נכתב במקור על ידי YellowGirl אני ערסית? תמות וקאמל לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חיימשלי את אני גם עשנתי קאמל שנה ככה,נמאס עכשיו אני על LM אדום או מאלברו אדום ובואי לפייס לוקח לך שנה לענות פה חעחעחע
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Stain השיר הכי יפה שנכתב אי פעם !!! לגמרי נכתב במקור על ידי prowinner נובלס,נובלס זה דבר טוב,נכון? אם אתה קיבוצניק נכתב במקור על ידי AdventureR חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חיימשלי את אני גם עשנתי קאמל שנה ככה,נמאס עכשיו אני על LM אדום או מאלברו אדום ובואי לפייס לוקח לך שנה לענות פה חעחעחע קאמל זה איכות ואני גם בפייס לא עונה
נכתב במקור על ידי YellowGirl אני ערסית? תמות וקאמל לא אבל כל אוהדות מכבי תל אביב ערסיות
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Stain השיר הכי יפה שנכתב אי פעם !!! אכן
נכתב במקור על ידי Ganso אבל כל אוהדות מכבי תל אביב ערסיות אחלה חתימה. חרא ניק.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי YellowGirl לגמרי אם אתה קיבוצניק קאמל זה איכות ואני גם בפייס לא עונה אז בואי לשמה
נכתב במקור על ידי Ganso אבל כל אוהדות מכבי תל אביב ערסיות איך אתה מגדיר ערסית?
נכתב במקור על ידי prowinner אחלה חתימה. חרא ניק. חחחח ואתה, פרו ווינר עלאק. טוב עזוב את זה, אני חושב שזה יפה ...
נכתב במקור על ידי Ganso חחחח ואתה, פרו ווינר עלאק. טוב עזוב את זה, אני חושב שזה יפה ... מזה גנסו? שחקן?
נכתב במקור על ידי YellowGirl איך אתה מגדיר ערסית? אחת שלובשת גופיה וחבר שלה מאחוריה והיא מצטלמת עם הפלאפון כשהם מחובקים וכותבת: "מכבי תל אביב הדת הצהובה. ♥"
נכתב במקור על ידי YellowGirl קאמל זה איכות צודקת אחותי....
נכתב במקור על ידי prowinner מזה גנסו? שחקן? כן SpOoKy, כן.
נכתב במקור על ידי Ganso אחת שלובשת גופיה וחבר שלה מאחוריה והיא מצטלמת עם הפלאפון כשהם מחובקים וכותבת: "מכבי תל אביב הדת הצהובה. ♥" אז כנראה שאני לא ערסית
נכתב במקור על ידי YellowGirl אז כנראה שאני לא ערסית ככה בדיוק נראית ערסית: ניסיתי לתת מידע מדויק אבל את והמוח המבריק שלך לא הבינו את זה
חוקי הפורום