אתה מדבר על זהבה??...זהבה אחת המורות הכרישות בארץץץץץ....וואלה אם זו היא ואיחלת לה למות כף פיצוץ ממני!!!
אתה מדבר על זהבה??...זהבה אחת המורות הכרישות בארץץץץץ....וואלה אם זו היא ואיחלת לה למות כף פיצוץ ממני!!!
|
|
מה עוב לך בראש?לאחל רע לאדם?!
חחחחחח יש עוד מורה בגימנסיה באישפוז?
אני יודע שהמורה שלי (לאה עוגן) והמורה של י'10 (דגנית משהו) באישפוז ודגנית עומדת לצאת מזה מחר נראה לי
אני לא מכיר זהבה.. או שזאת המורה הזאת להיסטוריה שלא ראיתי בחיים
דרך אגב אני גם יודע שהמורה שלי קיבלה התקף לב או שהיא חושבת שהיא קיבלה והיא נכנסה לאישפוז למקרה חירום..
יש מצב שזה רציני כי קארינה אמרה שהיא לא תעשה לנו משהו מיוחד בשעורים האחרונים כי היא קודם רוצה לדעת שהיא חזרה הביתה בשלום..
נראה מה יתפתח מזה עוד כמה ימים
וMedvednic
למה אתה עוקב אחרי ההודעות שלי?O_O
ולא כל כך אכפת לי מאמונה של היפים..
למרות שגם אם נוצרי או מוסלמי עכשיו יבואו ויגידו לי כמה טוב לעבור לדת שלהם אני יצחק להם בפרצוף
למרות שאם הייתי במדינה שלהם לא הייתי אומר כלום..
אני לא עוקב אחרי ההודעות שלך, אני פשוט זוכר מה אנשים כותבים בעיקר כשזה נוגע לדברים בוטים כאלו :\
לא אכפת לך מאמונה של "היפים", אתה חושב שכל מי שטבעוני\צמחוני הוא היפי? אז ראיתי יותר מדי סאות' פארק, זה עושה רושם שאתה סתם מכליל אנשים, מבסס על דעות קדומות ואפילו לא מכיר בהם כאשנים בגלל אותן דעות קדומות שלך.
בכל מקרה, אתה סותר את עצמך ועושה רושם של אדם צבוע.
לא מכיר אותם....וואלה טאקו יצאת בראסמייי הומווו אחושרמוטההההההההה ואני לא אומר את זה בגלל שאחרים אמרו למה תמושפע מהפורום מה יצאת "כלי" שאתה אומר שהלוואי שהיא תמות?...זה רק מראה עד כמה שאתה ילד כאפות!
שתמות ואחריה כל המורים החארות שיש בבצפר שלי יש מורים שהם בני אדם ויש מורים שהם חיזרים אני לא יודע מה אבל בטוח לא בני אדם היה לי מורה שנה שעברה שאיזה מישהו כתב על שולחן שהוא בן זונה ובגלל שהוא שונא אותי הוא בא מאשים אותי ומה מבקש ממני הדפוק שאני יעלה איתו לקבר של אמא שלו לבקש סליחה ממנה ואפילו לא כתבתי את זה והוא לא מאמין לא אכפת לו כלום
נערך לאחרונה על ידי v_nimrod; 09-06-2007 בשעה 22:06.
,
,
,
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Gigabyte GA-P35-DS3L
Western Digital 500Gb 16MB AAKS
G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15
Gainward Gtx 260 216sp OC
PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER
NZXT apollo Black
Corsair 550VX 41A @ 12V
המורה שלי השתחררה היום הביתה =\
טוב לפחות מחר אין לי שעורים איתה.. כל ה3 התבטלו.. לא שגם הייתי בא![]()
לא יפה לדבר ככה ואם זה היה אחותך או מישהו ממשפחתך. עזוב אחי זה לא מתאים. דרך אגב מי זה הסוטה שמזיין לובסטר???????????????
חחחחח יא סטלן..
לא יפה מה שאתה אומר.. אבל וואלה אם היא חרא של מורה ואתה רוצה רע בשיבילה.. אז תשפיל אותה.. תרד עליה מול כל הכיתה.. תחשוב על כמה ירידות שהיא ממש תשתוק ולא תוכל להוציא מילה מהפה.. שתבכה.. ואז תרגיש טוב חחח אני ככה עשיתי למורה פעם.. והיא בכתה.. בקיצר לא הטרידה אותי יותר..
וחפיף יש לך עכשיו חופש מתנך ולשון.. איזה כיף..
מסקנה אחי...למה להיות רע...