נכתב במקור על ידי
Gigi Buffon
אחד הדברים הכי מפגרים שיש.
חבר טוב בחיים אבל בחיים לא ידפוק אותך או יעשה משהו שיפגע בך או בקשר חברות שיש בינכם.
זה גם תלוי כמה זמן אתם מכירים אחד את השני,אם אתה חבר של מישהו רק שלוש שנים משו כזה אז טבעי שעדיין לא יהיה אמון מלא ויחסים של כמו אחים,אבל אם יש לך חבר שגדלת איתו עברת איתו את כל הילדות,עברתם הכול ביחד אז בקלות אתה יכול לסמוך עליו שהוא לא יעשה דברים מאחורי הגב שלך לדוגמא שהוא לא יתחיל עם חברה שלך לדוגמא אבל גם אתה צריך לדאוג לא לעשות לו את זה.
ובוא תן לי אני יספר לך משו אישי-אתה לא יודע להעריך משהו עד שאתה מאבד אותו.
החבר הכי טוב שלי שהוא כמו אח גדול בשבילי,עברנו הכול מכיתה ב' אני מכיר אותו עברנו יסודי,סיימנו תיכון ביחד אותה מגמה בשביל ההורים שלו אני עוד בן,בשביל ההורים שלי הוא עוד בן,זה אשכרה כאילו אנחנו משלימים אחד את השני[למרות שיש לו אח תאום],הוא הפעיל יותר וזה שצריך את כל הרעש והריגושים ברמה גבוהה,אני זה שצריך אותם ברמה פחות גבוהה,אני מכיר אותו כל כך טוב,שאני לא חושב שיש חברים אחרים שלנו שלא יודעים את התכונות שלו וכול זה,קיצור מגל 8 בערך אני מכיר אותו 10 שנים,לפני 5 חודשים בדיוק הוא התגייס לצבא וביום שהוא התגייס זה כאילו לקחו ממני חלק מהגוף מהלב לא יודע ואתה מרגיש דיכאון ומועקה ממש גדולה ואז אתה מבין כמה חבר זה דבר כל כך יקר שאתה לא מבין עד כמה החבר הכי טוב זה בעצם האדם שהכי קרוב אלייך זה שאתה חווה איתו את כל החוויות בשלב של גיל הנעורים שלך.
עצה ממני אל תוותר על החברים שלך כל כך מהר כי הם בעצם הדבר אולי הכי חשוב לך[חוץ מאהבה של מישהי,אלא אם כן אתה בקטע של בנים]חברים זה מתנה ממש גדולה וכמו שאמרתי עד שאתה לא מאבד אתה לא יודע להעריך אותו.