נכתב במקור על ידי Hamburger הוא שוכב על הבטן, אני לא אראה.. תודה גבר.. בואנה איזה קופה מפתיעה.. מי ישן על הבטן?! אי אפשר לנשום
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחח ישפיץ! אני אהיה פה בחמשושים .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב אין לי כוח אני עפוץ .. מעכשיו אני מגיב כל יום תגובה אחת . חחחחחחחחחחח גאון תפתח עוד משתמש.... עם זה תעשה 8999 ותפתח אחד חדש חחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Hamburger הוא שוכב על הבטן, אני לא אראה.. תודה גבר.. בואנה איזה קופה מפתיעה.. בכלל לא צפוי מאוד.
Erik Lamela 8
בונזו'ר כוס עמק בונז'ור!@!!#!@#!
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחחחחחחחח גאון תפתח עוד משתמש.... עם זה תעשה 8999 ותפתח אחד חדש חחחחחחחחח למה שהוא יפתח עוד משתמש מה הוא אידיוט?
נכתב במקור על ידי afx מי ישן על הבטן?! אי אפשר לנשום הראש פונה לצד.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror בכלל לא צפוי מאוד. נכון, מי היה מאמין ששתי הנבחרות הכי טובות יעופו כל כך מהר..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger הראש פונה לצד.. נכון, מי היה מאמין ששתי הנבחרות הכי טובות יעופו כל כך מהר.. לא התכוונתי שהוא היה צפוי... ידעתי שברזיל וארגנטינה תעוף אני אמרתי את זה.
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחחחחחחחח גאון תפתח עוד משתמש.... עם זה תעשה 8999 ותפתח אחד חדש חחחחחחחחח אלייייייייייי מה קורה י'אח?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא התכוונתי שהוא היה צפוי... ידעתי שברזיל וארגנטינה תעוף אני אמרתי את זה. חחח.. שמת לב שמה שהגעתי האשכולילה צמח?
נכתב במקור על ידי Hamburger חחח.. שמת לב שמה שהגעתי האשכולילה צמח? כן כי אני פה יאללללללההה הלכתי לראות צ'ילה-וונצואלה יאלהההההההההההה צ'ילה!!!!!!!
Sucer son gros zizi ou alors j'ai comme il ya la fille cochonne - Franch
נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן כי אני פה יאללללללההה הלכתי לראות צ'ילה-וונצואלה יאלהההההההההההה צ'ילה!!!!!!! בי גבר..
נכתב במקור על ידי Hamburger בי גבר.. אחי אתה יודע שעושים עוד עונה לשנות ה70?
נכתב במקור על ידי Hamburger הראש פונה לצד.. .. חח ברור אבל עדיין קשה לנשום והולך הצוואר
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אלייייייייייי מה קורה י'אח? אח ייקר חולה עליייך!!! נכתב במקור על ידי afx למה שהוא יפתח עוד משתמש מה הוא אידיוט? כדאי שהוא יוכל להגיב חופשי ב 9 יום האילו...חשבת על זה? (תרומת נקודות תתקבל בברכה )
חוקי הפורום