קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-11-2007, 00:16
  2. השאלה שלי היא האם אנשים באמת יכולים להשתנות?
    על ידי Mosko121 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 17-10-2007, 17:10
  3. [דיון] האם אתם באמת צריכים מחשב כ"כ חזק?
    על ידי artanix בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-10-2007, 12:36
  4. [סקר] האם אתם באמת מכורים לFM
    על ידי L.K בפורום Football Manager
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-07-2007, 22:51
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-03-2006, 18:40
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 72

האם מראה באמת משנה? (Simple Pickup) - עמוד 3

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    והנה הגיעו ההייטרים שחיים מתחת לאבן ולא מאמינים שאנשים יפים מקבלים תשומת לב......

שמעת על המושג "קוקבלוק" פולו? זה בדיוק הסיבה למה אני לא מצליח ב99% מהמקרים, במקרים האחרים הבחורה פשוט מעפנה ומשעממת זאת לא הבעיה שלי שאין בה כלום

לא אגיע רחוק? בוא נראה מה עושה הבן 21 הממוצע בישראל:

-עדיין מקרצף את האסלות של הרס''ר בשביל 300 שקל
    -במינוס בבנק או עם 200 שקל
    -לא יודע לאן הוא הולך עם החיים העלובים שלו
    -שבוז

אני?

-לא עבד של המערכת
    -לא חסר לי כסף לא אגיד כמה יש לי אבל לא חסר לי כסף, אני לא מליונר או משו אבל לעומת הבן 21 הממוצע אני מולטי מיליארדר
    -אני לומד במקום שהרבה מתים ללמוד בו HATERS GONNA HATE
    -אני נהנה מהחיים עם כל הבעיות הנפשיות שלי ושבוז פעם ב....וגם זה בגלל הפיגור שלי

pls go
    שמעתי על קוקבלוק....ואין קשר בין זה לבין אי יכולת לנהל שיחה עם בחורה ביומיום....זה חוסר ביטחון עצמי.
    והצומת לב שאני מקבל והסיפורים שהיו לי עם בחורות זה בכלל לא בליגה של "פגשתי בחורה ונגעתי לה בחזה (היא היתה מגישה תביעה על מישהו מכוער) וואוו זה מגניב"..
    אתה מתלהב כמו ילד על שטויות...
    ואני מסתובב רק עם כוסיות, או לפחות אלה שאני נמשך אליהן, אז אל תזרוק לי עכשיו את השטויות של קל לזיין מכוערות..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

יודע מה טיילור, אני הולך לקראתך. אם בחורה רוצה זיון ליום אחד עם בנאדם שהיא לא תראה כל החיים שלה והיא סתם שרמוטה מטומטמת בלי שום תכלית, כבוד עצמי או עתיד בעל ערך. אז כן, היא כן תעדיף את הבאדי בילדר ואת הבחור הכי בראט פיט בסביבה.

אבל בנות נורמליות, בנות שאני למשל מתעניין בהן, לא ילכו עם אידיוט שכל החיים שלו זה מסיבות וקוק. אתה חושב שבגישה שלך הולך לצאת ממך, משהו אבל זהו שלא! אולי אתה צודק שחיים רק פעם אחת וצריך לחגוג. אבל האנשים שכרגע לא חיים כמוך, והאנשים שאתה מכנה אותם סאד קאנט, הם אלה שהולכים להקים משפחה, להשיג קריירה משלהם, חיים! אני לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף להיות הסאד קאנט שבנינו.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

lol @ haters

u mad I'm stylin' on u?
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחחחחח הריבים שלכם מגוכחים...
    ברור שמראה משנה מי שחושב אחרת הוא טרול/חייזר/ייצור/כובע או כל משהו אחר..
    רק היום קראתי על זה..
    ושוב ברור שזה לא הכל.. ולבנות יופי הרבה יותר חשוב..

Study leader Dr Satoshi Kanazawa, an evolutionary psychologist at the London School of Economics, said at the time: ‘Physical attractiveness is good for both men and

women, but it is much better for women than for men.

So physically attractive parents- bias their offspring sex ratio to have more daughters.
    ‘In my study, I demonstrate that more men than women are “average” looking, while more women than men are either “attractive” or “very attractive”.’

אם מישהו שחוקר אבולוציה פסיכולוגית שבתוך התחום הזה בעצם יש את התחום של ההשפעה של היופי אומר את זה.. לי זה מספיק..

עזבו שנייה את זה.. לא רק בנות.. יופי עוזר לכם להשיג סטטוס ולהשיג את מה שאתם רוציםם..
    http://bigthink.com/ideafeed/attract...win-more-often
    כן רשום פה שכמו שיאיר לפיד נבחר בארץ ככה יופי עוזר לכם מאוד להיבחר.. זאת אומרת מה ניתן להסיק מפה?

אם אתה יכול להיראות יפה יותר Just do it ותפסיקו להגיד שזה לא חשוב או שקרים אחרים..
    עדיין זה לא אומר שזה הדבר שישיג לך הכל אבל כן זה יכול מעוד לעזור.

חחחחחחחחחח טיילר קוקבלוקים זה כי אתה לא נמצא עם הקהל יעד הנכוןןן... ברגע שכולם סיקאנטים אין קוקבלוקים.. ההפךךך יעזרו לך כנ"ל הבנות... אבל בחברה המערבית זאת מחלהההההההההה
    באמת צריך להתחיל להפיק דברים רק לסיקאנטים בלי כניסה לסדקאנטים.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 20-04-2013 בשעה 21:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

סעמק דאבל..
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 20-04-2013 בשעה 21:41.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    רק היום קראתי על זה..

Study leader Dr Satoshi Kanazawa, an evolutionary psychologist at the London School of Economics, said at the time: ‘Physical attractiveness is good for both men and

So physically attractive parents- bias their offspring sex ratio to have more daughters.
    ‘In my study, I demonstrate that more men than women are “average” looking, while more women than men are either “attractive” or “very attractive”.’

אם מישהו שחוקר אבולוציה פסיכולוגית שבתוך התחום הזה בעצם יש את התחום של ההשפעה של היופי אומר את זה.. לי זה מספיק..

עזבו שנייה את זה.. לא רק בנות.. יופי עוזר לכם להשיג סטטוס ולהשיג את מה שאתם רוציםם..
    כן רשום פה שכמו שיאיר לפיד נבחר בארץ ככה יופי עוזר לכם מאוד להיבחר.. זאת אומרת מה ניתן להסיק מפה?

אם אתה יכול להיראות יפה יותר Just do it ותפסיקו להגיד שזה לא חשוב או שקרים אחרים..
    סוף סוף מישו מביא מחקר מבין כל הזייני שכל האלה

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    lol @ haters

u mad I'm stylin' on u?
    כן אני מאד פיצוצים....

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

מעולם לא אמרתי שמראה לא משנה כלום. הוא משנה הרבה.

משתמש מכור האוואטר של rachel64
    לייקים
    44
    נקודות
    12,587
    משפט מחץ
    "לפעמים בדרך לחלום הולכים לאיבוד ומוצאים אחד טוב יותר"

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    כול-כך נכון בחיים אתה לא תראה מישהי יפה הולכת עם מכוער המקסימום שהיא תלך זה עם ממוצע, רוב המכוערים
    לא אכפת להם מהיופי כי תאכלס הם חושבים בראש "מי ירצה אותי אני מכוער אני הסתכל רק על אופי שאופי זה חשוב" , דבר ראשון מי שאומר שאופי הכי חשוב וצריך
    ללכת רק על פי אופי אז הוא מכוער או נואש כי תאכלס "אופי יותר חשוב" כמו שכול אחד אמר פה זה משפט של מכוערים.
    אם אתה רואה אדם שדומה לקוף הרי בטוח שהוא ילך עם מישהי מכוערת למה?
    כי אף אחת יפה לא תרצה אותו.
    אני מכיר אישית קרוב משפחה שלי שיום אחד דיברתי איתו בטלפון אחרי כמה שנים אז הוא סיפר לי שאף אחד לא רוצה אותו שתמיד שהוא רוצה לצאת עם איזה
    ידידה ישר היא דוחה אותו והוא לא מבין למה לא רוצות אותו ידידות , הוא סיפר לי שהן היו יפות, לא רציתי לעליב אותו ולהגיד לו תסתכל על איך שאתה נראה אולי בגלל
    זה, בקיצור מרוב שהוא היה נאוש הוא החליט "אופי יותר חשוב מאופי" בסוף הוא מצא איזה מישהי פרסיה או בוכרית אחת המכוערות שראיתי והוא איתה כבר 3 חודשים.
    המסקנה היא : שמראה הוא גורם מאוד מרכזי וחשוב בשביל הרושם הראשוני בשביל ההכרות והשלב הבא שהוא הזוגיות.
    אני לא מדבר על ידידות כי תאכלס בשביל להכיר מישהי יפה שהיא תהיה ידידה שלך זה לא משנה בכלל היופי בגלל שהיא לא עושה איתך כלום אלא רק ידידה שלך
    ואם כבר ידידה שלך מישהי יפה ואתה מכוער אז היא תהיה ידידה פלטונית שלך ולא מעבר לזה ואתה תקרא "הידיד הומו שלך" אני ראיתי הרבה מכוערים שיש להם ידידות יפות והם הידידים הגייז שלהם , אומנם אני ראיתי אנשים כאלה בפייסבוק שהיו איתי הייתי בבית הספר , וזה רק מוכיח שהיופי חשוב.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    רק היום קראתי על זה..

חחחחחחחחחח טיילר קוקבלוקים זה כי אתה לא נמצא עם הקהל יעד הנכוןןן... ברגע שכולם סיקאנטים אין קוקבלוקים.. ההפךךך יעזרו לך כנ"ל הבנות... אבל בחברה המערבית זאת מחלהההההההההה
    באמת צריך להתחיל להפיק דברים רק לסיקאנטים בלי כניסה לסדקאנטים.
    יפה אמרת אחי, מסכים עם כל מילה.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אם אתה רוצה זיון חד פעמי - המראה שלך הוא כמעט הכי חשוב.
    אם אתה רוצה חברה, אתה צריך עוד דברים חוץ מזה. יש דברים יותר חשובים מחיצוניות בעניין של קשר רציני.

סיכמנו עניין, או שיש עוד מישהו שלא מסכים?

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rachel64 צפיה בהודעה
    כול-כך נכון בחיים אתה לא תראה מישהי יפה הולכת עם מכוער המקסימום שהיא תלך זה עם ממוצע, רוב המכוערים
    לא אכפת להם מהיופי כי תאכלס הם חושבים בראש "מי ירצה אותי אני מכוער אני הסתכל רק על אופי שאופי זה חשוב" , דבר ראשון מי שאומר שאופי הכי חשוב וצריך
    ללכת רק על פי אופי אז הוא מכוער או נואש כי תאכלס "אופי יותר חשוב" כמו שכול אחד אמר פה זה משפט של מכוערים.
    אם אתה רואה אדם שדומה לקוף הרי בטוח שהוא ילך עם מישהי מכוערת למה?
    כי אף אחת יפה לא תרצה אותו.
    אני מכיר אישית קרוב משפחה שלי שיום אחד דיברתי איתו בטלפון אחרי כמה שנים אז הוא סיפר לי שאף אחד לא רוצה אותו שתמיד שהוא רוצה לצאת עם איזה
    ידידה ישר היא דוחה אותו והוא לא מבין למה לא רוצות אותו ידידות , הוא סיפר לי שהן היו יפות, לא רציתי לעליב אותו ולהגיד לו תסתכל על איך שאתה נראה אולי בגלל
    זה, בקיצור מרוב שהוא היה נאוש הוא החליט "אופי יותר חשוב מאופי" בסוף הוא מצא איזה מישהי פרסיה או בוכרית אחת המכוערות שראיתי והוא איתה כבר 3 חודשים.
    המסקנה היא : שמראה הוא גורם מאוד מרכזי וחשוב בשביל הרושם הראשוני בשביל ההכרות והשלב הבא שהוא הזוגיות.
    אני לא מדבר על ידידות כי תאכלס בשביל להכיר מישהי יפה שהיא תהיה ידידה שלך זה לא משנה בכלל היופי בגלל שהיא לא עושה איתך כלום אלא רק ידידה שלך
    ואם כבר ידידה שלך מישהי יפה ואתה מכוער אז היא תהיה ידידה פלטונית שלך ולא מעבר לזה ואתה תקרא "הידיד הומו שלך" אני ראיתי הרבה מכוערים שיש להם ידידות יפות והם הידידים הגייז שלהם , אומנם אני ראיתי אנשים כאלה בפייסבוק שהיו איתי הייתי בבית הספר , וזה רק מוכיח שהיופי חשוב.
    אז בשורה התחתונה התקפלתם מכל מה שאמרתם בהתחלה של האשכול ועכשיו אתם מסכימים (מן הסתם) שמראה הוא הגורם מספר 1 למשיכה.
    נו יופי לפחות התחברתם למציאות.

אני מסכים פחות או יותר עם טיילר (מינוס ההגזמות וסיפורי הWEED SHIT שלו), ועם כל אלה שהגיבו פה על המראה.
    מה אתם חושבים זה בצפר? שאתה יושב ליד מישיה והיא חושבת שאתה חמוד? או שזה צבא שאיכשהו יצא שאתה מחכה לאוטובוס עם מישהי חמודה והיא רוצה להעביר זמן ופתחה בשיחה והבינה שאתה חמוד? זה העולם האמיתי. אתם תסעו לגרמינה / הולנד / ארהב, תלכו ברחוב / תשבו בבר / תלכו למשחק כדורגל, מישהו יודע מי אתם? מישהו יודע מה האופי שלכם? מישהו שם זין בכלל על הגמד השעיר שהולך ברחוב עם שקית הXBOX החדש שהוא קנה?

בנות מחפשות את הבחור שהן יסתכלו ויגידו "וואלה הוא נראה פצצה" "הוא נראה חמוד" ואז לרכל עליו עם חברות שלהן..

קרה לי [ואני בטוח שלכל הנראים נורמלי פה] , שאיזה יצור נדבק לידידה שלכם ואז היא העבירה עליו צחוקים עד סוף העולם "בונא ראיתם איזה יצור" "איזה ממורמר נואש" "לא מאמינה שהוא בכלל ניסה לדבר איתי" "אני פאקינג בגובה שלו" "פאדיחות הייתי יותר גבוהה ממנו הייתי צריכה להתכופף"..

אתם לא רוצים להיות הבחור הזה.. מה המשותף לכל אלה? מכוערים.
    אם תהיה חתיך גם אם תהיה הכי גרוע בעולם לבחורות ותהיה חסר טקאט ותבוא סתם למישהי היא תחייך אליך מההתחלה.........ומשם אלוהים גדול

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

אם אתה רוצה זיון חד פעמי - המראה שלך הוא כמעט הכי חשוב.
    אם אתה רוצה חברה, אתה צריך עוד דברים חוץ מזה. יש דברים יותר חשובים מחיצוניות בעניין של קשר רציני.

סיכמנו עניין, או שיש עוד מישהו שלא מסכים?
    איך תשיג חברה? עם אופי טוב? חברה שך צריכה גם להסתכל לך בעיניים ולישון לידך ולהסתכל עליך ולהתנשק איתך, ולא להגעל מכמות החצ'קונים / השפם המכוער / הפנים העקומות שיש לך..

ככה אני יודע מתי מישהו שיקר לי שהוא לא בתול בתיכון ובחטיבה וכאלה.. בן אדם שאני בתור גבר קשה לי להסתכל לו על הפנים אומר שהוא זיין כבר כמה בחורות, נו באמת על מי אתה עובד?

מראה זה המפתח להיכרות, משם גם סטוץ וגם חברות יבואו.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    איך תשיג חברה? עם אופי טוב? חברה שך צריכה גם להסתכל לך בעיניים ולישון לידך ולהסתכל עליך ולהתנשק איתך, ולא להגעל מכמות החצ'קונים / השפם המכוער / הפנים העקומות שיש לך..

ככה אני יודע מתי מישהו שיקר לי שהוא לא בתול בתיכון ובחטיבה וכאלה.. בן אדם שאני בתור גבר קשה לי להסתכל לו על הפנים אומר שהוא זיין כבר כמה בחורות, נו באמת על מי אתה עובד?

מראה זה המפתח להיכרות, משם גם סטוץ וגם חברות יבואו.
    אתה צודק. אבל מה שניסיתי להגיד זה שאם אין לך שום דבר חוץ מיופי הבחורה לא תרצה להמשיך להיות איתך.
    אם אתה בנאדם לא מעניין, לא חכם. אם לא כיף להיות לידך, אם אתה לא מתנהג כמו גבר, אם אתה לא גורם לה להרגיש כמו שהיא רוצה שתגרום לה, אם אין לך עמוד שדרה, אם אתה לא יודע לקחת צעדים, אם אתה לא יודע לתפקד ועוד ועוד ועוד...אתה לא תצליח עם בחורות מעבר לזיון חד פעמי.

אם מראה היה הכל, בשביל מה צריך את כל הפיקאפ? בשביל מה צריך את כל המאמרים והשיטות? לכו להתאמן ולקבוע תור לניתוח פלסטי.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אגב אין דבר כזה אופי טוב.

יש דבר כזה אופי חרא.

משמע אם אתה לא אספרגר, לא מתנהג כמו מקלווין מחרמן על הזמן, לא ביישן או שקט, או איזה בטא לקקן שמתלהב מכל אחת אתה תהיה בסדר...לא צריך מעבר לזה באמת שלא. רוב האנשים שיש להם חברה כוסית ובאמת כוסית לא העקומות שאתם מביאים פה שראיתי (גם אם הם לא הכי יפים, יש להם סטטוס שמכפר על זה) הם לא "זכרי אלפא רועשים" או בולשיט אחר שלימדו אתכם. הם חבר'ה סבבה, לא אספרגרים או כובעים, ועם סטטוס גבוה מהממוצע (נדרג אותו כ7).

או
    בהנחה שישך מראה 7+ לפחות וישך סטטוס סביר שאתה מרחיב אותו ואת המעגלים החברתיים שלך ולא מסתובב עם חבורה של בנים ומתחיל עם כל מה שזז בצ'ין צ'ין ורוקד את ריקוד האקדח.

באמת שזה לא איזה משו מורכב ואני בשוק איך יש אנשים שלא מסכימים עם זה, אני מרגיש שאני מדבר עם אנשים שחיו מתחת לאבן כל החיים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,492 | הודעות: 8,204,085 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect