לא טרמינל, באובנטו (ורוב ההפצות המוכרות) יש מן כמו APP STORE (כמו באייפון) שם יש מלא תוכנות (כולן חינמיות) מסודרות לפי קטגוריות.
בין השאר יש שם דריברים.
לא טרמינל, באובנטו (ורוב ההפצות המוכרות) יש מן כמו APP STORE (כמו באייפון) שם יש מלא תוכנות (כולן חינמיות) מסודרות לפי קטגוריות.
בין השאר יש שם דריברים.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
עכשיו הכל נהיה מובן...
זה לא דיון זאת בקשת עזרה... אני עורך לך את הכותרת של הדיון שלך לבעיה ב CS על LINUX בפעם הבאה שתוליך שולל אני נועל ומפנק אותך בבאן
יום טוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
בהתחלה זה היה דיון של איזה מערכת הפעלה יותר טובה - לינוקס או MAC.
תיכנס למרכז התוכנות של אובנטו (שוב, אם תגיד לי מה השם של זה אני אשמח כי אני ממש לא זוכר), שם תחפש NVIDIA - אתה תמצא כל מיני דריברים - תוריד את הגרסה האחרונה שמתאימה לסדרה 9 של GEFORCE.
אם אתה מאוד רוצה אני אוריד אובנו ואריץ אותו על הוירטואל בוקס כדי להדריך אותך שלב שלב.
טוב אחי
אני אנסה
עריכה: אני לא יודע למה אבל אני מצליח לפתוח הכל עם הwine חוץ מאת הקובץ התקנה של קונטר
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
איזה קונטר אתה מנסה להתקין?
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il