קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Quiz Press - v1.5.4
    על ידי FireSide בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-04-2007, 13:08
  2. [קונה] גישה לךאתר פרפר 1 100 נקודות
    על ידי Haviv בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-05-2006, 15:08
  3. [מוכר]מספר פרפר של 9
    על ידי GeRmI בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-04-2006, 20:01
  4. [מוככר] ססמא לאתר פרפר 1 (פרונו ישראלי)
    על ידי Sh£d Tsaov בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 29-03-2006, 17:35
  5. שאלה בקשר ל2 סוגי פרפר חזה
    על ידי Dave Grohl בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 15:29
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 53 מתוך 53

פרפר או Bench press? - עמוד 4

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

haters gonna hate, mirers gonna mire and squatters gonna SQUAT

2. קישורים ממומנים

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי sasisasi צפיה בהודעה
    עזוב מה אתה עונה לpunkilla הוא סתם קוקסינל אפס שלמד בווינגייט וחושב שהוא יודע משהו... בטח שחיף ממורמר שלא מבין למה הוא לא גודל והוא מתלהב ונח כל האימון כמו הזקנים והשמנים .
    פעם מאמן אחד שהוא גם פיזוטרפיסט אמר לי לא לעשות דד ליפט, סקואט, בנצ' פרס ולהתנפח בחדר כושר זה לא טוב עדיף לרוץ..
    מאמנים הם מפגרים. צריך ללמוד מתוצאות ומלקחים של אנשים חכמים שעשו באמת עם זה משהו בחיים שלהם כמו - Ronnie coleman, arnold, dwayne johnson
    תראה מה הוא אומר לי אנרלונד שווצניגר המלך של הבודיבילדינג לא דוגמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח.
    לידעתך ארנולד שוורצניגר הוא אחד מהאנשים אם לא הכי מוערכים בכל ההיסטוריה של פיתוח גוף עד היום.
    אז לפני שאתה מביך את עצמך עוד לך תתאמן במכון תבין איך להתאמן ולא כמו קוקסינל להשוות בין תרגילי חזה שונים.

לסיכום - פרפר במכונה זה טוב למתחילים אבל עדיף לעשות על ספסל או פולי עליון עם 2 כבלים וידיות יותר נוח ( אבל תלוי איך עושים ועדיף להחליף מידי פעם כי מעורבים כמה סוגים של סיבים )
    פרפר ובנץ לא מתנגשים עושים אותם במקביל, עדיף להתחיל עם בנץ כדי לחמם את הכתפיים למאמץ של פרפר ( בעיקר עם משקולות חופשיות )
    Punkilla אתה אפס לך תתאמן כבר במקום להיות פאג שאוכל כמו ילדה ומתאמן כמו ילדה ולתת עצות של דביל ולהתלהב שאתה יודע מה זה סיב לבן ומזה סיב אדום חבל שאין לך סיבים כאלו... ( IN YOUR FACE ) BAM
    מי שבאמת רוצה לגדול צריך ללכת לפי ההרגשות של הגוף שלו ולא לפי מאמן אפס שחושב שהוא מבין בצבעים ושמשלמים לו 200 שקל לאימון פרטי פחח יש לי חבר מאמן שעושה 1500 שקל ביום עבודה במכון והוא לא עובד יותר מ6 שעות, למה? כי יש לו ניסיון יותר מילד בן 20 שלמד צבעים בווינגייט וחושב שיש לו ידע יותר מבודיבילדר.
    למה שוורצניגר הגיע למימדים שלו ועשה לעצמו שם בכל העולם? כי הוא חכם וכי יש לו ניסיון אז מה אם הוא לקח סטרואידים גם אם כל בודיבילדר יקח סטרואידים הוא יגדל אבל שוורצניגר לא סתם בודי בילדר הוא בנוי בצורה מדהימה, כל חלק בגוף שלו מאוזן ובגלל זה הוא זכה במר אולימפיה פיתוח גוף זה פיתוח לפי יופי ופרופורציה וכן הוא נראה מדהים ויש לו שרירים שאתה יכול רק לחלום עליהם עם השיטות המפגרות והטיפים של הקוקסינלים שלך אנשים כמוך מונעים מאנשים אחרים לגדול ולאהוב פיתוח גוף ונותנים טיפים של - לך תרוץ ותתאמן פעם בשבוע ותאכל עד 90 גרם חלבון ביום אם אתה שוקל 60 קילו במקום להגיד תתאמן עד המיץ האחרון שלך ותדאג לטכניקה נכונה, תאכל כל מה שזז וטבעי ותשתה שייק חלבון! ככה מתאמנים כמו גבר לא כמו ילדה במחזור שחושבת אם עדיף בנץ או פרפר - עושים את שניהם!!
    לשמוע ראפ במכון ולא JB, לשמוע טרנס מפוצץ או רוק אנד רול במקום מושיק עפיה

די לקוקסינלים אני מקים מפלגה נגד מאמנים קוקסינלים הומואים ורק בודיבילדרים חיות יכולים לאמן ולתת טיפים למתאמנים.
    לך יש בעיה רצינית להתמודד עם השיחה הפרטית שהייתה לנו בפורום ויצאת טמבל שלא מבין כלום וקרא כמה מאמרים
    כבר הבינו פה כולם שאתה לא כל כך חכם מה לעשות טיפש לא יודע שהוא טיפש

שוורצנגר פתח דלתות נכון אבל על חשבון עצמו, היום יודעים דברים שאז לא ידעו ובגלל זה אני אומר שהוא לא דוגמא
    זה שיש לו 25000000 צפיות ביוטוב על איך שהוא מתאמן זה רק מבאס שככה הכל נראה בחדר כושר
    בגלל זה שני הסיבות הכי נפוצות שבגללן אנשים פונים לרופא זה בגלל שפעת וכאבי גב

אין לך מושג מה ההגדרה בכלל של מתאמן מתחיל אז לסיכום תסתום את הפה
    אין לי מה להתלהב מסיב לבן או אדום זה לא מידע כל כך רציני אם אתה לא מבין מה זה זה בדיוק כמו לעבוד בסטימצקי בלי שבחיים קראת ספר יא דביל
    ואני מתאמן מגיל 6 ספורטאי מצטיין באיגרוף תאילנדי וקלאסי עוד מהתיכון אתה יכול לקפוץ לי עם הקשקושים שלך
    ידע יותר מבאדיבילדר? באדיבילדרים הם גאונים ממתי? גיל גרנות פחות חכם מכל החבר'ה שהוא עשה כי הוא לא באדיבילדר?
    תעשה לי טובה האיי קיו שלך כל כך נמוך כי שש שעות בחדר כושר 1500 שקל זה כמעט אותו דבר חחחחחחחחח לא ואל תנסה להסביר לי את זה אני לא אבין אנחנו לא באותה רמה
    שוורצנגר לא הגיע לאן שהוא הגיע כי הוא חכם, הוא השקיע
    עוד פעם אחת תקרא לי קוקסינל זה לא יזיז לי כי אני יודע שאתה אפס שלא מבין כלום שחושב ששרירים איכשהו מקבילים למנת משכל ולאיכות של מאמן וזה ההבדל בין ילד לבנאדם בוגר שלא בא לדפוק לך שיעור פרטי בקיקבוקס אלא פשוט מוציא אותך מתרומם

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אם אתה עושה בנצ' עם סמית' משין כמו ג'סטין ביבר במחזור אז יכול להיות שאתה צודק
    אבל בנצ' פרס עדיף מפרפר בהרבה, תקרא תהודעה שלי לפני שאתה מגיב. והערתי לגבי סקוואט כי זה לא מופיע בתוכנית שלו בכלל, מה שטיפשי לעשות למתחיל בעיקר. אם היית יודע איזה תרגיל שימושי זה שבאמת אתה רואה תוצאות ממנו (ומעוד תרגילים ש90% מהמתאמנים אצלכם במכון לא עושים)
    המאמנים אצלכם בארץ ליצנים אחד אחד ממה ששמעתי מאנשים שלשם שינוי מתאמנים באמת במשקולות חופשיים וכל אחד מתחיל לחפור להם על הדדליפט במכון ולהכנס לפרנויות כאילו הוא כרגע זרק תמשקולות לאוויר ותפס...אם זה לא ליצנות לאדע מה כן...

תמשיך להיות ליצן ולעשות מכונות בלי לגעת במשקולות חופשיים ולחשוב שיהיו לך מזה "ריבועים של מקל לואיס" ולהגיד שתרגיל ליצני כמו פרפר עדיף על בנצ' (שזאת הייתה השאלה של פותח הנושא)...

תקרא שוב את הנושא
    בנץ' פרס זה תרגיל אחר לחלוטין, הפרפר הוא תרגיל הרבה יותר טוב לחזה
    למה? כי בלחיצה אתה מערב את היד האחורית שתורמת לתנועה

הפרפר פחות טוב מלחיצה רק בתנאי שהבייספס שלך ממש חלש כי הוא מייצב בתרגיל ומונע תנועה מיותרת
    ושוב אני מתייחס לפרפר במשקוליות חופשיות.. אם משווים פרפר במכונה ללחיצה במכונה זה כמו פרפר במשקוליות ולחיצה חופשית

לא רק שאין לך מושג בכלל על מה אתה מדבר אתה גם לא מאמן כי בימינו יש הרבה מאמנים שאין להם מושג כי רוב הידע הוא מה שבא מעבר לקורס ובקורס מספקים את הבסיס החיוני שבלעדיו אי אפשר להבין כלום בתחום ולכן אתה לא יכול במיוחד שלא דרך האינטרנט לקבוע משהו לגבי מתאמן או אפילו להמליץ לו על סמך משהו ששמעת בחדר כושר ממישהו שאומר שהוא יודע או משהו שקראת באינטרנט כמאמר שמבחינת ידע סיפק לך הארה כללית בנושא

ואני המאמן הכי נגד מכונות בעולם, זה שמאמנים מחלקים את זה בחדרי כושר זה כי הם לא מקבלים תמורה לכספם זה לא מעניין אותם או שהם לא הקשיבו בשיעור וזה מה שקורה

ליצן
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 22-01-2013 בשעה 13:59. סיבה: כתיב

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

חמודי אתה קורא לי ילד חסר השכלה?
    בילדות הייתי ספורטי אולי לא מצטיין כי אף פעם לא חתרתי לשם בחיים שלי עשיתי יותר סוגי ספורט ממה שאתה יכול לחשוב בכלל - מדלית זהב באליפות טניס לנערים, ליגה לאומית בכדורגל, ליגת כדורסל , אומנויות לחימה - קרב מגע, קארטה וג'ודו, אה וסתם לא רציני שנתיים וחצי בקורס טיס בזמן שאתה בטח היית ג'ובניק אפס שמזמין מחשבים למשרד כל היום ואוכל בורקס בשקם.
    למי יש 740 בפסיכומטרי לך או לי? מי עושה תואר בהנדסת חשמל אתה או אני?
    או שיותר נכון- של מי העבודה היא לאמן בחדר כושר ושל מי להתאמן ולתת עצות מניסיון?
    אז תתחיל לסתום תאפה כי אין לך כבר מה להגיד חוץ מחסר השכלה.. אני רוצה לראות אותך קורא את הספר של סטיבן הוקינג תולדות הזמן ומבין משהו מהחיים שלך.
    יש אנשים בחיים שהם אפסים כמוך שהולכים כמו עיוורים אחרי דברים, לי זה עבר בגיל 14 ומאז אני מקשיב לעצמי לפני שאני מקשיב לאיזה מאמן כדורגל דביל או מאמן כושר שאומר שלעשות צ'יטים זה לא מנפח וזה חרא.
    בקיצור אל תשווה בין בנץ לבין פרפר זה שונה, בנץ זה קומפאונד וזה טוב לתרגיל פתיחה, זה מפעיל את הרבה מפרקים והרבה שרירים שונים, פרפר זה תרגיל מבודד יותר ועדיף לעשות אותו אחרי בנץ.
    מי שרוצה להקשיב לאפס פנקילה הדביל שיש לו זין בגודל של גרביל ושריר של ילדה קטנה שיקשיב מי שרוצה ניסיון ממישהו שלמד מניסיון ומאנשים שזה החיים שלהם בשונה ממך שעוד לא התחלת את שלך שיקח את העצה שלי.
    וד"א אין לי כוח להגיב לך כבר חפרת לי תחיים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

פותח האשכול התכוון למכונה. התוכנית שלו גם נראית כמו תוכנית של אחד שעושה מכונות משמע ליצנות...ובעיקר למתחילים שהכי כדאי להם להתחיל מ4 התרגילים הגדולים. לא שאתם ה"מאמנים" עושים אותם כי הם גורמים לפריצת דיסק!!!!!1111111111

"מאמן"...תעשה לי טובה...חצי מהמאמנים אצלכם בארץ אומרים שדדליפט עושה אותך חירש וסקוואט עושה לך סרטן ברכיים ואומרים לך לעשות בנצ' פרס בסמית' משין ובסוף אנשים יוצאים עם גוף כמו של ג'סטין ביבר בגלל ה"מאמנים" התותחים שלכם.

והחצי השני אומרים משו כמו "תעשה מכונות שנה ואז תהיה שנתיים על סמית' משין ואז תעבור למשקולות חופשיים"
    בחיים לא התאמנתי בישראל וטוב שכך, אבל שמעתי סיפורים מפה ועד הודעה חדשה על כמה שאתם "תותחים" וכמה שאתם מסתכלים על כל אחד שעושה דדליפט כמו על איזה פריק מהחלל החיצון ואם אין לו מספיק משקל על המוט אתם מתנשאים עליו שהוא "לא יודע מה הוא עושה וישבור לעצמו את הגב" ומנסים לשפוך את פניני החוכמה שלכם במקום לעזור לו ולתקן את הטכניקה (משום מה יש לי הרגשה שאתם בעצמכם לא יודעים לעשות) אלא אם כן הוא מרים יותר מכם ככה שאתם פשוט מתלחששים אחד עם השני בצד על כמה שהוא "אידיוט".

מה אני מתווכח עם ליצני ווינגייט בכלל...תקעתם כ''כ הרבה אנשים עם התוכניות המסריחות שלכם במקום ללמד אותם לעשות טכניקה נכונה של דדליפט, סקוואט, פרס, ובנצ'...

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

סקואט זה תרגיל ברזל בוינגייט מה לעשות שהרבה מאמנים מגיעים לקורס מפגרים מלכתחילה :-)
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 23-01-2013 בשעה 01:05.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אז למה אני שומע כל מאמן ומאמן מטיף נגד סקוואט? בישראל זה מכה, שמעתי אצלכם אולי 5% מהמתאמנים עושים סקוואט בגלל זיוני שכל...ואם אתה עושה סקוואט כולם מסתכלים עליך כמו על פריק...ומזיינים לך במוח. וראיתי איזה תוכניות המאמנים אצלכם בונים וזה פשוט ליצנות לשמה. אני בטוח שיש כמה צדיקים בסדום אבל עדיין

אפילו פה בארה''ב ששאלתי כמה מאמנים במכון שלי הם היו מאוד אנטי סקוואט שלא נדבר על דדליפט (הליצנים בינהם, השאר היו ניטלרים לרוב). היה איזה אחד אחלה גבר שרואים עליו שהוא לא ליצן שאשכרה לקח אותי ברצינות והיה איתי שעה חינם!! כדי לעזור לי לשפר תטכניקה כי הוא ראה שאני מאוד רציני וקיבל ממני רושם טוב...זה מה שנקרא מאמן על רמה ולא זיין שכל שלוקח מאנשים 100 דולר לשעה בשביל להראות להם תרגילים של חאפרים ליצנים..
    מה שכן פה לפחות אף אחד לא מזיין לך תשכל ואני רואה המון אנשים עושים תרגילים רציניים (לא הרוב אבל מספיק) והליצנים לא שופכים את פניני החוכמה שלהם. בפניך
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 23-01-2013 בשעה 04:28.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

סקוואט זה תרגיל ברזל לצערנו הרבה מאמנים לא הקשיבו בשיעורים או שעברו על 56
    תמצא להבדיל בין מצטיינים במקצוע לבין חאפרים שבקושי עברו.. בעזרת התוצאות שתראה ותרגיש בעצמך

הרבה מאמנים מוכרים את עצמם אפילו יגידו למתאמנות שלהן שכפיפות בטן שורף שומנים בבטן כי המתאמנים לא שומרים מאזן אנרגטי מתאים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אתה יכול לשחק עם המשקלים , תנסה להרים משקל קצת יותר כבד מימה שאתה מרים תעשה 4-6 חזרות ומהר תוריד משקל לחצי תן כמה חזרות שאתה יכול עד שאתה מרגיש שאתה לא יכול תראה איך תרגיש את החזה אחרי זה

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,316 | הודעות: 8,203,909 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect