|
|
אחי אין סיכוי!! היום כתבתי רק 2 בדיחות ואפשר 3
אז זה ה3:
האימא: איך הציון שלך במבחן
הילד:לא כל כך טוב אבל עניתי על 3 שאלות נכון
האימא : מה הן?
הילד : שם,כיתה ותאריך
שאלה: למה משוגעים שותים אקמולי בקיץ
תשובה: זה מוריד את החום
שני אסירים נידונים למוות ע"י זריקת רעל. הסוהר ניגש לאסיר הראשון ומזריק לו רעל. האסיר מת תוך 30 שניות. הסוהר ניגש לאסיר השני אך האסיר פתאום צועק: "הלו,תחליף מזרק... מחלות..."
איש עסקים הולך ברחוב ולפתע רואה איזה זקן מנסה לדוג בתוך שלולית איש העסקים מרחם עליו קורא לו ומזמין אותו לארוחה בבית קפה סמוך לאחר הארוחה שואל אותו איש העסק בצחוק : נו הצלחתה לדוג שם משהו עונה הזקן:כן אתה כבר השלישי שלי היום
איך מטביעים כושי?
מפנצ'רים לו את השפתיים..
סליחה אם פגעתי במישהו XD
אחד נכנס לבית מרקחת, ניגש לרוקח ואומר לו:" יש לי היום פגישה עם חברה שלי, אני חושב שאני אקיים איתה יחסי מין... תן לי בבקשה קונדום אחד!" הרוקח מביא לו קונדום.הנער אומר "אבל בעצם יש לה אחות נהדרת תביא לי עוד אחד בבקשה". הרוקח חוזר עם עוד קונדום והנער אומר: "בעצם יש לה גם אימא מדהימה! תביא שלוש קונדומים" הרוקח חוזר, הנער משלם לו והולך. הגיע השעה של הארוחה וכולם התיישבו לשולחן והתחילו לברך את האוכל עם הידיים על הפנים. כולם סיימו ורק הבחור נשאר עם הידיים על הפנים.חברה שלו אומרת: "לא ידעתי שאתה כל כך דתי..."עונה לה הבחור: "לא ידעתי שאבא שלך רוקח..."
נהג נוסע ברחובות ירושלים, לפתע מופיעים שומרי ראש, ואריאל שרון יוצא לרחוב, שומרי הראש ממשיכים ואריאל שרון נעמד באמצע הכביש כדי לקשור נעל, הנהג צופר לו וצועק לו : זוז כבר מהדרך ! עונה לו שרון : סע מסביב ! אז הנהג מחזיר לו : מה אתה רוצה שייגמר לי הדלק ?!
יאללה הפועל איזה ניצחון !!!!!!!!!!
ISRAELלא פעיל בשבת ובחג
היה 2 ילדים אחד ילד שקראו לו שתוק ואחד ילד שקראו לו צרות
שתוק ובעיות הלכו לאנשהו ופתאום בעיות נאבד
שוטר אחד ראה ששתוק מסתובב לבד אז הוא שאל אותו "איך קוראים לך" אז הוא אמר לו שתוק, השוטר שאל שוב "איך קוראים לך?" אז הילד ענה שתוק, השוטר התעצבן ושאל "אתה מחפש צרות?" אז הילד אמר "כן, אתה יודע איפה הוא?"
מורה: "דני, אם היו שלוש ציפורים על הגדר ויריתי באחת, כמה נשארו?"
דני: אפס. "כולן עפו מהרעש."
המורה: "לא, התשובה היא שתיים, אבל אני אוהבת את צורת החשיבה שלך!"
דני: "עכשיו אני יכול לאתגר אותך?"
המורה: "כן, בבקשה"
דני: "אם שלוש נשים אוכלות גלידה:
הראשונה מלקקת את הגלידה, השנייה נוגסת בגלידה והשלישית מוצצת את הגלידה... מי מהן נושואה?"
המורה נבוכה: "זו שמוצצת, אני מניחה".
דני: "לא. זו שיש לה טבעת נישואין על האצבע. אבל אני אוהב את החשיבה שלך..."
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב