|
|
חח טוב לסיכום צבא איכס...
לעיניין עדיין ניצחתי אין עוררין על זה...
נעול!
(בעצם לא אין לי הרשאות פה חבל.....)
המצאת לעצמך תאוריה חדשה? מן הסתם שהיא לא תישמע הגיונית. פעם ראשונה שאני שומע על הדבר הזה.תאוריית המפץ הגדול נשמעת לי לא הגיונית ודי סיכויים של אחד למיליארד ששתי חלקיקים נפגשו אחד בשני ויצרו חור שחור ולתוך החור שחור הזה נכנסו כל מיני עצמים וכך העולם התפתח הרי גם אם נגיד שהתאוריה נכונה אז שוב אני שואלת-איך האדם נוצר בתוך החור השחור?
קודם שיגדירו מה זה בעצם אלוהים ושאחר כך ישאלו אם יש או אין.
עד שלא מגדירים מה זה בכלל-אין
אם היית לומד פיזיקה ולומד מה זה המפץ הגדול היית יודע שזאת התאורייה.
על מה נראה לך היה הניסוי לפני כמה חודשים עם מאיץ החלקיקים הגדול בעולם?
בנו מבנה שיאיץ את החלקיקים במהירות גבוהה מאוד ובינתיים מחכים כמה שנים לראות אם יהיו שני חלקיקים מסוימים שיפגשו ויצרו את החור השחור. ואם זה יקרה זה אומר שהתאורייה נכונה.
אז אל תדבר סתם לפני שאתה בכלל בודק.
אם היית לומדת פיסיקה היית יודעת שמה שכתבת למעלה זה תאוריה חדשה שלא נכתבה באף ספר פיסיקה. אין שום קשר בין התאוריה שלך לתאוריית המפץ הגדול (חוץ מזה שקראת לה "המפץ הגדול", צריך לתבוע אותך על גניבת השם).
ונתחיל:
"שתי חלקיקים" - בתאורית המפץ הגדול המקורית לא מדובר על שתי חלקיקים אלא על סינגולריות כבידתית.
"יצרו חור שחור" - בתאורית המפץ הגדול המקורית לא מדובר על היווצרות חור שחור (לפחות לא בהקשר שאת מדברת עליו).
"לתוך החור שחור הזה נכנסו כל מיני עצמים" - בתאורית המפץ הגדול המקורית לא נכנסו שום עצמים. ה"עצמים" (החומר) היו קיימים עוד ברגע המפץ הגדול ולא נכנס עוד חומר.
"איך האדם נוצר בתוך החור השחור?" - בתאורית המפץ הגדול המקורית לא מדובר על האדם כלל וכלל. את לא חייבת לא לקבל את התאוריה מהסיבה הזאת. בנוסף לכך אין שום קשר בין יצירת האדם לבין המפץ הגדול (ההבדל בשנים הוא 13.7 מיליארד שנה).
"אז אל תדבר סתם לפני שאתה בכלל בודק." - אני לא צריך להוסיף משהו (אולי י' ב-"תדבר", להוריד את הה' ב-"אתה" ולהוסיף ת' ב-"בודק").
נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 09-05-2009 בשעה 20:39.
1.אתה לא מצחיק.
2.כן גם אני יכולה לחפש "המפץ הגדול" בוויקפדיה, זאת לא חוכמה.
3.למדתי במגמת פיסיקה השנה, למרות שפרשתי והמורה הסביר מה זה המפץ הגדול במילים האלו אז אל תנסה להתווכח.
ואני לא אמרתי שבני האדם נוצרו דרך המפץ הגדול, אמרתי ל-אורי (******) שהתאורייה הזאת לא נותנת תשובה מספקת לאיך האדם נוצר לאחר המפץ.
נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 09-05-2009 בשעה 20:47.
"התאוריה הזאת לא נותנה תשובה בכלל לאיך האדם נוצר."
זה בדיוק מה שאמרתי.
אורי שאל אותי איך אני חושבת שהאדם נוצר ?
1.אמרתי לו שזה בטוח לא מהאלוהים.
2.אמרתי לו באני לא מאמינה באבולוציה.
3.אמרתי לו שנגיד ותאוריית המפץ הגדול התקיימה. עדיין אי אפשר לדעת איך נוצר האדם ( שוב, אני יודעת שתאוריית המפץ הגדול לא קשורה להיווצרות האדם !! )
אז למה עדיין את לא מאמינה בתאוריה הזאת?
חחח איך אני אוהב פיזיקה היא תמיד גורמת לשני אנשים שצודקים לריב..
אוקי חברס בוא נעזוב לרגע את המפץ הגדול בסדר כי כשמו כן הוא, הוא רק יוצר (פעם הייתה פה מילה שגרמה אי נוחות למישהו אז צינזרתי אותה) בילתי נשלטת שתוצאותיו לא ניתנות לצפייה מראש..
את האמת אני אישית לא מבין למה כל פעם מחדש אנחנו מרגישים צורך להשפיל אדם את מישנהו בכדי להוכיח את עליונותנו (אני ממש מצטער אם המילה הזאת יצאה שגוייה אין לי כוח לאיית אותה נכון חח) לעומתם.
אני מציע מהיום מישהו זורק תאוריה שהוא מכיר לאויר בבקשה אל לנו לצלוב אותו פשוט תקנו את שגיאותיו...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-05-2009 בשעה 21:50.
חחחחחחחחח...אוף .בוא נתחיל מההתחלה ,תמחק את כל מה שאמרתי עד עכשיו אוקיי? אז ככה :
שלום אני ליאור ואני לא מאמינה בכלום.
לא בה', לא באבולוציה, ולא במפץ הגדול .
ולמה אני לא מאמינה בדברים האלו?
כי אין להם הוכחה מספיק מוצדקת שהם קרו.
בוא נתרכז רגע בתאוריית המפץ הגדול טוב ?! יאללה !
אני לא מאמינה בה, כי עדיין אף אחד לא הוכיח אותה במאה אחוז.
אמנם אפילו ברגעים אלה במדינה אחרת בנתה מבנה שמאיץ חלקיקים ומנסה לבדוק האם התאורייה הזו נכונה.
נניח את זה בצד לרגע.
נגיד והכל היה טוב ויפה, ותאוריית המפץ הגדול היא נכונה וככה נוצר העולם..
אני שואלת איך בני האדם נוצרו אחרי המפץ?
שוב, בלי שום קשר למפץ, אני מדברת על איך הם נוצרו אחרי המפץ.
זה כל הסיפור.