נכתב במקור על ידי
LoverBoy
אני לא יודע לאן השמאלנים ילכו... ואני גם לא יודע מי אתה, מה אתה יודע על רבין, או על מערכת חקיקת החוקים במדינה, זה גם לא מעניין אותי.
- אף אחד לא שאל אותך מה דעתך על היום הזה. זה יום זכרון ממלכתי, וכל שנה באותו יום ילמדו יסבירו ויחנכו את מורשתו. לא נח לך? בעיה שלך.
- את אף אחד לא מעניינות התיאוריות המפגרות והמונפצות שלך.
- אף אחד לא שואל אותך אם לשחרר אותו או לא...
מישהו פה חושב שצריך לרצוח מישהו בגלל העבודה שלו? התפקיד שלו? [כל עוד הם חוקיים?]
ולמי שזיין ת'שכל פה על 5% תמיכה וחרטות כאלה. איזה כיף שמדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית, ואם לא נח לנו עם משהו, יש לנו נציגים בכנסת, שאגב, אנחנו [הלא-צעירים] מבינינו בחרו אותם עפ"י רוב, ויכולים להפיל כל אחד ואחד מהם בכל רגע נתון עפ"י רוב. דמוקרטיה. איזו המצאה גאונית...
בינתיים זה לא קורה אז לכו בדקו את הסקרים שלכם..
ול DMAN, בתור אחד שאשכרה ניסח את החוקים פה, הנה שני החוקים הראשונים והבסיסיים שעברת עליהם, ומזכים אותך ב 13 ימי השעיה [איזה מזל יש לך שאני בגדוד 13... רק שחביב לא היה משעה אותך :/ ]
1. השימוש בפורומים בכל דרך שהיא בשפה המובאת באופי גס, מעליב, מאיים, בוטה, מטריד, מבזה, מסית, מתגרה, וכיו"ב, ו/או שימוש בה לצורך העלבה, פגיעה, הסתה והטרדה כלפי משתמשי הפורום בפרט, וכלפי כל אדם באשר הוא ככלל, הינם אסורים בהחלט.
2. אסור כל שימוש או פרסום בלתי חוקי (לרבות פרסום המפר צו איסור פרסום) או בלתי מוסרי, או העשוי לפגוע בתקנת הציבור או ברגשותיו, או העשוי להזיק או לפגוע בצורה כלשהי בציבור או בפרט כלשהו, בפרטיותו, בשמו הטוב או במורת רוחו.
אממ.... ביי [?]