|
|
כמה שטויות יא ווארדי.. ה' לא שולט בחיים של האדם ולא מכריח אתכם להאמין בו, אבל הוא זה שמגלגל את הדברים שיגיעו לאן שיגיעו.
הכל בידי שמיים חוץ מיראת שמיים.
אני לא חושב שמישהו פה מנסה לגרום לאחד ממכם להאמין בהקב"ה (לפחות לא אני).. אלא רק להפריך את שאר התיאוריות כמו האבולוציה.
אם להאמין בה' או לא זה כבר לא קשור לאף אחד ולא משנה מה יגידו לכם.. את חשבון הנפש תעשו עם עצמכם.
נערך לאחרונה על ידי Aviv; 23-04-2009 בשעה 13:41.
תביא לי הוכחה שיש רוחות רפאים
וכשאני אומר הוכחה אני לא מתכוון לאתר שהכינו ילדים בני 12, אני מתכוון למאמרים שפורסמו בעיתונים מדעיים ידועים
אתה מכיר את עיתון Times? זה לא עיתון מדעי, אבל אם הוכיחו שרוחות קיימות בטוח הם עשו כתבה על זה - תשלח לי בבקשה את התאריך שבו פורסמה הכתבה בעיתון Times שמאשרת את קיומם של רוחות רפאים
אגב, ציטוט מויקפדיה בערך Ghost
To date, there is no solid empirical evidence of the existence of ghosts.
בגלל שאתה ילד קטן בן 8 ואתה לא מבין אנגלית אני אתרגם את זה בשבילך
נכון להיום, אין הוכחה מוצקה ונסיונית שמצביעה על קיומם של רוחות רפאים.
נערך לאחרונה על ידי חRa; 23-04-2009 בשעה 17:18.
ההצלחה אינה סופית, והכישלון אינו מוחלט. התעוזה היא שנחשבת.
רק שתדעו, יש 70 פנים לתורה ולא כולם מסכימים עם זה שיש שדים.
הרב הגאון הגדול הרמבם, סבר שאין כזה דבר שדים ורוחות.
חחחחח קובי אתה מלך אתה!!
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
יכול להיות שזה גם עונש על בנ"י.
שה' רצה ללמד אותנו "לקח".
שאלת השואה זאת שאלה אדירה שקשה להסביר אותה..
וזה שכל הכופרים הכופרים אומרים שהיתה שואה וה' לא קיים בגלל מה שקרה זה שטויות ה' היה ותמיד יהיה ..
אני יתן שני דוגמאות שיסבירו את זה למרות שקשה להבין את העניין הזה..
סתכלו למשל על מחלת הסרטן או על מחלת האייאדס שאין תרופה שהיא בברור פותרת את הביעה,
והמדענים לא פיתחו תרופה לזה עדיין..אז זה אומר שאני לא יאמין ברפואה ובמדע רק בגלל משהו שאין לו תשובה?
אותו דבר כאן..יש הוכחות מפי אנשים שקרו להם ניסים מדהימים והכל אבל זה שבשואה ה' לא עזר זה לא אומר שהוא לא היה..זה שאין תשובה לשאלת השואה לא אומר שהוא לא קיים אותו דבר לגבי הדוגמא של המדע שהבאתי למעלה..
אני יתן עוד דוגמא
דמיינו לכם איזה שהוא מיפעל ...יש מנהל שאחראי על המפעל ויש עובד פשוט..אם המנהל יחליט לסגור איזה שוהא חדר מסויים או לשנות משהו מסויים במפעל ולפטר 6 מיליון אנשים זה החלטה שלו..אבל העובד לא יבין למה המנהל עשה זאת והוא לא יודע מה השיקולים שלו ...
נערך לאחרונה על ידי יצחק; 24-04-2009 בשעה 13:14.
יש הוכחות, הן לא הוכחות מדעיות כי כמו שאמרתי העולם הוא לא רק מדע ומתמטיקה.. וגם אני לא יודע להסביר לך על רוחות רפאים אבל קח לדוגמא: איך תסביר את התופעה שאתה חולם בלילה חלומות? המדע לא יכול להסביר את זה. וזה שאתה מרגיש לפעמים יסורי מצפון וכל מיני רגשות? גם את זה הוא לא יכול להסביר. בגוף יש חלק רוחני (נשמה).
זה פשוט הכל נראה לך מובן מאליו שאתה לא שם לב לזה.
בואנה כושלאמאמאמא ש'ך יא בן זונה , בחיים אל תגיד את זה יא רוסי מסריח יא מוצץ יש אלוקים והוא יותר גדול למה שנראה לך הקדוש ברוך הוא מלך הוא מולך והוא ימלוך לעולם ועד הבנת יא רוסי מסריח למה עכשוי אני ידפוק לך בקבוק וודקה בראש יא ילד מסכן , אם אני לא שובר לך תעצמות תזהר לדבר ככה !
אתה יודע מה אני חושב אם באמת לא היית מאמין באלוקים ממש עמוק בתוך המח אז לא היית נכנס כל כך הרבה לפורום הזה אלא אתה רוצה צומי שמישהו אולי סוף סוף יוכיח לך שיש אלוקים מעבר לכל ספק לא בכמה אחוזים שאתה מאמין שיש אחוזים אז באמת תפתח אשכול תבקש תשובות לשאלות שלך ואם תקבל תשובות יופי אם אז פשוט תפסיק להיכנס לפורום הזה כי מין הסתם לא תקבל אותם פה!!