|
|
זה אתה באמת כי כמות החירטוטים שלך פה יותר מדי גדולה אני לא יודע למה להאמין ולמה לא?
תשאל את עצמך האם זה נראה לך הגיוני
ואתה תענה לעצמך
מה אכפת לך ממנו גם אם הוא מגעיל וגם אם הוא לא תתעסקו בחיים שלכם
כמה שטויות. (ואני ממש לא נפלתי עליך יצא שבשתי התארדים אתה זה שיש לי משהו להגיב לו, בכלל לא אישי)
לי אישית, יש פייסבוק שאני מעלה בו תמונה פעם בחודשיים, לא כותב סטטוסים ולא צ'ק אינס.
אבל לעומת זאת, יוצא כל יום (כל יום) עם חברים, כל הבחורות שאני זיינתי אפילו ברכת יומהולדת (כמובן שקיבלתי אותה בדרכים כאלה או אחרות) לא כתבו לי בפייסבוק ומעבר לזה לא היה לי שום קשר איתם בפייסבוק, למעט לעיתים ממש רחוקות שהם רושמות משהו על הקיר, וגם זה ממש לעיתים רחוקות.
התמונות שיש לי בפייסבוק זה או מאיזה טיול או פעם ב יציאה שאני מעלה תמונה או שתיים אבל רוב התמונות אלה תמונות נוף שאני מעלה לאיסטגרם וזה נכנס לאלבום בפייסבוק.
נראה לי שאני משתמש בצ'אט בפייסבוק בממוצע פעם ב-3 ימים שזה כלום.
אבל אתה מוזמן לצאת איתי ולהגיד אם הפייסבוק משקף את החיים שלי, כי לדעתי הוא ממש לא. ויש לי חבר שמזיין הרבה יותר ממני והפייסבוק שלו באותו מצב ואפילו יותר גרוע (הוא פירסם איזה סטטוס מטומטם כי היה לו משעמם ולא קיבל לייק אחד).
בקיצור אם תתן לדבר המטומטם הזה להשלות אותך אתה תכנס לקונפליקט מטומטם באישיות שלך כשלפתע חברים שלך יתגברו ובקושי יהיו בפייסבוק.
אגב, כמות החברים שלי עומדת על 500 בערך.
יותר מזה אני יגיד לך, עם כל השפעות היום, בחורה השפעה מפייסבוק זה קריטריון מבחינתי, בחורה שעושה את מה שאתה מתאר (מזיינת את השכל כל יום עם סטטוס ותמונות) זה מוריד לי רצח, ויש לי ידידה שאני הכי יכול לזרום איתה היא מצחיקה כיפית אבל בגלל העניין הזה ועוד כמה דברים שמעידים על חוסר בגרות מבחינתי אני לא עושה איתה כלום חוץ מלדבר ולצחוק כי היא באמת כיפית מהבחינה הזו (לזיין ולברוח זה לא אופציה מבחינתי...)
נערך לאחרונה על ידי Peace; 28-10-2012 בשעה 21:46.