אין דבר כזה חבר לדעתי תמיד הוא ידפוק לא משנה מתי מה קרה איך איפה
חבר זה דבר חרא אי אפשר לסמוך עליו בגרוש תמיד הוא ידפוק אותך לא משנה מתי
אין דבר כזה חבר
מניסיון
מה אתם אומרים על זה?
אין דבר כזה חבר לדעתי תמיד הוא ידפוק לא משנה מתי מה קרה איך איפה
חבר זה דבר חרא אי אפשר לסמוך עליו בגרוש תמיד הוא ידפוק אותך לא משנה מתי
אין דבר כזה חבר
מניסיון
מה אתם אומרים על זה?
גשם של עופרת יצוקה.
|
|
צודק אחי
אני כל השנים אמרתי את זה !!
אבל תמיד יש חבר אחד שהוא באמת באמת חבר
צודק.
ממש לא נכון!!!!
לדעתי אם חבר דופק אותך אז הוא בכלל לא חבר..... אלא אם כן יש לו סיבה ממש טובה או שאתה היית חרא אליו ודפקת אותו והוא מחזיר לך...
זין אני נותן הכל בשביל חבר
כה כולם דופקים בסופו של דבר וזין אין כזה חבר חבר אולי יש מצב אבל עוד לא מספיק חבר שהתאמץ בשביל שאני יאמין ועד היום הבנתי את זה...
גשם של עופרת יצוקה.
אין מה לעשות אנשים זה החברות וככה זה החיים דופקים ונדפקים...
בתהליכי פרישה מאטרף.
נו אז כאן אתה אומר שאתה חבר ושם אתה כותב שאין כזה דבר חבר ....נכתב במקור על ידי CrasH`
תחליט...
ברור שלא , גם אני לפעמים דופק מעצבן מציק וכל זה.. לא אמרתי שדפקו אותי אולי עדיין אבל בכל זאת
תמיד יכולים זה מעצבן קצת יש לי חברים ויש לי חבר גם אחד טוב שלא יודע עם הוא ידפוק בנתיים הוא לא ממש דפק הוא חבר די טוב שלא יורד עליי ומבין אותי לפעמים אבל מי יודעע כל אחד יכול לדפוק לעליב
גשם של עופרת יצוקה.
שמע גם ליקרה מלא פעמים שחברים דפקו אותי כי הייתי יותר מדי נאמן והאמנתי להם כמו לחברים אמיתים אבל בסוף קלטתי שהם ניצלו את זה ושיקרו לי ...
בקיצר תבין שזה העולם.. כולם נצלנים בעולם הזה...
יש יותר ויש פחות אבל בסוף הכל זה אינטרסים.
אחי פעם גם חשבתי כמוך.. אבל גיליתי שגם אני לא כזה צדיק תחשוב אתה על עצמך אין פעם אחת קטנה שפגעתה במישהו? כי בטוח פגעתה במישהו ואתה לעומת זאות חשבתה שזה כלום רגיל וככה צריך לחיות אם זה...
זה הכול תלוי מי המשפחה של הילד... למשל כך ילד שגדל במשפחה שמחה שתמיד צוחקים אפילו לפעמים אחד על השני ולעומת זאות כך ילד שבא ממשפחה של כבוד אחד מכבד את השני.. שני הילדים רוצים לעזור אחד לשני אבל בתד מודה של הילד שבא מהמשפחה שנראה להם שהכול בצחוק זה נראה להם רגיל למדי ואילו לך זה נראה כאילו פגעו בך אישי
קיצקץ זרום אם אנשים ולא יהיו לך בעיות...
מה זאת אומרת יורדים עליך בצחוק כזה הוא ממש..??? אם הם יורדים עליך ממש ברצינות אז הם באמת חראות....נכתב במקור על ידי CrasH`
ואם אתה יורד עליהם גם אז אל תתפלא!!!
נכתב במקור על ידי Satan
יש מצב
נערך לאחרונה על ידי Offer; 01-01-2006 בשעה 15:26.
גשם של עופרת יצוקה.
קודם כל תפסיק לקלל את חברים שלך למה אחר כך אתה בוכה שאין לך חברים ושכולם יורדים אליך דבר שני צא לבד "לידידה החרמנית שאתה הולך להתנשק איתה...נכתב במקור על ידי CrasH`
דבר שלישי לא אמרת לנו כלום על לארגן משהו רצית על האש או משהו ואז אמרת שאולי אין...
היינו גם אנחנו יכולים לנסות לא רק אתה!!!!!!