|
|
מיכאל השטחים לא בהסגר שם איך נכנסת גבר?
:s86:
נכתב במקור על ידי Las3r
אמרתי שאני מכיר את אמא שך
"אההה אמא של ליאור ??? כן כן(ואז חיוך ערמומי כזה) כנס כנס אנחנו אוהבים אמא ליאור, היא VIP "
ככה נכנסתיחוצמזה חחח אני באוקראינה, כולן פה שרמוטות אז גם אמאשך נכנסת לרשימה הזאת
אחחח מיכאל הישן והטוב..אם אמא שלך לא הייתה כזאת ערבייה צנועה עם כל השמיכות האלה על הראש עוד הייתי יכול איך שהוא להחזיר לך קונטרה על כל הדברים הרעים שאתה אומר על אמא שלינכתב במקור על ידי MCK
אבל לא חבל... ככה להרוס לך את הילדות..תגיד היה לך יום הולדת כבר?
ילדים בגיל שלך כבר צריך לדעת לתפעל משגרים..אני יודע בבר מצווה זה איך מרכיבים מרגמה עם הצינור והכל..אבל עכשיו התבגרת
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 01-08-2006 בשעה 12:59.
נכתב במקור על ידי Las3r
אמממ להזכיר לך שאתה בתול בן 14 ואני בן 18 חחח ?? או שאתה עדיין זוכר שהילד בינינו זה אתה
והמחבל בינינו זה....אמא שך אחי פשוט מפציצה במיטהאךךךךךך למדתי ממנה את שיטת הארטילרייה, עכשיו כשאני גומר אני פוגע בול במטרה
![]()
חח איזה סתומים אתם..
בונא מיכאל איזה שיער חלק יא מניאק :\ זה עם פאן?
נו הספר באוקראינה לא ניסה לאנוס אותך ?! :X
מתי ת'חוזר יא אבוייה?
נכתב במקור על ידי Yellow Slider
איזה פןזה השיער הטבעי שלי ככה... והייתה לי ספרית בואנה אחי זה עצוב אפילו הספריות כוסיות חח ווא ווא מה הולך פה
היום אני הולך לצאת פה לאיזה מועדון מקווה לתפוס איזה מנוש
אני הולך להתלבש כמו איזה דוגמן איטלקי, מכנס שפנייה טיפה זוהר(אבל לא זועק מידיי כמו של הומואים) של פייר קארדין וחולצה יפה ארוכה של וואסצ'ה מכופתרת עם פרחים כאלה
נדפוק הופעה ונזיין אוקראיניות (בע"ה, בלי עין הרע).
ואני חוזר ב 20.8![]()
מיכאל קח עצה, לך לבחורה שחק תה מיליונר, וואלה לא יודע איך תעשה כאילו אתה מזמין אותה לדברים..
תגיד לה אם היא רוצה מחרתיים לצאת איתך לשיט ביכטה הפרטית שלך וכאלו היא תחשוב היא נפלה על מיליונר,
וכמו כל אישה היא תתמסד לאיבר שלך כל הלילה ותעבוד עליו בשעות נוספות.
ואז בבוקר תעלם לה והיא תבין שזיינו אותה (דו משמעות P: ).
נכתב במקור על ידי Yellow Slider
נוו זה הרעיוןגם ככה לקחתי איתי הרבה כסף ואין לי מה לעשות איתם עכשיו חח
בגדים אני קונה על חשבון סבא וסבתא ואני חי על חשבונםאז הכסף שהבאתי בעצם לא משמש לי לכלום
גם ככה מביאים לי פה כסף ליציאות.
MC GAY אני אמנם בתול בן 15 וחצי..אבל לפחות אני לא מזיין בתחת הומואים ואז מחזיק מעצמי זיין
ותהנה שם באוקראינה אחי שם המשחק זה כסף כמובן אז תנסה מה שאור אמר
נכתב במקור על ידי Las3r
אהה בגלל שאתה בתול בן 15 ווחצי זה הופך אותי להומו חחח ???
וואלה את התסכולים שלך תשמור לעצמך.
"אבל לפחות אני לא מזיין בתחת הומואים ואז מחזיק מעצמי זיין"
את הפנטזיות והציפיות שלך תשמור לעצמך מתוק...שתראה איזה איכות אני מזיין בארץ תדבר יא מעפן
LOVE YA fat-virgin fuck
איזה אלמוש,תאריך שיער הכי טוב כמוני
גם יפה אחי לא נורא
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
נכתב במקור על ידי MCK
תקשיב טוב אמסיגיי אני באתי לאחל לך דרך צלחה וככה אתה יוצא בן זונה..כל אחד יצא פיט..
מה לעשות..ואתה מתוסכל מזה שאתה לא יודע לרפרפ אין לך מה לעשות..
הדיסק של הדמו שלך בסה"כ יהיה עוד פריט למדורה בל"ג בעומר