כן כאילו אנחנו עד כדי כך מאעפנים?שים לב שאלה לא מאמינים בה' לא הם אל מדענים וחוקרים וכו' אלא אנשים רגילים שהם לא כאלה מפותחים שכלית כמו חוקרים ומדענים וכו'..
כן כאילו אנחנו עד כדי כך מאעפנים?שים לב שאלה לא מאמינים בה' לא הם אל מדענים וחוקרים וכו' אלא אנשים רגילים שהם לא כאלה מפותחים שכלית כמו חוקרים ומדענים וכו'..
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
|
|
יש לי כהמ סרטים של מחקרים מדעים וכל מנה מנה על דברים שמתבססים על אפשרות שבאמת חייזרים הביאו תתורה חייזרים עשו את כל הקטע של היציאה ממצרים וכל מנה ניסים
וכמו שרשמתי בפורום איפה שהו
זה אחת הסיבות של המדינה ושל הרבה אנשים משפיעים להגיד שחייזרים לא קיימים
כי גם אם זה לא נכון שחייזרים עשו את כל אלה..יכול להיות שאנשים באמת יאמינו למחקרים מתי שהם ידעו שחייזרים קיימים
ואז זה ייפגע בהרבה אנשים מבחינה רוחנית ובדת בכלל
קיי שמעו אתם באמת מאמינם בזה שאנחנו צריכים לעשות את כללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללל מה שכתוב בתנך כדי לספק את האלוהים ולהראות לא שאנחנו העם הנבחר ? אני חושב שזה יותר מדיי ויותר מדיי קשה..
אנחנו אמורים להנות מהחיים האלה ולפי כל מה שאלינו לעשות בשביל האלוהים אין ממש הנאה וזה כמו ביזבוז של חיים אני מבינים אותי.. אני לא נגד אף אחד רק שתידעו שאף אחד לא יתעצבן
פשווט לפי דעתי יש משהו\מישהו שהתחיל את כל מה שהולך בעולם תחילת התחלה של התחלה [יש לי עכשיו תהרגשה המחורבנת הזאת שזה הכל התחיל אם כלום ואיך זה התחיל ומה יקרה ואיך זה קורה מכירים ?] קיצר עזבו את זה אבל תביעו את דעתכם
החיים האלה הם אמצעי, לא מטרה...נכתב במקור על ידי Bboy_Mastik
המטרה זה להגיע לגן עדן כמובן, שם הכל יותר טוב...
‘Forward, the Light Brigade!’
Was there a man dismay’d?
Not tho’ the soldier knew
Some one had blunder’d:
Theirs not to make reply,
Theirs not to reason why,
Theirs but to do and die:
Into the valley of Death
Rode the six hundred
האיש שמעלי צודק ..
UIPO מאיפה אתה מביא את זה =\
מ-ק-ו-ר-ו-ת !!!!
בודי מסטיק ...
השתדלות ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
טוב תשמעו
להגיד שחייזרים היו בכדור ארץ זהדבר אחד
להגיד שהם הביאו תתורה הוציאו אותנו ממצרים וכל מה שאתם מייחסים להם זה פשוט טמטום
ואיך אתה יודע מזה גן עדן, מה מדענים הסבירו לך את זה??נכתב במקור על ידי uiop
או אולי היית שם בעצמך...
Some one had blunder’d:
Into the valley of Death
Rode the six hundred
UIPO אתה אחד שלא מנסה להבין את הצד השני אתה נעוללל
תבין שלא הכל מדעי !
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
בעולם הבא הכל רוחני, אין גשמיות. בעולם הזה הגשמיות-החומר-הגוף היא ששולטת (צריך להשתדל כמה שפחות...) והנשמה פחות אבל בעולם הבא הרוחניות היא ששולטת זה מה שבעצם נשאר ממך....
ונשמה זה ארגיה??נכתב במקור על ידי uiop
לא, נשמה זה רגשות וכל הדברים האלה שקורים לך שלא קשורים למדע ואי אפשר להסביר מדעית...
אני עוד לא שמעתי תשובה מדעית לאהבה...
Some one had blunder’d:
Into the valley of Death
Rode the six hundred
חחח לא רק שלא שמעתי, אין גם הסברים מדעיים שניתן להוכיח ב-100%, בגלל שזה לא דבר חומרי או פיזי, זה דבר רוחני...נכתב במקור על ידי uiop
Some one had blunder’d:
Into the valley of Death
Rode the six hundred
אתם מגיעים 5 עמודים לדיונים האלה
שהם כולם וויכוחים וכל אחד חופר למה הוא צודק ואף אחד לא משכנע את השני
אני שואל את עצמי אם באמת צריך את זה