קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני הולך כנראה לקרבי 99.9%..קיצור כנסו
    על ידי super G בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 01:01
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 10-11-2005, 16:04
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 22:36
  4. נחשו להופעה של מי אני הולך היום?!!?!?
    על ידי Mush בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 18:27
  5. לול אני הולך לבצפר :\
    על ידי SlickK בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 13:45
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 58 מתוך 58

אני הולך לזעזע את עולמכם. - עמוד 4

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    גם בעבר,*היה את הרגע*,וגם בעתיד *יהיה לך את הרגע*,ועכשיו *יש לך את הרגע*.הכל מושפע מהרגע,תמיד יהיה לך אותו.זאת המחשבה שחייה ברגע של העבר וחושבת על הרגע של העתיד,אבל לא מבינה שכל מה שיש לך זה את הרגע בהווה(כאן ועכשיו).

נ.ב לא הבנתי מה את רוצה minimax,בכלל...
    אני עדיין טוען שלרגע הזה אין שום חשיבות בהקשר של האדם שאתה. כשהרבה "רגעים" כאלה שאתה חווה מצטברים ובעצם הופכים לעבר אחד גדול, ההשלכות כן משפיעות עליך ולעומת זאת, ה"רגע" הקטן הזה לבדו, הוא חסר השפעה.

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    אני עדיין טוען שלרגע הזה אין שום חשיבות בהקשר של האדם שאתה. כשהרבה "רגעים" כאלה שאתה חווה מצטברים ובעצם הופכים לעבר אחד גדול, ההשלכות כן משפיעות עליך ולעומת זאת, ה"רגע" הקטן הזה לבדו, הוא חסר השפעה.
    רק תזכור שההשלכות הם תוצאה של הרגע,וההשלכות האלו גם יהיו חלק מהרגע מתי שהוא.
    זאת אומרת שאתה מחכה לרגע במקום לחיות אותו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

בנאדם הוא כל מה שאתה לא חושב שאתה.
    מי אתה?הרגע הזה.
    מה עוד יש לך חוץ מי זה?
    חחחח תפסיק . אתה מוציא שם רע לכל מי שמתיימר להתעסק ברוחניות וגם להיות קשור למציאות .
    המשפט הראשון לא הגיוני תחבירית , והמשפט השני זה ציטוט מסרט , תפסיק לצטט תתחיל להביא דוגמאות מהחיים שלך .
    הבעיה שלך זה שאתה מאוד תיאורטי , הכל נשמע טוב ו"חוכמת נזירים כזאת" , ואם היית מנסה ליישם את מה שאתה מנסה להעביר לאנשים היית רואה שזה לא פרקטי . בוא תתאר לי תיום שלך ואיך פילוסופיית החיים שלך נכנסת בתוכה .

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

אחי...בחייך...
    תהיה פרקטי בבקשה, זה טוב ונחמד להביא לכן לפורום ציטוטים מספרים, סרטים וכל מיני דברים שראית, אבל זה הכל בגדר קילשאות של נזירים,
    שאגיד לך את האמת- אף אחד לא מבין, וזה נראה שגם אתה בעצמך לא מבין.
    תהיה פרקטי, דבר עם החבר'ה פה בגובה העיניים, מצטער אבל זה מתחיל להיראות כמו בדיחה כל התגובות שלך.
    אני יודע שאתה מנסה לעזור אבל זה פשוט לא עובר..לא לאנשים שאתה כותב להם את התגובות האלה (שאני בספק אם הם מצליחים לקחת מהם משו)
    ולא לאנשים מהצד שקצת מכירים את הנושאים האלה...

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי player1 צפיה בהודעה
    חחחח תפסיק . אתה מוציא שם רע לכל מי שמתיימר להתעסק ברוחניות וגם להיות קשור למציאות .
    המשפט הראשון לא הגיוני תחבירית , והמשפט השני זה ציטוט מסרט , תפסיק לצטט תתחיל להביא דוגמאות מהחיים שלך .
    הבעיה שלך זה שאתה מאוד תיאורטי , הכל נשמע טוב ו"חוכמת נזירים כזאת" , ואם היית מנסה ליישם את מה שאתה מנסה להעביר לאנשים היית רואה שזה לא פרקטי . בוא תתאר לי תיום שלך ואיך פילוסופיית החיים שלך נכנסת בתוכה .
    ״אתה מוציא שם רע לכל מי שמתיימר להתעסק ברוחניות וגם להיות קשור למציאות״
    הנה,הבאת לי סיטואצייה בעצמך,כשקראתי את השורה הזאת,האגו שלי פתאום נדלק,רצה להגן עליי,להתווכח איתך ולהוכיח שזה לא נכון,ואני זיהיתי את זה ברגע,אני מודע לזה,אני מודע לכל מה שקורה לי בראש.כשהמודעות הזאת קרתה,לא הזדהתי כבר אם האגו,אני פשוט מקשיב לו כאילו הוא בכלל לא חלק ממני,זה מה שגורם לו להעלם,זה מה שגורם לי לא להגיב לך בתוקפניות או להתווכח איתך.
    זאת דוגמא לסיטואצייה בחיים שלי.
    זה ציטלוט מהסרט נכון,אבל אני חושב שכולם מצטטים את החתימות שלהם ומשפטים ממקור כל שהוא,נכון או לא נכון?
    ואל תשכח שזה היה הסרט שהושפע מעולם הרוחניות,לא ההפך.

ויש עוד כמה משפטים שמכילים אגו,למשל ההגדרה של שאני בנאדם תיאורטי,אתה מתאר את האגו שלי,לא אותי,אין לי שום קשר לזה.

Pumba-
    אני מניח שפשוט אמרת את מה שפלייר אמר,לכן תתייחס למה שכתבתי לו,גם אלייך.

נ.ב
    אני מציע לשניכם לראות את הסרטון בו גוגל מארחת בנאדם רוחני בחברה שלהם ואף מודה שהם בנו חדרים מיוחדים למדיטצייה בחברה להם.הסרטון גם מסביר איך להתאים את עולם הרוחניות לתוך העולם המודרני,ואיך אפשר להפיק ממנו פרקטיות ביום יום.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=853010

ההשלכות יהיו תוצאה של הרגע רק כי באותו "רגע" אתה תעשה משהו קיצוני עם השלכות חזקות ללא קשר לארועים קודמים [רצח\התאבדות\כל דבר דרסטי אחר] לעומת זאת כשאתה חי את החיים שלך ועושה את הדברים שאתה עושה כל אותם רגעים שאתה אומר שמעידים על מי שאתה ומה שאתה הם לא יותר מאסיפה של מקרים אקראיים שבונים לך דרך ללכת בה, יש הרבה אנשים שיקראו לזה גורל.
    אגב, סתם להבהיר-כולם חיים את הרגע, בין אם במודע ובין אם לא, ההבדל הוא בגישה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    ההשלכות יהיו תוצאה של הרגע רק כי באותו "רגע" אתה תעשה משהו קיצוני עם השלכות חזקות ללא קשר לארועים קודמים [רצח\התאבדות\כל דבר דרסטי אחר] לעומת זאת כשאתה חי את החיים שלך ועושה את הדברים שאתה עושה כל אותם רגעים שאתה אומר שמעידים על מי שאתה ומה שאתה הם לא יותר מאסיפה של מקרים אקראיים שבונים לך דרך ללכת בה, יש הרבה אנשים שיקראו לזה גורל.
    אגב, סתם להבהיר-כולם חיים את הרגע, בין אם במודע ובין אם לא, ההבדל הוא בגישה.
    אוקיי הבנתי אותך,אתה בעצם אומר שמה שחשוב הוא מה שמכיל הרגע?אבל זה אותו דבר...אני עכשיו יושב וכותב את ההודעה הזאת,זה לא מה שהרגע מכיל בתוכו,זה הרגע.כל מה שקורה לך בחיים,זה הרגע.החיים שלך בנויים מהרגע,כל מה שקורה לך,זה הרגע.
    המשפט האחרון הוא נכון.

טוב, אני לא נכנס איתך להגדרות שלך לגבי המושג רגע, כי לפי מה שאתה אומר רגע זה בעצם השנייה שבה נולדתי עד השנייה שבה אני מת. אני בכל אופן עדיין חושב שאתה טועה ועדיין לא מסכים איתך, אבל זה לא באמת משנה משהו לי או לך.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לא קראתי הכל, אבל זה שטויות לומר שהחיים זה "הרגע"- יש גם עתיד שהוא המשמעותי. החיים הם למצות את עצמך בכמה שיותר תחומים ועד הסוף. שאיפה למצויינות, ליצור עצמך יותר טוב.
    כשבנאדם מתאמן, כשבנאדם מתאמץ (מחשבתית ופיזית), כשבנאדם הולך ללמוד או הולך לצבא או הולך לנסות להשיג כוסיות או סתם הולך ליצור לעצמו חוויות חדשות, הוא הולך במרה לשפר את עצמו, במטרה ליצור עצמו יותר טוב. בנאדם שלא עושה כלום כל היום הוא בנאדם שלעולם לא יהיה כלום. שלא תבינו אותי לא נכון, אני מעריך רגעים של שקט ורגיעה כי גם זה חשוב- אבל המשמעות של החיים היא להפוך את עצמך להכי טוב שאפשר, למקסם את הפוטנציאל שלך.

מראש אני אומר לכל אלה שאומרים שמתים בסוף- זה נכון. הנאה היא גם חלק משמעותי בחיים, וגם זה עניין של לממש את החיים ולעשות עם עצמך משהו.
    כל השטויות התיאורטיות האלה לא עובדות בחיים האמיתיים, אם רק תהנה כל היום לא יהיה לך כלום בסוף, ותסיים בזבל. לעומת זאת אדם שיודע לנצל את היכולות שלו בצורה הטובה ביותר ומשפר את עצמו- הוא זה שיהיה מסופק.

משתמש מתחיל האוואטר של חייזר
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Death is certain, life isn't

וואלה רק עם השם הזה שלך זעזעת אותי

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    לא קראתי הכל, אבל זה שטויות לומר שהחיים זה "הרגע"- יש גם עתיד שהוא המשמעותי. החיים הם למצות את עצמך בכמה שיותר תחומים ועד הסוף. שאיפה למצויינות, ליצור עצמך יותר טוב.
    כשבנאדם מתאמן, כשבנאדם מתאמץ (מחשבתית ופיזית), כשבנאדם הולך ללמוד או הולך לצבא או הולך לנסות להשיג כוסיות או סתם הולך ליצור לעצמו חוויות חדשות, הוא הולך במרה לשפר את עצמו, במטרה ליצור עצמו יותר טוב. בנאדם שלא עושה כלום כל היום הוא בנאדם שלעולם לא יהיה כלום. שלא תבינו אותי לא נכון, אני מעריך רגעים של שקט ורגיעה כי גם זה חשוב- אבל המשמעות של החיים היא להפוך את עצמך להכי טוב שאפשר, למקסם את הפוטנציאל שלך.

מראש אני אומר לכל אלה שאומרים שמתים בסוף- זה נכון. הנאה היא גם חלק משמעותי בחיים, וגם זה עניין של לממש את החיים ולעשות עם עצמך משהו.
    כל השטויות התיאורטיות האלה לא עובדות בחיים האמיתיים, אם רק תהנה כל היום לא יהיה לך כלום בסוף, ותסיים בזבל. לעומת זאת אדם שיודע לנצל את היכולות שלו בצורה הטובה ביותר ומשפר את עצמו- הוא זה שיהיה מסופק.
    במוקדם או מאוחר,אתה תאבד את הכל,פשוט הכל.
    והשאלה היחידה שתעלה לך לראש זה מה אתה בלי כל זה.
    חכה,אל תענה לי פה,אני פותח עוד כמה דקות דיון בפורום קאוצ׳ינג.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

AWAKE בלי להעליב לא הבנתי איזה נקודה אתה רוצה להביע פה..
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    AWAKE בלי להעליב לא הבנתי איזה נקודה אתה רוצה להביע פה..
    גם אני קצת נאבדתי פה,אבל אם נלך לפי סדר ההודעות,הנקודה האחרונה שרציתי להביע פה זה שכל מה שיש לך ומי שאתה כבנאדם זה הרגע הזה.

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect