אני יודע שאמור להיות כתוב בתנך על קיומם של חייזרים
מישהו יודע פסוק וספר?
|
|
...אין אחי אני כמעט בטוח.
אולי בזוהר/משנה/קבלה אבל בתנ"ך לא חושב ובטח ובטח שלא בתורה
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
יש בספר שמואל אם אני לא טועה
שבאו לארץ מין "מרכבות" שירו ברקים וחשמל, וזה הפעם היחידה בתנ"ך שרשום חשמל ולאנשים באותה תקופה לא היה מושג מה זה בכלל.
תקראו את הספר מרכבות האלים. ספר מעולה. מספר מלא מקרים מסתוריים מהתנ"ך ועוד מקומות בעולם של סיפורים של דתות ובכללי ממצאים מוזרים.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
אין חייזרים!
רשום במקורות על שדים ולא על חייזרים.
תיקון קטן מיכל,אין חייזרים לפי הדת כאילו אין סיפורים או משלים עליהם אבל כן יכול להיות קימיים בלי קשרנכתב במקור על ידי michal
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אין חייזרים.
תראה השדים מקבלים איזה צורה שהם רוצים.בגלל זה יש אנשים שרואים איזה סרט על חייזרים או משו ואז פיתום הם באמת רואים את הייצור הזה והם מוכנים להישבע באמא שלהם שהם ראו את זה אבל זה השדים , רשום לא זוכרת איפה שהם ממש אוהבים מעשי קונדסות וכאלה דברים ואוהבים להפחיד אנשים אז כנראה מתי שאנשים אומרים שהם ראו חייזר הם ראו באמת שד והם לא מודעים לזה כי אין חייזרים.
אז עכשיו את יוצאת נגד כל המדע, ואומרת שזה לא יכול להיות.נכתב במקור על ידי michal
זה יכול להיות מאוד. היקום הוא ענקקקקקקקק הרבה יותר מכפי שנדמה לך ויש כל כך הרבה קומבינציות של אפשרות לחיים שאין לך מושג אם יש חיים. בוא אני יסביר לך בנוסחה פשוטה כמו שהמדענים ביססו את זה פחות או יותר.
נגידדד שיש ביקום מילארדים על גבי מילארדים של כוכבים, בוא נגיד שרק 5% מהם נמצאים במרחק מתאים משמש מסויימת כמו בכדוה"א, אז זה משאיר אותנו גם עם מיליונים של כוכבים. ונגיד שרק ברבע מהם התפתחו תנאים של טמפרטורות, מים, אוויר ולחץ, זה עדיין משאיר אותנו עם כל כך הרבה כוכבים. ונגיד שרק בחצי אחוז מהם הצליחה להתפתח בקטריה, זה עדיין בערך 250000 כוכבים. ובוא נצא בהנחה שרק 5% מהם הבקטריה התפתחה ליצור תבוני אז זה יוצא שיש צ'אנס טוב לכך שיש עוד חיים.
מלבד זה חייזרים לא רוצים להזיק. ככה זה נראה. למה שהם יפחידו אנשים? רוב אנשים מספרים שהם פשוט לא פחדו ואפילו שוחחו עם החייזרים שסיפרו להם דברים מאוד מעניינים (אני בספק אם הם נכונים). אז זה מעשה שדים?
ובנוסף נגיד שאלוהים יצר את האדם, ואת החיות, אז מן הסתם הוא יכול ליצור עוד חיים במקומות אחרים. הוא לא יצר חיים רקקק בכדור הארץ וזה ממש טימטום לדעתי להאמין שרק בכדור הארץ מכללללללללללללללללללללללללל היקום כולו יש חיים. תסתכלי על התמונה הגדולה.
~Che Guevara
אחי אפשר לדבר איתך תכלס?אתה מתחיל לעצבן....אתה רואה שאני גם מתנגד בחלק מהדעות למיכל ולא אומר את זה בצורות כאלה כמוך אתה יכול לכתוב יותר נורמלי ויותר מנומס לא יקרה שום דבר אחי אני מבטיח...נכתב במקור על ידי BaD~DemoN
לנושא:
אם אתה עדיין בתאוריית הבקטריות שלך אז זה סתם מיותר הויכוח הזה כי גם ככה לא יצא מפה כלום אבל אם אתה חשוב שהקב"ה קיים ואתה מאמין בזה ואתה מאמין שהוא ברא אותנו אז,יש מצב טוב שהוא ברא חיים בעוד מקום ואנחנו לא מודעים לכך, האמתץ שאני ממש לא יודע אם יש לזה סימוך מהתורה אבל נגיד...אגב היקום לא כזה ענק כמו שאתה חושב ,אנחנו עוד לא יצאנו משביל החלב אז מאיפה אתה יודע כבר איזה גודל הוא?אולי הוא רק גלקסיות?אולי 3?אולי 1?
אז פעם הבאה כמו בפעם ה289121378912839 שאני אומר לך...בדוק את העובדות שלך לפני שכל דבר שתגיד זה יהיה "מדענים קבעו" "מדענים אמרו" חצי מהדברים שאתה אומר על מדענים לא קיימות בכלל וה25 אחוז האחרים רק חצי נכונים,התאורייה על המפץ הגדול מתבססת אגב על חוקי פיזיקה פשוטים אתה יודע מאיפה?מהתנ"ך 93 אחוז מהמדענים הפיזקאיים בכל המשתמע מהמקצוע מאמינים בקיומו של האל ה7 האחרים אתאיסטים וזה לא אשמתם,וזה סתם היה לידע כללי אחי אל תיעלב אבל זה המציאות ורק הבאתי אותה לידי ביטוי מולך.
שבוע טוב
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אז מה אם המדע אמר...המדע אמר עוד הרבה זיבולי שכל ואני לא מאמינה לזה.
תנסה להשיג את הספר "המהפך" ויש שם על "התגליות" המדעיות האלה ויש שם גם על החייזרים (יענו שאין אותם..)
לכל אלה שאומרים שאין חייזרים ובאמת מאמינים בזה אני יביא איזה השוואה קטנה שתבינו
כל אלה שאומרים שאין חייזרים במילים אחרות אומרים דברים כזה
כל ההעדויות של האנשים בעולם כל המליונים האלה.. זה שקר, כל הצילומים שקיימים זה זיוף, כל הצילומים המוסרטים הכל זה בידי מחשב כל הדברים שאומרים שחלליות של חייזים וחייזרים בעצם יצרו כמו טביעות רגליים.. אומרים שאדם יצר את זה.. וכל העניין של חייזרים זה כדי שמי שממציא את זה רוצה
לעשות כסף
צודק לא?
עכשיו אני יגיד לכם למה אפשר להשאוות את זה
זה בדיוק כמו אנשים שמכישים את השואה
גם הם אומרים שכל הצילומים שיש זה שקר כל הצילומים המוסרטים זה זיוף כל העדויות זה גם שקר של יהודים
כל הדברים האמיתיים שקיימים בשטח נוצרו בכלל על ידי יהודים
ובכלל כל היהודים שיש בעולם אומרים את זה כדי לעשות כסף וכדי שירחמו עליהם
נשמע אותו דבר לא?
מי שמאמין בשואה, לא יכול לא להאמין בחייזרים ובקיום שלהם
מפה תעשו מה שאתם רוצים ..
תשמעו, זה שאתם מאמינים בתורה זה לא אומר שהמדע לא צודק. תאמין לי שיש אנשים שמבינים פי 4 עליך בכל תחום שונה של מדע, והם יגידו לך טוב מאוד שהיקום ענקק ואם יש לו בכלל סוף.
איך הם יודעים? הם מודדים את מרחק האור עם טלסקופים ובעזרת חישב פשוט מאוד רואים את המרחק.
גם העובדה שרואים בטלסקופים גלקסיות שלמות וצבירים עצומים שזה משהו לא נתפס. אתה פשוט מקטין את זה מאוד ולדעתך זה קטן.
זה ענק בטירוף.
וד"א A41, אני יכול להבין את העצבים שלך. זה בעייתי שאחד עם דעות שמאליות בא לפורום ומערער לכל הימנים פה את העמדה. באמת שקשה לי לעמוד בצד בזמן שכולם פה צועקים סיסמאות ימניות שלא קרובות להיות נכונות. או שאני מערער על התורה הגדולה ומפקפק בדברים שלה. תקרא לי מעצבן, תקרא לי קוץ בתחת, אבל לפחות תבין שאני מנסה לשנות את הגישה שלכם למה שאתם מכירים בדיוק כמו שאתם מנסים לשנות אותי.
נערך לאחרונה על ידי Pirate; 18-03-2006 בשעה 23:13.
~Che Guevara
אין לי בעיה עם איך שדיברת, אבל אביחי תודה בכל זאת
התורה והמדע לא סותרים אחד את השני, לאט לאט דברים שכותבים בתורה מיתגלים עכשיו על ידי המדע....(רק שתראו עד כמה התורה שלנו נכונה) . ברור שיש מדענים שטוענים דברים שונים ממש שרשום בתורה אבל אני מאמינה שבקרוב תראו עד כמה שהם טועים...
חחחחחחחחח "זה בעייתי שאחד עם דעות שמאלניות בא לפורום ומערער לכל הימנים פה את העמדה"
מערער?!?! מערער לי את הדעה?!?! תאמין לי שרק חיזקת אותי בדעתי עד כמה שהיא נכונה...תודה לך![]()
נערך לאחרונה על ידי michal; 19-03-2006 בשעה 00:18.
אני אישית הרבה בנושא לא יודע אבל חייזרים ? נשמע לי "מופרח" מה זה השטויות האלה ? =\
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
ולהאמין שאלוהים יצר אותנו מגוש חומר פחות מופרח...נכתב במקור על ידי AvixTz
![]()
~Che Guevara