קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [רקעים] בחורות שוות!
    על ידי קוקובראש בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 09-03-2008, 14:47
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 45

רק בישראל בחורות שוות נחשבות לשרמוטות - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ילד בן 17 שממלצר מרוויח 16 שקל לשעה, זה אומר 680 שקל בשבוע.
    אתה חיי בסרט אם ילד כזה יכול תוך חודש יכול להגיע למימון של טיסה לבורגאס שכוללת הכל.
    בדר"כ הם בכלל מבקשים מההורים כסף.
    יש טיפים

*אני המקורי סתם לידע כללי

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ילד בן 17 שממלצר מרוויח 16 שקל לשעה, זה אומר 680 שקל בשבוע.
    אתה חיי בסרט אם ילד כזה יכול תוך חודש יכול להגיע למימון של טיסה לבורגאס שכוללת הכל.
    בדר"כ הם בכלל מבקשים מההורים כסף.
    מה כבר תמצא בבורגס? סתם עיר מסריחה ועלובה..ואתה מסתכן בפיגועים חודשיים בקולומביה אתה חוזר לארץ אתה יורק פה על כל פינה

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    מה כבר תמצא בבורגס? סתם עיר מסריחה ועלובה..ואתה מסתכן בפיגועים חודשיים בקולומביה אתה חוזר לארץ אתה יורק פה על כל פינה
    מה יש לעשות בקולומביה חוץ מסמים?

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחחחחחחח רודני רואים שאתה תכלס חסר נסיון בחיים האמיתיים בלי לעליב כפרה אבל למישו בן 22 אתה מדבר כאלה שטויות שזה מדהים.

שני דברים

1. ילד בבצפר לא מרוויח שום 16 לשעה לאדע מי חירטט לך תשכל. מודה, לא עבדתי בתיכון כי לא הייתי צריך לעבוד, אבל היה לי חבר מהשכבה, שהיה בי''ב והוא עבד בדיזל וכל חודש סגר 4K+++ ועוד מישו שעבד בבילבונג וקיבל סכום דומה. וגם באירועים מרוויחים לא רע. וזה עוד היה בתקופה שהשכר מינימום בישראל היה 20 שקל נראה לי כיום מרוויחים הרבה יותר...זה שאתה בבצפר עבדת בעבודות שבהן קיבלת גרושים אל תשליך את זה על כולם.

2. בורגס זה מקום של ילדים ולא בעיה לממן לשם טיסה כי כמו שאמרתי, חודש עבודה בבילבונג ישך שבוע בבורגס. כשאני טסתי לשם הבאתי 5K ועוד נשאר לי כסף. וזה בדיוק למה זה מקום של ילדים ואתה תרגיש שם מוזר בתור בן 22 (נסעתי לשם בעצמי שעוד הייתי ילד והמקום עוד היה סבבה ולא מסריח כמו היום)

ממליץ לך על הולנד או תאילנד או ברזיל. כל הכריתים נאפה ובורגס זה מקומות של ילדים ים ערסים וסתם מסריח וזה ממש לא מה שאתה חושב שזה. ביקור אחד בברזיל אתה מתאהב, מילה של טיילר. שזה אגב היעד הבא שלי שאני יבקר בו יותר מדי אנשים הדליקו אותי על המקום הזה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 05-08-2013 בשעה 12:49.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

רשימת יעדים 2014:
    תאילנד לפתוח תראש ולזיין
    אוקראינה למצוא כלה ולזיין
    ברזיל למונדיאל ולזיין

משתמש מתחיל האוואטר של Samuel_97
    שם פרטי
    סמואל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    :)

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    רשימת יעדים 2014:
    תאילנד לפתוח תראש ולזיין
    אוקראינה למצוא כלה ולזיין
    ברזיל למונדיאל ולזיין
    אבל מצאת כלה..?
    חחחח קודם ברזיל

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    חחחחחחחח רודני רואים שאתה תכלס חסר נסיון בחיים האמיתיים בלי לעליב כפרה אבל למישו בן 22 אתה מדבר כאלה שטויות שזה מדהים.

שני דברים

1. ילד בבצפר לא מרוויח שום 16 לשעה לאדע מי חירטט לך תשכל. מודה, לא עבדתי בתיכון כי לא הייתי צריך לעבוד, אבל היה לי חבר מהשכבה, שהיה בי''ב והוא עבד בדיזל וכל חודש סגר 4K+++ ועוד מישו שעבד בבילבונג וקיבל סכום דומה. וגם באירועים מרוויחים לא רע. וזה עוד היה בתקופה שהשכר מינימום בישראל היה 20 שקל נראה לי כיום מרוויחים הרבה יותר...זה שאתה בבצפר עבדת בעבודות שבהן קיבלת גרושים אל תשליך את זה על כולם.

2. בורגס זה מקום של ילדים ולא בעיה לממן לשם טיסה כי כמו שאמרתי, חודש עבודה בבילבונג ישך שבוע בבורגס. כשאני טסתי לשם הבאתי 5K ועוד נשאר לי כסף. וזה בדיוק למה זה מקום של ילדים ואתה תרגיש שם מוזר בתור בן 22 (נסעתי לשם בעצמי שעוד הייתי ילד והמקום עוד היה סבבה ולא מסריח כמו היום)

ממליץ לך על הולנד או תאילנד או ברזיל. כל הכריתים נאפה ובורגס זה מקומות של ילדים ים ערסים וסתם מסריח וזה ממש לא מה שאתה חושב שזה. ביקור אחד בברזיל אתה מתאהב, מילה של טיילר. שזה אגב היעד הבא שלי שאני יבקר בו יותר מדי אנשים הדליקו אותי על המקום הזה.
    מילה שאתה צודק

אני רואה את כל הערסים מהשכבה שלי ומהעיר "יאללה כרתים בכל הכוח" "הולכים לזיין בבורגס"

אפילו כמה חברים שלי קנו כרטיסים לבורגס/כרתים "יאללה אחי הולכים לזיין קצת", ובארץ הם בקושי מדברים עם בחורות ...

ציטוט נכתב במקור על ידי Samuel_97 צפיה בהודעה
    אבל מצאת כלה..?
    חחחח קודם ברזיל
    בחורות אוקראיניות מפרגנות, אל תדאג

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שני דברים

עוד לא ברור לך שיש יוצאים מהכלל? תמיד יש.
    יופי, אני עושה משכורת של 9 בחודש ואני חיי כמו מלך, ויש לי חברים בגיל שלי כבר עם שותף בעסק מצליח והכסף אצלהם זה ממש לא בעיה...כל חודש מחליפים RZR, יושבות להם 2 רכבי ספורט בחנייה..החיים שלהם תותים.
    אבל רוב האנשים בגילי, עושים משכורת של 4-6 אלף שקל בחודש.

אז כן, ילד בן 16, בממוצע עושה משכורת מצחיקה.

הולנד זה ארץ תיירותית לטיולים וכאלה, אותו הדבר ברזיל.
    תיאלנד זה יותר סמים ובטן - גב.
    שלושת הדברים האלה לא מדברים אליי.

וכן, לא אכפת לי שיש ילדים קטנים ויש ערסים...אם עוד לא הבנת, אני אישית בן אדם שמסתדר דווקא טוב מאד עם ערסים וכאלה שמחפשים "אקשן" בחיים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

הולנד זה ארץ תיירותית לטיולים וכאלה, אותו הדבר ברזיל.
    תיאלנד זה יותר סמים ובטן - גב.
    שלושת הדברים האלה לא מדברים אליי.

וכן, לא אכפת לי שיש ילדים קטנים ויש ערסים...אם עוד לא הבנת, אני אישית בן אדם שמסתדר דווקא טוב מאד עם ערסים וכאלה שמחפשים "אקשן" בחיים.
    ברזיל זה הרבה יותר מטיולים, יש שם פסטיבלים שאתה יכול לחלום שיהיו כאלה בבורגס, אני מדבר איתך על פסטיבלי טראנס מטורפים, וגם האוס, מה שתאוהב.

בקיצור דרום אמריקה זה טיול לגיל שלך אחרי שהשתחררת מהצבא, דרום אמריקה זה טירוף.

קולומביה, ארגנטינה, ברזיל..זה יעדים מדהימים ומטורפים, בקולומביה אתה יכול למצוא כל דבר שרק תרצה ותחלום עליו..כל 'תעווה' שרק תחלום עליה אתה תמצא שם..

אז מה מדבר אליך? בנות 16 במסיבות בבורגס? מה מדבר אליך? מה מה מה מה? מה? בורגס, כרתים איה נאפה - זה היעדים הכי מסריחים שיש אתה באמת משווה אותם לתאילנד?! דרום אמריקה?! ואפילו יעדים רגילים באירופה, כמו ברלין או אמסטרדם שזה שתי מקומות אדירים לגיל שלך.

תפסיק לזיין תשכל..סעמק נמאס לי מיזה
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 05-08-2013 בשעה 20:17.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

תיירותית? טיולים? מי אמר לך תחרטות האלה סחים בני 30 שטסו לשם עם המשפחה והילדים? תאילנד זה סמים ובטן גב? היית בכלל בחו''ל תגיד לי?? מאיפה אתה מביא תדברים התלושים מהמציאות האלה?

וזה לא שייך למסתדר טוב או מסתדר לא טוב. בורגס 2013 נראה כמו אילת או תל אביב...אני בעצמי נסעתי פעם ונהנתי אבל זה היה מזמן והקהל היה אחר חוצמזה לראות 8435848743 ישראלים במקום אחד זה מעפן אש..
    עדיף שתסע לאילת וזהו...אני חזרתי אחרי סופש שם והיה בנזונה יחסית לארץ (והייתי בבית של חבר ככה שהבאתי איתי גרושים)

אבל שמע אם עוד לא יצא לך לסוע למקומות כמו כריתים וכל החרא הזה (ותחושת הבטן שלי אומרת שלא יצא לך) אז אתה כן תהנה...אבל יחסית למה שאפשר לממן עם עוד קצת כסף וטיפה ראש פתוח זה יראה לך בדיחה

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחח תאילנד זה סמים ובטן גב? איזה חיי בסרט

המדינה עם המדיניות הכי קשה בעניין הסמים בעולם אולי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    ברזיל זה הרבה יותר מטיולים, יש שם פסטיבלים שאתה יכול לחלום שיהיו כאלה בבורגס, אני מדבר איתך על פסטיבלי טראנס מטורפים, וגם האוס, מה שתאוהב.
    לא מתחבר לפסטיבלים ולכל המסיבות הפתוחות האלה, חוץ ממסיבות חוף.
    בקיצור דרום אמריקה זה טיול לגיל שלך אחרי שהשתחררת מהצבא, דרום אמריקה זה טירוף.
    כל מי שמתשחרר מהצבא מחפש לנקות את הראש, לעשות מלא טיולים ברגל, להגיע לפסגת הר, לפתוח שם אוהל, ולעשן עד למחרת, זה לא אני.
    קולומביה, ארגנטינה, ברזיל..זה יעדים מדהימים ומטורפים, בקולומביה אתה יכול למצוא כל דבר שרק תרצה ותחלום עליו..כל 'תעווה' שרק תחלום עליה אתה תמצא שם..
    לא מחפש תעוות, מחפש דברים שטויותיים, למשך שבוע, לא יותר.
    אז מה מדבר אליך? בנות 16 במסיבות בבורגס? מה מדבר אליך? מה מה מה מה? מה? בורגס, כרתים איה נאפה - זה היעדים הכי מסריחים שיש אתה באמת משווה אותם לתאילנד?! דרום אמריקה?! ואפילו יעדים רגילים באירופה, כמו ברלין או אמסטרדם שזה שתי מקומות אדירים לגיל שלך.
    תפסיק לזיין תשכל..סעמק נמאס לי מיזה
    כן, בנות 16 מדברות אליי, כן.
    זה מה שאתה רוצה לשמוע? הינה, כן.
    ועכשיו ברצינות, אני לא מחפש להיתקע בדירה עם כמה זונות, שורות של קוקאין על השולחן ואיזה נרקומן מגעיל לידי שמזריק, זה לא מתאים לי.
    אני מחפש במשך היום ספורט ימי, טרקטורונים, באנג'י ושטויות, ובלילות לצאת למסיבות, זה הכל.
    זה דבר שאפשר לעשות בארץ, רק שבארץ אין לך 600 תיירות כל מטר, נכון? יפה אז סתום תפה.
    עכשיו אתה תגיד "מי אמר לך שזה מה שקורה בדרום אמריקה?! מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?!" נכון? אז תפסיק לזיין לי תמוח כי יש דברים שאני יודע מאנשים שאני מכיר, וזה מספיק לי.
    אמסטרדם זה פשוט טיול ללכת לעשן סמים, וזה לא מה שאני מחפש.
    תיירותית? טיולים? מי אמר לך תחרטות האלה סחים בני 30 שטסו לשם עם המשפחה והילדים? תאילנד זה סמים ובטן גב? היית בכלל בחו''ל תגיד לי?? מאיפה אתה מביא תדברים התלושים מהמציאות האלה?

וזה לא שייך למסתדר טוב או מסתדר לא טוב. בורגס 2013 נראה כמו אילת או תל אביב...אני בעצמי נסעתי פעם ונהנתי אבל זה היה מזמן והקהל היה אחר חוצמזה לראות 8435848743 ישראלים במקום אחד זה מעפן אש..
    עדיף שתסע לאילת וזהו...אני חזרתי אחרי סופש שם והיה בנזונה יחסית לארץ (והייתי בבית של חבר ככה שהבאתי איתי גרושים)

אבל שמע אם עוד לא יצא לך לסוע למקומות כמו כריתים וכל החרא הזה (ותחושת הבטן שלי אומרת שלא יצא לך) אז אתה כן תהנה...אבל יחסית למה שאפשר לממן עם עוד קצת כסף וטיפה ראש פתוח זה יראה לך בדיחה
    לא לא יצא לי לטוס לשם עוד.
    ומהאנשים שכן היו שם (ספציפית איי נאפה) אני יודע שזה בדיוק מה שאני מחפש.
    סתם לקטע, חבר שלי הראה לי סרטון שלו באורגיה משוגעת עם כמה בנות...אלה דברים שמדליקים אותי לא כל שאר הבולשיט שלכם.
    וכן אני יודע שאני יכול לארגן משהו יותר מטורף עם טיפה יותר תקציב (כמו למשל איביזה שזה לגילאים שלי) אבל לא מתאים לי לבזבז על שבוע איזה 8 אלף שקל.
    אם כל הכבוד..אני לא מתכוון לשים כל כך הרבה כסף כדי לזיין תיירות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחח תאילנד זה סמים ובטן גב? איזה חיי בסרט

המדינה עם המדיניות הכי קשה בעניין הסמים בעולם אולי.
    אני אישית לא הייתי שם, אבל ממה שאני יודע מחברים שלי שכן היו שם, אלה המטרות שאנשים טסים לשם בדר"כ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

אתה יכול לטוס גם לברזיל ולדרום אמריקה
    ואם אתה לא אוהב כל היום לשבת בפאקינג הוסטל ולהפיל עוד ראשים מבאנג ולזיין
    אז אתה יכול גם לטייל ולעשות טרקים ואז בלילה ללכת למסיבות..

אתה פשוט מקצין הכל אחי.
    אתה אומר - לא בא לי להיתקע ולהפיל עוד איזה 5 ראשים ליד ליידיבוי שמורידה שורות

אתה מקצין וזה לא באמת מה שקורה

מה שקורה זה שאתה הולך ואתה מערבב הכל
    אתה עושה כמה ימים טרקים
    אחרי זה כמה ימים של chill בעיר קצת מפיל ראשים
    אחרי זה ימים של אלכוהול ויוצא למסיבות בעיר
    ואז חוזר לטרקים
    עוצר לראות עולם

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

רודני פשוט תודה שאתה מפחד שזה מה שיקרה לך בתאילנד:

AA AA AA AA
    כובע סניה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Johnny Knoxville צפיה בהודעה
    אתה יכול לטוס גם לברזיל ולדרום אמריקה
    ואם אתה לא אוהב כל היום לשבת בפאקינג הוסטל ולהפיל עוד ראשים מבאנג ולזיין
    אז אתה יכול גם לטייל ולעשות טרקים ואז בלילה ללכת למסיבות..

אתה פשוט מקצין הכל אחי.
    אתה אומר - לא בא לי להיתקע ולהפיל עוד איזה 5 ראשים ליד ליידיבוי שמורידה שורות

אתה מקצין וזה לא באמת מה שקורה

מה שקורה זה שאתה הולך ואתה מערבב הכל
    אתה עושה כמה ימים טרקים
    אחרי זה כמה ימים של chill בעיר קצת מפיל ראשים
    אחרי זה ימים של אלכוהול ויוצא למסיבות בעיר
    ואז חוזר לטרקים
    עוצר לראות עולם
    לא מה שאני מחפש.
    רודני פשוט תודה שאתה מפחד שזה מה שיקרה לך בתאילנד:

AA AA AA AA
    כובע סניה

איך אתה יודע?

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect