|
|
תאמת מי שמעליי צודק אמרו לך מאה ואחת דברים ואת כולם שללת
נתנו לך הצעה שהיא מאוד טובה לדעתי
ואת שללת!
שמת לב שאת רצית ללכת לאנשים באינטרנט ולא לאנשים שהם משפחה??!!??!!
רוצה לברוח? תברחי! כמה זמן תחזיקי בחוץ זאת השאלה, עם כל מה שיש לנו ברחובות היום הייתי שוקל שוב אם לברוח, מה את מנסה פה לעשות בעצם? להעניש את ההורים שלך על מה? על זה שהם צועקים עליך? בוא נגיע לנקודת הנחה כזו שאם את בורחת יבוא יום שתצטרכי לחזור וההורים שלך ישאלו למה ברחת וזה יחזיר אותך לנקודה שתצטרכי לדבר איתם,להסביר להם מה מציק לך ומה יושב על לבך, אז בשביל מה כל ההצגות האלה? לכי דברי איתם, תביני מהם מה את לא עושה בסדר ותנסי לגרום להם מה הם עושים לא בסדר מבחינתך ותגיעו לאיזשהי פשרה, בסופו של דבר הם ההורים שלך, דואגים לך, אוהבים אותך, נותנים לך אוכל ומיטה חמה אז אל תחשבי שלברוח זו כזו גבורה כי אני נותן לך שעתיים בחוץ ואת כבר חוזרת אז חדלי עם הרעיונות האלה כי את לא הראשונה ולא האחרונה שמתבגרת ויש לה בעיות עם ההורים שלה כי ברור שההורים תמיד טועים והילדים בגיל העשרה תמיד צודקים נכון?
נו מה את מטומטמת?
בואי נראה אותך מסתדרת 10 דקות מחוץ לבית. אם לא באים לכיוונך 3 ערבים במטרה לאנוס אותך, אני ישלח לך 100 שקל בדואר. צאי מהסרט שלך, צאי.
ההורים שלך הם אלה שאחראים עלייך, ובגלל זה הם דואגים לך. הם צועקים עלייך? תצעקי בחזרה. לא יכולה? את מפחדת? אז תחנקי 8 שעות בחדר שלך. את לא רוצה להחנק בחדר שלך? את רוצה שמשהו יקרה וזה יפתר? תאגרי אומץ, פתחי תדלת, צאי החוצה, לכי להורים שלך ותגידי להם שאם הם לא יפסיקו לצעוק עלייך את פשוט תברחי כי את לא יכולה להמשיך ככה. אם זה לא עוזר והם ממשיכים לצעוק ולהתנהג בצורה מטוטמת, תפילי איזה אגרטל או צלחת או משהו רועש ותשבירי על הריצפה. זה מספיק ירתיע וזה מספיק מרעיש כדי שהם יסתמו לרגע, אל תפחדי, תראי שאת רצינית ונמאס לך מהייחס הזה.
את מפחדת? אז תמשיכי לחיות בפחד ותמשיכי לאכול צעקות מההורים שלך כל היום. בהצלחה.