בקיצור מתיחות לא עוזרות אבל לא יזיק לעשות קצתאני אגיד לך בדוק לפעמים אני לא עושה מתיחות בכל מיני סוגים של ספורט וזה לא ממש משנה אם אתה עובד נכון
בקיצור מתיחות לא עוזרות אבל לא יזיק לעשות קצתאני אגיד לך בדוק לפעמים אני לא עושה מתיחות בכל מיני סוגים של ספורט וזה לא ממש משנה אם אתה עובד נכון
נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 27-06-2008 בשעה 10:58.
|
|
בידיוק , מזה משנה אם אתה עובד נכון או לא ?
הכי טוב זה לעשות כריעה עם גב מכופף
זה מחזק יותר את הרגליים וממש בריא לגב
גם לא צריך להיות גמיש , ועדיף שיהיה לך שריר קצר ומנופח
ומתיחות זה סתם זיון שכל
אה שחכתי גם , למה אתם עושים ספורט ? זה סתם מבזבז זמן , הכי כיף לשבת מול הטלוויזיה ולעשות ביד כל החיים
קרא חוקים
למה אתה חושב ששריר מכווץ וקצר ו"מנופח" זה טוב ?
אתה חושב שגמישות זה לא דבר טוב חח ?
אני התאגרפתי שנתיים והמאמן שלי אמר לי שאני חייב לעשות חימום טוב
לעשות מתיחות קלות רק בשביל לבדוק אם הכל בסדר ושלא כואב לי איזשהו שריר
ואחרי כל סט שאני עושה גם אם השרירים בגב ובידיים רק מייצבים אני חייב לזרוק אגרופים אחרי כל סט לפחות חצי דקה בשיא המהירות ( המטרה המרכזית היא להכריח את השריר להחזיר את הידיים מהר יותר אליך )
אחר כך השריר נמתח והמהירות של המכה לא נהרסת לי, באיגרוף אתה צריך כוח
לא הכוח שאתה משקיע אלא ההתנגשות של המכה
שזה בעצם המשקל שלך והמהירות, בשביל מהירות צריך שריר אלסטי ולא מכווץ יותר מדי
ומתיחות זה דבר מצויין, אני למשל השנה התחלתי לעשות סאן-דה ( מין קיקבוקסינג ) ושם היינו עושים שפגטים בלי סוף ומתיחות לרגליים ..
והרבה מהקבוצה היו גם עובדים על השרירים ברגליים ואני לא רואה משהו לא טוב בזה ..
זה פשוט תלוי איך אתה עובד עם זה
נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 27-06-2008 בשעה 13:43.
[2 שאלות] תרגילים סטטיים ואכילה
הצלחנו להגיע לדבר על מתיחות ועל איגרוף?
קיצור system הגענו למסקנה שבחדר כושר מתיחות ממש לא חובה, אבל מי שכל כך רוצה שיעשה?
אני יודע שלא אני פתחתי את האשכול אבל לדעתי כדי לנעול לפני שנגיע לדבר על maple story או משהו כזה
תשמעו משהו,אתם חושבים שלעשות מתיחות לפני אימון זה טוב?תעשו, ומי שלא חושב שלא יעשה, על מה אתם מתווכחים?
בסך הכל גם אם הייתי עושה לא הייתי שם לב לשינוי עובדים עליכם פסיכולוגית.
עזוב התייאשתי תעשה מתיחות תעשה מה שיוסי שמתאמן 20 שנה אומר ותיהיה סוס כמוהו אל תשכח לאכול 20 גרם חלבון ביום לעשות אירובי 10 שעות בשבוע ולא לקחת תוספי תזונה כי זה הכל כימיה וזה דופק את הכליות והכבד .
הא וכן שכחתי , שריר מנופח זה סתם חרא אין לו גמישות וכוח , תראה את האלה המנופחים שהם לא חזקים בכלל יש להם רק נפח בשריר ולא כוח או גמישות!! איזה אפסים!
הא וכן תרגילים כמו סקוואט דדליפט וBOR לא מביאים לך גמישות רק נפח כי זה הכל טווח תנועה אחד ......
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא הבנתי אם זה בציניות או לא?
משה תנעל...
דוגרי משה תנעל אחי..קיבלתי ממך תשובה ותודה באמת
אבל הגעתם למקומות דפוקים =\
תמשיך תמשיך לדבר שטויות אני רואה לא נמאס לך להקשיב לאנשים מפגרים , כשאתה מזריק טסטסטרון לתחת ( = הורמון שיש לך בגוף) אך הוא סטרואיד אנאבולי הזין שלך עומד כל כך שאפילו כלב ברחוב או חתולה אתה תרצה לזיין .
הא ושכחתי אנשים מבוגרים שאוכלים כל היום מגרגרינה ובשר רווי שומן וכל העוגות והעוגיות והבמבמות למינהן שמלאים בשומן טראנס , גם להם המערכת לב תיהיה מצויינת , לך תציץ קצת במחלקה קרדיאולוגית בבתי חולים , תעשה סקר שוק שם בין המטופלים איך נראתה התזונה שלהם ב30 שנה האחרונות אני יכול לשים כסף ש95% מהם אכלו זבל כל החיים שלהם ועכשיו הם סובלים מזה.
אני גם יכול להתסכן ולומר שאם אתה בן אדם בריא ללא כל בעיות עבר ובעיות הווה מבחינה בריאותית כללית אם תקח חומרים אנאבולים במינונים הנכונים ותעשה סייקל ניקוי (PCT) לאחר מכן , לא יקרה לך שום דבר.
כמה מוות היה מסטרואידים מכלל השימוש בהם? פחות מ1% , למה זה קרה? הגזמה במינונים.
כמה מקרי מוות היו מאלכוהול מסך כמות האנשים שהשתמשו בו ? כ10-20% , למה? הרבה סיבות בינהם גם להדרס למוות , לקפוץ מבניינים , הרעלה בדם , עירבוב עם סמים וכו'..
כמה מתו מכלל שימוש מסיגריות ? כ30% , למה? כי הם עישנו ולא דווקא בגזמה.
אז מה מסוכן יותר ? דברים חוקיים כמו אלכוהול וסיגריות או לא חוקיים כמו סטרואידים אנאבולים ?
איזה מפגרים באמא משה תנעל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חנקת אותי ח"ח על התגובה תמשיך כך![]()