קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-02-2007, 18:03
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-04-2006, 13:00
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 20:56
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 13:51
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 49 מתוך 49

איפה למקם את עצמי בפתיחה ישירה כדי שלא ידחו אותי בקלות? - עמוד 4

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    283

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    אפשר לראות לפי דיבור של בנאדם איפה הוא ממוקם ולאן הוא הגיע. בוא נגיד את זה ככה מי שהגיע למשהו שאפשר להתגאות בו בחיים (ולא, להגיע לגולני בצבא זה לא הישג כלשהו כל עוד לא מדובר בכסף או דבר שסובב סביב השילוש הקדוש או קשור אליו בצורה של כוח כבוד וכסף אין מה לדבר אפילו). אני יותר מעריך את הטייקונים והאוליגרכים (ואישית למדתי ממישהו שהוא מליונר והוא רק בן 20) מאשר כל מיני כאפות שהמערכת מתייגת אותם בשמות פאר בשקל אבל עדיין הם בקושי סוגרים את החודש או שהם נשואים לאיזו כונפה שהכירו בגיל 21.

יש פה הרבה אנשים שלא מסכימים איתי. לא כולם מחפשים את הפאקים שלהם בי (חסר בטחון שזה פאק שאתה אמרת...בתול..שזה פאק שהכאפות השני אמר). זה שלכם לא הולך במקום כזה או אחר לא צריך להיות מתוסכלים. גם האנשים שלא מסכימים איתי יכולים להסיק שאני לא זיין שכל ש"קורא תאוריה" (אני לא קורא ובטח לא תאוריה של כובעים שלך תדע מה נכון שם ומה לא יש לי תדרך שלי) פשוט יש אנשים נורמלים ויש קנאים כמוך וכמו הגבר חסר הביצים הזה.

כל תגובה שלי פה כמעט מדברת על הכלל ואני לא פונה לאף אחד אישית. מי שלוקח את זה אישית, נעלב, או מתחיל לחפש את הבעיות שלו אצלי כנראה יש לו בעיה של חוסר בטחון וסכיזופרניה שהוא מרגיש שכולם מדברים עליו או איתו. קחו עצה ממישהו מנוסה ממני וממכם שאם תמשיכו לקחת דברים אישית לא יצא מזה שומדבר טוב. אני לא פניתי לא אליך ולא לקנאי השני פה אתם בחרתם לזיין תשכל עם שטויות שאפילו לא נשמעות הגיוניות. מי שמתנהג ככה במציאות ומתערב ומבקר אנשים שהוא לא מכיר חוטף הרבה יותר מדקירה. ובטח אם מדובר במישהו שלא פנה אליכם קודם.

אז בוא אני אגיד לך משהו הייתה לי פה תקופה שפרסמתי כל מיני דברים בסגנון המאמר שפרסמתי במתקדמים וזה עזר להרבה אנשים. ביקשו ממני לשחזר אבל החלטתי ללכת הפעם בדרך שונה ולתת רק למי שמגיע לו לקבל תידע הזה כי זה לשם שינוי משהו מבוסס על נסיון מעשי מה שאין פה להרבה אנשים ממה שאפשר לראות בתגובות.

במקום לעזור לי נשמה תעזור לעצמך. אתה לא במצב של לעזור לאנשים שעשו קצת יותר ממך בחיים (ולשם שינוי לא היו החנונים בשכבה שלהם) אז תן כבוד. תאמין לי שיש חבר'ה מעליי וכאלה שברמה שלי שאני חוטף מהם מספיק על הראש על השטויות שאני עושה מה לעשות אף אחד לא מושלם. מה שכן הקשר בין זה לבין מה שאתם אומרים הוא אפסי.
    קודם כל, בוא נתחיל בזה. בתור נער בן 17 עשיתי הרבה דברים, ולא, אני לא הולך עכשיו להסביר מה עשיתי ואיפה. אבל בוא נגיד ככה- את ההישגים שלי השגתי. אתה צודק- אפשר באמת לראות לפי הדיבור של הבן איפה הוא ממוקם ולאיפה הוא מגיע, וזה לא אומר עליך דברים טובים במיוחד (אני יכול להגיד את זה לפחות מהדיבור איתך בפורום, לא במציאות). כל מיני כאפות שהמערכת מתייגת אותם? מה הכוונה?

ושוב אתה מנסה להתפאר. וואו אתה מגניב כי אתה לא קורא.

אתה מגניב כל כך, היית מקובל בשכבה שלך. עצוב שזה מה שאתה רואה בתור הדברים החשובים- אבל זה כבר עניין של השקפת עולם. אני ניסיתי להסביר לך, אני מקווה שהמסר עבר.

אני לא הולך להתווכח איתך יותר, אין לי כוח לבזבז את הזמן שלי על ריב מטומטם, יש לי דברים חשובים יותר לעשות.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    רוצים עצות פרקטיות? סבבה. תשיגו גישה למתקדמים במקום לבקש עצות כמו "איך להיות אלפא למרות שאני עם 3 חברים חנונים". פרסמתי שם מאמר שלם על מי שאני ומה אני עושה ואיך אני חי ואיך להגיע למצב כמו שלי שלב אחר שלב ככה שמי שמזיין פה תשכל שאני "מתוסכל ובתול" ועוד דברים שהמוח שלו מייצר בזמן קנאה שיסתום תג'ורה הקנאית שלו יכנס לשם ויראה שאני לא מזיין תשכל וכל מה שאני כותב זה מבוסס על דבר או 2 שיצא לי לעשות

עד אז אתם מוזמנים לאכול תלב בשקט כי אני יודע שאני צודק. שלא נדבר על זה שפרסמתי פה עבר מאמרים על סמך נסיון מעשי מה שאין פה לאף אחד וזה אשכרה עזר לאנשים להתחיל לזיין ולא לזיין תשכל ואני יכול להביא לכם פה רשימה של אנשים שאמרו לי תודה על זה ששיניתי להם תחיים. מה ששאר הגורואים בשקל שלכם לא עשו במשך שנים אני עשיתי ממאמר אחד מסכן שכתבתי בכלל מסטלה ושיעמום נטו זה אומר הרבה על הנסיון שלי ועל הדברים שיצא לי לעשות בחיים. שלא נדבר על שאר הדברים שהם מחוץ לפורום הזה שיש פה משתמשים שיכולים לאמת את זה (בייקר בעיקר למרות שיש עוד איזה אחד). תנו כבוד לאנשים שמדברים מנסיון מה שלא ניתן להגיד פה על אף אחד מקסימום שיצא לאנשים פה לעשות זה לגשת ל1000 בחורות ולהטריד בחורות בשאלות כמו "מה השעה" אבל בפועל עם בחורות אתם אפילו לא יודעים איך להגיע לנשיקה שלא נדבר על לזיין משהו בכלל.
    ו

לא תקבלו סרטנים שלי מהשטח כי אני לא יוצא ל"שטח" ולא עוש סארג'ים יש לי חיים מעבר ללחיות במרדף אחרי כמה כונפות ישראליות שעושות לי טובה שהן מדברות איתי בכלל. ובמקום להקשיב לי אתם מנסים ללמד אותי בזמן שלא עשיתם חצי ממה שעשיתי אז על מה כל הפוזות שלכם על מה?

אתם חושבים שאין לי "בטחון" לעשות תשטויות המפגרות האלה של "לבקש כסף מאנשים" ו"להזמין אוכל ולא לשלם"? להתחיל להכין פה רשימה של הדברים שעשיתי עוד בקיץ הזה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמינו לי שאתם לא רוצים לדעת אני עדיין בשוק שאני מסתובב חופשי ולא מאחורי הסורגים. ואני זיינתי מישהי על החוף ומישהי בתוך מגלשה נו אז רוצה שקל? חחחחחחחחחח בחיית רבאק זה לא עניין של "יש ביצים או אין" זה עניין של "מיותר ולא מועיל לאף אחד".

בכבוד שלי שאתם מושפעים אחד אחד קחו עצה לחיים אל תמהרו לשפוט מישהו שאתם לא מכירים בעיקר מישהו שאומר משהו שכל מי שראה חיים יכול לאמת אותו.
    זה לא רק הביטחון שיש לך אלא גם התרברבות שחצנות ויאירות ותקרא לזה איך שאתה רוצה
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    זה לא רק הביטחון שיש לך אלא גם התרברבות שחצנות ויאירות ותקרא לזה איך שאתה רוצה
    מה אתה מתייחס להומו הזה
    יודע לדבר מאחורי מסך וואלה יופי כתוב ספר ואל תזיין פה תשכל

כרגיל ה OFFTOPIC פה חוגג בפורום , נעול.

נושא נעול
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect