|
|
חרמנות אפשר בכיף לפרוק או להוציא על מקומות אחרים במקרה הטוב, אם לא הייתי חרמן הייתי יושב בבית ולא עושה כלום. אני חייב את כל ההתקדמות שעשיתי בחיים (שהיא כלום, אפס עגול לעומת מה שאני רואה את עצמי בעתיד) לליבידו שלי שהוא גבוה ברמות מפחידות. זה הכל בראש שלך...כמו שאתה יכול לנתב שנאה ועצבים על העבר שלך למקום של מוטיבציה (לדוגמא, כשאתה נכנס מתחת למוט בסקוואט, יורד למטה, ולא מסוגל לקום, אתה מעלה בראש את הבנאדם שאני הכי שונא שהוא צוחק עליך, משתין עליך, אונס את המשפחה שלך...)..אחרי מחשבות כאלה, אתה מעיף תמוט באוויר. אני חייב 100% מההצלחה שלי לליבידו ולשנאה שצברתי בחטיבה. אם הייתי ילד רגיל מן השורה, הייתי עדיין בישראל וכנראה יוצא עכשיו מהצבא להיות זונת מערכת. אבל בחרתי דרך אחרת...
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 15-05-2013 בשעה 00:11.
די כבר די זה שאתה לא התקדמת לא אומר שאתה תשאיר פה אנשים מאחור
ואל תתחיל בBS שלך של "אתה איש מאוד שטחי" "אתה מנסה לשכנע את עצמך כל כך שX" וכל הדיבורים הגבוהים האלה..
מה שהוא אומר הגיוני מאוד, למה שתצא מהבית עם 4-5 גברים באופן קבוע לא מדבר על יציאה רק של חברים פעם ב...., אלא באופן קבוע כשאתה יוצא 4-5 גברים כדי "לעשות ערב טוב" ובסוף אתה נשאר מאוחר בלילה לאונן, מה זה שווה?
אבל אתה לא באמת נהנה אחי!
ברור שאם הייתי יוצא והייתי חוזר הביתה עם חיוך מרוח והייתי אומר וואלה שווה כל דקה הייתי יוצא בלי לחשוב פעמיים ומצידי שלא יהיו בנות עד סוף החיים
מה כבר כיף לך לצאת עם 4-5 בנים? פעם ב.. לראות משחק, לדבר, לשחק בסוני זה סבבה .אבל בקביעות? בפאקינג ערב שישי לצאת עם בנים בשביל להגיד "יצאנו" ובתכלס להשתעמם על ספסל בפארק? אז במקרה הזה כן, שווה לראות טלויזיה. לא מבין איך בזה שתצא החוצה ותשתעמם אתה תשיג LMS או DC או ביטחון או מה שזה לא יהיהיה..
לא מעבודה בגיל 18? יכול להיות שכן, יכול להיות שלא..בכל מקרה דבר אחד אני יודע בוודאות..אם לא הייתי בתחתית של התחתית בחטיבה וגורמים גדולים לא היו מתכננים להרוס לי תחיים (המבוגרים שנאו אותי יותר מהתלמידים בוא נגיד וכל מה שקרה לי בחטיבה היה מתוכנן מראש כדי להפיל אותי וכל מי שהכיר אותי אישית ושמע על הסיפור שלי אמר את זה בעצמו) הייתי כנראה מישו רגיל בתיכון, מתגייס כמו כולם והולך ללמוד להוראה, בוחר בדרך של החתונה 2 ילדים ומשכנתא. אני רק אגיד שמישו אי שם ממש לא רצה לראות אותי חופשי ועשה הכל כדי לאשפז אותי.
מצחיק שכל אחד לוקח את החוויות שלו כקשות מאוד..
סביר להניח שקצת ירדו עלייך בחטיבה, ולא היית ממש עם חברים ומתבודד, וירידות מהמבוגרים כולנו מקבלים...תיקח את זה בפרופורציה..
יש אנשים שחיו ברחוב, וההורים שלהם מתו, ואנסו אותם ויתעללו בהם..אז קצת היית חנון בחטיבה, תירגע.
גם לי יש חוויות שאני יכול לקחת בהיסחפות, אל תנסה לקבל איזה רחמים וכבוד כי היית חנון בחטיבה..
לא. זה מעבר ל"קצת חנון בחטיבה". אתה לא יודע..אל דבר. אני רק אגיד שהיו תוכניות מלמעלה לאשפז אותי. תוכניות שנכשלו. ידעתי מידע שהיה אסור לי לדעת על בצפר מסויים שאם הייתי מדליף אותו היו סוגרים אותו ושמים את המנהלת במעצר. זה למה ניסו להוציא אותי "משוגע" - כדי שלא יהיה למילה שלי כוח. הירידות מהתלמידים אגב זה גם היה חלק מהתוכנית שלהם, הם בעצמם אמרו לילדים "לא לדבר איתי" ביום הראשון שבאתי ושמעתי את זה בעצמי. אם אתה חושב שזה לא היה מתוכנן אתה אידיוט. אתה גם בטח חושב שמלחמת העולם השניה לא הייתה מתוכננת לפני כמה עשרות שנים.
טיילר מה ידעת? היית יכול לדפוק לה תביעה עכשיו.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
יש לי יותר כסף ממנה וממה שהיא יכולה לשלם לי בכל החיים שלה גם ככה עכשיו ככה שזה לא משנה. את התגמול שלי קיבלתי. הגלגל מסתובב...מי שפעם היה כלום יהפוך בעתיד להכל. ואני לא מדבר רק על עצמי. זה חוזר על עצמו כל פעם עם אנשים שונים.
וידעתי על מקרים של אפליות, קיפוח, גזענות ושנאה של המנהלת וצוות המורים כלפי תלמידים מסויימים שהייתי אחד מהם. אני רק אגיד שיש תלמידים מסויימים שחטפו מכות של רצח (אני לא מדבר על כאפות והצקות, אנימ דבר על שלוליות של דם) ליד המורים והם לא עשו כלום...אבל ברגע שהתלמידים האלה ניסו להגן על עצמם, השעו אותם לשבועיים....זה נראה לכם הגיוני? שגם הסיטו את התלמידים נגדם בכוונה, אין מצב הייתי הופך לילד כאפות ללא "התערבות" מגורמים אחרים....
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 15-05-2013 בשעה 11:03.