קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-07-2011, 19:38
  2. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 22-01-2011, 00:21
  3. [דיון] לאיזה ני'ק אתם אומרים שווה לשנות ?
    על ידי Kitce בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-02-2010, 23:44
  4. [דיון]מצעד הגאווה בעד או נגד
    על ידי sn00p בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 10-04-2009, 23:42
  5. [דיון] מה אתם אומרים על AGE OF EMPIRES III?
    על ידי Metal Snake בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 09:51
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 87

[דיון]מצעד הגאווה .. מה אתם אומרים? - עמוד 4

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

איזה מישהו ישב שם למעלה ויצר את הכול
    ועכשיו הוא מחליט על הכול ושולט בהכול ?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מה הוא סופרמן ?
    פחחחחחחח

חשב את עצמו

וסתם שתדעי .. אם זה לא היה לך ברור
    גם אני מוכן להתערב איתך שאני צודק
    ואני בטוח בזה במיליון ואחת אחוז
    רק מה?
    אני לא מאמין שתגלי את זה .. כי כשתמותי אז לא תהיה לך דרך לגלות שצדקתי
    נערך לאחרונה על ידי Alonh; 11-08-2006 בשעה 13:43.

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

אלון, תקח לדוגמא את העין שלך....למדת פעם עליה? למדת פעם את התפקיד של כל דבר בעין? הגיוני שהעין שלך נוצרה מפיצוץ או תהליך איטי ללא מחשבה מאחורי זה?? נו באמת בחייאת עיוני...מפיצוץ יכול לצאת כזה דבר?!?!?

ובקשר ל"התערבות" כמו שאומרים נמות בעז"ה עד ביאת גואל צדק או נמות ונראה....יווווווווו רק לראות את התגובה שלך שצדקתי
    ישתבחחח שמו!!

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

מיכל, הקטע שאת אומרת "הגיוני שהעין שלך נוצרה מפיצוץ או תהליך איטי ללא מחשבה מאחורי זה??" זה פשוט מעצבן, זה לא שהיה פיצוץ והופ קפצה העין. את בכוח מנסה להקטין את התאוריה של האבולוציה שישמע דפוק. יש מערכת שלמה מאחורי זה ורעיונות גדולים מדי להסבר פה. לכי את תלמדי ביולוגיה ותביני לבד איך העין בנויה. אנחנו לא נסביר לך את זה פה. זה שהמורים/רבנים/הורים/חברים חופרים לך שזה נס ותוצרת אל ומאכילים אותך מגיל שנה שהתאוריה של האבולוציה היא שגויה, זה לא אומר שאת צודקת ב100%. את לא יכולה להגיד דבר כזה בגלל שאת באה מחינוך דתי ומסביבה שמתנהגת רק לפי התורה, אז טבעי בעינייך שאני ואלון טועים. זה רק בגלל השקפת העולם שלך שלדעתי נחותה מאוד. גם אני כנראה לא יכול להגיד שאני צודק ב100% כי אני חונכתי להאמין בתורת האבולוציה. אם יש לי בחירה להאמין לדת פרימיטיבית מלפני 6000 שנה או לטכנולוגיה והעידן המודרני, והדעות החדשות, אני חושב שאני אלך על האפשרות השניה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

טוב ונגיד ולפי דעתך ולפי מיליוני אנשים בעולם התומכים בתאוריית המפץ הגדול והאבלוציה אני רוצה לשאול, הייתכן ובמשך תהליך איטי ומדורג של מיליוני שנים יווצר עין? נראה לך הגיוני ? איך??? איך.??? איך??? תסביר לי ברצינות אני רוצה לשמוע את השלבים לפי דעתך שנוצרה לפתע פיתאום מכלום ומשום מקום (מחלקיקי פיצוצים..חחח) עין...בבקשה הבמה כולה שלך....
    אני מאמינה באמונה שלמה ובידיעה שלמה שאני,אתה, כל העולם הזה הוא בריאה של הקב"ה, בין אם זה בהמה ובין אם זה אבן ובין אם זה העציץ שבגינה שלי...אני יודעת שהקב"ה ברא את זה...
    תראה אמת, ההורים שלי חינכו אותי לבית דתי (ב"ה!!!!) ולערכים דתיים של תורה ומצוות, אז נכון שהייתי קטנה עשיתי ככה כי ככה זה היה בבית שלנו אבל בחייאת עיוני בנאדם מקבל שכל מתישהו (כן כן שגם אותו הקב"ה נתן לי ותודה רבה לך אבינו שבשמיים ) ומתחיל לחשוב מה הוא עושה פה בעצם בעולם, שואל ושואל שאלות וב"ה מקבל תשובות יפות מאוד ומעניינות...
    אני לא יודעת כמה פעמים שאלת את עצמך למה הגעת לעולם הזה ומה המטרה שלך בכלל בחיים וגם אין לי מושג לאיזה תשובות הגעת ולאיזה מסקנות...(זה דווקא ממש מעניין אותי, אם לא אכפת לך אז תפרט....)
    ההשקפת עולם שלי נחותה לפי דעתך, ההשקפת עולם של רוב העולם נחותה, ההשקפת עולם של כל הדורות שלפניך נחותים .....בסדר תחשוב מה שבא לך....אני לא יודעת איך אתה מסביר סיאנסים, איך אתה מסביר דברים שהם "מעל הטבע" כגון אדם עם גידול ממהאיר שהלך וקיבל ברכה מרב ואז היא נעלמה לו, איך אתה מסביר שאישה שעקרה במשך יותר מעשר שנים מקבלת על עצמה לשים כיסוי ראש ונפקדת לפתע בילדים... אוו אוו ויש עוד מיליוני סיפורים של ברכות מרבנים ולתוצאות של ישועות גדולות וניסים ממש ממש ממש לא חסר בעז"ה לא יודעת תקרא לכל זה מקרים, דבריים לא הגיוניים....אבל פעם חשבת על זה...זה קצת לא יותר מידי "למיקרים"??!?!?! איך אתה מסביר את הדברים האלה??
    לכל בנאדם יש בחירה חופשית, אתה מחליט לא להאמין בקב"ה , סבבה לך, תהנה לך ושיבושם לך...
    אני בחרתי כן ללכת בדרך התורה והמצוות...
    נערך לאחרונה על ידי michal; 13-08-2006 בשעה 02:53.

שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ

ואנחנו לא .. מה הוויכוח
    לך זה לא נראה הגיוני האבולוציה ונראה לך מגוחך שבמילארדי שנים
    הפכנו מתא בודד לבני אדם
    אבל לי אישית זה נראה הרבה יותר הגיוני מאשר שברגע אחד מישהו החליט שמשעמם לו
    אז הוא רוצה ליצור מאות מילארדי יצורים שיעסיקו אותו בזמן הפנוי והוא יוכל להתעלל
    כאוות נפשו :\ (וכשאני אומר להתעלל אל תקחי את זה קשה פשוט זה חלק מהדברים שקורים)
    נערך לאחרונה על ידי Alonh; 13-08-2006 בשעה 03:46.

God loves to tease

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

טוב אני מחכה להסבר עדיין על העין....
    ואלון, אתה פשוט מדבר מחוסר ידע ענקיייי!!

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

רגע מיכל, אם אלוהים ציווה עלינו להתנהג לפי המצוות ואוי למי שיסטה מהם, אז למה יש בעולם כל כך הרבה נוצרים "כופרים"? ומוסלמים? הרי הם כופרים לגמרי! ואלוהים לא אוהב אותם נכון? אז למה הוא לא מוחק אותם מפני האדמה? כולם חייבים להיות יהודים ישרים שעוקבים אחרי התורה או שאלוהים מוחק אותך?
    אני לא מבין את זה. אלוהים לא אוהב בכלל את הנוצרים והמוסלמים? הם לא יצירי כפו? כל אחד מאמין בו בדרך שונה.
    וכמו שאמרת, זה בחירה של האדם להיות מה שהוא רוצה, מה שהוא חושב, מה שהוא מאמין, ומי את שתכפי עליו את החוקים שלך ואת האמונות שלך?
    לצעוק מוות להומואים ואת כל הדברים האחרים שאת מספרת למי שלא מקיים את מצוות אלוהים זה נקרא לכפות דת.
    אני זוכר שמישהו אמר ש"האפיפיור הוא הכופר הגדול מכולם ימח שמו". מי קבע שהוא כופר? אולי אנחנו הכופרים? איך את יודעת שאת צודקת ב100%? הבעיה שלך שאת אף פעם לא מסתכלת מהזווית של הצד השני. זה טמטום להיות מקובע בעמדה שלך ולא לזרום קצת, זה שאת יושבת בעמדה שלך בלי לזוז לא ישכנע אף אחד שאת צודקת. לצעוק שאלוהים הוא האחד, שההתנתקות מתפוצצת לנו בפנים, שכל החילונים טועים, שרק את צודקת, שההומואים צריכים למות, לא ישכנע א-ף א-ח-ד שאת צודקת. זה רק מוכיח כמה את סתומה שאת לא מקשיבה לאנשים אחרים ומתייחסת בזלזול לדעתם. אז זה היחס שאת מקבלת בחזרה ואחר כך את מתלוננת שלא מקשיבים לך.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

Bad Demon תפסיק לבלבל בביצים לנוצרים יש את התורה שלהם ולמוסלמים יש את התורה שלהם(הקוראן והברית החדשה...) ואל תקלל...
    ואם כל התורה לא נכונה מי עשה תפרמידות אבא שך? או אחמד וסעיד הפועלים השחורים ? יש מלא הוכחות
    תביא לי הוכחה שנוצרנו מפיצוץ אתה יכול ? לא... התפתחנו מקוף ? סבבה ממה הקוף התפתח ממסטיק? וממה המסטיק מגרגיר? וממה הגרגיר ? מישהו היה חייב להתחיל את כל העניין הזה ואני בטוח שזה אלוקים
    ולכל אלה שיקפצו עכשיו ויגידו "אז למה הוא לא מפסיק את המלחמה " יש לו את הסיבות שלו ואנחנו לא אמורים לשאול כלום הוא לא חייב לנו כלום...אבל אם תפסיקו לרדת בכיפור כל החברה ולדפוק חזיר עם קולה מול הבית כנסת אולי זה יעזור...עד אז אין לכם מה להתלונן כי הכל מגיע לכם ( מי שחוטא ומזלזל בדת)
    זזתי להניח תפילין...אתם גם יכולים לנסות במקום לשאול מה הוא יכול לעשות בשבילכם תעשו משו בשבילו
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 13-08-2006 בשעה 16:58.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    עדיף 2 ציפורים ביד, מאשר אחת על העץ... o.O

למחוק
    נערך לאחרונה על ידי Duck My Sick; 13-08-2006 בשעה 17:40.

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

ציטוט נכתב במקור על ידי lolx
    Bad Demon תפסיק לבלבל בביצים לנוצרים יש את התורה שלהם ולמוסלמים יש את התורה שלהם(הקוראן והברית החדשה...) ואל תקלל...
    ואם כל התורה לא נכונה מי עשה תפרמידות אבא שך? או אחמד וסעיד הפועלים השחורים ? יש מלא הוכחות
    תביא לי הוכחה שנוצרנו מפיצוץ אתה יכול ? לא... התפתחנו מקוף ? סבבה ממה הקוף התפתח ממסטיק? וממה המסטיק מגרגיר? וממה הגרגיר ? מישהו היה חייב להתחיל את כל העניין הזה ואני בטוח שזה אלוקים
    ולכל אלה שיקפצו עכשיו ויגידו "אז למה הוא לא מפסיק את המלחמה " יש לו את הסיבות שלו ואנחנו לא אמורים לשאול כלום הוא לא חייב לנו כלום...אבל אם תפסיקו לרדת בכיפור כל החברה ולדפוק חזיר עם קולה מול הבית כנסת אולי זה יעזור...עד אז אין לכם מה להתלונן כי הכל מגיע לכם ( מי שחוטא ומזלזל בדת)
    זזתי להניח תפילין...אתם גם יכולים לנסות במקום לשאול מה הוא יכול לעשות בשבילכם תעשו משו בשבילו
    שוב אתה מציג את עניין האבולוציה באור מטומטם. זה לא ככה :/ זה תהליך של מיליוני מיליארדי שנים. אני לא טוען שהכל נוצר מפיצוץ. אף אחד לא יכול לדעת מה קרה בהתחלה בהתחלה. אבל מה שכן אני יודע שהשמש נוצרה מאבק וגזים שהלכו והצטברו, ושתדע לך לכל דבר בחלל כמעט יש כוח משיכה. אפילו למעבורת חלל שם. למרות שלא מרגישים בכלל את הכוח משיכה שלה כי הוא כל כך זעיר אבל עדיין יש לה. השמש צברה גודל ועוד ועוד ובגלל הלחץ נוצר פיצוץ בפנים והיא התחילה לבעור. קאפיש? מהשאריות של האבק הצטברו כוכבי הלכת, הכוכבים הפנימים של המערכת הם סלעיים (כדוה"א, נוגה, מאדים וכו') והם ממש זעירים ביחס לכוכבים וכוכבי לכת גדולים יותר. אחרי זה הכוכבים התחילו להסתובב סביב השמש בגלל הכבידה שלה (זה כמו לחבר בחבלים לכדור מרכזי כדורים מסביב ולסובב), ובתהליכים של מיליונים ומילארדים שנים כדור הארץ הפך מגוש מאגמה לוהט (בגלל הקרינה הלוהטת של השמש) הוא הפך להיות קריר יותר בעקבות הצטננות השמש (מיליארד שנים בסוף מצננים אותה מעט) ומים התחילו לבעבע ממעמקי האדמה, ואם הייתם מקשיבים בשיעורי כימיה הייתם יודעים שמים מורכבים מחמצן ומימן, שנמצאים ביחד בלחץ גבוה מאוד. והגז חמצן מצוי כמעט בכל כוכב. הבעיה שבכוכבים אחרים יש ריכוזי גזים אחרים שמפריעים לחמצן. אז בקיצור, בגלל הלחץ האדיר שהיה בבטן האדמה, בגלל החום, בגלל שהיה הרבה מאוד חמצן ומימן (ומימן זה הגז הנפוץ ביקום) נוצרו מים, ובגלל החום המים התאדו ועלו לשמיים, שם הם הצטננו וירדו על האדמה בתהליך ככה שלקח איזה עוד מיליון שנים עד שנוצרו הימים. עכשיו הכוכב שלנו מצונן יותר ומתחילים להתפתח במים בקטריות (שאני מודה באמת אין לי דרך טובה להסביר מאיפה הם באו, אבל זה לא אומר שבראו אותם.), אני אגיד שהתאים מורכבים מאטומים של יסודות. ומכאן התהליך ידוע לכם וזה מה שנקרא אבולוציה. וזה פחות או יותר כל הסיפור של הצד המדעי על רגל אחת. מרוצה מיכל?

שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ

קיצור עזבו מה זה משנה אנשים פה מקובעים מדי :\

God loves to tease

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

מיכל מותק תפסיקי להתווכח איתו את לא מכירה את המשפט "אל תתוכח עם אדם טיפש , הוא יוריד אותך לרמה שלו ואז ינצח בזכות הניסיון שהוא צבר"
    bad demon אם לא הבנת תרמז זה מה שאני חושב שאתה טיפש פשוט.מילא לא להאמין אבל להגיד שהתורה מטומטמת ושאתה לא שם עליה זין ? מי אתה בכלל שתגיד דבר כזה ?

שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ

lolx שקול מילים או שתספור ימים
    זה שאתם לא מנסים אפילו להבין את הצד השני זה לא עושה אותכם חכמים יותר
    זה שאתם מפליצים טענה שסיפרו לכם כל החיים שלכם ולכן היא נראית לכם הגיונית
    אבל היא בעצם מפגרת.. ואז אתם מתפלאים שאחרים לא מבינים
    זה לא עושה אותכם חכמים

אבל ככה זה ... אתם צודקים, אתם חכמים, אתם צדיקים
    ואנחנו בורים וגויים

God loves to tease

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    595
    משפט מחץ
    אם הכאב הוא זמני, אז עד מתי?

ויכוח מפגר.
    לאף אחד אין דרך להוכיח לשני שהוא טועה.

איש איש באמנותו יחיה.
    "אני מיתר ומיתר זה אני"

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אורן, אתה עדיין חייב לי הסבר על העין...
    תגיד לי מאיפה הבאת את זה שכולם בעולם צריכים להיות יהודים?!?!
    אנחנו העם סגולה של הקב"ה- העם הנבחר!!!!! וכל השאר הם גויים...הם צריכים לקבל על עצמם רק 7 מצוות בני נוח (שזה לא לגנוב, גילוי עריות, ע"ז וכל זה שזה מצוות מוסריות לא יותר מזה)
    עם ישראל הסכים לקבל על עצמו את התורה והמצוות במעמד הר סיני -"נעשה ונשמע" ורק אנחנו מצווים לקיים את התורה והמצוות.
    אחרי שכל אדם נפטר בין אם גוי ובין אם הוא יהודי יש לו משפט בבית דין של מעלה....
    מוסלמים ונוצרים הם גויים....בואנה, אתה מדבר כאילו הנוצרים והמוסלמים הם משו משו, מצידי שה' יקח את כל מי שמנסה להכחיד אותנו וזה רוב המוסלמים וגם רוב הנוצרים, שכחתם את כל המסעות צלב? שכחתם את כל הפוגרמים? שכחתם את אמריקה "החברה" הכי טובה של מדינת ישראל עלק...שכחתם את המלחמה שיש עכשיו נגד "חיבאללה" (כל לבנון תומכים בהם...)? שכחתם את הפיגועי תופת פה? שכחתם את הלינצ'ים?? קצת זיכרון.....אז תלמד קצת היסטוריה אני לא מדברת איתך על מלפני 2000 שנה אלא על ה-200 שנה האחרנות...למרות שזה גם חשוב בעייני ללמוד את כל ההיסטוריה "דע מאין באת ולאן אתה הולך ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון..."
    אורן, אני כפיתי עלייך משו? תפסיק להמציא שטויות!!!!!!!!!!! ותפסיק להוציא לי סתם מילים מהפה...
    פחח לצעוק ההתנתקות מתפוצצת לנו בפנים? גם בלי שאני אצעק את זה רואים את זה טוב טוב טוב טוב טוב טוב טוב.....
    זאת לא רק אני שצודקת, 5766 שנה מאז בריאת העולם רואים את זה....תחשב כמה אנשים היו מאז שהאמינו....
    אני לא רואה את הזויות השניה?
    ראיתי אותה מספיק לפי מה שהראית לי ולפי מאמרים שקראתי בנושא הזה ולפי דברים שלמדתי, אני בנאדם שקובע משו אחרי שהוא מסתכל על 2 הצדדים. אתה זה שסגור פה על דבר אחד ולא מוכן להקשיב, ומתחיל ללכלך פה על אנשים. תמשיך להגיד פה עד מחר שאני סתומה, לא מזיז לי....
    lolx חחח אתה יודע שאני מתווכחת על הדברים האלה זה מחזק אותי!!! מממש ממש מממש!!
    אז..תודה לכל מי שמתווכח איתי תיזכו למצוות...
    נערך לאחרונה על ידי michal; 14-08-2006 בשעה 01:32.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,251 | הודעות: 8,173,838 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect