נערך לאחרונה על ידי B4ng1ngY0urM0m; 07-05-2010 בשעה 21:04.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
|
|
האמונה שלי נובעת מחוסר הבנה של איך נבנה היקום, ועוד המון שאלות לא פתורות שביססו את האמונה שלי, כי לא מצאתי פתרונות הגיוניים אחרים לזה.
אתה לא יכול להגיד שללא ספק, וב-100% לא קיים כוח עליון ועל-טבעי.
בכל מקרה, איש איש באמונתו יחיה נדב, אם להיות אתאיסט עושה לך טוב, זה עניין שלך ואני לא ישפוט אותך על זה![]()
Professional Spammer
Since 2010-
אני לא ממש יודע מה רשמתה כי אין לי כח ליקרוא את החפירה הזאת אז אני רק יענה לך על השאלה
בכותרת גם אם רשמתה את התשובה בתוך כל החפירה הזאת..
השואה הייתא סיום העונש שלנו סיום העונש של 2000 שנות גלות על החטאים שלנו וההיתרחקות מהדת.
בקיצור זה מה שהיה צריך להיות בשביל שנקבל מדינה אם כל הצער שבדבר.
http://israblog.nana10.co.il/blogrea...gcode=10221650
הבנדאדם הזה סיכם את כל הדיון שהלך פה בפוסט אחד...
תקראו ותפנימו
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
איזה תשובה המצאתי?
אתה כל פעם דוחף משפט טיפשי ומנסה להשפיל.
אם אם לך שכל, אל תחשוב, אם אין לך מה לכתוב, אל תכתוב.
יאללה תחפף מפה.
Professional Spammer
Since 2010-
זה לא טבעי לנסות להבין את מה שמעבר להבנה האנושית?
אני לא מנסה להערים עלייך בדיון..
חיפשתי פיתרון לשאלות שהיו, ומצאתי, זה הכול, לא יודע אם זה מוכיח את דבריך או לא..אבל זה דיון ללא מטרה, כי אתה לא תהפוך למאמין בעקבותיו, ואני לא יהפוך לאתאיסט.
מי קילל? תחפף זה קללה?
וואו, אתה ממש לא שווה מאמץ לתשובה.
שיהיה לך אחלה סוף שבוע, אני לא יתחיל להתווכח עם כל האתאיסטים של הפורום.
Professional Spammer
Since 2010-
הנה עוד משהו מדהים:
מטומטמם אחד אתהה... מאיפה יש לך תכל הדברים והמחשבות האללההה... אלוהים קיים והוא אחד היחידד... אתה רוצה הוכחהה.. מאיפה יצאו המלים מאיפה ידעתם את פרושם של המילים זה אלוהים מאיפה יש אדמה מאיפה יש שמייים מאיפה הביאו מילת טוב ורע גן עדן וגיהנוםם? תחשוב קצתת אלוהים קיים... אתה לא יכול לראות אותו כי איך נדע מי מאמין או לאא... איך כולנו בני אדם איך הינו בעבר לא יודעים מה זה ים מה זה קיץ היו רק עובדים כי אלוהים נותן עוד הזדמנותת... אל תאמין זה זכותך אבל אל תבוא לדבר שטיות כאלה מי שמאמין לעולם אפ'חד לא ישביע עליוו תביןן.... שיש אלוהים האחד היחיד -> הלוואי , שה' יראה לכם מי הוא , מה הוא שווהה ושהווווא קיים ואתם תיצטערו על זה מהפה שלי ל א ל ו ה י ם ! .
מאיפה יש לי מחשבות? מממ... לא יודע. מוח, כנראה. תכירי.
מאיפה ידענו את פרושם של המילים – אולי כי המצאנו אותם? אני בספק שאלוהים טרח להמציא אלף ואחת שפות שונות בשביל הכיף והשיעמום. לא שאני מזלזל בכוח בשיעמום שלו, אבל להמציא שפות כמו יפאנית, וסינית זאת עבודתו של השטן.
גהנום – המצאה של הנצרות! לפחות שתבדוק במה היא מאמינה, נראה לי גם על זה היא לא סגורה.
איך בעבר לא ידענו מה זה ים והיום אנחנו יודעים? חוש ראייה, סביר להניח. את רואה ים? זה ים. אם הולכים פנימה ולא עוצרים, אז טובעים - זה ים. אני מניח שהקוף הראשון שניסה את זה הביא דוגמה טובה לחבריו שהבינו שלא צריך לעשות את זה יותר. כמו שהערס השני הבין שלא מכניסים אצבעות לשקע.
הלוואי שאלוהים יראה לי מה הוא שווה? האם נשאת עבורי תפילה? כה אצילי!
חח בנאדם אתה פשוט לא קשור לחיים.
אני פשוט מבין שדיון פה לא יוביל לשינוי דעה של מישהו, אז בשביל מה להתווכח איתכם?!
אין תועלת לענות לך, פוסט אחרון שלי באשכול, כמו שרצית.
תמשיכו להפיץ את האתאיסטיות בפורום, בהצלחה.
שבת שלום.
Professional Spammer
Since 2010-