נכתב במקור על ידי
idi-nahuy
וואוו אחי אני מקבל RAGEEEE אחושרמוטה כל יום על השטויות האלה. תחשוב שדבר שאפשר לעשות ב-5 דק' יכול לקחת לך יומיים כי מישהו החליט לעשות את זה בדרך מסויימת ואי אפשר לשנות. למה? כי אי אפשר. זה עבודה נחמדה, אבל לא לLONG RUN - אפשר להשתגע מזה אם לעבוד ככה כמה שנים. אתמול הייתי צריך לקחת איזה קוביה ולהזיז אותה 2 סנטימטר ימינה בצורה מסוימת וזה קל לעשות עם כמה שורות של CSS, אבל אתה צריך לעשות את זה בצורה מטופשת ולא יעילה ואתה מקלל את עצמך שעות על זה שאתה צריך לעשות הכל מחדש בגלל החרא הזה.
ספרים? תתחיל בHTML למתחילים (HTML זה לא שפת תכנות אפילו), אחר כך תלמד לעצב HTML עם CSS. אחרי זה תיקח שפת תכנות שתרצה (עדיף ASP או PHP)
זה מתחלק לתחום של ווב או תחום של תוכנה. אני חזק בעיקר בתחום הווב כי יש לי ניסיון בזה. יודע טוב HTML, CSS, PHP, JAVASCRIPT, JQUERY והשיט הרגיל הזה. ודיי בינוני בASP. אצלנו בחברה עובדים הרבה עם מערכת קוד פתוח של DRUPAL אז הפכתי להיות תותח במערכת הזו.
אני טס לאוקראינה לא רק בשביל לזיין. אם הייתי רוצה לזיין אוקראיניות וזהו הייתי טס לכמה חודשים וחוזר כל פעם.
אני טס כדי לחיות טוב יותר ובסופו של דבר למצוןא גם WIFE MATERIAL שם. בארץ אני יאכל חרא מכל בחורה אם אני אתחתן איתה. אתה לא יודע איזה הבדלים מנטליים יש בין ישראל למדינות מזרח אירופה. ממליץ לך לבקר שם.
בקיצור. LIFESTYLE, שמעת על זה?
לא רוצה ללמוד תואר 3-4 שנים ולעבוד כמו פינגווין 8 שעות ביום ולהרוויח 30,000 שקל. זה חיים חרא. זה חיים מדכאים.
אני לא טס לאוקראינה לעבוד כשכיר, אם הייתי רוצה להיות שכיר הייתי נשאר בישראל כי המשכורות פה פי 3-4 יותר גבוהות. עבור מתכנתים זה פי 10 יותר אפילו. אני טס בשביל לא לחיות חיים בינוניים כמו שחיים 98% מהישראלים. כמו שאני אמור להיות אחד מתוך ה98% האלה. במקום זה אני הולך לTOP 2% במדינה אחרת.
אני מצטער בכלל שאני מנסה לענות לך ברצינות כאן אחרי הפסקה האחרונה שכתבת. אתה עוד מושפע.
איך פגעתי בעצמי בזה שיצאתי מהצבא? הרי אומרים שזה פוגע בך בעבודות. אני מרוויח עכשיו רק מהעבודה שלי כשכיר יותר ממה שתרוויח גם בגיל 40 כנראה. יותר מזה, אם אתה ממלצר או מתלדק אז גם אם אני עכשיו מתפטר וכל היום מגרבץ ומאונן ולא עובד דקה אני מקבל יותר מימך.
אני יודע שאתה חושב שכולם פה לוזרים אבל חוץ מסטטוס השאר אצלי דיי גבוהה. גם אם אתה חושב שאני משקר, תנסה שניה להבין לפני שאתה הופך לנגטיבי כמו תמיד. לכן רציתי להסביר לך שכסף לא יפתור לך את הבעיות. אתה תשאר נמוך, הפרצוף שלך ישאר בערך אותו דבר - לא יהיה בו שינוי דרסטי, וגם אם כן אז מה? סטוצים? בשביל להיות זיין בישראל אתה צריך סטטוס יותר ממראה חיצוני. חשוב שתבין את זה עכשיו כדי שאחר כך לא תכנס לדיכאון ותתאבד. ברגע שיהיה לך כסף מה תעשה אז? אתה תכנס לדיכאון כי תבין שכלום לא ישתנה חוץ מזה שיש לך כסף עכשיו. כסף לא יביא לך בנות בישראל. זה יכול לעזור, אבל זה לא קסם. תכניס את זה לראש. אני נמצא באינטרקציה עם הרבה בנות בזמן האחרון וכמעט לא יוצא לי להעלות את עניין הכסף כאן. בנות צעירות ישראליות לא חוושבות על כסף כ"כ לצערך. סטטוס סטטוס סטטוס. ואיך תשיג סטטוס בדיוק אם יש לך מספיק כסף ומראה חיצוני? בוא תגיד לי אתה אולי תייעץ לי שאני אדע מה לעשות.
באוקראינה אם תבוא לבוש יוקרתי ותוציא את האייפון 5 שלך במועדון אז אתה תמצא את עצמך סביר להניח עם בנות שמתחילות איתך בגלל זה. זה לא כל כך עובד ככה בישראל. אין לך ניסיון, מצטער. אני בא ומנסה להוריד אותך מהעץ שתיפסת עליו שלא תכנס לדיכאון אחר כך שעבדת כ"כ קשה עבור כלום.
waitresses gonna waitress