קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] הצצה נדירה לכור הגרעיני באירן
    על ידי Daily בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-01-2011, 23:53
  2. [דיון]האיום האיראני - סכנת קיום לעם ישראל?
    על ידי MartiNi בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2009, 18:34
  3. [דיון] האיום האיראני אתם באמת מפחדים?
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 26-10-2007, 15:19
  4. [דיון]האיום האיראני ובכלל
    על ידי suka בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 72
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 14:56
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-07-2007, 14:30
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 55 מתוך 55

[דיון] האיום הגרעיני באירן - עמוד 4

משתמש מתחיל האוואטר של liran18
    שם פרטי
    לירן
    לייקים
    0
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    האם חשופית היא חילזון נודיסט?

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t צפיה בהודעה
    החמאס בנוסף להיותו ארגון טרור שאחראי על מותם של הרבה ישראלים, הוא גם כיום הממשלה הפלסטינאית בעזה, זה המצב ואין לנו דרך לשנות אותו כרגע. מעצם היותם הממשלה שם, אני מאמין שבמידה וייחתם איתם הסכם, ששני הצדדים מסכימים עליו, הם ימלאו את הצד שלהם בהחלט, אין סיבה שלא.
    אין לנו יותר מדי נסיון איתם מכיוון שמעולם לא נתנו להם את כל מה ששייך להם, ולא נתנו להם את הזכויות שמגיעות להם, מצטער, זאת האמת הקשה והאמיתית - מדינת ישראל לא תמיד צודקת, ואנחנו לא תמיד החבר'ה הטובים, עם כמה שאנחנו משתדלים.
    מעצם היותה מדינת ישראל מדינת דמוקרטית מוכרזת, ועם זאת מוכרזת גם כמדינת היהודים, יצרנו לעצמנו בעיה ( כמו שלומדים בכל שיעור אזרחות ראשון ), אבל אנחנו לא יכולים סתם ככה לזרוק עם אחר שהיה פה, עם כמה שאנחנו צודקים ( ואנחנו צודקים ), אנחנו חייבים להתחשב, ואת זה לא עשינו מעולם.

אני לא יודע אם ימשיכו לעוף קסאמים או לא, אני מאמין שבהתחלה אולי כן, אבל חייבים לתת להם הזדמנות אמיתית.
    השטחים האלה בין כה וכה לא שייכים לנו, וצריכים לחזור אליהם. יש דברים ששווה להקריב בשביל הזדמנות לשלום בפעם הראשונה אי פעם!

אני היחידי שחולם על פתיחת מהדורת חדשות שיוניתל'ה לא צריכה לדווח על מבצעי צה"ל ברצועה או בגדה?
    היחידי שרוצה שיהיה אפשר לקצץ את תקציב הביטחון ולהעביר את הכספים האלה לחינוך ולפיתוח מדינת ישראל?
    יש פה את המוחות מהטובים בעולם שבורחים לנו מהידיים כדי לחפש פרנסה במדינות אחרות, בגלל סיבה אחת והיא שכל התקציבים בישראל מופנים לבטחון.
    אנחנו יכולנו להיות הסינגפור של המזרח התיכון כבר לפני שישים שנה, וכל מה שאנחנו עסוקים בו זה מלחמה, במקום לחיות חיים אמיתיים כמו כל אחד אחר בעולם.

למה לא לתת לזה הזדמנות אחת אמיתית, ולצאת מהאשליות האלו שכבר עשינו את זה כשיש עוד אלפי אנשים מתנחלים בגדה, ויצאנו מעזה רק לפני שנתיים?
    לצאת מהגדה, להפסיק את החיסולים ואת המבצעים, לתת להם שקט, ויש סיכוי טוב מאוד שהם יעשו את אותו הדבר.
    תסתכל טוב מה הדגשתי לך...
    יצאנו מעזה!!! נתנו להם שם את השטחים ומה קורה?? הם יורים עליננו מאותם שטחים שיצאנו משם..
    עזבנו את ציר פילידלפי ומה קורה? הם חופרים מנהרות ומעבירים נשק
    דייייייייי לחיות בסרט!! המצב שלנו איתם זה או הם או אנחנו!

ואתה אומר שיש גם פלשיתנאים שלא רוצים בטרור יכול מאוד להיות..
    אבל הם יכולים לפחות לגרום לזה שהטרוריסטים לא יירו מתוך שטחי אוכלוסיה כדי שנוכל להקל על אותם ערים! ושלא נצטרך להיכנס שוב לשוב לאותם ערים!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי liran18 צפיה בהודעה
    תסתכל טוב מה הדגשתי לך...
    יצאנו מעזה!!! נתנו להם שם את השטחים ומה קורה?? הם יורים עליננו מאותם שטחים שיצאנו משם..
    עזבנו את ציר פילידלפי ומה קורה? הם חופרים מנהרות ומעבירים נשק
    דייייייייי לחיות בסרט!! המצב שלנו איתם זה או הם או אנחנו!

ואתה אומר שיש גם פלשיתנאים שלא רוצים בטרור יכול מאוד להיות..
    אבל הם יכולים לפחות לגרום לזה שהטרוריסטים לא יירו מתוך שטחי אוכלוסיה כדי שנוכל להקל על אותם ערים! ושלא נצטרך להיכנס שוב לשוב לאותם ערים!
    עד שלא החזרנו להם את כל השטחים שלהם, אין לנו שום זכות להתלונן שהם ממשיכים לירות עלינו, שום זכות.

בין אם הם ממשיכים לירות עלינו או לא, אין זה משנה, השטחים צריכים לחזור למי שהם שייכים לו, ואז אנחנו יכולים להתחיל לראות מה עושים מפה, כמה ולמה.
    עכשיו שלא תבין אותי לא נכון, אני לא שמאלני לגמרי שאומר להחזיר להם הכל חד צדדי, ממש לא, אני אומר להגיע איתם להסכם שבין השאר יגיד שלאחר החזרה של השטחים והפסקת הדיכוי, אז ייפסקו פעולות האיבה משני הצדדים ונוכל להתחיל לחתור להסכם.
    הפינוי מעזה היה חד צדדי, ללא שום הסכם מצד הפלסטינאים.
    אבל הוא היה פינוי חלקי, רק חלק מהשטחים ששייכים להם.
    עד שלא נחזור לגבולות 67 עם הסכם שאומר שכל פעולות האיבה משני הצדדים מפסיקות, אין לנו זכות להתלונן על כל דבר שהם עושים לנו, מצטער, הבאנו את זה על עצמנו.
    אם לא היינו נותנים לבנות שם התנחלויות מההתחלה, לא היינו צריכים לעמוד במצב הלא נעים הזה, אבל זאת הטעות שלנו ואנחנו צריכים להתמודד איתה, ולא לשים אותה בצד רק מכיוון שזה לא נוח לנו.

איך הפלסטינאים יכולים לגרום שלא יירו משטחי אוכלוסיה?
    הילדים המסכנים, הנשים, הזקנים, האנשים הרגילים, איך לעזאזל הם יכולים לגרום שלא יירו מתוך שטחים מאוכלסים?
    אני חי בסרט? אתה חי בסרט!
    אם עכשיו יחידה של צה"ל תתחיל לפעול בתוך היישוב שלך ותגרום להרג של אזרחים בעקיפין, הם מחזיקים רובים, מה אתה אזרח מסכן יכול לעשות נגדם?
    צא מהסרט, אין לפלסטינאי הממוצא שום יכולת לעשות נגדם כלום.
    ואלו הם בדיוק אותם האנשים שנהרגים ברוב גדול מדי של פעולות על ידי צה"ל ( אני תומך לגמרי בפעולות של צה"ל, שלא תבין לא נכון, אבל זה לא משנה את המצב ובמי צה"ל פוגע ביחד עם המטרה שלו ).
    האשמה היא על החמושים ועל הטרוריסטים, לא על צה"ל כמובן, אבל אתה צריך להבין שהם אלה שבאמת סובלים, ואין להם שום דבר לעשות נגד זה.
    אנשים נולדים לתוך מציאות שהם לא הביאו על עצמם, ונהרגים רק מכיוון שהם היו במקום ובזמן הלא נכון.

רק כשייגמרו לפלסטינאים התירוצים וייחתם הסכם, נוכל להתחיל בתהליך אמתי.

להגיד זה הם או אנחנו זאת אמרה פנאטית שלא מתאימה למציאות וחבל לי שיש אנשים שחושבים ככה, זה מטורף לחלוטין ומגעיל.
    כמו שכבר אמרתי לא פעם אחת, רוב האנשים שם הם אנשים כמוני וכמוך שנולדו למציאות הלא נכונה בזמן הלא נכון, זה לא באשמתם ששם הם נולדו וחבל שהם צריכים לסבול את המצב הזה. אז מה אתה רוצה לעשות איתם בדיוק?

ויט,אתה שמאלני !!! כדאי שתשים בחתימה שלך,אני שמאלני גאה.
    בתכלס..אפשר להתחיל במלחמה גרעינית גד איראן..מלחמת עולם שלישית..
    או שאפשר לחכות עד שלאירן יהיה נשק גריעני ואז נתחיל מלחמת עולם שלישית..
    אין דרך למנוע את המלחמה הזאת...זה יהיה הגוג ומגוג שכולם מדברים עליו
    בתכלס,איך שעיניינים מתקדמים...הסיכויים של ישראל להיות קיימת הולכים ופוחתים..
    אבל בגלל שלארצות הברית אין ממשלה דפוקה כמו שלנו,היא תצא למלחמה כוללת נגד איראן..לפני שיהיה להם גרעין.
    נערך לאחרונה על ידי EuphoricX; 27-11-2007 בשעה 11:33.

שם פרטי
    לירן
    לייקים
    0
    נקודות
    2
    משפט מחץ

עד שלא החזרנו להם את כל השטחים שלהם, אין לנו שום זכות להתלונן שהם ממשיכים לירות עלינו, שום זכות.

בין אם הם ממשיכים לירות עלינו או לא, אין זה משנה, השטחים צריכים לחזור למי שהם שייכים לו, ואז אנחנו יכולים להתחיל לראות מה עושים מפה, כמה ולמה.
    עכשיו שלא תבין אותי לא נכון, אני לא שמאלני לגמרי שאומר להחזיר להם הכל חד צדדי, ממש לא, אני אומר להגיע איתם להסכם שבין השאר יגיד שלאחר החזרה של השטחים והפסקת הדיכוי, אז ייפסקו פעולות האיבה משני הצדדים ונוכל להתחיל לחתור להסכם.
    עד שלא נחזור לגבולות 67 עם הסכם שאומר שכל פעולות האיבה משני הצדדים מפסיקות, אין לנו זכות להתלונן על כל דבר שהם עושים לנו, מצטער, הבאנו את זה על עצמנו.
    אם לא היינו נותנים לבנות שם התנחלויות מההתחלה, לא היינו צריכים לעמוד במצב הלא נעים הזה, אבל זאת הטעות שלנו ואנחנו צריכים להתמודד איתה, ולא לשים אותה בצד רק מכיוון שזה לא נוח לנו.

הילדים המסכנים, הנשים, הזקנים, האנשים הרגילים, איך לעזאזל הם יכולים לגרום שלא יירו מתוך שטחים מאוכלסים?
    אם עכשיו יחידה של צה"ל תתחיל לפעול בתוך היישוב שלך ותגרום להרג של אזרחים בעקיפין, הם מחזיקים רובים, מה אתה אזרח מסכן יכול לעשות נגדם?
    ואלו הם בדיוק אותם האנשים שנהרגים ברוב גדול מדי של פעולות על ידי צה"ל ( אני תומך לגמרי בפעולות של צה"ל, שלא תבין לא נכון, אבל זה לא משנה את המצב ובמי צה"ל פוגע ביחד עם המטרה שלו ).
    האשמה היא על החמושים ועל הטרוריסטים, לא על צה"ל כמובן, אבל אתה צריך להבין שהם אלה שבאמת סובלים, ואין להם שום דבר לעשות נגד זה.
    אנשים נולדים לתוך מציאות שהם לא הביאו על עצמם, ונהרגים רק מכיוון שהם היו במקום ובזמן הלא נכון.

להגיד זה הם או אנחנו זאת אמרה פנאטית שלא מתאימה למציאות וחבל לי שיש אנשים שחושבים ככה, זה מטורף לחלוטין ומגעיל.
    כמו שכבר אמרתי לא פעם אחת, רוב האנשים שם הם אנשים כמוני וכמוך שנולדו למציאות הלא נכונה בזמן הלא נכון, זה לא באשמתם ששם הם נולדו וחבל שהם צריכים לסבול את המצב הזה. אז מה אתה רוצה לעשות איתם בדיוק?
    אתה יורה שטויות בקצב מטורף.. אין לאזרח הפשוט יכולת להוציא מתוך האוכלוסיה את הטרוריסטים?!
    יודע מה ונגיד ובאמת אין להם את הכוח הזה.. (מי בחר את החמאס לשילטון? מי בחר בדרך של אלימות האזרח הקטן והמזדיין!!!)
    ותשמע אני לא בקטע של יאללה בוא נרצח את כל הערבים! מצידי שיהיו פה 2 מדינות אין לי בעיה עם זה בכלל! אבל לפי ההתנהגות שלהם זה יגרום לאסון וייצור מצב של איום קיומי על מדינת ישראל

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

השטח היה שלהם והם לא עשו איתו כלום..בעיה שלהם..השטחים הם שלנו.

מה שאתה אומר בעצם זה שאחרי כלללללללללללל הפיגועים שהבני זונות עשו אנחנו צריכים פשוט להביא להם את השטחים האלו ולהתחנן לשלום? שיזדיינו סעמק..
    אם לא שמת לב המזדיינים לא רוצים שלום ולא רוצים שום קשר אלינו,הם רוצים להשמיד אותנו ולהשתלט על ישראל..
    סתכל איך הם מסיטים ילדים קטנים ומחנכים אותם שהעם היהודי צריך למות..הם אפילו הוציאו משחק מחשב שבו צריך להרוג חיילים ישראלים..
    כל ממשל אחר היה נכנס בכוס סבתא שלהם ומשמיד אותם..:o

משתמש משקיע האוואטר של guetta17
    לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    כולנו באותה סירה והיא טובעת

ציטוט נכתב במקור על ידי LeBRoN צפיה בהודעה
    השטח היה שלהם והם לא עשו איתו כלום..בעיה שלהם..השטחים הם שלנו.

מה שאתה אומר בעצם זה שאחרי כלללללללללללל הפיגועים שהבני זונות עשו אנחנו צריכים פשוט להביא להם את השטחים האלו ולהתחנן לשלום? שיזדיינו סעמק..
    אם לא שמת לב המזדיינים לא רוצים שלום ולא רוצים שום קשר אלינו,הם רוצים להשמיד אותנו ולהשתלט על ישראל..
    סתכל איך הם מסיטים ילדים קטנים ומחנכים אותם שהעם היהודי צריך למות..הם אפילו הוציאו משחק מחשב שבו צריך להרוג חיילים ישראלים..
    כל ממשל אחר היה נכנס בכוס סבתא שלהם ומשמיד אותם..:o
    יפה אמרת =]
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי EuphoricX צפיה בהודעה
    ויט,אתה שמאלני !!! כדאי שתשים בחתימה שלך,אני שמאלני גאה.
    בתכלס..אפשר להתחיל במלחמה גרעינית גד איראן..מלחמת עולם שלישית..
    או שאפשר לחכות עד שלאירן יהיה נשק גריעני ואז נתחיל מלחמת עולם שלישית..
    אין דרך למנוע את המלחמה הזאת...זה יהיה הגוג ומגוג שכולם מדברים עליו
    בתכלס,איך שעיניינים מתקדמים...הסיכויים של ישראל להיות קיימת הולכים ופוחתים..
    אבל בגלל שלארצות הברית אין ממשלה דפוקה כמו שלנו,היא תצא למלחמה כוללת נגד איראן..לפני שיהיה להם גרעין.
    הסיכוי של מדינת ישראל לשרוד אחרי מלחמת עולם שלישית הוא קטן עד לא קיים בכלל, אין לנו סיבה לרצות שהיא תתקיים.
    אין דרך למנוע נשק גרעיני מאיראן, אין לנו ברירה אלא פשוט למצוא את הדרכים להתמודד איתו, וצריך להתחיל בלהפסיק לעצבן את כולם כמו שאנחנו עושים כבר עשורים רבים.
    אנחנו הקטנים פה, חלשים או חזקים אין זה משנה, פצצה גרעינית אחת קטנה שנופלת בגוש דן גומרת את מדינת ישראל, בניגוד לכל מדינה אחרת באיזור שיכולה לספוג. לנו אין את המותרות הללו, אנחנו צריכים להבטיח שלא תהיה סיבה לאף אחד לרצות לזרוק עלינו פצצה שכזאת, והרתעה היא לא הדרך, מכיוון שלא כולם מפחדים מאיתנו, פשוט מכיוון שלא אכפת להם למות.

אתה יורה שטויות בקצב מטורף.. אין לאזרח הפשוט יכולת להוציא מתוך האוכלוסיה את הטרוריסטים?!
    יודע מה ונגיד ובאמת אין להם את הכוח הזה.. (מי בחר את החמאס לשילטון? מי בחר בדרך של אלימות האזרח הקטן והמזדיין!!!)
    ותשמע אני לא בקטע של יאללה בוא נרצח את כל הערבים! מצידי שיהיו פה 2 מדינות אין לי בעיה עם זה בכלל! אבל לפי ההתנהגות שלהם זה יגרום לאסון וייצור מצב של איום קיומי על מדינת ישראל
    [quote=LeBRoN;2918048]השטח היה שלהם והם לא עשו איתו כלום..בעיה שלהם..השטחים הם שלנו.

בו תגיד לי אתה חכם גדול, איך האזרח הפלסטינאי הקטן והמסכן יכול להוציא חמושים מהרחוב שלו?
    זה שהפלסטינאים בחרו את החמאס זאת עובדה בשטח, אין עם זה וויכוח, אבל בואו נסתכל רגע ונבין למה - לא דווקא עקב תמיכה בהשמדה מוחלטת של ישראל, אלא מתוך רצון לפיתרון שהם חושבים שהחמאס יביא, בצורה כזאת או אחרת, זה לא משנה להם בכלל.

הפלסטינאים הם לא ולא יהיו איום קיומי על מדינת ישראל, ואין לראות בהם ככה.
    האיום על הקיום שלנו הוא האחים הגדולים שלהם שעלולים יום אחד לקום ולעשות מעשה שלא יהיה להם אכפת מהתוצאות שלו, והמדינה הזאת לא תתקיים מאותו הרגע.
    אין לנו 9 נשמות, זבאנג אחד וגמרנו.

שטויות במיץ, " הם לא עשו כלום עם השטח "? אז מה? בקנדה יש מאות אלפי ק"מ מרובעים של שטח שומם, זה אומר שמישהו אחר יכול לבוא ולקחת אותו? הוא שייך להם נקודה.

כל ממשל אחר היה נכנס בכוס סבתא שלהם ומשמיד אותם..
    :o

כן, זה בדיוק מה שאנחנו צריכים.
    מכיוון שאם לא נעשה את זה אנחנו עלולים להתעורר ( או לא ) יום אחד ולהצטער שלא עשינו את זה.
    ההקרבה הזאת שווה את מה שאולי נרוויח - שלום.

הם כן רוצים שלום, במידה והדרישות שלהם ימולאו.
    נערך לאחרונה על ידי v33t; 27-11-2007 בשעה 22:09.

שם פרטי
    לירן
    לייקים
    0
    נקודות
    2
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t[

בו תגיד לי אתה חכם גדול, איך האזרח הפלסטינאי הקטן והמסכן יכול להוציא חמושים מהרחוב שלו?
    זה שהפלסטינאים בחרו את החמאס זאת עובדה בשטח, אין עם זה וויכוח, אבל בואו נסתכל רגע ונבין למה - לא דווקא עקב תמיכה בהשמדה מוחלטת של ישראל, אלא מתוך רצון לפיתרון שהם חושבים שהחמאס יביא, בצורה כזאת או אחרת, זה לא משנה להם בכלל.

הפלסטינאים הם [B
    לא [/B]ולא יהיו איום קיומי על מדינת ישראל, ואין לראות בהם ככה.
    האיום על הקיום שלנו הוא האחים הגדולים שלהם שעלולים יום אחד לקום ולעשות מעשה שלא יהיה להם אכפת מהתוצאות שלו, והמדינה הזאת לא תתקיים מאותו הרגע.
    אין לנו 9 נשמות, זבאנג אחד וגמרנו.

.
    אמרתי שהם יכולים להוציא את החמאס בכוח?? הם לא עושים הפגנות! הם לא עושים שום דבר! לא כתבות בעיתונים וכו'!
    לא אמרתי שאני רוצה לראות הצלחות בשטח אני רוצה אבל כן לראות כוונה שלהם לדרך אחרת!!!!!!
    והם לא איום אתה צודק.. הם רק מצליחים לשתק לנו כמה ערים בדרום ע"י מטחים של קאסמים.. אז חכה עוד שנה-שנה וחצי הם יפתחו את ה"טכנולוגיה" של הקאסם ותוסיף לזה את השטחים שאתה מביא להם וואלה הם ישתקו גם את תל-אביב.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אמרתי שהם יכולים להוציא את החמאס בכוח?? הם לא עושים הפגנות! הם לא עושים שום דבר! לא כתבות בעיתונים וכו'!
    לא אמרתי שאני רוצה לראות הצלחות בשטח אני רוצה אבל כן לראות כוונה שלהם לדרך אחרת!!!!!!
    והם לא איום אתה צודק.. הם רק מצליחים לשתק לנו כמה ערים בדרום ע"י מטחים של קאסמים.. אז חכה עוד שנה-שנה וחצי הם יפתחו את ה"טכנולוגיה" של הקאסם ותוסיף לזה את השטחים שאתה מביא להם וואלה הם ישתקו גם את תל-אביב.
    שטויות לחלוטין.
    אין לאזרחים שם שום כוח, ואין להם שום דרך להפגין.
    אתה באמת חושב שהחמאס או כל ארגון אחר שפועל בעזה ייתן להפגנות להתקיים? צא מזה.

קסאמים אינם איום קיומי על מדינת ישראל, אחד מרבים פוגע באמת במשהו, והוא לא מהווה שום איום מלבד מטרד.

אם לאחר החזרת השטחים הירי ימשיך, אז נוכל לחשוב מה עושים, איך כמה ולמה, כשהעולם מאחורינו, אולי אפילו בעזרת פריסת כוחות נאט"ו באיזורים הללו, או אמצעים כאלה ואחרים כדי להפסיק את הירי.

התירוץ שהפינוי יביא את הרקטות קרוב יותר לא תופס, שכן השטחים האלה לא שייכים לנו, וכיבוש היא לא הדרך להתמודד איתה כפתרון קבע.

בקשר לאיראן אחמדיניג'אד משוגע אבל אני לא יודע אם משתלם לו לזרוק לו פצצה גרעינית הוא גם יהרוג את הערבים שפה וגם הוא יודע שאחר כך הוא יחטוף מכה מהאמריקאים ואולי מעוד מדינות ככה שבשורה התחתונה הוא לא ירוויח מזה כלום אם יפציצו אותם בחזרה

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,155 | הודעות: 8,173,742 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect