לפי המדריך שלך, הבנתי שכדי לקבל הרבה לייקים, צריך להוסיף המון אנשים לפייסבוק (לאו דווקא אנשים שבאמת מכירים), נכון?
אז איך בדיוק אתה משפר את המעמד החברתי שלך ככה? בסופו של דבר, כשאתה יוצא מהבית לבלות עם חברים וידידות..הפייסבוק באמת משנה משהו? כמה חברים באמת יש לך בלי הפייסבוק, זה מה שמשנה, לא כמה חברים יש לך בפייסבוק וכמה אנשים עושים לך לייקים.
אם תראה איזה ילד עם תספורת מוהיקן שטוחה (יעני לא קוצים, אלה פשוט שרק למעלה יש שיער קצר ובצדדים חלק) והוא חימצן את השיער, ואתה תשים לב שהוא מסתובב עם 3-4 חברים, ואולי ידידה או שתיים לידם..ואז תכנס לפייסבוק שלו ותראה שיש לו 30-40 לייקים על התמונת פרופיל,מה תחשוב עליו, תכלס?
אני לא מנסה להתווכח או להוכיח שומדבר ואני גם לא מנסה להגיד שהדרך שלך להשיג לייקים היא ככה וככה, כל מה שאני אומר, זה שאם אתה רוצה להיות אדם שמקובל בחברה וכולם אוהבים אותו, אל תעשה את זה בצורה מזוייפת. להוסיף 2000 חברים לפייסבוק גם אני יכול.
לקבל 400 לייקים על כל סטטוס מטומטם שאני מעלה, גם אני יכול לקבל. אבל מה זה יתן לי?
אני רוצה שכשאני יצא מהבית לעבודה, האנשים שיעברו מולי ברחוב יחייכו ויגידו לי "בוקר טוב

" בבוקר. זה מה שמשנה באמת, לא הבולשיט של האינטרנט.
שכשאני אני חוזר חזרה מהחדר כושר עם חולצה קצרה ובנות עוברות מולי ברחוב ועוברות אותי לגמרי, ואז אני קולט שהן מסיטות מבט אחורה גם אחרי שהן עוברות אותי...זה באמת כיף.