קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Quiz Press - v1.5.4
    על ידי FireSide בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-04-2007, 13:08
  2. [קונה] גישה לךאתר פרפר 1 100 נקודות
    על ידי Haviv בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-05-2006, 15:08
  3. [מוכר]מספר פרפר של 9
    על ידי GeRmI בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-04-2006, 20:01
  4. [מוככר] ססמא לאתר פרפר 1 (פרונו ישראלי)
    על ידי Sh£d Tsaov בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 29-03-2006, 17:35
  5. שאלה בקשר ל2 סוגי פרפר חזה
    על ידי Dave Grohl בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 15:29
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 53

פרפר או Bench press?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל פרפר או Bench press?

שלום,
    אני מתאמן בחדר כושר עם תוכנית מסודרת ויש לי שאלה-
    אני מרים 40 קילו במכונה של הפרפר (חזה) אני עושה 12 חזרות עם 3 סטים ולקראת סוף הסט האחרון אני ממש נקרע..לפעמים גם אני עושה חזרה אחת פחות כי אני לא מצליח לסיים את התרגיל.
    אבל אם זאת, אחרי 10 דקות בערך אני מרגיש שבכלל לא עבדתי על החזה ואני מסוגל לעשות עוד 3 סטים.

מכאן השאלה- עדיף להישאר עם התרגיל הזה ולשחק במשקלים או שעדיף לעבור לתרגיל בנץ' פרס?
    הבנתי שהוא תרגיל טוב יותר, אבל לא הבנתי למה..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אישית אני יותר אוהב את ה Bench press ,זה בין ה 3 תרגילים שאני הכי אוהב.
    למה ? כי הוא עובד על כול כך הרבה שרירים במקביל שהוא פשוט תרגיל מושלם.

הייתי ממליץ לך לעבור לבנ'ץ פרס תעלה את המשקל דחיקה שלך. אם הדילמה שלך היא או פרפר או פרס אני הייתי ממליץ פרס ללא ספק.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

למה אתה ממליץ על פרס על פני פרפר? הבנתי שפרפר עובד כל כל מיני סוגים של שרירים בחזה, ולא רק על מסה.

משתמש מכור האוואטר של Parlmnta
    שם פרטי
    Roman
    לייקים
    91
    נקודות
    476

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    למה אתה ממליץ על פרס על פני פרפר? הבנתי שפרפר עובד כל כל מיני סוגים של שרירים בחזה, ולא רק על מסה.
    פשוט תעשה פרפר ובנץ פרס..

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

בנץ'.
    אין בכלל שאלה, אני לא מתכוון לפרט אבל אני אגיד שאם אתה תשאל איש רציני את השאלה הזאת הוא יצחק לך בפרצוף.

פרפר תרגיל בלי חופש תנועה שמגביל אותך גם בפיתוח השריר, בלחיצת חזה החזה-הכתפיים והידיים עובדות.

בנץ' פרס הוא תרגיל חובה לכל אחד שקוראים לו מתאמן.
    בהצלחה.

וכן כמו שאמרו לך כאן, אתה יכול לעשות פרפר פעם בשבועיים לאחר סיום האימון חזה שלך, לעבוד יותר על העיצוב והסיבולת שריר מאשר הפיתוח.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

OP, למה אתה לא מתכוון לפרט? תפרט.

ד"א- שאלתי את המאמן שלי, הוא אמר לי שכרגע בגלל שאני מתאמן מתחיל אז להשאר עם הפרפר וברגע שאני יתקדם בשלבים אני יוכל להוסיף את התרגיל של הבנץ'.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

OP, למה אתה לא מתכוון לפרט? תפרט.

ד"א- שאלתי את המאמן שלי, הוא אמר לי שכרגע בגלל שאני מתאמן מתחיל אז להשאר עם הפרפר וברגע שאני יתקדם בשלבים אני יוכל להוסיף את התרגיל של הבנץ'.
    המאמן שלך ביצה תשנה תכנית לך לפורום אף אקס פי שאני לא הכי ממליץ אבל יש שם אנשים שמבינים, יותר טוב תלך לפורום קילוגרם הם ידריכו אותך ואתה תבין כמה המאמן שלך לא מבין כלום.
    אם לא היית כזה רציני הייתי חושב שזה עוד טרולינג

