נכתב במקור על ידי bat118 פלישת החייזרים!! רוצו על נפשותיכם! מה אתם צוחקים.. זה רציני.. גם אני בהתחלה לא האמנתי לשרון עם הסיפור הזה שלה.. אבל כשראיתי את זה בעצמי ממש נבהלתי!!
נכתב במקור על ידי aFiK חביבה שונאת אותי בגלל זה XD בקטנה אני יורד..רק צריך להגיד לאור חבל =/
מי ראה תתמונה עד עכשיו ?
נכתב במקור על ידי BaR מי ראה תתמונה עד עכשיו ? אני הגבתי..
חבר'ה אני חייב דחוף סריאל לווינדוס ויסטה אני מתקין
כן עכשיו אני רואה :]
נכתב במקור על ידי Dina=) מה אתם צוחקים.. זה רציני.. גם אני בהתחלה לא האמנתי לשרון עם הסיפור הזה שלה.. אבל כשראיתי את זה בעצמי ממש נבהלתי!! אולי זה הממשלה סתם עושה חלטורות מאיתנו? והם צופים בפורום הזה XDDD!! סתם.... מי ראה תתמונה עד עכשיו
נערך לאחרונה על ידי bat118; 23-08-2007 בשעה 02:02.
אנשים!! תפנימו!! אני בת!!
ברר תארגן לי משו איזה סריאל לויסטה מאיפה הכובע ? ^_^
נערך לאחרונה על ידי U2tr4x; 23-08-2007 בשעה 02:03.
נכתב במקור על ידי UntraX ברר תארגן לי משו איזה סריאל לויסטה מאיפה הכובע ? ^_^ תכתוב באנגלית אני אביא לך
חולצה נדירה בר... פאק דאבל... תמזג או משהו =/
נערך לאחרונה על ידי H.I.M; 23-08-2007 בשעה 02:05.
נכתב במקור על ידי H.I.M אני? =-O לאאאאאאאאאא חס וחסה וגראסה לאאאאאאאאא השרון הזה פתחה תמוח עם החרא של החייזרים שיבואו כוס עמו נזיין תחזריות אם הן כוסיות
נכתב במקור על ידי aFiK לאאאאאאאאאא חס וחסה וגראסה לאאאאאאאאא השרון הזה פתחה תמוח עם החרא של החייזרים שיבואו כוס עמו נזיין תחזריות אם הן כוסיות חחחחחחחח
H.I.M אני צריך סריאל לזה : Windows Vista Ultimate 32bit
תוסיפו אותי לאיסיקיו המזורגג הזה 390782758
נכתב במקור על ידי UntraX H.I.M אני צריך סריאל לזה : Windows Vista Ultimate 32bit בעע הגנות קשות מדי TT_TT אם באסתהלביסטה אין אז יהיה לך מאד קשה למצוא
חוקי הפורום