קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 20-11-2013, 16:42
  2. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 08:58
  3. טוב זה פורום משעמם
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:26
  4. ניסו סימן טוב - חזק אשא אותך
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:24
  5. משהו טוב
    על ידי Ori בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 85

טוב, אז - עמוד 4

משתמש מתקדם האוואטר של PopeyeTurbo
    שם פרטי
    בובלה
    לייקים
    193
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    "גם אם אלך בגיא צלמוות לא אירא רע כי אני הבן זונה הכי אכזרי בגיא!"

ציטוט נכתב במקור על ידי SirToT צפיה בהודעה
    כיוון שחוקי הטבע המוכרים לך תוכננו ע"י ה' הוא אינו כפוף להם בדיוק כמו שבמציאות שלנו מתכנת לא כפוף לתוכנה שלו, הזמן, החומר והמציאות המוכרת לך הם הגיוניים בעיינך בלבד, הטבע הוא התוכנה של הבורא שלו וכמו כל מתכנת הוא לא כפוף לא.
    אתה בכלל לא מעוניין לחשוב בהגיון.
    הטענה הזאת היא סתם דרך מוצא מדיון.
    אין פה שום חשיבה הגיונית ואת זה אמרת בעצמך.
    אני מסיים פה את הדיון כי זה לא הולך לשום מקום, מצטער.

פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
    הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.

"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."

תא"ל ג'יימס קוון.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי PopeyeTurbo צפיה בהודעה
    אתה בכלל לא מעוניין לחשוב בהגיון.
    הטענה הזאת היא סתם דרך מוצא מדיון.
    אין פה שום חשיבה הגיונית ואת זה אמרת בעצמך.
    אני מסיים פה את הדיון כי זה לא הולך לשום מקום, מצטער.
    אתה צודק אין בזה טיפת הגיון יש בזה המון חשיבה הגיונית אבל ההגיון האנושי עצמו לעולם לא יקבל את הטענה הזאת אלה אם כן הוא יהיה מוכן לוותר על האגו שלו ולהודות שיש בעולם דברים שאנחנו לא מבינים, אבל אם לנסות ולהעמיק את הדיון למעבר מה שברור מאליו הוא טעות אז מצטער תן לי לסיים את הוויכוח הזה בסיטואציה המגוחכת שבא הפאקמן יכחיש את קיום המתכנת שלו כיוון שאם הוא לא בין קירות המשחק וכפוף לתנאיו ההגיון לא נותן לו להבין אותו זה בערך מה שניסיתי להסביר.

שבת שלום.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

המדע הוא גם לא מוכח, אתה חיי באשליה שאתה יודע מה קרה אבל אתה לא, אולי אני טועה באמונה שלי, אבל מה שבטוח זה שאתה טועה מפה ומפה, מדע הוא חוקר, הוא תמיד חקר ותמיד ימשיך לחקור עד שהוא ימצא את התשובה, אולי הוא יאמת את התשובה שלי או יפסול אותה בכל מקרה הממצאים שלו יהיו גרועים בשבילך כי זה אומר שמשמעות הקיום שלך היא 80 שנה מסכנות שבשנים האחרות שלך אתה תבלה בלחרבן על עצמך במקום לחיות בכל מקרה ככה שבהצלחה עם זה.
    ככה אתה מדבר אלי?
    לא יפה.

אין מה לעשות גבר, האמת כואבת, אז זה או שתשב בחיבוק ידיים תתפלל בבית הכנסת,
    אושתהיה כמוני, תחייה ת'חיים בדרך הכי טובה.

One Shot - One Kill

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    ככה אתה מדבר אלי?
    לא יפה.

אין מה לעשות גבר, האמת כואבת, אז זה או שתשב בחיבוק ידיים תתפלל בבית הכנסת,
    אושתהיה כמוני, תחייה ת'חיים בדרך הכי טובה.
    אני לא מתפלל בבית כנסת, העובדה שאני מאמין שה' קיים לא אומרת שאני דתי, וההודעה שלי לא באה ממקום רע לנסות לפגוע בך ניסיתי להעביר פה נקודה ומצטער שנכשלת להבין אותה

וד"א מה זה אומר לחיות את החיים בדרך הכי טובה? אולי תספר לי ותפתח לי את העניים?
    נערך לאחרונה על ידי SirToT; 22-10-2011 בשעה 19:02.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אני לא מתפלל בבית כנסת, העובדה שאני מאמין שה' קיים לא אומרת שאני דתי, וההודעה שלי לא באה ממקום רע לנסות לפגוע בך ניסיתי להעביר פה נקודה ומצטער שנכשלת להבין אותה

וד"א מה זה אומר לחיות את החיים בדרך הכי טובה? אולי תספר לי ותפתח לי את העניים?
    שוב אתה גולש לפאן האישי, למה?
    תתמודד עם הוויכוח לא איתי.

אם אתה לא מתפלל ושומר מצוות, אז מזה משנה שאתה מאמין,
    אתה תגיע למשפט בסוף חייך, ומה ת'מצפה? שאלוהים יסלח לך שלא קיימת את מצוותיו?

הריי על מה אלוהים מעניש אותנו כל הזמן כל השנים,
    על כך שהעם שלנו לא קיים את המצוות, והנה אתה בא ונלחם בשמו, אבל לאמקיים את מצוותיו,
    אז מה עשינו בזה?

-----------

בלחיות את החיים בדרך הכי טובה, התכוונתי ל-לחיות כבן אדם טוב לב,
    להיות צנוע, להיות נחמד ונדיב ותמיד לשאוף לפיסגה.

ותמיד, אבל תמיד, לזכור לתת כבוד, לא משנה למי,
    משהו שאתה שכחת לעשות בדיון הזה.

:\
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 22-10-2011 בשעה 19:37.

One Shot - One Kill

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

אני לא מצפה למחילה אני עומד מאחורי כל מה שאני עושה ולא עושה, אני לא גולש לפאן האישי, כעובדה אתה זה שהעביר את השיחה הזאת לאישית: "אין מה לעשות גבר, האמת כואבת, אז זה או שתשב בחיבוק ידיים תתפלל בבית הכנסת,
    אושתהיה כמוני, תחייה ת'חיים בדרך הכי טובה.".

עכשיו הדיון לא היה על מה אני מצפה או לא מצפה שיקרה אחרי המוות, אני לא נלחם בשם אף אחד, אתה מציג את הצד שלך ואני את שלי בשביל זה הפורום הזה קיים, העובדה שאני מודע לכך שיש קיום של משהו גדול מאיתנו לאו דווקא אומרת שאני אדם דתי, אני אדם הגיוני וזה הדבר שנראה הכי הגיוני בעיניי מכל התאוריות המדעיות ששמעתי, זה שדרך חיים דתית לא מתאימה לי אומר שאני צריך לשכנע את עצמי לא להאמין? אולי אתה פשוט משכנע את עצמך שאין שום דבר מעלייך כי אתה לא רוצה להאמין בגלל שדרך החיים הזאת לא מתאימה לך, אבל זה שדרך חיים מסויימת לא מתאימה לך לא אומר שהיא לא נכונה, אני הבנתי את זה, אולי הגיע הזמן שגם אתם תבינו, אמונה היא לא לגבי התפילות והברכות כל זה מסביב כל זה לא מתאר בגרוש את הדת, דת זה מה שאתה מרגיש, זה לדעת שיש לך משהו לחיות בשבילו ולמות בעבורו, וגם אם הדת אמיתית או לא זאת הרגשה ששווה את האמונה.

אגב, אני מכבד אנשים, כמו שהסברתי לך זה היה לצורך המחשה של נקודה דבר שאתה שוב נכשל להבין לא הייתה פה שום כוונה רעה אבל אם אתה בוחר להיפגע אישית אני לא ימשיך לנסות לשכנע אותך

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

^
    אין לך בכלל איפה לבחור מה נראלך הכי הגיוני. ברגע שיש תיאוריה מדעית, היא מבוססת על מספיק עובדות,
    היא מאומתת. עלייך או לקבלה או לא. אתה לא יכול להגיד "מכל העובדות ששמעתי, נראלי שחסידות הן אלו שמביאות ילדים".

זה שאתה "מודע" שיש משהו גדול, או "מרגיש" או "נראה לך הכי הגיוני" - לא מוכיח את זה כלל. אתה פועל מתוך אמוציונל ולא הרציונל שלך.
    הסיבה למחשבות אלו/תחושות אלו מקורן באבולוציה. יש לכך הסבר פסיכולוגי, הסבר נוירולוגי, הסבר גנטי ועוד המון.
    כל אלו יחד רק מאמתים שה"תחושה" הזו שלך, לא מעידה על דבר, כמו התחושה שיש לילדים לגבי מפלצות מתחת למיטה.
    הם בטוחים שיש מפלצות, מתוך רגש ותחושה. אבל זה לא מוכיח דבר.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

מה גורם לי לא להאמין:
    1. זה מטומטם להאמין במשהו ש"ההוכחה" היחידה שלו היא ספר שנכתב אי שם בתקופת אנשי המערות ע"י אף אחד לא יודע מי.

2. בעולם יש 7 מיליארד אנשים, מתוכם משהו כמו 14 מיליון יהודים. מה גורם לכם לעזאזל לחשוב שאתם יותר חכמים מכל ה 7 מיליארד האלה ודווקא אתם מאמינים באל האמיתי ודווקא האמונה שלכם היא הנכונה?

3. יש ביקום מאות מיליארדי גלקסיות, בכל גלקסיה יש מאות מיליארדי כוכבים. (זה רק ביקום הנראה, יכול להיות שהיקום הוא אינסופי, וכל הזמן מתגלים עוד ועוד ככל שהטכנולוגיה מתפתחת.) מה אני יגיד לכם.. לא נראה לי שאלוהים ברא את כל זה בשבילנו, אלא אם כן משעמם לו בחיים.
    יתרה מכך! בגמרא כתוב שמספר הכוכבים הוא 18^10. מספר הכוכבים האמיתי הוא 22^10 (שוב, יכול להיות שיתגלו עוד).
    הנה לכם טעות בגמרא.

4. יש הוכחות חותכות לאבולוציה, רק אנשי דת מתעקשים משום מה להאמין בזה..

5. דינוזארים! על פי התורה לא יכולים דינוזאורים שכן העולם קיים 5700 שנה. אז מה זה לעזאזל כל המאובנים שאנחנו מוצאים? אלוהים עשה מאובנים סתם כדי לבלבל אותנו?

6. אני חי את החיים לפי איך שאני רוצה ולא לפי שאיך ספר מטומטם מכתיב לי לחיות.
    אם אני רוצה לאכול בייקון כי זה טעים לי אני יאכל, אם אני רוצה לזיין מישהי גויה כי היא כוסית ואני חרמן עליה אני אזיין אותה, אם אני רוצה לשמוע מוזיקה ביום שבת אני ישמע כי אני ממש ממש אוהב מוסיקה. וכו' וכו' וכו'
    מבחינתי:
    אורח חיים דתי= חיים לא חיים של שקר וסבל מתמשך, אני מעדיף למות.
    אורח חיים חילוני= חיים של חופש, אדם חי את החיים איך שהוא רוצה בלי הגבלה.

7. שואה. אם אלוהים הוא כל כך רחום וחנון איך זה ש6 מיליון יהודים נטבחו כמו זבובים?
    זה נקרא רחום וחנון? לא. זה נקרא רשע. אלוהים מבחינתי לא פחות גרוע מהיטלר.

8. (והאהוב עליי). דת= קרה משהו שאנחנו לא מבינים והוא מעבר לתפסיתנו? נו זה ברור.. אלוהים אחראי לזה.
    מדע= קרה משהו שאנחנו לא מבינים? נשב, נחקור, נלמד, גם אם זה יקח שנים, ובסופו של דבר נגיע לתשובה. ולא נקפוץ למסקנות חפוזות ומטופשות.

ועכשיו יש סוגיה שרציתי לחלוק עימכם והיא- 2 הסיבות העיקריות ללמה אנשים מאמינים באלוהים. (זוהי דעתי בלבד)
    1)חוסר ידע:
    ככל שיורדים אחורה בשנים ככה אחוז המאמינים גדל.
    מהסיבה הפשוטה שפעם לא היה את הידע והכלים שיש לנו היום. ככה שהתשובה המתבקשת לאיך באנו לעולם היא אלוהים.
    היום תודה לאל( מצחיק שאני אתאיסט ואמרתי תודה לאל) יש לנו את כל הסיבות להבין באמת מאיפה באנו.
    קרינת הרקע הקוסמית= הוכחה למפץ הגדול.
    חקר האבולוציה. האבולוציה היא הוכחה, הוכחה מדעית. ידעתם שה DNA שלנו ושל השימפנזות שונה בכ 1% בלבד?

2)חולשה:
    אדם מטבעו הוא יצור חלש, הוא צריך לחפש אישורים למעשים שלו.
    אנשים מאמינים הם לרוב אנשים חלשים מנטלית שלא מסוגלים להתמודד עם הבעיות והצרות שלהם בעצמם אז הם צריכים משהו להיאחז בו.
    הרי הרבה יותר קל להגיד "יש אלוהים, הוא יעזור לי" מאשר לקחת את עצמך בידיים ולהבין בעצם שאלוהים אף פעם לא עזר לך ולא יעזור לך, ועכשיו אתה צריך להסתדר לבד.

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    מה גורם לי לא להאמין:
    1. זה מטומטם להאמין במשהו ש"ההוכחה" היחידה שלו היא ספר שנכתב אי שם בתקופת אנשי המערות ע"י אף אחד לא יודע מי.

2. בעולם יש 7 מיליארד אנשים, מתוכם משהו כמו 14 מיליון יהודים. מה גורם לכם לעזאזל לחשוב שאתם יותר חכמים מכל ה 7 מיליארד האלה ודווקא אתם מאמינים באל האמיתי ודווקא האמונה שלכם היא הנכונה?

3. יש ביקום מאות מיליארדי גלקסיות, בכל גלקסיה יש מאות מיליארדי כוכבים. (זה רק ביקום הנראה, יכול להיות שהיקום הוא אינסופי, וכל הזמן מתגלים עוד ועוד ככל שהטכנולוגיה מתפתחת.) מה אני יגיד לכם.. לא נראה לי שאלוהים ברא את כל זה בשבילנו, אלא אם כן משעמם לו בחיים.
    יתרה מכך! בגמרא כתוב שמספר הכוכבים הוא 18^10. מספר הכוכבים האמיתי הוא 22^10 (שוב, יכול להיות שיתגלו עוד).
    הנה לכם טעות בגמרא.

4. יש הוכחות חותכות לאבולוציה, רק אנשי דת מתעקשים משום מה להאמין בזה..

5. דינוזארים! על פי התורה לא יכולים דינוזאורים שכן העולם קיים 5700 שנה. אז מה זה לעזאזל כל המאובנים שאנחנו מוצאים? אלוהים עשה מאובנים סתם כדי לבלבל אותנו?

6. אני חי את החיים לפי איך שאני רוצה ולא לפי שאיך ספר מטומטם מכתיב לי לחיות.
    אם אני רוצה לאכול בייקון כי זה טעים לי אני יאכל, אם אני רוצה לזיין מישהי גויה כי היא כוסית ואני חרמן עליה אני אזיין אותה, אם אני רוצה לשמוע מוזיקה ביום שבת אני ישמע כי אני ממש ממש אוהב מוסיקה. וכו' וכו' וכו'
    מבחינתי:
    אורח חיים דתי= חיים לא חיים של שקר וסבל מתמשך, אני מעדיף למות.
    אורח חיים חילוני= חיים של חופש, אדם חי את החיים איך שהוא רוצה בלי הגבלה.

7. שואה. אם אלוהים הוא כל כך רחום וחנון איך זה ש6 מיליון יהודים נטבחו כמו זבובים?
    זה נקרא רחום וחנון? לא. זה נקרא רשע. אלוהים מבחינתי לא פחות גרוע מהיטלר.

8. (והאהוב עליי). דת= קרה משהו שאנחנו לא מבינים והוא מעבר לתפסיתנו? נו זה ברור.. אלוהים אחראי לזה.
    מדע= קרה משהו שאנחנו לא מבינים? נשב, נחקור, נלמד, גם אם זה יקח שנים, ובסופו של דבר נגיע לתשובה. ולא נקפוץ למסקנות חפוזות ומטופשות.

ועכשיו יש סוגיה שרציתי לחלוק עימכם והיא- 2 הסיבות העיקריות ללמה אנשים מאמינים באלוהים. (זוהי דעתי בלבד)
    1)חוסר ידע:
    ככל שיורדים אחורה בשנים ככה אחוז המאמינים גדל.
    מהסיבה הפשוטה שפעם לא היה את הידע והכלים שיש לנו היום. ככה שהתשובה המתבקשת לאיך באנו לעולם היא אלוהים.
    היום תודה לאל( מצחיק שאני אתאיסט ואמרתי תודה לאל) יש לנו את כל הסיבות להבין באמת מאיפה באנו.
    קרינת הרקע הקוסמית= הוכחה למפץ הגדול.
    חקר האבולוציה. האבולוציה היא הוכחה, הוכחה מדעית. ידעתם שה DNA שלנו ושל השימפנזות שונה בכ 1% בלבד?

2)חולשה:
    אדם מטבעו הוא יצור חלש, הוא צריך לחפש אישורים למעשים שלו.
    אנשים מאמינים הם לרוב אנשים חלשים מנטלית שלא מסוגלים להתמודד עם הבעיות והצרות שלהם בעצמם אז הם צריכים משהו להיאחז בו.
    הרי הרבה יותר קל להגיד "יש אלוהים, הוא יעזור לי" מאשר לקחת את עצמך בידיים ולהבין בעצם שאלוהים אף פעם לא עזר לך ולא יעזור לך, ועכשיו אתה צריך להסתדר לבד.
    לגבי 2,

עקרונית, זאת עובדה שהיהודים הם יותר חכמים משאר הגויים יספיק להסתכל בקטנה בזוכים ברשימת פרסי נובל, ולהשוות את האחוז שם לאחוז האוכלוסיה היהודית בעולם כדי להבין עד כמה הם יותר חכמים, לא רק זה, כמחצית מזוכי האוליפיידה של המוח, שח-מט הם יהודים ואם זה לא מספיק, אני הספר לך שביבשת אמריקה, כמחצית מהאנשים שיש להם מעל מליארד דולר הם יהודים, ככה שאם כל אותם יהודים מחליטים להיות פטריוטים ולעלות לארץ יבשת אמריקה כולה פושטת את הרגל והופכת להיות מדינת עולם שלישי במצב כמו של אפריקה, רק כדי להסביר לך עד כמה יהודים שולטים בכל העולם.

ואני אפילו לא יכנס לעובדה שכל המצאה גדולה על כדור הארץ, הומצאה על ידי יהודים, מההמצאה הפשוטה כמו הג'ינס, ועד הגילויים המורכבים כמו האטום, אתה אולי תוכל לזהות חלק מהשמות האלה אייזיק[יצחק] ניוטון, אלברט איינשטיין, כריסטופר קולומבוס ועוד רבים אחרים שאני פשוט עצלן מדי לנקוב פה, אתה יכול להתווכח על הדת אבל על העובדה שהיהודים הם העם החכם והמצליח בעולם, על זה אין עוררין.

לגבי 5,

מצטער חבר אבל אתה לא יודע על מה אתה מדבר, אולי כדי שתקרא את התורה לפני שאתה מרצה עליה.

לגבי השאר,

אני אפילו לא התייחס לדעות אישיות
    נערך לאחרונה על ידי SirToT; 08-11-2011 בשעה 12:18.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

לגבי 2,

עקרונית, זאת עובדה שהיהודים הם יותר חכמים משאר הגויים יספיק להסתכל בקטנה בזוכים ברשימת פרסי נובל, ולהשוות את האחוז שם לאחוז האוכלוסיה היהודית בעולם כדי להבין עד כמה הם יותר חכמים, לא רק זה, כמחצית מזוכי האוליפיידה של המוח, שח-מט הם יהודים ואם זה לא מספיק, אני הספר לך שביבשת אמריקה, כמחצית מהאנשים שיש להם מעל מליארד דולר הם יהודים, ככה שאם כל אותם יהודים מחליטים להיות פטריוטים ולעלות לארץ יבשת אמריקה כולה פושטת את הרגל והופכת להיות מדינת עולם שלישי במצב כמו של אפריקה, רק כדי להסביר לך עד כמה יהודים שולטים בכל העולם.

ואני אפילו לא יכנס לעובדה שכל המצאה גדולה על כדור הארץ, הומצאה על ידי יהודים, מההמצאה הפשוטה כמו הג'ינס, ועד הגילויים המורכבים כמו האטום, אתה אולי תוכל לזהות חלק מהשמות האלה אייזיק[יצחק] ניוטון, אלברט איינשטיין, כריסטופר קולומבוס ועוד רבים אחרים שאני פשוט עצלן מדי לנקוב פה, אתה יכול להתווכח על הדת אבל על העובדה שהיהודים הם העם החכם והמצליח בעולם, על זה אין עוררין.

לגבי 5,

מצטער חבר אבל אתה לא יודע על מה אתה מדבר, אולי כדי שתקרא את התורה לפני שאתה מרצה עליה.

לגבי השאר,

2. חביבי, על כל יהודי מצליח וחכם יש 10(הרבה יותר בעצם) לא יהודים מצליחים וחכמים, מסכים איתי? עזוב אותך מהממוצע

5. אה? כמה זמן העולם קיים מבחינת היהדות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

לגבי 2,

לגבי 5,

לגבי השאר,

דבר ראשון, ניוטון היה נוצרי. גם קולומבוס (יש השערות שהיה יהודי...)

דבר שני, אם בא לך לדבר קצת על אחוזים וכמויות :

מתוך 43 מחקרים שבדקו אם יש קשר בין רמת השכלה או אינטיליגנציה לדת, רק 4 לא מצאו קשר בינהם. זאת אומרת, ש39 מחקרים מצאו שככל שהאינטליגנציה \ רמת ההשכלה גבוהה, יש פחות סיכוי שתהיי דתי. לעומת 4 שלא מצאו קשר.

ערכו משאל בקרב מדעני הצמרת בארה"ב (מדענים שזכו להיבחר לאקדמיה הלאומית למדעים), אחוז המאמינים היה 7%, 20% אגנוסטיקנים וכל השאר אתאיסטים. בקרב ביולוגים 5.5% , מדעי הפיזיקה 7.5%.

אחוזים נמוכים קצת יותר משאר העולם, אתה לא חושב?
    אבל אנחנו מדברים על ארה"ב - ששם יש 20% אתאיסטים.

היהודים באים מקומונות סגורות (לא מתבוללים), כך שאם הגנים טובים מלכתחילה (של אנשים חכמים) אז גם זה ישאר ככה.
    חוץ מזה, שאנחנו 'עם הספר'. הגויים לא באמת למדו לקרוא ולכתוב כמו היהודים. עוד יתרון גדול.

זה לא מוכיח כלום, כולם פה עדיין שקרנים ומושחתים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    290

ניובי התגובה שלך מלאה בסתירות פנימיות והנחות מוטעות,אני מציע לך לערוך אותה.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

יש השערה שאומרת שבגלל שהיהודים נחשבים לנחותים יותר משאר העמים (מוזר שהיהודים חושבים שאנחנו בראש הפרמידה וכולם למטה?) היה צורך גדול של היהודים להוכיח את עצמם. הדרך שיכלו לעשות את זה בעבר היה דרך הלימודים. כל עבודה אחרת הייתה תפוסה ע"י "גויים". כאשר עלו לארץ ההורים הנחילו את הגישה הזאת לילדייהם והם השקיעו הרבה יותר בלימודים מאשר עדות המזרח אגב. וזאת גם הסיבה למה רוב הזוכים בפרסים אם אשכנזים לדוגמא.

לא גנים ושאר סיפורים, סך הכל מציאות עגומה שהובילה לזה.
    ליזרד קינג, חסכת לי הודעה.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    290

האמת היא פשוטה יהודי אשכנז באו מתרבות מפותחת מבחינה מדעית,במיוחד יוצא ברית המועצות לשעבר אך לא רק,ולכן הם הנחילו לילדיהם את חשיבות הלימוד והרדיפה אחר ידע,לעומת יוצאי עדות המזרח שבאו מארצות לא מפותחות ולא מתקדמות מבחינה טכנולוגית ולכן לוקח להם זמן להנחיל הרגלים חדשים מדור לדור.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

אשמח להארה ממך...

אגב, הדתיים גם היום קוראים הרבה יותר מהחילונים. אני עובד בחנות ספרים ורואים את זה כל יום וזה מדהים.

הקטע עם הגנים הוא השערה מן הסתם. אבל כן יש חשיבות לדעתי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,597 | הודעות: 8,198,190 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect