אני אומר לך אני לא רוצה לעשות צבא אתה מכריח אותי לעשות עתודה ?
עתודה זה מקצוע מפגר שלומדים אותו ואחרי זה עושים אותו בצבא
אני אומר לך אני לא רוצה לעשות צבא אתה מכריח אותי לעשות עתודה ?
עתודה זה מקצוע מפגר שלומדים אותו ואחרי זה עושים אותו בצבא
|
|
אני יודע בדיוק מה זה עתודה [אח שלי].
אני מבין שאתה מבואס לגמרי מהצבא אבל איזה סיכוי יש לך לא להתגייס בדיוק ? הרי אני מניח שיש לך פרופיל קרבי.
אני מתגייס ורוצה להתגייס!!
ואני רוצה יחידות התננדבות!!
יש לי ב8.1 יום סיירות...
עכשיו כל מי שאמר צריך כח ביום סיירות...טועה...
הדבר הכי חשוב ביום סיירות זה כח רצון ועבודה בצוות...תחשבו ככה...ברגע שאתם נכנסים לשייטת או סיירת או כל יחידה אחרת..דבר ראשון שתקבלו זה כושר וכח...ואתם חושבים שבצבא לא יודעים את זה? בגלל זה הם מחפשים את אלה שעובדים כקבוצה ולא אלה שביחד..הם מחפשים את אלה שרוצים!!
תוך שנה ו8 חודשים (בערך) שזה הטירונות של הסירות נכנסים לכושר ומקבלים כח...בגלל זה לא מחפשים תדברים האלה ביום סיירות...
כנ"ל גיבושים..
אתה המפגר פהנכתב במקור על ידי Kiddie
אם אתה כבר מדבר על יתרונות
עתודה אתה יכול ללמוד כמעט כל מקצוע ריאלי שתרצה
הצבא יממן לך תואר ראשון
יתן לך ניסיון בתחום שבלי ניסיון אף מקום עבודה לא ישים עליך
ועוד יתן לך אפשרות לעשות תואר שני תוך כדי השירות
אבל אתה בוגד מסריח ששונא את המדינה שלו אז עשה טובה ותעבור לאסטוניה או משהו
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
פחחחח עלק מפגר....היית מת לעשות עתודה...אתה ממש צריך לא להבין כלום בצבא כדי להגיד את זה...נכתב במקור על ידי Kiddie
אוקי בוא אני אסביר לך ככה...אתה עושה עתודה...אתה מסודר לכל החיים...
לא תעשה צבא...אכלת אותה...מבחינת המדינה אתה לא קיים...לא יתנו לך כלום...לא משכנתא...שום דבר...
אנני יהיה אולי המוכר בשק"ם עם פרופיל של 30 ו.. חחחח .. אבל גם יש לי בעיות רפואיות שאני לא יכול אבל אני לא יפרט ....
למה מה קרה?נכתב במקור על ידי michal
כולם צריכים לשרת בצבא בלי אפליות
:| בנות גם ככה משרתות פחות זמן ולא בקרביOO
אנלא ממש מבין בצבא אבל אניודע מאח שלי קצת
ומישו אמר שפרופיל 64 זה קרבי :wtf:
נראה לי 97 משו כזה לא??OOOO
![]()
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
פרופיל קרבי זה 72 ומעלה ( 72, 82, 97 )
ואוזי
אם זה בלי אפליות אז עד הסוף , ולא במה שנוח
ובגלל שאי אפשר עד הסוף, אז לא יקרה כלום אם לא יחייבו אותן
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
נכתב במקור על ידי Kiddie
מדאיג אותי ממש לראות שיש פה אנשים במדינה שלנו כמוך,אנשים שלא מוכנים להזיז אצבע למען המדינה שלהם ורק מקטרים כמה צבא זה חרא והמדינה שלנו חרא....
רק לידיעתך בזמן שאתה מקליד פה את הפניני חוכמה המאוד מטומטמות שלך פה בשקט בניחותא,בצפון הארץ פלוגות של גולני יוצאים לסיורים בגבול הצפון,באזור עזה גבעתי ודובדבן יוצאים למעצרים ובדרום המג"בניקים תופסים עוד הברחת נשק,אז אולי לך ככה זה סבבה ופנאן לשבת ככה ולזרוק זין על כל המערך הזה שנקרא צבא ההגנה לישראל,אבל תאמין לי שהם עכשיו עומדים לך בקור ועושים הכול בשביל שאתה וכול המשפחה שלך ובערך כול המדינה תעבור את הלילה הזה בשקט.
ותגיד לי למה אתה חושב שבטירונות אתה יושן באוהלים בתנאים כאלה ויש לך שבוע שדאות שזהעוד יותר גרוע מהתנאים של הטירונות?
כדי שתהיה מוכן על כל צרה שלא תבוא,חס וחלילה חס וחלילה תפרוץ מחר מלחמה ויתקפו אותנו מהצפון מה אתה חושב שהחיילים ילכו למלונות בנהרייה או באזור הגליל וישנו שם?שהם יאכלו ארוחת בוקר של מלון?לא!הם ישנו בתנאי שטח ויאכלו מנות קרב ולא יתקלחו שבוע אם צריך גם הכול כדי לשמור על המדינה שלך כמו שאבא שלך עשה וכמו שסבא שלך עשה וכן הלאה וזו רק דוגמא קטנה ואין לי ממש כוח להרחיב.
אבל אני בטוח במשו אחד שאם אבא שלך או סבא שלך או כל אדם אחר שקרוב אלייך ושירת בצבא והרגיש מה זה להגן על המולדת היה קורא את הדברים שרשמת פה אני בטוח שהם היו נותנים לך סטירה או אפילו שתיים כדי שתתעורר ותבין שאתה לא חיי בגמ'ייקה או בשוויץ אלא במדינה שצריכה כל אדם שיגן עלייה.
ותמיד תזכור את זה:אם אנחנו לא נגן על המדינה שלנו,אף אחד אחר לא יעשה את זה.
gigi
אף אחד דבר ראשון לא יתן לי סטירה
אני בררן מה לעשות לא ישן באוהלים לא ישתה מצינור
בשעת מלחמה אני יעשה את זה ובכיף לא יעשה את זה ככה סתם
אין מה לעשות לא רוצה לעשות צבא מה לעשות
אתה לא בררן.נכתב במקור על ידי Kiddie
אתה מפונק ואגואיסט.
מצטערת, אפילו אני כבר מתחילה להיגעל מהאשכול הזה.
והצבא זה כן מקום לבנות!!!!!!!!!!!!!!!
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)
קראתי את רוב התגובות ויש לי מלא דברים להגיד אבל אני יתמצט את זה קצת.
קודם כל, מי שואמר פה " אם זה היה תלוי בי לא הייתי עושה " באמת בן אדם שצריך לזרוק מפה, למה מה אתה שונה מכל אחד אחר שהולך לצבא?
צבא במדינת ישראל זה לא דבר חדש וזה לא בחירה, אתם או הולכים לצבא או הולכים לכלא, ואם אתם מעדיפים לשבת בכלא מלעשות משהו מועיל אתם באמת אנשים שאין להם שום תכלית בעולם הזה.
אני מזמן החלטתי שאני הולך עד הסוף, כמה שאני יכול, אני רואה לא טוב, ככה שטייס אני לא יוכל להיות, גם מסוקים לא, בגלל זה בחרתי ללכת באפשרות השנייה, מזל"טים או מל"טים.
להיות מטיס מזל"טים של שלדג, שיוצא איתם לשטח, נשאר מאחורה בלת ברירה, שולח תמזל"ט ומספר לחבר'ה מי מה איפה כמה ואיך.
עוד משהו שמזמן החלטתי, זה שאני לא רוצה כל החיים שלי לשבת במשרד מול מחשב, ולשרוף ככה 8 שעות ביום ולחכות עד שאני יעוף הביתה, אני רוצה לעשות משהו עם החיים שלי, ובגלל זה רוב הסיכויים שאם אני אתקבל למה שאני רוצה אני גם אחתום קבע,
גם בגלל שאנשים שאני מכיר שהיו בתפקיד הזה כולם חתמו קבע כי הם מתים על העבודה הזאת והם נהנים מכל רגע, וגם כי זה פשוט משהו שאני רוצה לעשות, ולא לשרוף תחיים תקוע במשרד מול מחשב.
קראתי הרבה תגובות פה וכמו V33T אני חושב שאנשים שאומרים שאם זה תלוי בו הוא לא היה עושה את הצבא ... סלאמט יאלהל עוף מפה אתה רוצה להיות פה ולא לתרום למקום שלך !? מה זה האגואיסטיות הזאת אתם מגעילים אותי ! אני שונא אנשים כאלה !
יש לי כמה תגובות ...
קודם כל אני כמו V33T אני גם חושב שאני לא רוצה לשרוף 8 שעות מול מחשב אין לזה שום תכלית ואתה לא עושה עם עצמך כלום ...
יש לי חלום אני מאוד רוצה להתקבל לסיירת נבחרת כמו סיירת מטכ"ל שלדג וכד' ..
אני חשוב שכל אחד צריך שאול להגיע הכי גבוה ולא איך לרדת מזה הכי מהר ! זה מגעיל וזה ממש לא הגיוני שבן אדם חי במקום שכל הזמן שומרים עליו החיילים וכל הזמן הוא חי תחת "פיקוח" שלא יקרה לו כלום ושהוא צריך לעשות את העזרה הזאת לתרום משהו מעצמו הוא אומר שאם זה היה תלוי בוב הוא לא היה עושה ?!?!?!? אוףףףף זה מעצבן אותי ! אני חשוב שצריך להוריד לבן אדם כזה את האזרחות ואני לא מגזים ככה אני חושב !
LOO אני חשוב שאת טועה ...
אני לא פמיניסט או שובניסט ... אבל אני חושב שצבא זה לא המקום הכי מתאים לבנות ואני יפרט אבל קצת ...
צבא לבנות זה או בנות שרוצות לעזור בעבודה משרדית .. או לוחמות מוהלות ... שאני מכיר כמה ...
אבל לגייס כל בת לצבא ... אני לא חושב שזה צריך ...
אולי אני לא הכי מבין בנושא אבל אני לא חשוב שכל בת צריכה להתגייס ... בנים כן ..
כי בנים צריכים לתרום גופני ! צריכים לתרום את כל כולם ! ואני שוב יגיד כאלה שאומרים שאם זה תלוי בהם ... הלוואי ולא יקבלו אותכם גם שתרצו !
Kiddie
שאני מתכוון להוריד לאנשים את האזרחות ... זה לכמוך ! סלח לי אם אני ישיר ..( בעצם לא ממש מעניין אותי אם אתה סולח >:o )
שאלה :
אם אתם רואים מישהו שתולה שלט ובו רשום :
"המדינה הזאת לא שלנו צריכים להחזיר אותה"
מה אתם עושים ?
נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 22-12-2005 בשעה 13:12.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת