קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים{או שאתם כבר גדולים}
    על ידי BestChangerEver בפורום תחביבים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-04-2012, 21:15
  2. [דיון] כמה אתם רוצים שיצא כבר PES 2011?
    על ידי -Amit- בפורום Pro Evolution Soccer
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-09-2010, 18:33
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 00:21
  4. [סקר פתוח] איזה מדריכים אתם רוצים?
    על ידי SinteL בפורום סקרים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 22:41
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:14
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 76

גם אתם רוצים כבר לעלות על מדים? - עמוד 4

משתמש מתקדם האוואטר של Lox
    שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    3
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה צפיה בהודעה
    אתה מאשים אותי בבחירה של אנשים להיות קרביים?
    אני אשם שיש במלחמה הרוגים כי אני לא רוצה לעשות צבא ואני עושה את זה בכל זאת?
    "בגלל חארות כמוך הם הלכו ליחידות האלו" חח כאילו בגלל המאבטחי מתקנים ישראל נמצאת במלחמה
    ואני מאוד מעריך את התפקיד שקיבלתי רק עדיין חבל לי לסגור 2 שבתות בחודש..
    ויודע מה בוא אני יגיד לך כבר את כל האמת.. אם בא לי מחבל לבסיס אני בורח הביתה
    לא שווה לי למות בשביל אף אחד.. וזה לא מתוך פחד

באמת שכל מי שחושב שהתפקיד שלי זה דרך להתחמק מהצבא(למרות שבמקרה שלי זה נכון)אני רק מאחל לכם שלא יהיו לכם מאבטחי מתקנים בבסיס שכל יום תטחנו שמירות
    וואלה עם מאבטחים כמוך עדיף כבר לטחון שמירות מאשר שיהיה מאבטח פחדן ונמושה כמוך אתה עלוב ברמות שאין לתאר!

2. קישורים ממומנים

אתה מאשים אותי בבחירה של אנשים להיות קרביים?
    אני אשם שיש במלחמה הרוגים כי אני לא רוצה לעשות צבא ואני עושה את זה בכל זאת?
    "בגלל חארות כמוך הם הלכו ליחידות האלו" חח כאילו בגלל המאבטחי מתקנים ישראל נמצאת במלחמה
    ואני מאוד מעריך את התפקיד שקיבלתי רק עדיין חבל לי לסגור 2 שבתות בחודש..
    ויודע מה בוא אני יגיד לך כבר את כל האמת.. אם בא לי מחבל לבסיס אני בורח הביתה
    לא שווה לי למות בשביל אף אחד.. וזה לא מתוך פחד

באמת שכל מי שחושב שהתפקיד שלי זה דרך להתחמק מהצבא(למרות שבמקרה שלי זה נכון)אני רק מאחל לכם שלא יהיו לכם מאבטחי מתקנים בבסיס שכל יום תטחנו שמירות
    גם בלי אנשים כמוך אנחנו טוחנים שמירות, אל תדאג.
    המלחמות לא בגללך, אבל מה לעשות אתה חי במדינה שמלאה במלחמות ואין מה לעשות... כך היה וכך יהיה, אתה מעריך את היהדות? מעריך את המדינה שלך? מעריך את הציונות? כנראה שלא... כי לפי מה שאני רואה אתה שם זין על המדינה.
    יבוא מחבל אתה תברח? זה רק מראה מה אתה שווה בחיים, השירות שלך מראה מי אתה ומה אתה שווה, יבוא מחבל ואתה תברח? אחלה, כל החיילים בבסיס יהרגו בגלל שאתה פחדן, תמשיך בדרך הזאת ותגיע להרבה בחיים.
    שיהיה לך בהצלחה, רק אל תסבול יותר מדי בצבא שאתה טוחן בלי סוף שמירות.
    נערך לאחרונה על ידי lukasH; 16-01-2010 בשעה 23:51.

ציטוט נכתב במקור על ידי lukasH צפיה בהודעה
    גם בלי אנשים כמוך אנחנו טוחנים שמירות, אל תדאג.
    המלחמות לא בגללך, אבל מה לעשות אתה חי במדינה שמלאה במלחמות ואין מה לעשות... כך היה וכך יהיה, אתה מעריך את היהדות? מעריך את המדינה שלך? מעריך את הציונות? כנראה שלא... כי לפי מה שאני רואה אתה שם זין על המדינה.
    יבוא מחבל אתה תברח? זה רק מראה מה אתה שווה בחיים, השירות שלך מראה מי אתה ומה אתה שווה, יבוא מחבל ואתה תברח? אחלה, כל החיילים בבסיס יהרגו בגלל שאתה פחדן, תמשיך בדרך הזאת ותגיע להרבה בחיים.
    שיהיה לך בהצלחה, רק אל תסבול יותר מדי בצבא שאתה טוחן בלי סוף שמירות.
    וואלה בשבילי הצבא זה ביזבוז של 3 שנים(במקרה שלי שנתיים)מהחיים.. גם ככה אני רק רוצה לעשות פה תואר ולעוף מהמדינה הזאת..(כן אתם מוזמנים לנסות להצחיק ולהגיד "מבחינתי תעוף כבר עכשיו" )
    אני יכול שעות להתווכח עם אנשים מורעלים אבל אין לי זין לזה מחר אני חוזר לשבוע שמירות וצריך לקום מוקדם לבסיס..

לילה טוב שיהיה לנו
    אתם יכולים לישון טוב בלילה עכשיו שאני בבסיס ושומר עליכם

וואלה בשבילי הצבא זה ביזבוז של 3 שנים(במקרה שלי שנתיים)מהחיים.. גם ככה אני רק רוצה לעשות פה תואר ולעוף מהמדינה הזאת..(כן אתם מוזמנים לנסות להצחיק ולהגיד "מבחינתי תעוף כבר עכשיו" )
    אני יכול שעות להתווכח עם אנשים מורעלים אבל אין לי זין לזה מחר אני חוזר לשבוע שמירות וצריך לקום מוקדם לבסיס..

לילה טוב שיהיה לנו
    אין לי מה להגיד לך כבר.... אתה רק מוכיח עד כמה אתה לוזר בתגובות שלך.
    שיהיה לך בהצלחה בתואר ובטיסה מהמדינה.

ציטוט נכתב במקור על ידי lukasH צפיה בהודעה
    אין לי מה להגיד לך כבר.... אתה רק מוכיח עד כמה אתה לוזר בתגובות שלך.
    שיהיה לך בהצלחה בתואר ובטיסה מהמדינה.
    לוזר לוזר אבל עדיין אני מגוייס רק 3 חודש ואני רואה את אמסטרדם באופק כאילו אני מגוייס שנה ו3 חודש
    ההשקפה שלך על הצבא בדיוק הפוכה משלי אני רואה אותך בתור חסר חיים שלא רוצה לצאת לאזרחות ולחתום קבע בדיוק כמו שאתה רואה אותי בתור ג'ובניק מסריח שלא רוצה לעשות צבא ככה שלא משנה מה נגיד זה ימשך שעות על שעות

בקיצור גם לך שיהיה בהצלחה בקבע תשיג כמה שיותר ארונות..

משתמש מתקדם האוואטר של 7-.
    לייקים
    0
    נקודות
    3,900

לילה טוב שיהיה לנו
    מורעלים ,אני החייל הכי שבוז בצהל , אבל יש דברים שהם צריך ולא הכל בחיים זה רוצה .

בשביל אנשים כמוך זה באמת בזבוז של 3 שנים כי אין לך מהות ,
    לנו זה ממש לא ביזבוז זה 3 שנים של נתינה,הקרבה וכן גם סיפוק בסופו של דבר ,אחרי הסגירות אחרי שחברה שלך זורקת אותך באמצע המסלול כי נימאס לה מחבר טלפוני וגם זה לא תמיד , אחרי שכואב לך הגב הברכיים וכל מה שאתה רוצה באופן תמידי , אחרי שלפעמים אתה שואל את עצמך מה אני לוחם או שוטף כלים ? צובע מדרכות ? אבל בסופו של דבר יש סיפוק ומרגישים גאים .

אני מרחם עליך ,בחיים לא תדע את ההרגשה הזאת .

לוזר לוזר אבל עדיין אני מגוייס רק 3 חודש ואני רואה את אמסטרדם באופק כאילו אני מגוייס שנה ו3 חודש
    ההשקפה שלך על הצבא בדיוק הפוכה משלי אני רואה אותך בתור חסר חיים שלא רוצה לצאת לאזרחות ולחתום קבע בדיוק כמו שאתה רואה אותי בתור ג'ובניק מסריח שלא רוצה לעשות צבא ככה שלא משנה מה נגיד זה ימשך שעות על שעות

בקיצור גם לך שיהיה בהצלחה בקבע תשיג כמה שיותר ארונות..
    אני נתתי את הזמן שלי כבר. שירתתי 4.5 שנים ואני מבסוט על השירות, על האנשים שהכרתי ועל הדברים שעברתי.
    יצאתי לאזרחות ואל תשאל איזה כיף לי....

אני לא בקבע ולא חתמתי קבע ובבקשה אל תאחל לי ארונות

ציטוט נכתב במקור על ידי 7-. צפיה בהודעה
    מורעלים ,אני החייל הכי שבוז בצהל , אבל יש דברים שהם צריך ולא הכל בחיים זה רוצה .

בשביל אנשים כמוך זה באמת בזבוז של 3 שנים כי אין לך מהות ,
    לנו זה ממש לא ביזבוז זה 3 שנים של נתינה,הקרבה וכן גם סיפוק בסופו של דבר ,אחרי הסגירות אחרי שחברה שלך זורקת אותך באמצע המסלול כי נימאס לה מחבר טלפוני וגם זה לא תמיד , אחרי שכואב לך הגב הברכיים וכל מה שאתה רוצה באופן תמידי , אחרי שלפעמים אתה שואל את עצמך מה אני לוחם או שוטף כלים ? צובע מדרכות ? אבל בסופו של דבר יש סיפוק ומרגישים גאים .

אני מרחם עליך ,בחיים לא תדע את ההרגשה הזאת .
    כן לפי מה שכתבת אני מפסיד הרבה אה?
    תודה לאל אני באמת לא יודע מה זה עבודות רס"ר

שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    3
    נקודות
    50

לילה טוב שיהיה לנו
    הייתי מאחל לך שתתרסק עם המטוס בדרך לשמה אבל חבל לי על האנשים והטייסים שיהיו אתך...
    לך שיהיה תהנה ואני מקווה מאוד שיהיה לך בן שירצה להתגייס לקרבי!
    ולא יהיה כמו האבא המגעיל שלו!
    אהה ועוד דבר אחד הייתי מחליף 1000 כמוך רק כדי להחזיר את גלעד שליט שהקריב את עצמו בשביל המדינה הזאת ולא כמוך בורח ממחבל בשמירה בושה!! 

ציטוט נכתב במקור על ידי Lox צפיה בהודעה
    הייתי מאחל לך שתתרסק עם המטוס בדרך לשמה אבל חבל לי על האנשים והטייסים שיהיו אתך...
    לך שיהיה תהנה ואני מקווה מאוד שיהיה לך בן שירצה להתגייס לקרבי!
    ולא יהיה כמו האבא המגעיל שלו!
    אהה ועוד דבר אחד הייתי מחליף 1000 כמוך רק כדי להחזיר את גלעד שליט שהקריב את עצמו בשביל המדינה הזאת ולא כמוך בורח ממחבל בשמירה בושה!!
    אמןןןןןןןןןןן אמן שתתגייס לקרבי ותישבר בדמעות כבר בטירונות חתיכת צעיר פעור מה אתה מבין מהחיים שלך
    אין הורגים אותי אנשים כמוך.. באמת שאני מאחל לך ליפול משם להיות טבח או משהו כזה שתבכה על הרגע שחשבת שאתה מורעל שמבין משהו מהחיים שלו

ואם הבן שלי ירצה קרבי אני לא ייתן לו אל תדאג
    אני מקווה לא לגור פה שהוא יוולד בכלל

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

בתור חייל משוחרר אני יכול לתת לכם נקודת מבט באמת אובייקטיבית על הצבא
    תראו הצבא הוא בכלל לא פיקניק והיו רגעים שפשוט רציתי לקחת את עצמי ולדפוק דו"ך לעזאזל והיו רגעים שממש נהניתי אבל ככה במבט לאחור אני באמת מרגיש סיפוק מסויים מהשירות שלי (עשיתי בערך הכל מרמת סיירת ועד ג'וב) אז כל מי שעוד לא התגייס וכבר "מת לעלות על מדים" שיוריד את מנת האקסטזה כי הצבא הוא לא המקום הכי חם בעולם ואלו שמטיפים להשתמטות שיקחו את עצמם מעכשיו לתילאנד וישארו שם כי אנשים כמוכם לא צריך פה תודה רבה.

הקיצור לסיכומו של עיניין טוב שיש אנשים שרוצים להתגייס ולתת 100% מעצמם למען המדינה אבל שלא יטעו הרצון הזה צונח ברגע שמתגייסים ועוברים את השירות וכל החרא אבל תמיד חשוב לשמור על אופטימיות

שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    3
    נקודות
    50

אורי אני מסכים איתך מילה במילה ואני יודע שזה מה שהולך בצבא כי יש לי דודים משפחה וחברים שסיימו וכאלה שעדיין משרתים חלק בקרבי חלק בג'וב אבל אלה שבג'וב הם בגלל בעיות בריאות

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    בתור חייל משוחרר אני יכול לתת לכם נקודת מבט באמת אובייקטיבית על הצבא
    תראו הצבא הוא בכלל לא פיקניק והיו רגעים שפשוט רציתי לקחת את עצמי ולדפוק דו"ך לעזאזל והיו רגעים שממש נהניתי אבל ככה במבט לאחור אני באמת מרגיש סיפוק מסויים מהשירות שלי (עשיתי בערך הכל מרמת סיירת ועד ג'וב) אז כל מי שעוד לא התגייס וכבר "מת לעלות על מדים" שיוריד את מנת האקסטזה כי הצבא הוא לא המקום הכי חם בעולם ואלו שמטיפים להשתמטות שיקחו את עצמם מעכשיו לתילאנד וישארו שם כי אנשים כמוכם לא צריך פה תודה רבה.

הקיצור לסיכומו של עיניין טוב שיש אנשים שרוצים להתגייס ולתת 100% מעצמם למען המדינה אבל שלא יטעו הרצון הזה צונח ברגע שמתגייסים ועוברים את השירות וכל החרא אבל תמיד חשוב לשמור על אופטימיות
    ......
    גם אני בתור לוחם משוחרר שלא ירד לג'וב ונשאר 4.5 כלוחם יכול להגיד לכם שגם, לפני הגיוס כולם מורעלים... חכו שתקבלו את הפיצוץ בפנים מהצבא, שתגיעו לשיגרה שבחיים לא הייתה לכם...
    יהיה בסדר

טאקו או איך שלא תקרא לעצמך ....אתה דוגמה לאנשים אם ראש קטן ואין לי ממש כוח לרדת עליך או רצון כי ראיתי שירדו עליך מספיק ואתה כתגובה הרגזת אותם יותר בתשובות הטיפשיות שלך ....אבל אני אתן לך נקודה למחשבה ואסיים פה : אתה נולדת למדינה מוכנה אבל כדי שאתה תחייה במדינה של יהודים הרבה אנשים מכובדים נכנסו למערכה אם פחד אדיר ורצון מטורף לשמור ולהגן ולמרות הקשיים שחוו הם המשיכו ונלחמו וחלקם איבדו את החיים שלהםבדרך ואלה שלא , איבדו חברים יקרים או בני משפחה ומשפחות פשוט נהרסו בשביל שאתה ואני נחייה פה בשקט ובביטחה , הם נלחמו כדי להקים מדינה שנוכל להסתובב בלי פחד בה ולהיות גאים שאנחנו יהודים במקום לברוח כל הזמן ולהירצח ,בזמן שנולדת וגדלת אנשים עדיין חטפו כדורים בשבילך ובשבילי והשקיעו את הנשמה שלהם בהגנה עלי ועליך כדי שאנחנו נוכל לעשות שטויות בתור ילדים ולהיות טיפשי עשרה ולהמשיך עם השטויות אבל גדלנו ועכשיו הגיע תורנו לשמור למישהו אחר את העתיד אז לא מבחינה של ערכים אני מדבר איתך ,אני מדבר איתך מבחינה של : לך הביאו עתיד בטוח אתה לא רוצה להחזיר?

ועוד משהו חשבת פעם שאולי השירות שלך הוא קקה בגלל שהתפקיד שאתה נמצא בו חרא תפקיד ?..איזה אנשים אתה תכיר בתור מאבטח מתקנים לא חברי אמת לפחות זה מה שאני יודע ..זה כמו לבוא לעבודה כל יום ולעושת את אותה הפעולה כל יום למה אתה מצפה? לכיף חיים ברור שתשתעמם הצבא עבר לך קקה אבל זה באשמתך כי אתה החלטה לרדת ברמה וקיבלת את מה שמגיע לך ..הגעת לצבא ילד ותשאר ילד !
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 17-01-2010 בשעה 01:40.

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

אני מכיר הרבה חיילים משוחררים שמתים לחזור לקבע, אבל אין כסף למדינה הזאת בשביל חיילים בקבע...
    טאקו כבר קיבל באן אז לא צריך לנעול
    תהנו.

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,527 | הודעות: 8,174,114 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect