קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני צריך עזרה בקשר לפאבים
    על ידי Sprint בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 14:41
  2. אנשים צריך עזרה בקשר לנגן: - iRiver H340 40GB
    על ידי Niv-S בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 23:38
  3. צריך עזרה בקשר לסרטון ליום הולדת...
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 17:23
  4. כנסו אני צריך עזרה בקשר לסקילים
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 16:29
  5. [FABLE] צריך עזרה בקשר לתצוגה
    על ידי Satan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:01
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

צריך עזרה בקשר למכון כושר - עמוד 3

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אז יכול להיות הרמת 25 ליברות בכל צד שזה יוצא 42 קילו כולל המוט. זה עוד משקל הגיוני, בשום אופן לא 70 קילו חח לא ראיתי עוד אקטומורף שמתחיל עם בנצ' של 70 קילו ואני גם לא יראה. בכל מקרה מה המשקל שלך ומה הגובה ומה המטרה שלך לתקופת מסה (בלי חיטוב)? אה ואל תקשיב למי שאומר לך לא לעשות דדליפט על ההתחלה, הם ליצנים, גדולים ככל שיהיו. גם מאמנים יכולים להיות ליצנים. תלמד טכניקה תחרוש על זה...אפילו קח מטאטא תתרגל בבית, תראה סרטונים, תקרא את הספר של ריפטו ואת הסרט שלו...גם לי אמרו שדדליפט זה לא לא מתחילים שמתי זין ויש לי גוף ממש טוב יחסית למשקל שלי. מי שלא עושה דדליפט וסקוואט לא יהיה לו גוף אסתטי בחיים, ראיתי איך נראה מישו 80 קילו על אחוז שומן ממוצע (שלא רואים ריבועים אבל רואים את הADONIS BELT), לא התרשמתי בכלל. הוא סתם היה נראה כמו אחד שלא הרים משקולת בחיים ועשה שכיבות שמיכה ומתח.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אז יכול להיות הרמת 25 ליברות בכל צד שזה יוצא 42 קילו כולל המוט. זה עוד משקל הגיוני, בשום אופן לא 70 קילו חח לא ראיתי עוד אקטומורף שמתחיל עם בנצ' של 70 קילו ואני גם לא יראה. בכל מקרה מה המשקל שלך ומה הגובה ומה המטרה שלך לתקופת מסה (בלי חיטוב)? אה ואל תקשיב למי שאומר לך לא לעשות דדליפט על ההתחלה, הם ליצנים, גדולים ככל שיהיו. גם מאמנים יכולים להיות ליצנים. תלמד טכניקה תחרוש על זה...אפילו קח מטאטא תתרגל בבית, תראה סרטונים, תקרא את הספר של ריפטו ואת הסרט שלו...גם לי אמרו שדדליפט זה לא לא מתחילים שמתי זין ויש לי גוף ממש טוב יחסית למשקל שלי. מי שלא עושה דדליפט וסקוואט לא יהיה לו גוף אסתטי בחיים, ראיתי איך נראה מישו 80 קילו על אחוז שומן ממוצע (שלא רואים ריבועים אבל רואים את הADONIS BELT), לא התרשמתי בכלל. הוא סתם היה נראה כמו אחד שלא הרים משקולת בחיים ועשה שכיבות שמיכה ומתח.
    מה רע באדוניס בלט?
    יש לי בטן שטוחה ועדיין רואים את החגורה

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    כזה גוף לא אסתטי?

שטויות.

משתמש מתחיל האוואטר של Ahene
    לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    כזה גוף לא אסתטי?

שטויות.
    זה שחיף.
    הוא נמצא על אחוז שומן מאד נמוך ויש לו ממש ממש טיפה שכבות שריר בחזה ובידיים.

זה שמעליי ממקודם רשם

מי שלא עושה דדליפט וסקוואט לא יהיה לו גוף אסתטי בחיים
    מה זה משנה שחיף או לא? עם גוף כזה אף אחד פה לא יתלונן.

אתה זה שהגיב ופתח נושא שזה הפך לפורום אופנה ופיתוח גוף, ובכל זאת מגיב תגובות לא בנושא הפורום.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 12-05-2013 בשעה 17:45.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    10
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי Ahene צפיה בהודעה
    זה שחיף.
    מסה לא בעיה להשיג.. אסטטיקה ואחוזי שומן נמוכים דווקא כן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ahene צפיה בהודעה
    זה שחיף.
    אתה רציני? הלוואי עלי להיות שחיף כמוהו

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

זה שחיף. אין לו מסת שריר בכלל. ב3-4 חודשים של מסה וחודש של קטו מגיעים לגוף כזה. שנה של מסה נקיה וחיטובון של קטו ואתה משאיר לו אבק. אם אני עכשיו מחטב אני נראה ככה אם לא יותר מסיבי (המותן שלי יותר קטנה והכתפיים שלי יותר גדולות). והתחלתי להתאמן מתת משקל של שחיפון ככה שאני לא מהאלה שעושים 70 קילו בנצ' פרס על האימון הראשון...מי שמתלהב מגוף כזה כנראה יש לו גנטיקה ממש זוועתית ויש לו נטיה להשמנה או שהוא HARDGAINER שעולה רק מלאכול 4000 קלוריות ביום או יותר נכון בעל טסטוסטרון נמוך. ויש לו גם ידיים קטנות יחסית למשקל שלו (ואני בטוח שהוא שוקל יותר ממני) ורגליים אני חותם שיש לי יותר גדולות משלו. חכו לסוף מסה+חיטוב שלי לקראת הקיץ הבא, תראו מזה אסתטיקה
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 14-05-2013 בשעה 10:58.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ועלק מסה לא בעיה להשיג...מסה של שומן אולי לא בעיה להשיג...אני רוצה לראות אותך משיג מסת שריר מכובדת עם גנטיקה של HARDGAINER או בעל טסטוסטרון נמוך. המקסימום שאתה יכול לעלות בחודש זה 2 קילו (שגם הן עם נוזלים וטיפה שומן), מעבר לזה זה שומן ונוזלים מיותרים. לחטב זה הדבר הכי קל בעולם ומה שקשה זה הדיאטה חסרת הפחמימות והעובדה שאסור לך לאכול כמעט כלום. חוצמזה זה שטויות. ואני מדבר בתור אחד שבכל המסה שלו עלה 15-14 קילו ואולי באחוז אחד וחצי של שומן (קאליפר לעולם לא משקר וגם אם האחוזי שומן עצמם לא מדוייקים, אם לפני זה היה X ואחרי זה היה X+1.5 כנראה שזה השומן שהעלתי..) מה שכן אני לא אשקר ואגיד שהעלתי נוזלים בעיקר בבטן ובצוואר אבל חוצמזה עליתי נקי יחסית, שלא נדבר על הצ'יטינג שהייתי דופק בהתחלה.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect