|
|
אז בקיצור וזו שאלה רק לאלה שהיו או עדיין בקרבי לאן עדיף ללכת קרבי או גוב? ובקשה לי אליכם תענו דוגרי מה נראה לכם ושלא יבוא ממקום של אני סבלתי אז שגם הוא יסבול עדיף ללכת לקרבי 17/4 או גוב יומיות?
ותודה על התגובות מעריך את זה
שתלך ליום בעקבות לוחמים( הלכתי היום והיה פצצה) תבין למה צריך ללכת לקרבי
אבל כל אחד ומה שבא לו![]()
נערך לאחרונה על ידי TheB0sS; 07-11-2011 בשעה 07:03.
תקשיב.
את ההחלטה מה עדיף - רק אתה יכול לעשות.
מה אני ממליץ? תחשוב קדימה. אל תחשוב במסגרת המרובעת של "מה יהיה ב3 השנים הקרובות של השירות" , אלא "מה יהיה אח"כ ,באזרחות".
קרבי , כמו שאמרתי נותן לך חברים איכותיים מה שנקרא. נותן לך ערכים , ואולי גם מספר כלים להמשך החיים. אתה מקבל צורת חשיבה שונה לגמרי מכל ג'וב אחר שתקבל.
ג'וב של יומיות זה בד"כ (בדרך כלל!) ג'ובים לא כ"כ חשובים , כאלו שלא יוציאו אותך עם מקצוע לחיים ולא יעזרו לך בטווח הרחוק.
אז נכון , 3 שנים אתה יוצא יומיות , אולי מספיק לעבוד , לצאת עם חברים לפאבים עניינים. דוחף איפשהו באמצע טיול לחול והחיים תותים
אבל מה הלאה? עוד 3 שנים? אתה נהיה נהג משאית. או טבח. או כל ג'וב ממוצע אחר.
אתה קורע ת'תחת ועובד 24/7 בשביל לסגור את החודש.
לא מכליל , כן? אבל ככה זה ברוב המקרים ששמעתי עליהם.
הצעה שלי -
אם קרבי , עשר , מצויין. תן ת'100 אחוז מעצמך ויאללה בהצלחה שיהיה.
אם כבר בחרת ג'וב , לך על ג'וב טוב. משהו שיעזור לך בחיים. לא משהו שעוזר לך בריבוע המסכן הזה של 3 שנים קדימה.
בהצלחה חבר
הייתי פה.
שוב , לכל תפקיד - היתרונות והחסרונות שלו.
קרבי נותן לך ערכים. זה פותח לך מסלול שלם אחר בחיים.
בשורה התחתונה - זאת החלטה שלך ורק שלך. אל תקשיב לא לי ולא לאף אחד אחר שמנסה לדחוף אותך לאיזשהו תפקיד. אתה צריך לבחור את מה שלדעתך הכי יתאים לך - הן לטווח הקרוב והן לרחוק.
לפעמים זה בא אחד על חשבון השני , וכאן תצטרך לעשות את השיקולים שלך.
כל דרך בסופו של דבר תוביל אותך למסלול אחר בחיים שלך.
נסה לחשוב איפה אתה רוצה לראות את עצמך בעוד כמה שנים , והאם אתה באמת מוכן להשקיע (וכן , זאת השקעה גדולה) בזמן השירות הצבאי.
אם אתה באמת מוכן לשבת וללמוד 24/7 בשביל מקצוע שיעזור לך הרבה בחיים.. או לבחור בג'וב פשוט יותר , לצאת ולבלות ולחשוב על 'עבודה' ועל 'עיסוק לחיים' מאוחר יותר. ואולי בכלל קרבי? לשרת בחזית המלחמה ולהגן על המדינה שלך שאתה כ"כ אוהב?
גם קרבי זה לא כזה פשוט. גם שם אתה נותן 150% מעצמך , ומקריב די הרבה.
שורה תחתונה תחתונה - תלוי רק בך. איפה אתה רואה את עצמך משתלב בצורה הטובה ביותר ?
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 07-11-2011 בשעה 16:43.
הייתי פה.