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

שמע המאמן הזה לא מבין כלום מהחיים שלו וגם כל מי שייעץ לך, בוא תלמד משהו - בנץ' פרס ופרפר זה תרגילים שונים לגמרי.
    בנצ' פרס בא לעבוד לך על החזה הרחב ( השריר שיותר בכיוון הכתף ) וגם קצת על יד אחורית וכתפיים- כמו שכיבת סמיכה רגילה.
    פרפר עובד על החזה האמצעי וקצת על הכתף שדומה לשכיבת סמיכה יהלום .
    תבין זה שני תרגילים שונים ולחזה גם אם אתה מתחיל אתה צריך לעשות לפחות 2 תרגילים, חזה זה שריר גדול ובו סיבים רבים ולכן חשוב לעבוד עליו בעוצמתיות ובגלל זה גם אתה צריך להשתמש במשקל גבוה בשביל להרגיש מאמץ וגם תרגילים שונים שיפעילו סיבים שונים.
    ד"א אני עושה 3 תרגלים לחזה - בנץ פרס, פרפר וחזה עליון באותו אימון, ותאמין לי זה שזה לא פוגע ביכולת אלא רק משפר ומנפח אותך להיות כמו חיה, ואם אתה רוצה לעבוד על נפח בכלל ולא סיבולת וכוח אני ממליץ לרדת ל10-8 חזרות.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא מבין את שנייכם. על סמך מה קבעתם שהמאמן כושר שלי לא מבין כלום מהחיים שלו? אולי אתם לא מבינים ואתם חושבים שאתם מבינים? (בלי להעליב)
    פשוט אני מתעצבן מתשובות חסרות טעם כאלה.

המאמן שמאמן אותי הוא א' בחור טוב בפני עצמו, הוא עוזר מהלך כל תרגיל כמו שצריך, הוא גם עזר לי לעלות קצת במשקל והוא גם פיזוטרפיסט במקצועו.

הוא הסביר לי בשפה פשוטה שכדי שאני לא יעמיס על השרירים יותר מידי על ההתחלה (אני עובד בחדר כושר שבועיים וקצת סך הכל) אז לא כדי להוסיף תרגילים או לעבור לתרגילים יותר מורכבים, כי פרס זה תרגיל שמערב מספר שרירים בו-זמנית ופרפר זה תרגיל שעובד במיוחד על החזה וכמעט שאין מקום לטעויות בזמן התרגיל כי זה תרגיל במכונה. הוא צודק בדבר הזה.

ברגע שהוא יחשוב לנכון שכדי לעבור לתרגילים מורכבים יותר (הוא אמר לי אחרי חודש בערך, זאת אומרת עוד שבועיים) אז הוא יסביר לי איך לעשות את זה בצורה נכונה.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

שלום,
    אני מתאמן בחדר כושר עם תוכנית מסודרת ויש לי שאלה-
    אני מרים 40 קילו במכונה של הפרפר (חזה) אני עושה 12 חזרות עם 3 סטים ולקראת סוף הסט האחרון אני ממש נקרע..לפעמים גם אני עושה חזרה אחת פחות כי אני לא מצליח לסיים את התרגיל.
    אבל אם זאת, אחרי 10 דקות בערך אני מרגיש שבכלל לא עבדתי על החזה ואני מסוגל לעשות עוד 3 סטים.

מכאן השאלה- עדיף להישאר עם התרגיל הזה ולשחק במשקלים או שעדיף לעבור לתרגיל בנץ' פרס?
    הבנתי שהוא תרגיל טוב יותר, אבל לא הבנתי למה..
    תפנה למאמן שלך תבקש תרגיל פרפר יותר מאתגר למשל פולי, משקוליות או גומיות
    אני לא מאמין שיש לך איזשהי הגבלה בטווח תנועה אתה גם תמיד יכול להחליף סט מהמכונה בסט עם משקוליות (את הראשון ולא את האחרון)
    אבל אל תשווה את המשקל ל20 20 בכל יד תנסה עם 5 קודם ותעשה בטווח שקשה לך, איפה שקל אל תמצא את עצמך בזווית הזאת!
    אתה אחרי עשר דקות יכול לעשות שוב פעם כי השריר שלך חידש את מאגרי האנרגיה שלו
    אין טעם לעשות שוב פעם את הסטים האלו כי אתה דוחה את התהליכים של ההרס והבנייה ויכול לגרום לפציעה או נזק
    השריר שלך מלא ברעלים אחרי הסטים שלך תן להם לעזוב אותו בעזרת הליכה של חמש דקות בסוף האימון
    לא מבין את שנייכם. על סמך מה קבעתם שהמאמן כושר שלי לא מבין כלום מהחיים שלו? אולי אתם לא מבינים ואתם חושבים שאתם מבינים? (בלי להעליב)
    פשוט אני מתעצבן מתשובות חסרות טעם כאלה.

המאמן שמאמן אותי הוא א' בחור טוב בפני עצמו, הוא עוזר מהלך כל תרגיל כמו שצריך, הוא גם עזר לי לעלות קצת במשקל והוא גם פיזוטרפיסט במקצועו.

הוא הסביר לי בשפה פשוטה שכדי שאני לא יעמיס על השרירים יותר מידי על ההתחלה (אני עובד בחדר כושר שבועיים וקצת סך הכל) אז לא כדי להוסיף תרגילים או לעבור לתרגילים יותר מורכבים, כי פרס זה תרגיל שמערב מספר שרירים בו-זמנית ופרפר זה תרגיל שעובד במיוחד על החזה וכמעט שאין מקום לטעויות בזמן התרגיל כי זה תרגיל במכונה. הוא צודק בדבר הזה.

ברגע שהוא יחשוב לנכון שכדי לעבור לתרגילים מורכבים יותר (הוא אמר לי אחרי חודש בערך, זאת אומרת עוד שבועיים) אז הוא יסביר לי איך לעשות את זה בצורה נכונה.
    אנשים פה לא יודעים אפילו איך השריר נראה איפה הוא מתחיל ואיפה הוא נגמר אל תקח אותם ברצינות
    התרגיל הכי טוב בשבילך זה פרפר כי המאמן שלך קבע לך את זה כי הוא ראה אותך
    תישאר עם התרגיל הזה תעבוד איתו בכל מיני זוויות שונות ושיפועים שונים, בטח גם עם פולי תתנסה בעתיד.. ממליץ בחום על סט מרובה חזרות בשביל הטכניקה ושיפור הגמישות
    ברגע שהחזה והכתפיים שלך יתחזקו תוכל לבצע לחיצות חזה ישר עם משקוליות בלי לבצע בכלל לחיצה עם מוט שלטעמי היא מיותרת כי העבודה עם משקולות חופשיות זאת הדרך הכי טובה להתאמן
    אל תדאג הוא ייתן לך סופר סטים בעתיד והתשות לשריר שיהיה צורך והתוכנית שלך תתחיל להיות מעניינת אבל בינתיים תעבוד בעדינות עם עומסים נכונים לפי ההוראות שלו
    ציטוט נכתב במקור על ידי sasisasi צפיה בהודעה
    שמע המאמן הזה לא מבין כלום מהחיים שלו וגם כל מי שייעץ לך, בוא תלמד משהו - בנץ' פרס ופרפר זה תרגילים שונים לגמרי.
    בנצ' פרס בא לעבוד לך על החזה הרחב ( השריר שיותר בכיוון הכתף ) וגם קצת על יד אחורית וכתפיים- כמו שכיבת סמיכה רגילה.
    פרפר עובד על החזה האמצעי וקצת על הכתף שדומה לשכיבת סמיכה יהלום .
    תבין זה שני תרגילים שונים ולחזה גם אם אתה מתחיל אתה צריך לעשות לפחות 2 תרגילים, חזה זה שריר גדול ובו סיבים רבים ולכן חשוב לעבוד עליו בעוצמתיות ובגלל זה גם אתה צריך להשתמש במשקל גבוה בשביל להרגיש מאמץ וגם תרגילים שונים שיפעילו סיבים שונים.
    ד"א אני עושה 3 תרגלים לחזה - בנץ פרס, פרפר וחזה עליון באותו אימון, ותאמין לי זה שזה לא פוגע ביכולת אלא רק משפר ומנפח אותך להיות כמו חיה, ואם אתה רוצה לעבוד על נפח בכלל ולא סיבולת וכוח אני ממליץ לרדת ל10-8 חזרות.
    בנץ' עובד פחות טוב על החזה מאשר פרפר, פרפר זה תרגיל מבודד לחזה, גם בלחיצת חזה הכתף עובדת
    ובקשר לניפוח, אתה מדבר שטויות בשביל נפח צריך לישון לאכול נכון ולהפעיל שרירים גדולים כשחזה לא נחשב שריר להפרשת הורמון גדילה
    כמו גב או הרגליים
    ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    בנץ'.
    אין בכלל שאלה, אני לא מתכוון לפרט אבל אני אגיד שאם אתה תשאל איש רציני את השאלה הזאת הוא יצחק לך בפרצוף.

פרפר תרגיל בלי חופש תנועה שמגביל אותך גם בפיתוח השריר, בלחיצת חזה החזה-הכתפיים והידיים עובדות.

בנץ' פרס הוא תרגיל חובה לכל אחד שקוראים לו מתאמן.
    בהצלחה.

וכן כמו שאמרו לך כאן, אתה יכול לעשות פרפר פעם בשבועיים לאחר סיום האימון חזה שלך, לעבוד יותר על העיצוב והסיבולת שריר מאשר הפיתוח.
    פרפר עם משקוליות יד זה אחד התרגילים עם הכי הרבה חופש תנועה שקיימים
    הכתף שלך חופשית והחזה יכול לעבוד בהמון זוויות ואין פה שום קשר להאם השריר יתפתח או לא, שני התרגילים עובדים יפה מאוד על השרירים שמבצעים אותם
    ואני מאמן כושר ואני לא נותן בכלל למתאמנים במיוחד שלא מתחילים לחיצות חזה מה תגיד על זה?
    לך תקרא באינטרנט זה המקום בשבילך.. למי שלא מבין על מה הוא מדבר בכלל פונה ישר לשם
    ועל בסיס הכלום שיש לו הוא לומד משהו שהוא חושב שהוא הבין אולי
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 08-12-2012 בשעה 16:16.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    תפנה למאמן שלך תבקש תרגיל פרפר יותר מאתגר למשל פולי, משקוליות או גומיות
    אני לא מאמין שיש לך איזשהי הגבלה בטווח תנועה אתה גם תמיד יכול להחליף סט מהמכונה בסט עם משקוליות (את הראשון ולא את האחרון)
    אבל אל תשווה את המשקל ל20 20 בכל יד תנסה עם 5 קודם ותעשה בטווח שקשה לך, איפה שקל אל תמצא את עצמך בזווית הזאת!
    אין טעם לעשות שוב פעם את הסטים האלו כי אתה דוחה את התהליכים של ההרס והבנייה ויכול לגרום לפציעה או נזק
    השריר שלך מלא ברעלים אחרי הסטים שלך תן להם לעזוב אותו בעזרת הליכה של חמש דקות בסוף האימון

אנשים פה לא יודעים אפילו איך השריר נראה איפה הוא מתחיל ואיפה הוא נגמר אל תקח אותם ברצינות
    התרגיל הכי טוב בשבילך זה פרפר כי המאמן שלך קבע לך את זה כי הוא ראה אותך
    תישאר עם התרגיל הזה תעבוד איתו בכל מיני זוויות שונות ושיפועים שונים, בטח גם עם פולי תתנסה בעתיד.. ממליץ בחום על סט מרובה חזרות בשביל הטכניקה ושיפור הגמישות
    ברגע שהחזה והכתפיים שלך יתחזקו תוכל לבצע לחיצות חזה ישר עם משקוליות בלי לבצע בכלל לחיצה עם מוט שלטעמי היא מיותרת כי העבודה עם משקולות חופשיות זאת הדרך הכי טובה להתאמן
    אל תדאג הוא ייתן לך סופר סטים בעתיד והתשות לשריר שיהיה צורך והתוכנית שלך תתחיל להיות מעניינת אבל בינתיים תעבוד בעדינות עם עומסים נכונים לפי ההוראות שלו
    אווו...ברוך בואך, תודה רבה רבה לך על התשובה המפורטת, וואלה היה שווה לחכות לתשובה כזאתי, תודה רבה לך שוב !

בקשר לתוכן, יש לי מספר שאלות:
    -כתבת שאני יכול לבקש מהמאמן שלי תרגיל מורכב יותר למשל פולי, גומיות או משקוליות..מצטער, לא הבנתי. אם תוכל להסביר, אני יודה לך.
    -בקשר לסט הראשון עם משקולות. סגרתי כרגע עם המאמן שאת הסט הראשון אני מעלה לכ-55 קילו בגלל שהסט הראשון נחשב ל"טרי" כי השריר כאילו טרי ויש לי יותר כח. זה גם בסדר או שעדיף לערב משקולות בסט הראשון? מה אתה אומר? (בהנחה שהבנתי למה התכוונת שאמרת להשתמש במשקולת)
    -כתבת "איפה שקל אל תמצא את עצמך בזווית הזאת" , לא הבנתי. אני מכיר תרגיל אחד רק שאפשר לעשות תרגיל לחזה בשכיבה על ספסל ושימוש בשתי משקולות יד. איזה זוויות?
    - "
    השריר שלך מלא ברעלים אחרי הסטים שלך תן להם לעזוב אותו בעזרת הליכה של חמש דקות בסוף האימון" את כל זה לא הבנתי, חחח מצטער.
    -כתבת בנתיים להשאר עם התרגיל הפרפר, והסכמתי. ואז כתבת לעבוד עם התרגיל בזוויות שונות ושיפועים שונים. איך? אין לי אופציה אחרת לעבוד עם התרגיל הזה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הנכס היחיד הטוב ביותר שיש לנו הוא המוח שלנו. אם יאומן היטב, הוא עלול ליצור עושר עצום.

-כתבת בינתיים להישאר עם התרגיל הפרפר, והסכמתי. ואז כתבת לעבוד עם התרגיל בזוויות שונות ושיפועים שונים. איך? אין לי אופציה אחרת לעבוד עם התרגיל הזה.
    אישית אני לא הייתי עובד על התרגילים הללו עדיין. כמו שאמרת אתה סך הכל מתאמן שבועיים בחדר הכושר, מתאמן טרי

אתה מקדים את זמנך, אין לך למה למהר, קודם אתה לבנות כושר גופני כללי אח"כ כשתבנה אותו תוסיף תרגילים מתקדמים יותר.

בכללי יש לך אפשרות לעבוד עם ספסלים של שיפועים חיוביים ושליליים. היום בכל חדר כושר צריך להיות כאלו ספסלים.

פרפר בשיפוע שלילי http://exrx.net/WeightExercises/Pect...eclineFly.html

ויש גם כיסא מתכוונן שאפשר להרים ולהוריד אותו באיזה זווית ושיפוע שאתה רוצה.
    נערך לאחרונה על ידי oz1987; 08-12-2012 בשעה 18:42.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אההה..גם לזה קוראים פרפר?? אוקי..הבנתי את הכיוון. אני עושה פרפר עם מכונה. זאת אומרת שיש 2 זרועות מלמעלה עם ידיות כאלה שאני תופס משני הצדדים ומקרב את הזרועות לקדימה כאילו. כמו התנועה שהבאת בלינק רק עם מכונה.

אבל לא הבנתי למה לעשות את התרגיל הזה כשיש לי אפשרות לעשות אותו עם מכונה.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

מכונות הן מכשירים שנועדו לבטל פעולה של שרירים מסויימים או לבודד שרירים בפעולה או אפילו לקבע או להגביל טווח תנועה
    כאשר אתה משנה את המיכשור ומוסיף תנועה נוספת לטווח ומערב שרירים נוספים השרירים שלך ואתה לומדים משהו חדש לכן זה מאתגר יותר ויכול לשפר את היכולות שלך ;-)
    אם המאמן שלך הסכים שתעלה במשקל אז תעשה מה שהוא אמר.. אני התכוונתי שאם אתה רוצה להוסיף לתוכנית אז תשים במקום הסט הראשון הטרי במכונה סט קשה יותר עם משקוליות יד :-)
    בכל תנועה חוץ ממכונות מיוחדות שלרוב פיזיותרפיסטים משתמשים בהם ישנם מומנטים שונים המופעלים על השריר כמו כן רמות שונות של כוח אשר השריר נדרש לבצע ולפעמים אינו יכול אפילו לעמוד בדרישות מה שנקרא כשל.. עליך למצוא בתנועת הפרפר בין אם אתה שוכב על הגב ומנופף עם המשקוליות או עומד ומפרפר בפולי את הזוויות הקשות בהם השריר מתקשה ולהאט בנקודות האלה ובשאר בהם קל עליך למהר ולפעמים גם להתעלם מהם או למצוא קצב ממוצע בין השניים.. העיקרון הוא לעבוד בקשה ולא בקל :-)
    עבודה בשיפועים שונים תעזור לך להשתפר.. אל תגזים בכמות סטים ובמשקלים ותיוועץ עם המאמן שלך אם אפשר לשלב זאת בתוכנית שלך בינתיים בלי לפגוע בה או בך ;-)
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 08-12-2012 בשעה 21:23.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,872 | הודעות: 8,199,465 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect