסוזוקי ספלאש שלו, אחד ממכוניות היוקרה הנדירות בעולם. אין ספק שחברת הסרטים המצליחה של סניה והונאות הפירמידה שלו מכניסות כסף טוב!
    נערך לאחרונה על ידי yetinger; 03-02-2013 בשעה 12:09.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

קודם כל אני בקריות כל הזמן כי חברה שלי משם
    הזאת עם השפם שיטינגר שם פה.

דבר שני, זה לא היה איום... זה שחשבת שזה איום עשה לי חשק לחזור להתנגחות שלנו ממקודם, אבל אני אוותר הפעם.
    זה היה יותר כמו הבהרה על זה שאם תחליט במקום ללכת איתי בקו ישר ולא ראש בראש, אז אני אמשיך לרדת עליך ולא אהיה בצד שלך. אבל כמו שאמרתי, בגלל שאתה לא אידיוט כמו שינטן ויטינגר... ואגב, התגובות של יטינגר הוכיחו זאת שוב, אז אין לי סיבה.

יטינגר... לפעמים אני באמת חושב שכאשר אתה מגיב, אתה לא חושב על העובדה שאני אגיב לך. אבל מסתבר שה-4 שדיברתי עליו בתגובה שלי אליך כן היה נכון. יש לך רמת אינטלגנציה מינימאלית כדי להבין שככל שתמעיט במילים ככה אני אוכל לרדת עליך פחות.

דש... אתה תיף תקבל תגובה משל עצמך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,452 | הודעות: 8,203,045 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect