נכתב במקור על ידי
SIVAN4444
אני לא יכולה יותר אם המשפחה הזו אני לא יודעת מה לעשות באמת,אם היה לי את האומץ ממזמן הייתי בורחת מכאן.
אני גרה אצל סבתא שלי כי אבא שלי הוא מזדיין אלכוהליסט שאני מעדיפה לא להיות איתו בקשר
ואמא שלי אני והיא בכלל לא מסתדרות,ואף פעם לא נסתדר אף פעם גם אם אני ינסה לדבר איתה אי אפשר.
אז אין לי אופציות אחרות.
כל פעם שאמא שלי מגיעה לבית שלי זתאמרת של סבתא שלי,היא תמיד מתעצבנת עלי
ואז אומרת שנמאס לה ממני וששרק בגללי היא מתבאסת שהיא כל פעם באה לכאן ואז יוצאת מהבית.
אתמול , אמא שלי וסבתא שלי חזרנו מהקניות ובאו לפה,ואני הייתי במחשב.
האוכל שסבתא שלי הכינה נישרף ולא היה ריח של שרוף .. אז איך שהיא ניכנסה הביתה היא האשימה אותי ואמרה שאני לא יודעת לעשות כלום,והתחילה פשוט לדבר בלי להפסיק ואני שתקתי לה
אחר כך אמא שלי ניכנסה לחדר ואומרת לי ' למה את לא יכולה לשטוף כלים?נמאס לי כבר ממך'
ועוד כל מיני דברים
מתחילה לצעוק שנמאס לה ממני שאני הבת שלה,ושאני כמו מלכה בבית ההזה ומפנקים אותי וזה לא מגיע לי שאני גרה אצל סבתא והיא כל הזמן מאיימת שאני יילך לאבא.
אחר כך היא יצאה לסלון ואמרה לסבתא שלי שהיא רוצה ללכת מפה כי שוב אני הרסתי לה את המצב רוח
אחר כך בחדר מדרגות היא מתחילה לצעוק ואני כבר התלחתי לבכות ולא יכלתי יותר לשמוע את הצעקות שלה ואת האשמות כמה שאני בת חרא וכמה שהבת הקטנה שלה ממישהו אחר,יותר טובה ממני
היא ניכנסה לחדר שלי בכזאת אגרסיביות ואני קמתי מהמחשב והתחלתי לצעוק עליה שתעוף ממני וזה היה ניראה כאילו היא באה להרים עלי יד.
אז באתי אליה במטרה של לדחוף ולא כל כך נגעתי בה כי היא התרחקה,ואז היא נתנה לי סטירה כל כך חזקה שהעיפה אותי אחורה , ואחותי הקטנה התחליה לצעוק ולדחוף את אמא שלי מהחדר
ואז סבתא שלי ניכנסה מהר לחדר,ואמא שלי התחילה לצעוק '' מי היא חושבת שהיא שתרים עלי יד?אני אמא שלה''
וסבתא שלי כמובן תסכים אם אמא שלי,כי סבתא שלי בימים האחרונים לא מדברת איתי וכל הזמן מאיימת שאני יעוף מהבית לחבר שלי.
אני ממש לא מפונקת כמו שאמא שלי אמרה
אולי אני לא מסדרת את הבית והכל,אבל איך בידיוק אני חיה כמו מלכה?
אין לי משפחה נורמלית ואני כל יום בוכה,וכל יום בורחת לבית של חבר שלי להתרחק מכל הצרות
וכשאני הולכת לבית של חבר שלי וחוזרת ב9 בערב,סבתא שלי צועקת עלי כמה שאני זונה שמחפשת זין בחוץ,אני באמת לא חייה כמו מלכה
ואחר כך אמא שלי עוד מתחילה לצעוק ולאיים שהיא תעשה הכל שאני וחבר שלי ניפרד,
ואחרי שהיא הלכה מהבית
הכל היה שקט הלכתי הסתגרתי בחדר.
היום בבוקר חבר שלי התקשר אלי וסבתא שלי בכוונה באה לחדר ועשתה פן בחדר,וראתה שאני מדברת בטלפון.
חבר שלי לא ידע מכל הסיפור,עוד לא סיפרתי לו
אז סבתא שלי התחליה לצעוק
' כן תעופי אליו,כחי את הדברים שלך ולכי אליו'
' את כל כך מסכנה כן תבכי לו'
'אוי כולם פוגעים בך כמה שאת מסכנה..'
כמה אפשר תגידו לי כמה אפשר?
והוא שואל אותי מה יש ואמרתי לו שאני יספר לו אחר כך,אחרי שניתקתי לו היא ואמרת לי
' אחרי שהרמת יד על אמא שלך אני כל כך שונאת אותך'
ואני באמת לא הרמתי יד.
זה לא פעם ראשונה שמאיימים עלי לעוף מהבית.
לפני כמה חודשים שרציתי לעוף מהבית,אז יצאתי מהדלת וסבתא שלי תפסה אותי חזק ולקחה אותי לאמא שלי בכוח וגרתי אצל אמא שלי שבוע ואז היא סילקה אותי חזרה לסבתא שלי.
ממש סילקה.
כל פעם שסבתא מאיימת עלי ' לכי תגורי אצל החבר שלך' אז אני אומרת לה שאני יילך,
ואז היא אומרת לי ' אני יקרא למשטרה אני ואמא שלך נעשה בלאגן גדול לו ולמשפחה שלו'
ואני פוחדת באמת לברוח מהבית וללכת אליו כי הן מסוגלות לכאלה דברים.
אני כל כך רותצה לברוח מהבית כי אני לא יכולה להיות כאן יותר.
ותמיד אני יוצאת אשמה איכשהו ואני לא מבינה למה.
כואב לי הלב אני נשבעת לכם שאני כבר שבורה מכל החרא הזה,נמאס לי מהמשפחה הזו נמאס לי שאין לי אמא ואבא נורמליים נמאס לי!
אם אני אברח זה יהיה יותר גרוע
אבל מצד שני לדבר אי אפשר לדבר איתם.
ולא אני לא ילך ליועצת בית הספר כי הבית ספר שלי על פרוטקציות והמנהלת שונאת אותי,שהיא גם המורה שלי,וגם היועצת דפוקה במוח רציני.
אני לא אתלונן על המשפחה שלי כי זה יגרום לבלאגן ענקי
אני עובדת עצות.