כשלת בכשל לוגי מסוג "דילמה כוזבת" בו העלת סיטואציה בה הצבת שני אפשרויות כאשר במציאות יש הרבה יותר...
כשלת בכשל לוגי מסוג "דילמה כוזבת" בו העלת סיטואציה בה הצבת שני אפשרויות כאשר במציאות יש הרבה יותר...
|
|
תבין שגם ליהדות אין התגלות או ביסוס אמיתי, לא רק לשאר הדתות! אתם חושבים שהדת שלכם אמיתית בגלל שיש לך ספר מד"ב! ספר מד"ב זה לא הוכחה לקיום של האל של אותה דת!
אחי, גם ביהדות מנשקים תמונות של חסרי השכלה שאתה קורה להם "רבים(רב ברבים)", מנשקים סוג של פסל שנקרא מזוזה(הקרובת משפחה של המדוזה)ומנשקים ספר מד"ב! כרגע הרסתי לך טיעון שלם. deal with that!
כי זה לא כתוב בספר מד"ב שאתה כל כך מאמין בו וחושב שהוא נכון.
ויצא לי לדבר עם כמה דתיים בחיי, לא ילדים כמוך, אנשים מבוגרים, אחרי צבא. ושאלתי אם היהדות מאמינה בגיהנום: ענו לי שהיהדות לא מאמינה בזה, שזה לא נכון מבחינת היהדות, שהגיהנום הוא העתקה מהנצרות בשביל להפחיד את מאמיני היהדות, בשביל לגרום להם להיות מאמינים טובים.
לפי היהדות אין גיהנום, אבל ילד כמוך שלא יודע במה הוא מאמין לא יודע איפה בני ישראל היו משועבדים ומה היו 10 הדברות.
אתאיסטים מבינים יותר ממך בבולשיט של עצמך, מה זה אומר עליך?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql
כמה הבהרות:
המילה גיהנום היא עיוות של המקום הגיאוגרפי-מקראי גיא בן הינום בוא הקריבו קורבנות אדם לאל הכנעני 'מולך'.
להגיד שאין ביהדות את המושג גיהנום כמקום שאליו מגיעים חוטאים לאחר המוות זו שטות גמורה.
כמה אזכורים...
מתוך מסכת אבות:
יוסי בן יוחנן איש ירושלים אומר: יהי ביתך פתוח לרוחה, ויהיו עניים בני ביתך, ואל תרבה שיחה עם האשה. באשתו אמרו, קל וחמר באשת חברו. מכאן אמרו חכמים: כל זמן שאדם מרבה שיחה עם האשה גורם רעה לעצמו ובוטל מדברי תורה, וסופו יורש גיהנם.
מתוך מסכת עירובין
"בעמק הבכא מעין ישיתוהו גם ברכות יעטה מורה עוברי אלו בני אדם שעוברין על רצונו של הקב"ה עמק שמעמיקין להם גיהנם הבכא שבוכין ומורידין דמעות כמעיין של שיתין גם ברכות יעטה מורה שמצדיקין עליהם את הדין ואומרים לפניו רבונו של עולם יפה דנת יפה זכית יפה חייבת ויפה תקנת גיהנם לרשעים גן עדן לצדיקים איני והאמר רבי שמעון בן לקיש רשעים אפילו על פתחו של גיהנם אינם חוזרין בתשובה שנאמר ויצאו וראו בפגרי האנשים הפושעים בי וגו' שפשעו לא נאמר אלא הפושעים שפושעים והולכין לעולם ל"ק הא בפושעי ישראל"
מסכת ברכות
ולא עוד אלא שיש לפני שני דרכים אחת של גן עדן ואחת של גיהנם ואיני יודע באיזו מוליכים אותי
אם מישהו רוצה אני יכול להביא עוד...
נערך לאחרונה על ידי alon123425; 22-06-2012 בשעה 00:44.
קרא מודגשים!
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח איזה טענה טיפשית!!!!
הכוונה ב ''ספר שטחי'' זה שאתה קורא שורה ומפיק את מה שכתוב בשורה בדיוק, זה הכוונה שלי. למשל אתה קורא ''והיו לטוטפות בין עיניך'' אז מה אתה עושה? לוקח את התפילין, ותוקע אותם בין העיניים, ממש על הפס של האף. ככה אתה טועה בענק, ולא מניח תפילין כמו שצריך.
אבל, התורה היא לא שטחית, אתן לך דוגמא, איפה בתורה מוזכרת המילה ''תפילין''?
נערך לאחרונה על ידי Scofield; 22-06-2012 בשעה 00:46.
ענן וברקים! אומייגד!! אז כל פעם שיש גשם אלוהים מתגלה לעם? אתה צוחק עלי?
שלושת האבות? איזה התגלמות? הם כתובים בספר מד"ב ובשיר אחד מי יודע!
אלעק לא חסר, מה זה לא חסר? אין בכלל!
וואו, אז התבלבלתי, שכחתי נ', זה לא שזה משהו או מישהו חשוב.
לא רק שמנשקים תמונות שלהם גם משתטחים על הקברים שלהם!
ואני לא יודע על מה אני מדבר? כל מה שיוצא לך מהפה הוא בולשיט טהור.
הם קראו יותר תורה ממך זה בטוח(מרחם אליהם, זה כמו לקרוא את ספרי הארי פוטר מלא פעמים), הם יודעים טוב מאוד, אני בטוח שהם קראו יותר ממך.
הם יודעים טוב מאוד שבתורה לא כתוב שזה אמיתי.
זאת ההמצאה של הנוצרים תפסיק להיות קיר אבן!
רוצה לדעת למה אנחנו כל כך בטוחים בעצמנו? יש סיבה אחת, כי אנחנו צודקים!
א. לקרוא לטענה טיפשית ולא להבסיר למה היא טיפשית זה לא בדיוק מה שנקרא לנהל דיון עמוק.. אתה חושב שהטענה טיפשית? תסביר
ב. בשום מקום.. זאת בדיוק הבעיה בדתות, הזמן משנה אותם לבלי היכר, מי שהיה חי בתקופת התנך, לא היה מזהה את היהדות היום בשום צורה. לדוגמה איפה כתוב בתנך שבית הכנסת הוא מקום שמותר להתפלל בו? איפה כתוב שם שצריך לעשות 3 תפילות ביום?
זה הכל תקנות שרבי יוחנן בן זכאי הוסיף ליהדות הוסיף לאחר חורבן בית המקדש השני כדי לאפשר חיים יהודיים ביהודה ללא בית המקדש.
אתה אומר שאתה מקשיב רק לאלוהים והולך על פי מצוותיו, אבל בתכלס, 90 אחוז ממה שאתה עושה היום לא כתוב בתנך אלא הוסף על ידי רבנים שפעלו מכל מיני מניעים שאתה לא יודע, תפסיק ללכת כמו עיוור ותנסה לחשוב למה אתה עושה מה שאתה עושה. זה כתוב בתנך ואלוהים ציווה? או שאיזה רבי שאין לך מושג מה האינטרסים שלו אמר לך לעשות?
מתכנת ב
תזכור שזאת הייתה תקופה לא מפותחת, מי אמר שזה גרם למות? יכול להיות שזה היה ממחלות, הם לא היו חכמים אז, לא היו להם תרופות. יכול להיות מכת חום, יכול להיות התייבשות, יכול להיות הרבה דברים, אז מוות? לא הולך.
איזה בוכים על מותם? הם רק מבקשים דברים!
אף אחד לא הולך להשתטח על קבר בגלל שהוא עצוב שהרב מת(אלא אם זה הלווית הרב או איך שאתם לא קוראים לזה, הילולה, מאיפה לי?), הדתיים משתטחים בשביל לבקש דברים! אני לא אתמזמז עם קבר בגלל שהוא היה קרוב משפחה שלי או משהו כזה, אני אבכה אולי, אני אהיה עצוב, אבל לא אאנוס את הקבר.
מה יש ללמוד? מה התורה שונה מהארי פוטר? הרי שניהם דמיוניים! שניהם לא אמיתים! שניהם ספרי מד"ב!
כלומר אתה אומר שאנחנו נפסיד את החיים הבאים כשאתה במקום לבלות יושב וקורא ספרי מד"ב? אתה אשכרה מבזבז את החיים שלך על כלום!
אתאיסטים ממציאים דברים? אתה מאמין במשהו בלי הוכחה אחת לקיומו! אתה מאמין בחבר דמיוני! להאמין באלוהים זה כמו להאמין שבובספוג קיים!
לעומת זאת, האתאיסטים עובדים בצורה שהמאמינים לא מבינים, זה נקרא להפעיל את השכל, כדי שתנסה פעם, זה מאוד כיף!
הדת זאת ההמצאה הכי שקרית בעולם! אף אחד לא המציא שקר יותר גדול מדתות! ואני יכול להגיד לך שמבחינה פסיכולוגית הדת נועדה לאנשים חלשים(לא פיזית), עלובים, חסרי ביטחון עצמי וחסרי יכולות. כי במקום לעשות משהו בעצמכם, אתה מחכים שהאל הדמיוני שלכם יביא לכם אותו.
כשקורה לכם משהו רע, אתם מאשימים אותו, כי אתם לא מספיק חכמים בשביל להבין איך אתם יכולים לתקן את המצב, מה הבעיה בכם, מה הבעיה במה שעשיתם.
ושוב, תנסה לעשות מה שאתאיסטים עושים, להפעיל את השכל.
עם הרפואה המתקדמת של היום לא מצליחים לרפא חרשות או עיוורות, אז אתה מצפה להאמין שבתקופה שמתו משפעת דבר כזה קרה?
הייתי בא לראות את התנ"ך הזה שאתה חושב שאמיתי איתך בגלל שאז הייתי יכול להוכיח לך פנים מול פנים טענות נגדיות שיגרמו לך לחשוב.
אני צוחק מזה כי יש דברים כל כך מפגרים שזה מצחיק אבל באותו זמן אני נותן טענות אמיתיות.
וזה לא מבחינתי אין הוכחות לאלוהים, אין הוכחות! ואם אין הוכחה אחד אי אפשר להוכיח שהוא אמיתי.
אם החלטתי להיכנס לכפר ערבי ונרצחתי המשפחה שלך תגיד "למה אלוהים עשה לו את זה?"
כאשר המשפחה שלי תהיה חכמה ותגיד "למה הערבים האלו עשו לו את זה?"
אם החלטנו להיכנס למקום מסוכן ונפגענו המשפחה שלך תגיד "למה אלוהים עשה לו את זה?"
כאשר המשפחה שלי תהיה חכמה ותגיד" למה נכנסת למקום מסוכן?"
אם החלטנו להמר ונהינו עניים המשפחה שלך תגיד "למה אלוהים עשה לו את זה?"
כאשר המשפחה שלי תהיה חכמה ותגיד "למה נהיית מכור להימורים?"
א. אני מאוד שמח ששוב בחרת להתעלם מסעיף א' שלי.
ב. אז למה לא היה כתוב שבית המקדש היה קיים? למה הם ידעו מה לבקש ואיך?
ג. למה הרבנים האלה חושבים שהם יודעים מה אני רוצה לבקש? ולמה הם יודעים יותר טוב ממך איך צריך לבקש? הם יותר קרובים לה'? איך בדיוק?
ד."כתוב בתורה ''לעבדו בכל לבבכם'' מה זה לעבוד בלב? מי עובד בלב? עובדים עם היידים! כאן הגמרא אומרת, " כאן בדיוק הבעיה. הגמרא אומרת לא אלוהים ולא התנך, אלא כמה רבנים שהחליטו לקבוע תקנות. למה אתה סומך בדיוק על הרבנים האלה.. כי הם מבינים יותר ממך בתורה? אולי הם בכלל משקרים לך בטענה שהם מבינים יותר ואתה לא תדע?
נערך לאחרונה על ידי bailey; 22-06-2012 בשעה 01:43.
מתכנת ב
אתה אומר למה שהוא ירפא אותי? למה שירפא אותם? הוא לא רוצה לרפא אנשים או הוא לא יכול? אם הוא לא רוצה, אז למה הוא ריפא את אותם אנשים במעמד סיני ולמה אתה מאמין באל שרוצה שאנשיו יהיו חולים? אם הוא לא יכול, אז למה אתה חושב שהוא אל?
אבל אין מה לעשות, זאת האמונה שלכם! אתם מאמינים שמשהו רע קרה כי אל כלשהו החליט ככה! ככה אתם פועלים! ואם הייתם מפעילים שכל כמו אתאיסטים הייתם מבינים שאיך שאתם פועלים זה דרך דפוקה.
ואני מזכיר לך שאני חכם יותר בהתחשב שאני לא מאמין באל וחושב שבובספוג קיים(אותו דבר), לא מאמין בספר מד"ב כמו הארי פוטר, הייתי מספיק חכם בשביל להבין שזה שטות. ומה לעשות? אתה נשארת בור חסר השכלה וחסר יכולת הבנה.
א. טוב על סעיף א של לפני שתי תגובות אני יוותר כבר כי לא תענה עליו נכון?
ב.אם לא צריך ידע מיוחד למה הרבנים היו צריכים לכתוב לי איך להתפלל ומתי?
ג. לא הבנת את סעיף ג, התכוונתי לשאול למה בבית המקשם לא היה מוכתב להם על מה להתפלל ומתי ופתאום כשאין אותו אז חייבים להכתיב לך?
ד.לגביי סעיף ד, אתה פשוט מנסה להתחמק מהשאלה שלי, למה הרבנים האלה יכולים לקבוע לך את מה שתעשה בדיוק באותו כוח של אלוהים?
ה. עוד דבר לגביי סעיף ד'- הנצרות מבוססת על התנך בעוד שהגמרא מבוססת על המשניות שמבוססת על התורה, אז למה הנצרות לא נכונה? להיפםך, באופן היוני היא אמורה להיות יותר קרובה לתנך מאשר הגמרא לא?
ו.בחלק השני של סעיף ד, בחרת לענות על השאלה הרטורית ולא על השאלה האמיתי אז אני אחזור עליה : אולי הם בכלל משקרים לך בטענה שהם מבינים יותר ואתה לא תדע?
מתכנת ב