אלון הסרטון הזה :
http://www.shofar.net/site/emedia.as.../shofar/91.wmv
עמית, הסברתי לך כבר את הדברים האלה אבל אני אשמח להסביר לך שוב...
אריה דרעי? עלילת שווא...מתה על הבנאדם הזה, אם לא היו מעלילים עליו את השטויות האלה הוא עוד היה ראש ממשלה...
יגאל עמיר? לא רוצה לפתוח פה עכשיו דיון פוליטיאבל גם זה עלילת שווא (אם אתה רוצה הסבר דבר איתי בפרטי..)
בניזרי אני לא זוכרת בדיוק מה הלך איתו ככה שאני לא רוצה להגיד לך סתם.
ובוא נגיד והם גנבו, על כל אחד כזה שגנב אני מביאה לך כמה חילונים שגנבו....אריק שרון מזכיר לך משו? הבנים של אריק שרון? בוא נגיד שיש לנו חבורה מאוד גדולה של מושחתים בכנסת...
לא, אין שום מצווה להשתטח על קברות צדיקים, זאת סגולה.
אנשים נוהגים ללכת לקבר של צדיק מסויים ומבקשים מהקב"ה שבזכות אותו צדיק ה' יביא להם את מה שהם רוצים או מבקשים מהצדיק שיתפלל לפני הקב"ה עליהם. אז אין פה שום מצווה זאת זכות

נכון, למה שאני אשתחווה לפני בנאדם? לדוגמא מרדכי היהודי שלא היה משתחווה לפני המן הרשע.
הלכתי עכשיו ועשיתי משו להומאים?! לא עשיתי להם כלום.....הסברתי לך כבר....
חוקי התורה הם חוקיו של היטלר ימח שמו וזכרו?????????? ה' ירחם!!!!!!!!
אני הבאתי את מה שרשום בתורה, חומש ויקרא פרק י"ח פסוק כ"ב : "ואת זכר לא תשכב משכבי אשה תועבה היא.......כי כל אשר יעשה מכל התועבות האלה ונכרתו הנפשות העושות מקרב עמם..."
וזה גם תנאי להשארתנו בארץ....רשום אם עושים את זה ועוד כמה עברות של "חוקות הגויים" הארץ תקיא אותנו..(וזה מה שקורה בזמן האחרון לא?!)
אני עכשיו הלכתי להומו ואמרתי לו שלא יעשה מה שהוא רוצה?? אני בחיים לא עשיתי את זה...אז בלי להעליל עלי..
חחח רוצה להתערב?? אין כזה משפט....אנשים משנים משפטים לפי האינטרסים שלהם, לא יותר מזה...
שוב אריה דרעי?? אין אין סתם עלילות, תשיג את הסרט "אני מאשים" סבבה? תראה את זה ואח"כ תבוא ותגיד עליו מה שאתה רוצה..
הסברתי את העניין של הדינוזארים ואני אסביר אותו שוב...
יש מדרש שאומר שהקב"ה יוצר עולמות ומחריבם, אז אחד מהעולמות יצר היה עם הדינוזארים ואז הוא החריב אותם והעצמות נשארו כשרידים.
נו, נכון באמת יש כזה איסור, וזה חבר שלך היה עושה להם את זה זה אשכרה רוע לב...
בטח שזה מסביר, הקב"ה אוהב את כל עם ישראל!!! אבל זה דעיין לא אומר שה' לא יכול להעניש אותנו.
כמו שנאמר "חושך שבטו, שונא בנו.." מי שלא מחנך את הבן שלו שזה כולל גם עונשים זה לא מראה שהוא אוהב אותו להפך, זה כמו שהוא שונא אותו כי הוא לא עושה לטובתו, הבנת את הנקודה?
כן, גם אני אוהבת את כל עם ישראל
ובקשר לדוד ויהונתן...פתח ספר שמואל פרק י"ח פסוקים ראשונים...
"ונפש יהונתן נקשרה בנפש דוד ויאהבו יהונן כנפשו..."
מה לא ברור פה?! דוד ויהותנן אהבו אחד את השני, אתה לא אוהב את אח שלך לדוגמא? אתה לא מוכן לתת את עצמך למען אח שלך? למות אפילו בשבילו (חס וחלילה ) זה עדיין לא אומר שאתה מאוהב באח שלך...אתה אוהב אותו.
או למשל החבר הכי טוב שלך, אתה מוכן לתת לו הכל, אבל זה עדיין לא אומר שאתה מאוהב בחבר שלך....נכון או לא?!
אתה קורא את הפסוקים בצורה שטחית ומבין את זה איך שאתה רוצה, או שאין לי מושג אולי המורים שלך מלמדים אותך ככה ...