קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] אין לי קשר עם בנות ואני מחפש קשר....
    על ידי iatraf332 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 27-04-2011, 21:52
  2. אני חדש ואני מחפש עצות
    על ידי mrdk1 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-01-2010, 20:54
  3. שלום שמי דניאל ואני מחפש אם מישהו מכיר ....
    על ידי דניאל4444 בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-12-2009, 10:49
  4. פתחתי קלאן חדש ואני מחפש אנשים
    על ידי אבידור בפורום Gunz Online
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-08-2007, 12:19
  5. אני פותח קלאן חדש ואני מחפש אנשים
    על ידי omer1 בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 22:31
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 54

וואו אוקיי. הלכתי לאיבוד ואני מחפש עצות - עמוד 3

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Fabio צפיה בהודעה
    אתה מזכיר לי את הפרסומות שיצא לי לראות היום של משהו נגד כאב ראש; הגבר יושב מול אשתו וזו מתלבטת בין שמלות וכל מה ששומעים זה "כאב ראש כאב ראש כאב ראש כאב ראש". ממש כמוך.
    אתה דמגוג זול, אתה חסר תוכן וחסר עלילה.
    אולי אתה חושב שאתה נהנה, שאתה מכייף, שאתה מבסוט. דעתך, זכותך, לגיטימי. אחרים יראו את זה בתור חיים משעממים, בתור בזבוז זמן מטורף ובתור טמטום, זכותם, דעתם, לגיטימי. אם ראית את טים ברג או את הארדוול אז אתה גבר גבר? בזבזת סכומים של כסף כדי לראות מישהו עומד מולך ומנגן. מילא היית מדבר איתי על ביקור בוויט סנסיישן, טומורלנד, הפסטיבל באנגליה שברח לי השם שלו... הייתי עוד מבין, זו באמת חוויה שחובה להיות שם.

חביבי, תמצא חיים. בתור אחד שמדבר על ילדי מחשב, חנונים, ילדי כאפות, טמבלים, הומואים ומתחנגלים אתה מצטייר יפה מאוד בתור אחד כזה. אם זה תודות לעובדה שאתה גר צמוד לים אבל נמצא במחשב כל הזמן. אולי זה בכלל קשור לזה שאתה מדבר חצי עברית חצי אנגלית שאלוהים יודע מה אתה רושם שם? מבחינתי ומבחינת אחרים אני מניח שזה נראה כמו שפת קוד, בטח אתה מנסה לכתוב תוכנה חדשה או משהו.

תאכלס? שורה תחתונה?
    לא היית, אתה לא וגם לא תהיה מודל חיקוי, מישהו שיעריצו אותו, מישהו להגיד עליו שהוא בן אדם שאתה רוצה להיות כמוהו. וזה אפילו לא קשור לעובדה שאתה אישיות די דוחה, כן? זה רק על סמך זה שאתה סביר להניח משלה את עצמך.

ובדיוק כמוך גם אני יודע להוסיף משפט באנגלית קלוקלת כדי להראות "מגניב" ו"קול".

U Trippi' mad hoe bitch shi' I'm ou'.
    אני ילך גם לטומורולנד אל תדאג אני רק התחלתי את היציאות הרציניות שלי, אביצ'י ב31.12 בווגאס זה חימום (אבל בשביל רובכם זה עדיין חלום שאתם לא תגשימו כי אתם זונות של המערכת שעושות 700 שקל בחודש בשביל לצאת גברים מול שמנות עם טייץ)

ולא ידעתי ששעה שעתיים ביום מול המחשב זה הרבה זמן אבל משתגיד, ילד עם 29 אלף הודעות...

בסופו של יום, אני זה אני ואתה זה אתה וכולנו יודעים מה ההבדל בין החיים שלי לחיים של אחד שחושב שהוא מגניב כי הוא ביחידה קרבית וישן שעתיים ביום ונראה כמו אשך של חולה סרטן ועושה 700 שקל בחודש.
    בסופו של יום, אני ב31.12 הייתי במקום שאתה לא תהיה בכל החיים שלך ואתה בטח סגרת שבת בבסיס או נישקת איזה עקומה במועדון ישראלי מעפן לצלילי משה פרץ תוך כדי שישך 10000 ערסים שדוקרים אחד תשני ברקע. או שהיית ב9גאג וכתבת שאתה פורבר אלון או חרא אחר עם החברים שלך. דבר אחד אני יודע שלא פתחת את 2013 כמוני brah

אף אחד לא יודה פה בזה כי זה יפגע לו באגו באינטרנט, אבל, עמוק בלב, כולם פה היו מתחלפים איתי מהסיבה הפשוטה שאיכות החיים שלי גבוהה יותר, גם אם אני ישב חודשיים ויאונן מול המחשב 24 שעות ביממה, לי יש אפשרויות שלכם אין

ובמקום להקשיב למה שאני כותב ולהפוך לאחד כזה אתם מבזבזים תזמן בלקנא בי. אם אתם רוצים חיים יותר טובים ממה שיש לכם תשאירו תאגו בבית ותקשיבו לאנשים שעשו דבר או שניים.

ולמה אתה מדבר כמו ילד SWAGYOLO? כולך אשכנטוז או תימני מטר ובמבה

your argument is irrelevant.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-01-2013 בשעה 23:18.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

טיילר תתפלא כמה אנשים לא היו רוצים להתחלף עם החיים המזויפים שאתה ממציא שיש לך בפורום...
    ובמיוחד לא עם החיים שבאמת יש לך...
    ובאמת באמת באמת שיש לך דיבור דוחה....שבנאדם מבקש עזרה איך אתה בכלל יכול להיגד לו את הדברים המסריחים שאתה אומר...
    ורק כדיי לחדד משהו שכבר אמרתי לך...אתה כל כך מעריץ מסיבות וחושב שאין חיים חוץ מזה בגלל שכנראה שכן היית בכמה מסיבות בחיים שלך שממש נהנית בהן אבל ביומיום שלך אתה לא ממש עושה כלום אז בזיכרון שלך אתה יודע שזה הכיף האמיתי המסיבות....וככה אני יכול לספר לך על החיים שלך בלי להכיר אותך...
    אבל אנשים שכן יש להם תעסוקה ודברים מעניינים ולא רק שאיפות לעשות דברים שנחשבים מגניבים....אז החיים שלהם ביומיום לא כל כך יבשים....
    ותגיד לי אתה...כשהולכים לפסטיבל גדול כזה או אחר (של המגניבים כמובן HARDWELL וכו...) אז מתוך כל ה5-10 אלף אנשים שם אתה חושב שכווולםםם שם אנשים מגניבים ותותחים ואין שם אנשים חנונים ורגילים ומכוערים ועוד מלללאאא ?? אז אתה טועה...זה שאתה הולך להופעה או למועדון לא עושה אותך תותח..
    עצם העובדה שאתה תותח עושה אותך תותח....

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    טיילר תתפלא כמה אנשים לא היו רוצים להתחלף עם החיים המזויפים שאתה ממציא שיש לך בפורום...
    ובמיוחד לא עם החיים שבאמת יש לך...
    ובאמת באמת באמת שיש לך דיבור דוחה....שבנאדם מבקש עזרה איך אתה בכלל יכול להיגד לו את הדברים המסריחים שאתה אומר...
    ורק כדיי לחדד משהו שכבר אמרתי לך...אתה כל כך מעריץ מסיבות וחושב שאין חיים חוץ מזה בגלל שכנראה שכן היית בכמה מסיבות בחיים שלך שממש נהנית בהן אבל ביומיום שלך אתה לא ממש עושה כלום אז בזיכרון שלך אתה יודע שזה הכיף האמיתי המסיבות....וככה אני יכול לספר לך על החיים שלך בלי להכיר אותך...
    אבל אנשים שכן יש להם תעסוקה ודברים מעניינים ולא רק שאיפות לעשות דברים שנחשבים מגניבים....אז החיים שלהם ביומיום לא כל כך יבשים....
    ותגיד לי אתה...כשהולכים לפסטיבל גדול כזה או אחר (של המגניבים כמובן HARDWELL וכו...) אז מתוך כל ה5-10 אלף אנשים שם אתה חושב שכווולםםם שם אנשים מגניבים ותותחים ואין שם אנשים חנונים ורגילים ומכוערים ועוד מלללאאא ?? אז אתה טועה...זה שאתה הולך להופעה או למועדון לא עושה אותך תותח..
    עצם העובדה שאתה תותח עושה אותך תותח....
    Eat, study, lift, troll, sleep, repeat

weekends - gym tan laundry

u mirin brah?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אתם לא מבינים את מטרת הפורום הזה כנראה. יש אולי אנשים שללכת להופעה של AVICII זה לא חלום חייהם, יש כאלה שיעדיפו לזיין כמה שיותר בנות, יש כאלה שיעדיפו לזיין 10 בנות כל החיים שלהם אבל שכולן יהיו SOLID 10, יש כאלה שבכלל מחפשים חתונה עם מישהי עם אופי טוב, יש כאלה שמחפשים להיות עשירים, כל אחד ולייפסטייל החלומות שלו.
    כמו שלטיילר יש את החלום שלו, לכם יש את החלומות שלכם, ולי יש את החלומות שלי.
    העניין הוא, לעבוד בשביל החלומות האלה ללא הפסקה.
    לדוגמא, אם החלום שלכם הוא להיות כדורגלנים מצליחים, אתם תלכו ותתאמנו ותוציאו כסף על כדורגל כל זמן אפשרי. אם החלום שלכם זה להיות מנופחים ומקועקעים בצורה מגניבה- אתם תלכו להתאמן, תלמדו על פיתוח גוף וכו' וכו'. כנ"ל אם אתה רוצה להיות מתאגרף, עשיר, לוחם בסיירת, או אם את רוצה להיות בלרינה או זמרת.
    הבנו, אתם לא מקנאים בטיילר. תכלס האישו הוא לדעת מה המטרה שלכם בחיים, ולתכנן אותם כדי שהם יובילו אתכם אליה.
    אני לדוגמא, בשביל להשיג את המטרות שלי, יש לי תכנית מפורטת ל6 וחצי שנים הבאות. אולי אני אכשל בהתחלה, אולי יהיה לי קשה, אבל אני יודע בדיוק מה המטרות שלי ומה אני מצפה מעצמי.
    לי יש תוכנית מפורטת, אני יודע בדיוק מתי שלב א' נגמר ומתי שלב ב' מתחיל. בגלל זה כנראה לא תשמעו ממני הרבה מסביבות חודש מרץ.

זה, חברים, המטרה של הפורום הזה. הגשמת החלומות שלך.

Don't be a wisher, be a maker. Become who you wish to become.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

היי נעים להכיר.
    תמונות שלי כבר יש בפורום אם אתה מעז להטיל ספק באמינות שלי, אבל איך שבא לך(אם אתה כלכך אוהב להשקיע בי זמן).
    חביבי, ב31.12 בחיים לא הייתי רוצה להיות בהופעה של ברק, יש לו שיר אחד שהוא סימפל של אטה ג'יימס ז"ל וזהו עד כמה שאני זוכר. אולי ברומנס גם מקובל על הדעת.

וכן, יש לי 29 אלף הודעות, ואני פה 8 שנים. והייתי פה גם לפני וגם בסיאס אף. פואנטה יש בדברים שלך?
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    Eat, study, lift, troll, sleep, repeat

weekends - gym tan laundry

u mirin brah?
    כתבתה לפני משהו כמו שנה וחצי את הנושא הזה

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=769621

וזה דיי מסתדר לי עם כל העניין של השחיף והתספורת , והשינוי מהחטיבה לתיכון..

למה אמרתה בדיוק שיש לך את ה-Asian Hairstyle הזה כי שם יש לך תספורת מכוערת אחושרמוטהה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    כתבתה לפני משהו כמו שנה וחצי את הנושא הזה

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=769621

וזה דיי מסתדר לי עם כל העניין של השחיף והתספורת , והשינוי מהחטיבה לתיכון..

למה אמרתה בדיוק שיש לך את ה-Asian Hairstyle הזה כי שם יש לך תספורת מכוערת אחושרמוטהה
    Successful troll is successful. וחגי מה אתה חש עם התמונה הזאת כולך תימני קטן וחמוד

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

אני עדיין לא מבין איך אנשים מייחסים לך פה משהו, אפילו הכי קטן כשאתה מתחבא מאחורי דמויות פיקטיביות לחלוטין. הראשונה היא דמות פיקטיבית מסרט שגם הוא, פיקטיבי. הדמות השנייה היא הרכב טראנס שבדי(או משהו כזה?). אבל סבבה, אם אתה בטוח שאני הוא זה שחי בבועה?

ולא יפה שאתה מתחיל לקלל, לא קראתי לך קוף שאתה צריך לקרוא לי תימני...

חולצות ובלייזרים אלגנט :

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

דיברת כלכך הרבה שטויות, שאתה הפרס, אתה טוב, אתה הכי תותח.
    חביבי, אכלת לי ת'ראש.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

תענה על השאלה וזהו מה קרה נגעתי בנקודה רגישה? לא נורא תהיה זמר מזרחית לא צריך כשרון בשביל זה ואולי ככה יהיה לך כסף לבילויים אמיתיים במקומות על רמה ולא החרא שאתה הולך אליו

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    ישך אספרגר זה למה אתה לא מבין. גם כשמתחילים לצחוק אתה לא מבין אם צוחקים איתך או עליך. ניחוש פרוע שלי אומר שעליך. אבל אתה הפרס ומאכיל את עצמך בסרטים שאתה שווה יותר ממה שאתה. תמשיך לשקר לעצמך ולצאת למקומות של 90 אחוז בנים כמו הצין צין עם חבורה שבה כולם בנים, להשתכר ולהתחיל עם כל מה שזז תוך כדי שאתה חובש אוזני ארנב. אבל זה על בטוח יותר טוב מלהיות בווגאס ב31.12 כי אביצי חרא ואין על משה פרץ ואבי ביטר ואין על המסיבולבולים שאתה הולך אליהם בישראל. או שהלכת למשחק של ביתר או שבכלל נשארת בבית כי אתה ״יהודי טהור״. היית בכלל בווגאס בחיים שלך שאתה חושב שהברים התל אביביים שלך עם המוזיקה של הנחותים זה הטופ של הטופ? נמאס לי מאנשים שמזיינים תשכל בלי נסיון כשהבילוי הכי גדול שהיה להם זה מסיבה במועדון ישראלי עם 80 אחוז בנים או איזה קריוקי של ערסים באילת
    אתה נראה לי כזה שלא היה מבין אם צוחקים איתו או עליו....מספיק שאתה אומר את זה פה על אנשים אחרים זה מעיד על זה שכנראה עשו את זה לך...
    ואתה משקר, אם באמת אתה בווגאס וחיי חיים של מלך אז תוכיח....אתה לא יותר מילד שראה בטלוויזיה ובמחשב דברים מגניבים ועכשיו הוא מפנטז על זה כל הזמן...
    ולמה אתה מתחמק שאלתי אותך באשכול אחר, אם אתה באמת מכיר מפיקים ויחצנים בישראל תגיד לי שמות....שם אחד שאתה "מקושר"......
    אני לעומתך באמת מקושר לכוולםםםם באיזור תל אביב שקשורים למועדונים....אני הולך למסיבות חינם ומזמינים אותי חינם ואני בסלקציה המון....
    U mirin BRAHH ??

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

על איזו שאלה? אם הייתי בווגאס?
    עדיין לא, עד שאני אקבל את האזרחות הספרדית שלי אני גם לא אבקר. אבל הייתי בהולנד, בלגיה, בולגריה ומדינות אחרות באירופה.
    יש לי אספרגר? אתה שם לב שאתה משתמש בביטויים שתבעה הקהילה המקוונת, נכון? ואתה קורא לשאר משתמשי הפורום חנונים/גיקים/עברייני מקלדת או מה שזה לא יהיה.

אני לא יודע איך אתה מעיז לקרוא לזבל שאתה שומע טראנס. אסטריקס זה טראנס, אסטרל פרוג'קשן, טייסטו, איפקטד משרום של השנים הראשונות, קפטן הוק, אזאקס... אלו אומני טראנס. תמשיך לשמוע את המוזיקה שלך עם האוחצ'ות שלך. כבר ראיתי מי הקהל של טים ברג ושל דאש ברלין ושל כל המי ומי של הז'אנר.

העיקר שאתה יודע לדבר הרבה באוויר עליי. הייתי בהרבה הופעות, אמן מזרחי אני חושב שיצא לי לשמוע רק את משה פרץ וגם הוא במקרה בגלל שדחפו את ההופעה שלו בין הדג נחש לאינפקטד מאשרום. מנגד, ביקרתי אצל מטאליקה, אזאקס, סקאזי, אינפקטד, הדג נחש, ברי סחרוף, פורטיסחרוף, אפרת גוש, יוני בלוך, משינה, מוניקה סקס ומרסדס בנד. זה רק מה שאני זוכר עכשיו בשלוף, כן?

אבל אתה?! מטורף שכמוך. טים ברג?! אביצ'י? אביחי באשכנזי?

יאללה סעמק זיינת ת'מוח, ובמקום להגיד לך סע ללפלנד אני אתאר לך סצנה מהסרט שאתה חי בו;
    "כנס לרכבך המפואר, התנע את הרכב על ידי לחיצה על כפתור ולא סיבוב המפתח דרך הסוויץ, ותן גז לתוך השקיעה היפה שבאופק(או לתוך קיר)(קיר עדיף)."

אה? אה? איך אני? בא לי להמשיך לכתוב את התסריט לסרט שאתה חי בו.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

משתמש כבוד
    I'm Sexy and i know it
    האוואטר של Display
    לייקים
    1596
    נקודות
    2,060
    משפט מחץ
    ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

עדיין לא, עד שאני אקבל את האזרחות הספרדית שלי אני גם לא אבקר. אבל הייתי בהולנד, בלגיה, בולגריה ומדינות אחרות באירופה.
    יש לי אספרגר? אתה שם לב שאתה משתמש בביטויים שתבעה הקהילה המקוונת, נכון? ואתה קורא לשאר משתמשי הפורום חנונים/גיקים/עברייני מקלדת או מה שזה לא יהיה.

אני לא יודע איך אתה מעיז לקרוא לזבל שאתה שומע טראנס. אסטריקס זה טראנס, אסטרל פרוג'קשן, טייסטו, איפקטד משרום של השנים הראשונות, קפטן הוק, אזאקס... אלו אומני טראנס. תמשיך לשמוע את המוזיקה שלך עם האוחצ'ות שלך. כבר ראיתי מי הקהל של טים ברג ושל דאש ברלין ושל כל המי ומי של הז'אנר.

העיקר שאתה יודע לדבר הרבה באוויר עליי. הייתי בהרבה הופעות, אמן מזרחי אני חושב שיצא לי לשמוע רק את משה פרץ וגם הוא במקרה בגלל שדחפו את ההופעה שלו בין הדג נחש לאינפקטד מאשרום. מנגד, ביקרתי אצל מטאליקה, אזאקס, סקאזי, אינפקטד, הדג נחש, ברי סחרוף, פורטיסחרוף, אפרת גוש, יוני בלוך, משינה, מוניקה סקס ומרסדס בנד. זה רק מה שאני זוכר עכשיו בשלוף, כן?

יאללה סעמק זיינת ת'מוח, ובמקום להגיד לך סע ללפלנד אני אתאר לך סצנה מהסרט שאתה חי בו;
    "כנס לרכבך המפואר, התנע את הרכב על ידי לחיצה על כפתור ולא סיבוב המפתח דרך הסוויץ, ותן גז לתוך השקיעה היפה שבאופק(או לתוך קיר)(קיר עדיף)."

watch out we got a badass
    ספוילר:

כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

וואלה דפקת לטיילר פה תחרות חחחח אהבתי אהבתי

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לא נכנס לוויכוחים הלא משמעותיים שלכם אבל טיילר באמת נמצא בארה"ב, בוודאות. לא יודע אם הוא חי את החיים שהוא אומר וכמה הוא מקצין ותכלס לא אכפת לי כל כך אם הוא עובד בתור כוכב פורנו או בתור פקיד במשרד הרישוי, אבל בארה"ב הוא באמת נמצא.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect