|
|
על מה אני ישתגע? אתה נלחם בי או שאתה נלחם במה שאתה מאמין בו
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
טוב אז מה אתה בעצם אומר בקשר לכל הנושא הזה של "מה אלקים עשה בזמן השואה"? ואם אלקים נתן לנו את התורה למה אתה אומר שלא היינו אמורים להבין אותה? אם הוא היה צריך לתת אותה לחיזרים אז זה היה גדול עלינו אבל הוא נתן אותה לנו לבני האדם אז הוא הוריד את הרמה הגבוהה של התורה לרמה שאנחנו נמצאים בה וכדי שנבין אותה אבל אתה חושב כל מיני שטויות
"במושב ליצים לא תשב" תראה על מה אתה גורם לי לעבור
אז למה גם עמים אחרים נענשו בצורה קולקטיבית?
יהודים עשו דברים רעים בכל העולם..למה דווקא אירופה אכלה אותה בעיקר?
למה נדרשה הכחדה על מנת להחזיר בתשובה?
ולמה אתה מלביש את זה על התנ"ך? זה עלבון להיסטוריה ולכל מי שדאג שתהיה עכשיו במחשב איפה שאתה ותכתוב את מה שאתה כותב
גם צדיקים מתו בשואה..אירופה לא הייתה סדום ועמורה
למה שה' יהרוג צדיקים?? למה ה' לא הרג את נח...
אתה עוד פעם לא ראית תסרטון שהוא הסביר למה הצדיקים גם נרצחו וכו'.
רק באירופה הייתה ההתבוללות הרבה הזאת, הפירוש של התבוללות זה אי המשכת העם, כי למשל אבא יהודי מתחתן עם גויה הבן שלהם לא יהודי, והיו מיליונים כאלה אז תחשוב.
זה לא שום הכחדה, הרבה שואלים איפה הרחמנות? אנחנו קיבלנו מיליגרם רחמנות ושואלים את בעל הרחמים איה רחמך? כמו שאומר הרב בסרטון, והוא מסביר שנגיד הם היו ממשיכים לחיות באירופה חיים ארוכים של התבוללות והתרחקות וכו', נגיד, בסופו של דבר הם היו מגיעים לגהני גהנום, שזה פי 100 ממה שהיה בשואה.
במקום זה כולם מתו על קידוש השם שאין מעלה יותר גדולה מזאת, כמו רבי עקיבא ושאר צדיקים, שמתו על קידוש השם, במקום להיכנס לגהני גהנום.
תחשוב על זה ככה, את ספר שופטים אתה מכיר? יפה, היהודים התפזרו בין העמים, האמינו דבדרים אחרים, עזבו את הארץ המובטחת. וזה מה שקרה כאן, היו הרבה יהודים באירופה, והנאצים לא רצו אותם שם אז הם הרגו אותם, לכן ה' שלח מנהיג (הרצל/בן-גוריון), שיושיע אותם. מכאן הגיע רעיון הקמת המדינה והקמתה.
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
אני לא יודע מהי מידת הרחמים של אלוהים אבל אנשים שהלכו לתוך תאי הגזים באמונה שהוא יציל אותם שהמשפחות שלהם נקרעו בתוך הסלקציות של המשפרות והעבודה שירדו על הברכיים וקראו שמע ישראל ולא ניסו להילחם כי הם האמינו שאלוהים יציל אותם שהם את הרגעיים האחרונים שלהם הם אמרו תפילת שמע והם נחנקו. זקנים ילדים ותף.
רבנים שמתו יהודים שמתו על קידוש אשם העינויים הרעב התת תנאים. איפה אלוהים היה אף אחד לא יודע או שגם הוא התייאש מעם ישראל.
רק ענין שהרבה פה שכחו במערב אירופה הייתה התבוללות במזרח אירופה היהדות נשמרה.
איפה היה אלוהים אף אחד לא יודע.
אם זה עונש של אלוהים לאנשים שלא חטאו... תחשבו לבד מה העונש לכאלה שחטאו איפה מידת הרחמות של אלוהים אותה מידה שאומרים אין ספור פעמים בסליחות.
אני לא יודע מה השואה הייתה אבל לא תחשבו שאתם יודעים דבר או חצי דבר, רב הנסתר מהגלוי.