....
....
נערך לאחרונה על ידי Bentley; 14-01-2013 בשעה 19:32.
|
|
אלכוהול בלי XL לקפאין זה מעייף ומרדים
עושה אותך כבד אחושרמוטה וזו הרגשה שאני אישית לא אוהב
לא טעמתי וויסקי איכותי אף פעם ובטח שלא בשביל להשתכר אבל נשמע שזה כמו לשתות בירה שאח"כ אתה עייף
אגב שתיתי ואן גוך וזה בקושי הביא לי סטלה (אני מניח שזה מה שאתה מתכוון בסטלה נקיה.)
הייתי צריך לשתות ממש הרבה בשביל להתחיל להרגיש משהו וזה פשוט לא שווה את הכסף
כשכל מה שאתה מנסה לעשות זה להשתכר
נערך לאחרונה על ידי afx; 12-01-2013 בשעה 19:29.
שונא וודקה
אם וודקה אז רק ואן גוך, השאר פשוט חרא ולא נותן סטלה טובה.
טקילה לעומת זאת...
רוסקי הכי קטלני שיש עם חמוציות
טקילה overrated בטירוף. למה נראה לכם מלקקים מלח לפני ומוצצים לימון אחרי? כדי שזה יהיה פחות מגעיל.
הטעם של טקילה נסבל הרבה יותר מוודקה.
לצורך העניין העסק של המלח והלימון בטקילה הפך יותר למסורת או מנהג בשתיית טקילה.
טקילה זה משובח ביותר.
לגבי וודקה, כל עוד היא קפואה, אבסולוט או סמירנוף נקי בשוטים זה אחלה דבר.
כל דבר פחות מזה לא מתקרב לפה שלי.
כל הואן גוכים למיניהם מוזמנים ומבורכים כאשר האהובים הם, אסאי, מלון וכמובן דאבל אספרסו...
גרייגוס גם וודקה איכותית ביותר אבל מיותרת לכיס לטעמי... אם משקיעים אז על וודקה בטעמים כמו ואן גוך ואם סתם מנסים להשתכר אז אבסולוט או סמירנוף זה מספיק.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך. וכמובן מקריאה של מה שכתבת ניתן להבין שאין לך שום מושג על מה אתה מדבר. הרי ברור שאתה לא לא יכול לבוא בקביעות "אלכוהול בלי XL זה מעייף ומרדים" אם לא ניסית את כל סוגי האלכוהול. אני מאמין שעל כל אחד זה משפיע באופן שונה אבל אותי אישית יין אדום מרדים כמו כדור שינה. אולי גם הוודקה אבסולוט שאתה כל כך מהלל... חחח אפילו שאתה מדבר על וודקה שזה כנראה המשקה שאתה הכי אוהב? אתה פוסל וודקה איכותית שמזוקקת 12 אלף פעם יותר מהוודקות שאתה שותה בשביל סוגי וודקות ירודות כמו אבסולוט או פינלנדיה ולפי המשוואה שלך כנראה אימפריאל יבוא לך הרבה יותר טוב מאבסולוט כי זה יותר ממסטל וצריך לשתות פחות... חחחח זה לא נשמע שונה מאשר אמירה של אלכוהליסט שמה שמענין אותו שיהיה שם אלכוהול ומעבר לזה לא איכפת לו מה הולך בפנים איך יצרו את זה מה הטעם איך מזקקים ממה זה עשוי... הרי ברור שעם גישה כמו שלך אתה תשתה כל החיים וודקה סוג ד' עם אקסל.
עכשיו תסביר לי, איך זה נשמע לך שלשתות וויסקי זה כמו בירה? 'שאחר כך אתה עייף' אני לא מבין איך הגעת לזה בלי לטעום וויסקי או ממה שאני כתבתי?
ולא זה ששתית ואן גוך ולא הרגשת סטלה זאת לא הכוונה בסטלה נקיה.. הרי לא הרגשת סטלה אז איך זו יכולה להיות סטלה נקיה? איך אתה מניח דברים? שתשתה ויסקי איכותי תבין מה זה סטלה נקיה הקטע שבשביל לאבד את הצפון אתה צריך לדפוק בקבוק לבד ומהר אחרת להיות שיכור מת מזה ולהקיא את החיים מאוד קשה ולא בגלל שזה לא ממסטל כמו התיאוריה שלך אלא בגלל שבשונה מהוודקה גולד שאתה שותה זה אלכוהול איכותי.... אתה יכול להיות מסטול מת אבל עדיין תלך בקו ישר.. אני לא יודע איך להסביר לך בדיוק אבל תנסה פעם אחת ואז תגיב בנושא הזה עוד פעם ותגיד לי מה אתה חושב. בנתיים אתה מדבר מחוסר ניסיון מובהק וסתם מטעה אנשים עם איך שדברים נשמעים לך... תנסה ותגיד לי.. אני מבטיח הבטחה אישית שאם תשתה 5 פעמים רצוף וויסקי אתה לא תגע יותר בחיים בוודקה גם אם ישלמו עליך בפאב אתה תעדיף לשלם על עצמך ולשתות את הוויסקי שלך....
וברור שזה יהיה יותר יקר מהזבל שאתה שותה כי על איכות משלמים.. על זה שהוויסקי הזדקן לו 20 שנה במרתפים מישהו צריך לשלם...
ולהגיד זה סתם יקר ולא שווה זה עוד פעם להגיד כמה חסר ניסיון חיים... הרי ברור שבכל דבר בחיים יש יקר יותר וזול יותר... אתה תעדיף לאכול המבורגר חתולים של זוגלובג ואני יאכל במוזס... רק שלא תגיד לי אחרי זה "זה לא שווה את הכסף שכל מה שאתה מנסה לעשות זה לשבוע" אני מעדיף לשלם יותר על מה שאני באמת אוהב לעשות מאשר להתפשר על דברים בחיים... אולי זה ההבדל בין מי שאוהב וויסקי לבין מי ששותה וודקה חרמון
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 20-01-2013 בשעה 18:56.