אוייש נו סוגסטיה... רוצה לשכנע אנשים? קח את זה ונראה מישהו אומר שזה לא כלי חזק לשיכנוע.
במקום לשכנע אנשים בשקרים לא יותר פשוט שיהיה לך מטרה שאתה רוצה להגשים שאתה מאמין בה ואתה משוכנע בה.. הדרך הכי טובה לשכנע מישהו(בדרך לא אלימה) זה קודם לשכנע את עצמך.. ואתה לא רוצה לשכנע את עצמך בבולשיט, ככה שאתה תבדוק טוב טוב כל צד בדעות שלך ומתישהו זה יהיה כל כך אמין ואמיתי שתוכל לשכנע כל אחד.. כי חקרת את זה מאלף כיוונים, זה מה שקורה במדע.. וזה למה יש רעיונות שלא ישתנו בעתיד או כמעט ולא כי הם קיימים כבר 500 שנה ואף אחד לא הצליח לשנות אותם.(לדוגמא חדוא.. אני רוצה לראות אותך מערער על היסודות של זה)
כן אתה יכול ללמוד שנים של היפנוזה ודברים "שימושיים" שקשה מאוד ליישם במציאות ותצטרך להקדיש להם את כל החיים שלך כדי שזה יעבוד בצורה טבעית(גואל רצון הצליח ויש כאלה שמקשרים אותו לקהילת הפיתוי ולאיזה ספר אוקטובר מן סיקואנס או משהו כזה.. שקשור להיפנוזה) ושנתיים אחרי שתצליח להקים כת שקר כמו סיינטולוגיה אז זה יבוא מישהו ויגיד לך כל הכבוד.. אני המצאתי אפליקציה שמתחברת למוח ואומרת לך על סמך החושים שלך מה הצד השני חושב עליך בכל רגע ומה אתה צריך לעשות כדי לשכנע אותו.(דרך אגב במלחמת העולם השנייה פתחו ירוט טילים בעזרת יונים.. אלפו אותם לעוף לכיוון הטיל שנופל.. וזה עבד.. מזל שהפסיקו עם זה ופנו לכיוון האלקטרוניקה..)
קיצר היפנוזה זה אותו קקי שאתה לא אמור להתעסק בו אם לא מעניין אותך עולם הקסמים, עם כבר מישהו רוצה לחקור היפנוזה עדיף לו ללמוד מדעי המוח וממש לא פסיכולוגיה...
בקשר לסוגסטיה זה כלי של כלומניקים.. כי מי שיש לו מוצר טוב לא צריך את זה.. נראה לי עקום להשתמש במניפולציות כדי למכור זבל.
נכון אם אתה רוצה למכור משהו שאנשים לא באמת צריכים כמו קפה ומוצרי חרטא אז כן אתה חייב מניפולציות כי זה משהו שלא מקדם כלום.(אבל אם יש לך מוצר שאנשים באמת צריכים אז אתה לא צריך מניפולציות שקר).

ציטוט ההודעה