נערך לאחרונה על ידי Display; 18-01-2012 בשעה 21:52. סיבה: טעות מרה
|
|
הסיני הזה זה בכלל לא הוא.... לא דומה בכלל ועל ההתחלה הוא אומר "עשיתי שיעורים והייתי בפייסבוק ואז ראיתי את הסרטון" אז למה להמציא שזה הוא?....
בקיצור תבינו שהם תקפו אותו בגלל סיבה ולא סתם ככה... אם היו קופצים עליכם 20 אנשים בלי סיבה ומצלמים את זה לא הייתם רוצים לנקום?
מזה זה בחיאת מה אתם ילדים מי מדבר על מכות? היתי דוקר את כל אלה בתוך הראש אם היו עושים טעות ישר שפיץ בלי לדבר בכללל מי רב מכות היום בכלל כבר
....
נערך לאחרונה על ידי ShRedDeR; 18-01-2012 בשעה 14:55.
לא היתי מזיין שם אחד אחד אבל עם היתי חוזר הביתה ואבא שלי היה רואה את זה האנשים האלה לא היו חיים למשך הרבה זמן .. ואני תכוון לזה שהם לא יחיו המון
אין לילדים האלה לבבב
מה אתה מזיין לי בשכל? זה לא צאק נוריס ולא ברוס לי ולא זובי בן אדם שיש לו סיבוב בראש היה אוכל אותם שוחט אותם מספיק שאני דוקר אחד מהם כולם בורחים ולמה מישהו היה יכול לדבר אחרי זה היה אוכל שפיץ לראש מה אתה משחק אותה איזה גבר אני מדבר איתך אורגינל מי שיש לו סיבוב באמת במוח היה אוכל אותם זהו
יאלההה שלכם כל אחד פה ניהיה לי מר עולם.
אחי בוא נגיד אם היית שם היה לך מזל אם היית מצליח לברוח כמו שהוא עשה.
אם היית מחזיר מכות לאיזה אחד הם ישר היו מזיינים אותך בתחת וזה היה גורם ליותר בעיות.
אם הוא היה מחזיר להם מכות יש מצב הוא היה מת עכשיו
תזכור זה לא היה 1 על 1 זה היה 7 על אחד. וואלה אם היו נותנים לו ללכת מכות 1 מול אחד ולא כמו כוסיות להתנפל עליו ולחוש גברים אז הייתי מבין.
נערך לאחרונה על ידי KillaPlaya; 18-01-2012 בשעה 23:23.
החיים לא הוגנים
לא כדאי להחזיר לאנשים כאלה, לך תדע אם יש להם איזה סכין.
אף אחד לא רוצה למות ברחוב