קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני חושב ממש טובה {of to WAR}
    על ידי Tita בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-03-2007, 08:58
  2. [קונה]דגל של הארץ ברזיל+מפה של הארץ באיכות טובה,ולא גדול מדי
    על ידי Marik_Rabayev בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 17:29
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-01-2006, 21:27
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 22:53
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 17:28
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 75

יש לי חברה ממש טובה ולא זורמת... אני שואלת בשבילה כי היא במצב נואש.. - עמוד 4

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

האנשים האלה סה''כ ניסו לעזור לך. אמנם נכנסו בך, אבל הם נכנסים בכל אחד ככה שאישי זה לא. ואת בטח לא צריכה להתחיל לקחת סמים בגלל זה. אני בעצמי אחד שהיו לו תקופות חרא בחיים בגלל דברים שהם מעבר לבעיות שלך ואנשים שרצו לראות אותי במקומות טובים יותר נכנסו בי ממש חזק. אבל זה עזר לי ובסופו של דבר אני מודה להם. אל תקחי שום דבר אישי, לא לטוב ולא לרע. "אני" לא קיים.

מה לעשות, בשביל לקבל תוצאה קיצונית, צריך לעשות מעשים קיצוניים כמו שהם אמרו לך. זה כמו שיגידו לגבר שהוא שמן שירים תתחת שלו, ילך למכון כושר ויוריד במשקל.

לדעתי העצות שלהם יעילות יותר מ"תהיה עצמך ומי שיאהב אותך יאהב אותך כמו שאתה". אף אחד לא יאהב אף אחד כי "אתה" לא קיים. המחיר שלך בשוק קיים. זאצ המציאות המרה, אבל זה אפשרי לשינוי. להיות יפה יותר, נשית יותר, עשירה יותר, מפורסמת יותר עם יותר ידידים וחברות. מה שזה לא יהיה. זה יעיל וטוב.

להשאר בבועה ולא לשנות את המציאות ואת ה"מחיר" שלך בשוק, ולצפות לתוצאות שונות היא הגדרה לאי שפיות טוטאלית ומי שחושב ש"יאהבו אותך כמו שאתה ולא צריך להשתנות" צריך פסיכיאטר וכדורים. כי הוא חי בלהלה לנד.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 21-10-2012 בשעה 22:38.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של אילריה
    שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    And I'll never be what They wanted me to be. קשה להיות שונה, אבל היושר העצמי שווה את הכאב.

ציטוט נכתב במקור על ידי Anti-Kova צפיה בהודעה
    האנשים האלה סה''כ ניסו לעזור לך. אמנם נכנסו בך, אבל הם נכנסים בכל אחד ככה שאישי זה לא. ואת בטח לא צריכה להתחיל לקחת סמים בגלל זה. אני בעצמי אחד שהיו לו תקופות חרא בחיים בגלל דברים שהם מעבר לבעיות שלך ואנשים שרצו לראות אותי במקומות טובים יותר נכנסו בי ממש חזק. אבל זה עזר לי ובסופו של דבר אני מודה להם. אל תקחי שום דבר אישי, לא לטוב ולא לרע. "אני" לא קיים.

מה לעשות, בשביל לקבל תוצאה קיצונית, צריך לעשות מעשים קיצוניים כמו שהם אמרו לך. זה כמו שיגידו לגבר שהוא שמן שירים תתחת שלו, ילך למכון כושר ויוריד במשקל.

לדעתי העצות שלהם יעילות יותר מ"תהיה עצמך ומי שיאהב אותך יאהב אותך כמו שאתה". אף אחד לא יאהב אף אחד כי "אתה" לא קיים. המחיר שלך בשוק קיים. זאצ המציאות המרה, אבל זה אפשרי לשינוי. להיות יפה יותר, נשית יותר, עשירה יותר, מפורסמת יותר עם יותר ידידים וחברות. מה שזה לא יהיה. זה יעיל וטוב.

להשאר בבועה ולא לשנות את המציאות ואת ה"מחיר" שלך בשוק, ולצפות לתוצאות שונות היא הגדרה לאי שפיות טוטאלית ומי שחושב ש"יאהבו אותך כמו שאתה ולא צריך להשתנות" צריך פסיכיאטר וכדורים. כי הוא חי בלהלה לנד.
    חח, הבנת את המילה "כדורים" בצורה שונה. ברזל וכלורופיל זה ממש לא סמים...
    ואני יודעת ש"לאהוב את עצמך כפי שאתה" זה לא משהו, אבל תראו- אין שום קשר בין העובדה שהיא לא אוהבת אלכוהול לעובדה שהיא מבריחה גברים. באמת שלא. האמת היא שאלכוהול זה באמת לא משהו.. טוב, אסור לי את זה וזה לא טעים לי, אבל סיפור ארוך..

וזה לא שהם נכנסים בעניינים קשורים. כמו העובדה שיש לה בעיות ביטחון עצמי ושנאת גברים (במקביל לאהבה שלה לסאי). הם נכנסים בעניינים באמת לא קשורים- מה קשור רמת החנוניות שלה (שבעצם שואפת לאפס) לרמת הזרימה שלה?! אני חנונית (יחסית. ולא מה שאתם חושבים) אבל אני יותר זורמת מהרוב ובאמת שאין לי בעיה עם גברים. תסבירו לי איך הגיל שלה קשור? אנשים פה בפורום נכנסים באמת בשטויות, כמו שאני עושה עכשיו כדי להגן על משהו שאתם לא מבינים...
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-
    תפסיקו עם השטויות של ההומופוביה.
    זה שאני אוהבת אנשים בלי קשר למגדר שלהם לא משנה את העובדה שאני בת אדם.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

שאני שומע את המילה "חנונית" עולה לי לראש תמונה כזאת:

תקני אותי אם אני טועה וזאת לא ההגדרה שהתכוונת.

ומה לעשות, זה לא לוק שמושך גברים. זה לא מחרמן אותי. זה אפילו לא גורם לי לרצות להכיר אותה. בחורות לא נשיות זה TURN OFF רציני אצלי ואצל רוב הגברים.

להיות נשית זה חובה. אישה גברית, שמתלבשת כמו גבר ולא כמו בחורה, לא עושה את זה לאף אחד. לא אומר שאת צריכה להראות כמו דוגמנית של ויקטוריה סיקרט אבל ברוב המקרים להיות נשית ומטופחת עם הרבה חברות וידידים יכול להביא לך כמעט כל גבר שאת רוצה. יש מספיק בנות בארץ עם פנים לא משהו מיוחד שנראות נשיות ומטופחות (שזה לאו דווקא להתלבש חצי ערומה) שהיו להם חברים ממש שווים. ואני מדבר בתור אחד שמעריך יופי גברי. "זרום גם עם גייז", זה המשפט שלי.

למישהי נשית, מטופחת וסקסית אין בעיות בטחון עצמי ואין בעיות שנאת גברים. לפמניסטיות רדיקליות, יש.
    בנות כמה אתן?
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 21-10-2012 בשעה 23:02.

שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    And I'll never be what They wanted me to be. קשה להיות שונה, אבל היושר העצמי שווה את הכאב.

שאני שומע את המילה "חנונית" עולה לי לראש תמונה כזאת:

תקני אותי אם אני טועה וזאת לא ההגדרה שהתכוונת.

ומה לעשות, זה לא לוק שמושך גברים. זה לא מחרמן אותי. זה אפילו לא גורם לי לרצות להכיר אותה. בחורות לא נשיות זה TURN OFF רציני אצלי ואצל רוב הגברים.

להיות נשית זה חובה. אישה גברית, שמתלבשת כמו גבר ולא כמו בחורה, לא עושה את זה לאף אחד. לא אומר שאת צריכה להראות כמו דוגמנית של ויקטוריה סיקרט אבל ברוב המקרים להיות נשית ומטופחת עם הרבה חברות וידידים יכול להביא לך כמעט כל גבר שאת רוצה. יש מספיק בנות בארץ עם פנים לא משהו מיוחד שנראות נשיות ומטופחות (שזה לאו דווקא להתלבש חצי ערומה) שהיו להם חברים ממש שווים. ואני מדבר בתור אחד שמעריך יופי גברי. "זרום גם עם גייז", זה המשפט שלי.

למישהי נשית, מטופחת וסקסית אין בעיות בטחון עצמי ואין בעיות שנאת גברים. לפמניסטיות רדיקליות, יש.
    בנות כמה אתן?
    חח, ממש לא...
    גם אני לא נמשכת לבחורות גבריות- פיכס.. (אני ביסקסואלית)
    ל' היא בחורה מאוד יפה ומטופחת שמתלבשת בצורה נשית מאוד. היא גם לא חנונית, אני החנונית בין שתינו. ואני משהו בסגנון הזה, רק שהשיער שלי שחור וקצר (אני מגדלת אותו חזרה):

אין לה בעייה של שנאת גברים- רק שנאת גברים שמתחילים איתה.
    ולא- היא לא לסבית. בדקתי.
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

הבחורה שבתמונה היא בכלל לא חנונית. היא נראית יותר טוב מכל האקסיות שהיו ל"גורואים" של התחום הזה ביחד.

אגב, לא הבנתי איך העובדה שהבחור הוא מעיר אחרת אומרת שתיפגשו רק בטיול הבא. זה שטויות, רוב החברים, הידידות והחברות שהיו לי היו מערים אחרות וחלקם אפילו מיותר רחוקות. אם רוצים להפגש נפגשים מספיק.

היא מהסוג הזה שאוהבת לדחות גברים בשביל "אגו"? פעם הכרתי כמה בנות שנגיד יוצאות למסיבה, לא זורמות שם עם אף אחד כי זה עושה להם טוב לדעת שמתחילים איתן. אם זה לא המקרה, היא לסבית.

אני עדיין בעד האלכוהול הקבוצתי, זה יעשה לכם רק טוב. מלא אנשים לא זורמים נפתחים על זה. כמובן חוץ מחבר אחד שלי, הבנאדם נהיה מרוח ובמצב שלא בא לו לזרום. אבל הוא מקרה מיוחד...
    יכול להיות היא פשוט ביישנית. אין כמו אלכוהול למניעת ביישנות. ואם זה לא משפיע כמו שצריך, תמיד אפשר לנסות דברים אחרים. זה לא כזה רע כמו שאומרים על זה וזה נותן את אפקט הרצוי של הזרימה.

חוצמזה, יכול להיות שה"סאי" הזה, ביישן גם כן. אז הם 2 ביישנים שפשוט לא יודעים מה לעשות אחד עם השני. אחד מהם צריך לעשות תמהלך.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 21-10-2012 בשעה 23:26.

שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הבחורה שבתמונה היא בכלל לא חנונית. היא נראית יותר טוב מכל האקסיות שהיו ל"גורואים" של התחום הזה ביחד.

אגב, לא הבנתי איך העובדה שהבחור הוא מעיר אחרת אומרת שתיפגשו רק בטיול הבא. זה שטויות, רוב החברים, הידידות והחברות שהיו לי היו מערים אחרות וחלקם אפילו מיותר רחוקות. אם רוצים להפגש נפגשים מספיק.

היא מהסוג הזה שאוהבת לדחות גברים בשביל "אגו"? פעם הכרתי כמה בנות שנגיד יוצאות למסיבה, לא זורמות שם עם אף אחד כי זה עושה להם טוב לדעת שמתחילים איתן. אם זה לא המקרה, היא לסבית.

אני עדיין בעד האלכוהול הקבוצתי, זה יעשה לכם רק טוב. מלא אנשים לא זורמים נפתחים על זה. כמובן חוץ מחבר אחד שלי, הבנאדם נהיה מרוח ובמצב שלא בא לו לזרום. אבל הוא מקרה מיוחד...
    יכול להיות היא פשוט ביישנית. אין כמו אלכוהול למניעת ביישנות. ואם זה לא משפיע כמו שצריך, תמיד אפשר לנסות דברים אחרים. זה לא כזה רע כמו שאומרים על זה וזה נותן את אפקט הרצוי של הזרימה.

חוצמזה, יכול להיות שה"סאי" הזה, ביישן גם כן. אז הם 2 ביישנים שפשוט לא יודעים מה לעשות אחד עם השני. אחד מהם צריך לעשות תמהלך.
    הבחורה בתמונה זה הדבר הכי קרוב שיכולתי למצוא כדי לתאר את החברה שלי בלי לשים תמונה שלה. כן, גם אני אוהבת את התמונה הזאת...

אין לל' את האפשרות לצאת מהעיר כדי לפגוש את סאי כי הוא גר במרחק של שעתיים נסיעה באיזה חור. לא מרשים לה להגיע לשם, והיא גם עסוקה ממילא- היא לומדת בלט ותופים ואין לה זמן...

אני לא יודעת למה היא דוחה גברים, אבל זה לא כי היא לסבית. פעם היא הייתה אפילו טיפה הומופובית (עד שיצאתי מהארון בפניה). אז היא הבינה שזה או להאמין בדעות קדומות או להיות חברה שלי. היא בחרה באפשרות השנייה.

לי יש סחרחורת אפילו משלוק של יין ולא בטוח שמותר לי בגלל כל מיני בעיות שלי. היא חושבת שזה מגעיל ולא נוגעת אפילו בקפה (רק אייס קפה). גם אם אני ארצה להשתכר (מה שלא סביר שיקרה), אני לא אצליח לשכנע אותה.. ודברים אחרים זו לא אפשרות- אם זה מה שיין עושה לשתינו, אז מה סמים יעשו לנו?

נראה מה ילך עם סאי, אבל למדתי פה כמה דברים שאני צריכה לומר לה..
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    שתוק ימניאק יא רסטות בביצים
    לפחות אתה מקורי ימוצץ זרגים של נמיות סודניוות לא כמו חבר שלך טיילר המעפ-עאפן הזה
    חוזר על אותה תגובה אינפנטילית בפעם ה6000 ועוד קורא לאנשים אספרגר

טיילר, זה לא אספרגר - זה OCD !
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 21-10-2012 בשעה 23:51.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

הייתי מכניס לפה כמה דברים שלא לימדו אתכן ושאם את מגיבה לאלכוהול זה לא אומר שתגיבי בצורה דומה או זהה לחומרים אחרים אבל אני מעדיף לשתוק ואם צריך הזמן יעשה את שלו. אני רק אגיד שזה לא הגיוני.

בכל מקרה, בנות כמה אתן? יש הבדל בין בת 13 לבת 17. אתן נשמעות קטנות פשוט. וגם בגילאים שאני חושב שזה (14..) מסכימים לסוע לכל מקום. נשמע מוזר.
    אם זה באמת הגיל אז זה יעשה את שלו יש כאלה שמתפחות לאט.

שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הייתי מכניס לפה כמה דברים שלא לימדו אתכן ושאם את מגיבה לאלכוהול זה לא אומר שתגיבי בצורה דומה או זהה לחומרים אחרים אבל אני מעדיף לשתוק ואם צריך הזמן יעשה את שלו. אני רק אגיד שזה לא הגיוני.

בכל מקרה, בנות כמה אתן? יש הבדל בין בת 13 לבת 17. אתן נשמעות קטנות פשוט. וגם בגילאים שאני חושב שזה (14..) מסכימים לסוע לכל מקום. נשמע מוזר.
    אם זה באמת הגיל אז זה יעשה את שלו יש כאלה שמתפחות לאט.
    אני מגיבה רע לחומרים באופן כללי, אני אומרת את זה מניסיון אישי שלי.

ההורים שלה מאוד מגוננים, ולא משנה בת כמה היא כי הם לא ירשו לה
    להורים שלי לא ממש אכפת..
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

אז לא את. היא הזאת עם הבעיה לא? שהיא תנסה. זה יצא דווקא טוב, את תהיי במצב פיכח ותוכלי לשמור עליה שהיא לא תעשה שטויות. לא נשמע כמו רעיון רע. שסאי והחברה שלך ישתו או משהו ויהנו.

עדיין, נשמע מוזר שבגיל 17 הם ככה איתה. זה מוריד לה הרבה, אבל הרבה אפשרויות לכיף, ידידים, חברים, חברות והנאה בחיים.

אם זה היה המצב שלי הייתי חסר חברים או במקרה הטוב עם חבר אחד או ידידה אחת בעיר וזהו. זה לא כיף.

שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אז לא את. היא הזאת עם הבעיה לא? שהיא תנסה. זה יצא דווקא טוב, את תהיי במצב פיכח ותוכלי לשמור עליה שהיא לא תעשה שטויות. לא נשמע כמו רעיון רע. שסאי והחברה שלך ישתו או משהו ויהנו.

עדיין, נשמע מוזר שבגיל 17 הם ככה איתה. זה מוריד לה הרבה, אבל הרבה אפשרויות לכיף, ידידים, חברים, חברות והנאה בחיים.

אם זה היה המצב שלי הייתי חסר חברים או במקרה הטוב עם חבר אחד או ידידה אחת בעיר וזהו. זה לא כיף.
    היא סתם שונאת אלכוהול... לא הצלחתי לשכנע אותה לשתות אפילו קפה, אז זה? בלתי אפשרי.

למזלה היא טובה עם בנות ויש לה מלא חברות... וגם יש לה איזה שלושה חברי ילדות שהיא כבר רגילה אליהם..
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי אילריה צפיה בהודעה
    אני מגיבה רע לחומרים באופן כללי, אני אומרת את זה מניסיון אישי שלי.

ההורים שלה מאוד מגוננים, ולא משנה בת כמה היא כי הם לא ירשו לה
    להורים שלי לא ממש אכפת..
    זה בסדר עמידות לחומרים זה דבר נרכש זה טבעי

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

אפילו קפה זה דבר נרכש
    פעם לא סבלתי קפה, בתקופה מסויימת התחלתי לאהוב...אין לזה קשר בין אלכוהול.

אין קשר בין קפה לאלכוהול. יש אנשים ששונאים לעשן (ולא סיגריות..) אבל אוהבים לשתות, יש אנשים ששונאים לשתות ואוהבים לעשן. אין קשר אחד לשני.

שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Rasta86 צפיה בהודעה
    זה בסדר עמידות לחומרים זה דבר נרכש זה טבעי
    פעם הגבתי לסבון כלים
    ולכלור (רק בבריכה ספציפית), לאבק, להרבה דברים- לפעמים אני מגיבה פעם אחת וזהו, ולפעמים אני מגיבה כל הזמן. ועדיין לא מזהים אצלי אלרגיות כלשהן... אומרים לי שאני סתם מתעטשת כמו מטורפת כשאני עולה למדפים הגבוהים בספרייה, ושסתם היה לי גירוי כשיצאתי מבריכה....
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי אילריה צפיה בהודעה
    פעם הגבתי לסבון כלים
    ולכלור (רק בבריכה ספציפית), לאבק, להרבה דברים- לפעמים אני מגיבה פעם אחת וזהו, ולפעמים אני מגיבה כל הזמן. ועדיין לא מזהים אצלי אלרגיות כלשהן... אומרים לי שאני סתם מתעטשת כמו מטורפת כשאני עולה למדפים הגבוהים בספרייה, ושסתם היה לי גירוי כשיצאתי מבריכה....
    נראה לי שאת קצת היפוכונדרית מאמי

חוץ מזה גאנג'ה זה לא כלור! פיכסס!!
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 22-10-2012 בשעה 01:07.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect