לא מכיר
Radiohead - Exit Music (For A Film)
לא מכיר
|
|
2
Drag The Waters-Pantera
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 28-08-2009 בשעה 14:25.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
8.5
Iron Maiden - Aces High
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
9
Rise Against - Prayer Of The Refugee
6
7 ללהקה
חן מאיזה סרט לקוחה התמונה של מייגן פוקס?
Arctic Monkeys - Crying Lightning
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
7
Pink Floyd - Another Brick In The Wall
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
9 ללהקה
David Bowie-Ziggy Stardust
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
8.5
סטלה מאריס - משוגע
לא מכיר
הזבובים - That's Not Carol
לא מכיר
A Perfect Circle-Judith
[מכין בפרטי]
9
orphaned land-a neverending
7.5
Megadeth-Hangar 18
נערך לאחרונה על ידי GSP; 30-08-2009 בשעה 10:14.
[מכין בפרטי]