CRASH צודק.
אני כל הזמן נותן את הכל מעצמי בשביל חברים, ובסוף הם רק מתעלמים, שמים עליך זין ויורקים לך בפנים.
לאחרונה גיליתי שאני לא מתקדם לשום מקום בגלל שהחברים כל הזמן לא נותנים לך להתקדם.
CRASH צודק.
אני כל הזמן נותן את הכל מעצמי בשביל חברים, ובסוף הם רק מתעלמים, שמים עליך זין ויורקים לך בפנים.
לאחרונה גיליתי שאני לא מתקדם לשום מקום בגלל שהחברים כל הזמן לא נותנים לך להתקדם.
|
|
כה תמיד זה ככה אין דבר כזה חברים יש ידידים שיתקעו לך סכין בגב ויהיו אליך מניאקים תמיד
זה לא שאין דבר כזה חבר..פשוט המצב רוח והאינטרסים מישתנים לאותו רגע
אז לא נורא , דופקים אותך רבים איתם וסולחים להם .. צריך לחיות אם זה
תאמין לי אתה תרגיש הרבה יותר טוב אם פשוט תיסלח להם וזהו , סהכ גם אתה בטוח דופק אותם ליפעמים.
אבל באמת שאין דבר כזה חבר שאף פעם לא ידפוק אותך! תמיד בסוף יתקעו לך סכין בגב, גם אם הם לא התכוונו לזה
אבל לא נורא כל מה שאתה צריך לעשות זה להוציא את הסכין מהגב , לנגב את הדם ולהמשיך הלאה
תאמין לי הכל יהיה הרבה יותר טוב אם תפסיק לחפור פשוט קח הכל חפיףף ותזכור תמיד להיות אופטימי, תאמין לי זה יחסוך לך המון כאב.
"החברים של היום..-הם האויבים של מחר.."
"ככל שתאהב מישו ואהבתך תהיה חזקה מידי...הוא יזלזל..יותר ויותרר..
מסקנה-->אל תאהבו חברות יותר מידי!!!.."
[:
גשם של עופרת יצוקה.
אתה כול כך לא צודק
באמת יש חברים שלדעתך אם סבבה ויעזרו אבל כשה אתה בצרה זין יעשו משו..
אבל יש גם חברים שיעזרו תמיד
כך דוגמה היה לי חודש אם חברה לא היה לי כסף מי הביא לי כסף חבר ולא ביקשתי מנו הוא ראה שיש לי בעיה הוא הציע לי..
כמעט אלכתי מכות אם איזה מישו חבר אחר באה ישר בלי שאלות זיין אותו מכות..
כשה בטיול נדפקנו אם הוודקה כול החברים אמרו זה שלנו לקחנו הכול ביחד אף אחד לא הפיל אף אחד..
כשה אתה משתכר יש תחבר שידאג לך ויקח אותך הביתה..לפחות לי יש כאלה...
אבל תמיד יש חברים שלדעתך טובים אבל ברגע האמת תוקעים סכין בגב וזה מבאס...
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
רוב החברים כאלה
תמיד יש חבר אחד שהוא הכי הכי טוב שלך
ואין מצב שהוא ידפוק אותך
כל השאר יש מצב
דווקה כאלה שאני יודע שלא ידפקו יש לי איזה 10 שבישבילם אני יתן הכול...
אבל תמיד יהיה מישו שידפוק תמיד..
למה להעתיק מ*ו*ינכתב במקור על ידי CrasH`
לדעתי האישית- בן אדם לא יכול להיות אדיש.
בן אדם חייב לתלות רגש באחרים כי זה הטבע שלו ככה הוא נוצר- לטובה ולרעה.
בן אדם נצרך לאהוב,לשנוא,לשמוח,להתעצב,לזלזל,לכבד וכו' כי זה אינסטינקט כמו נשימה. אין לבן אדם שליטה על רגשותיו.
נכון שזה פוגע לפעמים ויש ת'תחושה הזאת אבל גם היא מולדת ונצרכת כמו כל שאר התחושות והרגשות שלך כי בלי הרגשות האלה אתה רובוט.
אין כזה דבר רק דברים טובים- טוב ורע זה דברים יחסיים. כשאין רע אין טוב. כשאין טוב אין רע. יש רק אינטילגנציה במצב כזה והיא קבועה- והחיים חמים וקרים ומשתנים ומתחלפים ופעם עצובים ופעם שמחים והכל כל כך לא תלוי בנו והכל זה עניין של גורל/מזל/התנגשות סתמית של דברים/כל אמונה אחרת שאדם חי לפיה.
לא משנה מה קרה אנלא נכנס לזה. אני רק אומר שתמיד צריך חברים- כי הם נצרכים ואנחנו חייבים מישהו לבטוח בו לספר לו סודות ורגשות וכל הדברים האלה.
אנחנו צריכים בת זוג כי יש לנו צרכים אינטימים ויש לי את הצורך להיות יחד ויש לנו את הצורך גם לספר סודות ולהתייחד וכל מה שברצונכם.
אנחנו צריכים את החברה שתהיה איתנו יחד לא משנה אם היא רעה או טובה (כמובן זה יחסי שוב ! ) כי זה דבר נצרך ובלי חברה אנחנו כמעט ולא אנושיים. בלי חברה אנחנו חיות בעולם הקדמון.
מה שאני רוצה להגיד זה, כל פעם שאנחנו נפגעים אין צורך לסגור את עצמנו לאחרים כי ככה אנחנו מאבדים חלק מהאנושיות שלנו...
יש צורך לעשות חשיבה מחדש איפה טעינו איך הגענו למצב הזה ואם יש משהו לתקן בנו- נתקן, ואם יש משהו לתקן לאחרים- ננסה לעזור להעיר לבקש להתייעצץ או פשוט להיות שם כחבר.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
מאניה לפי מיטב ידיעתי גמלך קרה א ותו דבר ואז רצית לצאת עם ידידות זורמות לא זורמות ובסוף אתה בבית אז מה אתה אומר על זה? :|||
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אין בעולם בנאדם שלא ידפוק אותך אם זה יעזור לו.
גם עם זה לא יעזור לו.נכתב במקור על ידי MC-MS4eVeR
גשם של עופרת יצוקה.
חברים זה באמת בולשיט... מנסיון, בעיקר אצל בנות... שם כל אחת לוקחת ללב כל דבר קטן ודופקת בחזרה בלי שום פרופורציות, זה לפחות מהניסיון שלי.... =/
תודה ל- Fire Man על המדהימה שלמעלה!
יש לכם ניסיון כזה דפוק...
תגיד CrasH` מי דפק אותך כול כך חזק שאתה כבר לא מאמין בחברות וכול השאר???
אתה אומר שיש אנשים שדופקים סתם
אני יספר לך סיפור על אבא שלי
אבא שלי עשה שטות אם עוד חבר את החבר תפסו את אבא שלי לא כשה שאלו תחבר אם הוא היה לבד במקום לקחת את כול האשמה עליו הוא הפיל אתבא שלי ושתיהם נפלו אכשיו מה הקטע
אם עשו תעונד
אחרי שבוע אותו אחד כבר לא היה חבר של אבא שלי וכשה אותו אחד חזר הביתה אמא שלו לא זיהתה אותו...
ולא יודע מה אצלך בטח כולם דופקים אותך או משו כי אצלי כשה עושים שטויות ואחד נופל הוא לא מפיל עף אחד...
אני לא אומר ככה יש לי שתי חברים ממש ממש טובים ואני סומך עליהם...
יש עוד הרבה חברים טובים וזה..אבל יש לי שתיים שהם פשוט כמו משפחה בישבילי..!!